huysuzluğun sebebi var ya bizim gibi dişsizler ne yapsın kuru huysuzluk
bak sen bile hatırlayamadın ya ben nasıl hatırlayayım yaşlılık malum
öyle tipler var malesefduymıycaksın
tövbeeekim bari hangisi güzel mi genç mi
taş hatuna taş attım
vercen bir gün onlara görecekler kara sevdayı
ne diyon kıs senbizim paşada tvden anlamıyor
aslında yaş 18 yazıcaktım bi baktım taş yazmışım
marji bu yazdığım karamaydı hatlar karıştı
merte spiker hayranlığından gevezemi diye soracaktım yani mert gevezemi kız
iyi gecelerr gel aradaiyi geceler hanimlar ben ciktim
kız belli birisi değil spiker olsun yeter haberler çıkınca başlıyor işte seslerini duyar duymaz gidiyor öyle hayran hayran izliyor arada sırıtıyor ilk babası farketti o söyleyince dikkat ettimde gerçekten öyle canım o spikerlerin çoğu benden 10-15 yaş büyük annemle yaşıtlar nerdeyse demek ki mert olgun ve kariyer sahibi kadınlardan hoşlanıyor
zaten benim gelinim belli arzunun eylülü alcam ona bir görse çarpılır spikerleri unutur
efe 2 ay hiç almamıştı
norma de yiyorduşuan süzüldü tartmıyom korkumdan
saglıgı dönsün de varsın kilosu olmasın minnoşumun
evet üzülmüş ama bana da öyle davranmasa iyi olur efe anlamıyor henüz yarın bir gün çocugun yanında
yaparsa uyarırım sertçe ben
yter lan derimne çektim senden
dogurmasatdın benle aynı zaman da dogurduk da şuç mu ettik
karamgülün suçu ne
evet ya emeklesin işstiyom ama emeklemiyo napayım belki direk yürüyecek eninde sonunda emekler 2 3 yaşında bile olssa emekletirim ben onu
bizim paşada tvden anlamıyor
aslında yaş 18 yazıcaktım bi baktım taş yazmışım
marji bu yazdığım karamaydı hatlar karıştı
merte spiker hayranlığından gevezemi diye soracaktım yani mert gevezemi kız
öpmesin millet tabi ama ben öpüyorum dudaktancanım bende birşey demiyorum zaten ama içim içimi yiyor bazen dudağından öpmekte çok fazla ama çoçuk işte ne yapıcan.
ahmette demir eksikliği çıktı az bişey sınırın altında kesin bendede vardırkuru gürültü bizimkiler diyecektim ama efe hasta bahanesi var
duymayayım ama ne mümkün gözüme sokuyor be
anam ben de hatırlamıyom burcum gibi balık hafıza oldum
ne diyon kıs sen
iyi gecelerr gel arada
yakın plan ya ondan ben de efye açıyom arada ama tık yok çocuk bagıroyor çagırıyor geç mi kaldım acaba
tv ye alıştırmaktayarın kadın dermişki aa sizinki izlemiyor mu bizimki izliyor
sebze çorbası içiyor çocuk maaşallah efe içez mesela
ahmetin kağıta ve oyuncaklara ilgisi var abisinin kitaplarına bayılıyor ama tv yok biraz baksa iyi olurdu aslında
bide youtube dan şarkılar dinletiyorum dans ediyor sıpa
tepsi siyah değilde beyaz olsa olmazmımattikaya kimse yapmasınyesin kilo alsın 3.takımdan atılsın
150 gram sana yagı erit 1 su bardagı unu kavur sonra 1 litre sütü dök ve 1 bardak şeker dök karıştır muhallebi kıvamına gelene kadar
kulak memesi degil ha
siyah fırın tepsisine bolca hindistancevizi dök büyük 1 paket dökerim ben tepsi görünmesin cevizden karışımı üstüne dök dolaba at
sonra kremsantş hazırla 1 bardak sütle buzluga at ikisi de donunca krem şantiyi muhallebiye sür güzelce
sonra kare kare kes muhallebiyi sar lokum gib ahanda paşa lokumu çok pratik ve lezzetli
yazdım yazdım 1 gün önceden yapınca daha güzel oluyorçok hızlısınız yetişemedim anca beğendim hepinizi
uykum da geldi, iyi geceler hepinize.
karam tarifi yaz yarın yapayım.
öpmesin millet tabi ama ben öpüyorum dudaktan
ahmette demir eksikliği çıktı az bişey sınırın altında kesin bendede vardır
kagıda kartona da bayılıyor eme eme yemişligi bile var kakasından çıkmadı ilginçahmetin kağıta ve oyuncaklara ilgisi var abisinin kitaplarına bayılıyor ama tv yok biraz baksa iyi olurdu aslında
bide youtube dan şarkılar dinletiyorum dans ediyor sıpa
efe de alkış çalıyor ben de oynuyom babası da para atıyorbizimkide müziğe bayılıyor ritim tutuyor hep kafa sallanıp duruyor
tepsi siyah değilde beyaz olsa olmazmı
ha iyi oldu sorman kaç gündür yaıcam unutuyorumyazdım yazdım 1 gün önceden yapınca daha güzel oluyoruyuma kalk yap
kim geliyor dedim cevap yok merak ediyom kız kim gelecek
hadi ya o unutkanlık yapıyo dimi bende de efe de de vardır kesin
ne pacaksın peki pekmez mi demir bizi mahvediyor ya
niye yokmu beyaz tepsi be gri var bende siyahta var beyazda olur kırmızıda gördüm sankikagıda kartona da bayılıyor eme eme yemişligi bile var kakasından çıkmadı ilginç
efe de alkış çalıyor ben de oynuyom babası da para atıyor
yok hindistancevizi tam kapanmış mı görünmeli püf noktası orda
beyaz fırın tepsisi mi var stres
akılılığa bak sentopik kapandı çıkın temizlik yapacam
mattika yap da foto koy görenin iştahı artsın yesin kilo alsın
ctesi ben arada kaynayayım
ha iyi oldu sorman kaç gündür yaıcam unutuyorum
0 yan etkili sgknın karşılamadığı bazı eczanelerde satılan bi ilaç var nutrigen ferromixin saşe
yemeğine 1 saşe döküyorsun nötr tatta yani belirsiz ilaç çok iyi ben 1 haftadır kullanıyorum dene muhakkak fiyatınıda yazayım bari sadece 12 tl ve 30 poşet var
niye yokmu beyaz tepsi be gri var bende siyahta var beyazda olur kırmızıda gördüm sanki
akılılığa bak senkarpuzdanda soğuttunuz beni
hadi kaçalım o vakit iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?