adam oldular bunlar sinir bizdede var elinden bişey alınca veya kızınca yuvarlanıp tepinip bağırıyor bide ağlıyor
stres taş 18
karpuz hergün yiyorum ben:18: 40 değilmi kalorisi
kim sddkk yarıştırdı hayırdıryok beaa kocadık hem de bir yastıkta
var benim paşa lokumu çok pratik hayırdır kim geliyor
bizim de ev öyle ama efe tşirt giyo pek de terlemiyor ha kollar buz gibi oluyor üşüyor mu sıcaktan mı öyle acaba
emekleyen bebelere dizlik çıkarmışlar onlardan kullan istersen geçen benle sddkk yarıştıran kadında vardı
kızz uslubün bizim marjiye benziyor pozitiff
yok kız 29,5 um ben de. yay burcuyum aralıkta 30 dolcak:18:31 sinanladım ben
ben de 29,5stresi söylemeyeyim şimdi
karpuz kalorisi en fazla meyve muz da öyle
kız yok öpecekti anladı ben pas vermeyince hasta dedim bir de bozuldu yaşlıydı kadın ondan alışmamış böyle şeylere
zaten bişeyler yedikçe yüzünü yıkarken falan hep yıkayıp kuruluyorum.elini ıslatıp bu yerleri elinle sık sık silsen nasıl olur
ben ihtiyarımda sen gençsin bacım 29 yaş neki
çok şükürrolsun kizlar annelik duygusunu tattiniz ya cok sukur en onemlisi bu varsin birz geç olsun ...
5.hastalık evet okumuştum ama başımdan geçeni iyi biliyorumaman susu suss uyusunbenimki de göyyaaa uyuyor
öyle oldugumu söylerler geneldeseviyorum ya hayatı dagı taşı topragı bıldırcınımı efemi
yoktu sanki detaylı incelemedim aslında aynı yerlere baktım yarın dr a soram bakam ne diyo 5.hastalık da varmış dün gördüm onu da
bak taa derinlerden çıkardım cevap yazdım bazıları gibi görmezlikten gelmedim
paşa lokumu nasıl ki tarif ver hemencikyok beaa kocadık hem de bir yastıkta
var benim paşa lokumu çok pratik hayırdır kim geliyor
bizim de ev öyle ama efe tşirt giyo pek de terlemiyor ha kollar buz gibi oluyor üşüyor mu sıcaktan mı öyle acaba
emekleyen bebelere dizlik çıkarmışlar onlardan kullan istersen geçen benle sddkk yarıştıran kadında vardı
kızz uslubün bizim marjiye benziyor pozitiff
artık hepsi dısarıyı b iliyolar cnm işimiz gittikce zorlasıyor
sekoscum artık sende pesinden kosturursun
ewet cnm keske bu siteye girdiğimizde herkese tlf mesajı gitse su online fln diye ne güzel olur dimi benım hayal dünyamda cok geniş sanırımasıl istediğim sey evde bi makina olsa bütün tozları düğmeye bastıgımda cekse ev tertemiz olsa
ahmet paşada kaç gündür tutunup kalkıyorda bacakları çok güçsüz duramıyor kendi başına
niye hiç aynaya bakmıyomusunkop kop kop :18:
bugün hep evdeydik ne kvalidelere efeyi bırakasım geldi ne de dışarı çıkasım
mutfagı düzenledim benim kız tatile çıkmış 1 ay yok temizlik de bana kaldı
o şu bu derken akşam oldu ana eşim yemek yapmamış gel sana yemek ısmarlayayım dedim gittik
ee şimdi diyeceksiniz bize ne asıl şimdi sizi ilgilendiriyor
eşim yemek kuyrugunda sanki bedava
kadının biri geldi 41 kere maaşallah çok güzel bebek cart curt dedim kısa kes
demedim tabi çok hsta dedim kadının suratı çöktü
öpecekti heraldeben hayatta öyle şeyler yapmam bee
çenem düştü anafikir şu hasta deyince yanaşamıyorlar
taş hatun
sen yiyip yiyip zayıflıyon demekkibilmiyom öyle de dur bakam senin için
unuttumsütlü irmik tatlısı
ben sana ne dedim atlamışım sorun neydi yaz cevaplıyayım
kim sddkk yarıştırdı hayırdır
ahmette uyandı uyanacak noldu geneaz konuşun
1 kilo tahin helvası 2 güne biterdi1 dilim karpuz ince karşı tarafı görür cinsten mi yoksa karpuzun yarısı da bir dilim sonuçta
40 cal 1 dilim baklava 230 cal vay anam ben ilk 6 ay dogumdan sonra ne yerdim be günde en az 7 dilim
taş bana canım üstünüze alınmayınyok kız 29,5 um ben de. yay burcuyum aralıkta 30 dolcak:18:
zaten bişeyler yedikçe yüzünü yıkarken falan hep yıkayıp kuruluyorum.
çok şükürr
5.hastalık evet okumuştum ama başımdan geçeni iyi biliyorum
kim görmzden geldi kız bazen ben okuyorum telefondan yazmaya fırsat olmuyo. yazmaya geldiiğmde başka konu oluyo ona yazıyorum
paşa lokumu nasıl ki tarif ver hemencik
dizlik nasılmış bi bakayım durdurmaz gibi onu orda. kollar terleyip soğumaktan buz gibidir
keşke o dediğin icattan olsaydısen hangi burçsun canım balık mı?hayal dünyası en geniş burçtur.
maşallah ahmeteazimli bebek yakında yürümeyide becerir
ah sorma dün biz dışarıdayken çoçuğun biri gel sen merti dudağından öp
aradan 5 dk geçti geçmedi bu sefer başka bir çoçuk oda öpmeye çalıştı yanağından
bir mağazaya girdik ordada yeni yürümeye başlayan 1,5 yaşlarında bir bebek merte sardı gelip dokunuyordu bizimkininde bir hoşuna gidiyor onun kafasını okşadı bir kaynaştılar zor ayırdık
çoçuklar oynasın oynamasınada öpmeye karşıyım hele dudaktan
ben de mart balık bucuyum hayal dünyam çok genişyok kız 29,5 um ben de. yay burcuyum aralıkta 30 dolcak:18:
zaten bişeyler yedikçe yüzünü yıkarken falan hep yıkayıp kuruluyorum.
çok şükürr
5.hastalık evet okumuştum ama başımdan geçeni iyi biliyorum
kim görmzden geldi kız bazen ben okuyorum telefondan yazmaya fırsat olmuyo. yazmaya geldiiğmde başka konu oluyo ona yazıyorum
paşa lokumu nasıl ki tarif ver hemencik
dizlik nasılmış bi bakayım durdurmaz gibi onu orda. kollar terleyip soğumaktan buz gibidir
dudaktan mıkeşke o dediğin icattan olsaydısen hangi burçsun canım balık mı?hayal dünyası en geniş burçtur.
maşallah ahmeteazimli bebek yakında yürümeyide becerir
ah sorma dün biz dışarıdayken çoçuğun biri gel sen merti dudağından öp
aradan 5 dk geçti geçmedi bu sefer başka bir çoçuk oda öpmeye çalıştı yanağından
bir mağazaya girdik ordada yeni yürümeye başlayan 1,5 yaşlarında bir bebek merte sardı gelip dokunuyordu bizimkininde bir hoşuna gidiyor onun kafasını okşadı bir kaynaştılar zor ayırdık
çoçuklar oynasın oynamasınada öpmeye karşıyım hele dudaktan
Bende kilo bildirimi yapiyorum 58 .3 sabahlari mart ayinda 66 la basladim hedef 55 , mayis ayinda 1 gram veremedim cok dikkat ediyodum halbuki ama bu ay tekrar kilolar dusmeye basladi
unuttumgelince sorayım yine alerjiyle ilgiliydi
eşimin kuzeninin karısı kızı var efeden 1 ay büyük anne sütü alamadı yavrucak
meme ucu yokmuş kızın neyse bebek bayagı zayıftı ama saglıklı normal sınırlarda efeyi gördükçe kadın bir tuhaf oluyordu
gel zaman git zaman oldular mı 7 aylık başladı her görmeye
dişiniz çıktı mı yoo bizim çıktı
oturuyor mu yoo bizimki oturuyor
emekliyor mu yooo bak emekliyor bir de koydu çocugu örnek gibi
dedim maaşallahh kuzuya bizimki tembelmiştek bildiigi yemek yemek
o günden sonra efe hasta oldu dermişim degil tabi ama deli mi ne yarın yürür onu da gözüme sokar
anlaşıldı mertin sıkıntısı diş çıkarıyomyş. allah kolaylık versin marjislm kızlar
mert beni bu akşam çıldırttı acayip huysuz5. ve 6. dişi göründü iyice sınırdalar calgel aldık arada sürüyorum.
yazık kız emziremedim diye üzülmüş kıyaslamaya girişmiş.unuttumgelince sorayım yine alerjiyle ilgiliydi
meme ucu yokmuş kızın neyse bebek bayagı zayıftı ama saglıklı normal sınırlarda efeyi gördükçe kadın bir tuhaf oluyordu
o günden sonra efe hasta oldu dermişim degil tabi ama deli mi ne yarın yürür onu da gözüme sokar
vay mert paşa işi artırmışbizim bu mertin spikerlere acayip ilgisi var ne zaman bir spiker görse alttan alttan sırıtıyor 1 haftadır takip ediyorum kesinleştirdim.
daha seslerini duysun yemek odasındn koşa koşa yürüteciyle tv nin başına gidip onları izliyor şaşırıp kaldım
tövbeeebizim bu mertin spikerlere acayip ilgisi var ne zaman bir spiker görse alttan alttan sırıtıyor 1 haftadır takip ediyorum kesinleştirdim.
daha seslerini duysun yemek odasındn koşa koşa yürüteciyle tv nin başına gidip onları izliyor şaşırıp kaldım
1 kilo tahin helvası 2 güne biterdi
ayrıca 1 kase sütlü tatlı ve enaz 1 tabak kurabiyenasıl yemişim ya süt olsun diye yoksa yenecek gibi değil
taş bana canım üstünüze alınmayın
ben bişey demiyorum gelen giden öpüyor elini yanağını
laf atanlar felan ilkinden antremanlıyım ya bana tuhaf gelmiyor
bebek sevgisi işte millete tatlı geliyorlar
huysuzluğun sebebi var ya bizim gibi dişsizler ne yapsın kuru huysuzlukslm kızlar
mert beni bu akşam çıldırttı acayip huysuz5. ve 6. dişi göründü iyice sınırdalar calgel aldık arada sürüyorum.
bizim bu mertin spikerlere acayip ilgisi var ne zaman bir spiker görse alttan alttan sırıtıyor 1 haftadır takip ediyorum kesinleştirdim.
1 kilo tahin helvası 2 güne biterdi
ayrıca 1 kase sütlü tatlı ve enaz 1 tabak kurabiyenasıl yemişim ya süt olsun diye yoksa yenecek gibi değil
taş bana canım üstünüze alınmayın
ben bişey demiyorum gelen giden öpüyor elini yanağını
laf atanlar felan ilkinden antremanlıyım ya bana tuhaf gelmiyor
bebek sevgisi işte millete tatlı geliyorlar
efe 2 ay hiç almamıştıSelos da oyle kilosu onceleri cok iyiydi masallah tam tosundu ama artik pek almiyor anne sutunu azltinca zayiflar gibi oldu artik gram gram aliyor iste ...
evet üzülmüş ama bana da öyle davranmasa iyi olur efe anlamıyor henüz yarın bir gün çocugun yanındaanlaşıldı mertin sıkıntısı diş çıkarıyomyş. allah kolaylık versin marji
yazık kız emziremedim diye üzülmüş kıyaslamaya girişmiş.
vay mert paşa işi artırmış
ahmet hiç izletmedik geçen pepe açtım mal gibi baktı
demek ki kadın iyice yarışa dönüştürmüş olayı var böyle kıskanç insanlar,her bebeğin gelişimi farklıdır sonuçta birbirlerinden üstün oldukları anlamına gelmiyor.
bizim paşada tvden anlamıyoranlaşıldı mertin sıkıntısı diş çıkarıyomyş. allah kolaylık versin marji
yazık kız emziremedim diye üzülmüş kıyaslamaya girişmiş.
vay mert paşa işi artırmış
ahmet hiç izletmedik geçen pepe açtım mal gibi baktı
aslında yaş 18 yazıcaktım bi baktım taş yazmışımtövbeeekim bari hangisi güzel mi genç mi
taş hatuna taş attım
vercen bir gün onlara görecekler kara sevdayı
huysuzluğun sebebi var ya bizim gibi dişsizler ne yapsın kuru huysuzluk
bak sen bile hatırlayamadın ya ben nasıl hatırlayayım yaşlılık malum
öyle tipler var malesefduymıycaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?