2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Elifoyku cum evet ben anneme yakın oturyorum oyuzden dhaha yakınlar bana kv tarafı ayda yılda bır gelıyor kvdem de numaradan sevıyo bana ole gelıyo amcası halası desen daha bı toplu ıgne almadılar yıgenlerıne geldıkleınde numaradan hersey esıme karsı artık esımde anladı kac ay oldu annesıne gıtmeık gıdelımde demıyo zaten goruyo herseyı cok sukur allhıma gosterdı onada anladı

gunaydın herkese kızlar nasılsınız

dun pıknıge gıttık maaaaıle cok guzel ve yorucuydu cumartesı ebrar benı uyutmadı gece 5 te yattık 7 de kalkıp pıkknıge gıttık cımcıme hıc durmadı hep mızmızlandı ne yedıgımden ne ıctıgımden bısı anlamadım ama uykusunu cok guzel uyudu hamakta saatlerce uyudu valla:)o arada bende eglendım azcık aksam eve geldıgımde perttım ebraraın enerjısınde 1 gr eksılme yoktu aksam aksam cekmeceyle oynarken gecırdı kafaya saaatlerce agladı banyo yaptrdm uyur dıe erken den uyudu bende ısımı hallettm saat 11 dı uyucaktım yatagıma yattım bı dıs agrısı basladı anlatamam kıvranıyorum ılac aldım yok 1 kac saaat cektım sonra uyumusum ama sayıyırum dısıme sen nerden cıktın ne guzel erkenden uyucaktım ben dıe ıse geldım ama pertım

ne dusuncesız ınsanlar yaaa bızımde ustte bı yaslı teyze var hep camda yoldan gelen gecenle aksma kadar kavga eder onun sesınden ebrar kackere uyanmıstır delı oluyorum saygısız mıllet cok

ne dusuncesız ınsanlar yaaa bızımde ustte bı yaslı teyze var hep camda yoldan gelen gecenle aksma kadar kavga eder onun sesınden ebrar kackere uyanmıstır delı oluyorum saygısız mıllet cok

Gece 2 ye kadar sürdü sonra yönetici girdi devreye surdular sabah devam ettiler
Tam nöbet bitti durdular uyudum ben deolan eşimle efeye oldu
Piknik güzel ama çocukla zor olur diye ben gidemiyom göze alamayom
Kafa küt etmiş demek ben şimdiden diyom çarpar diye alıştırıyom kendimi

günaydın kızlar..herkese iyi ve hayırlı haftalar...dün gece ilk defa yağızım güzel uyudu.gece sadece 1 kere emmek için uyandı.inşallah böle devm eder.bende uykumu aldım

hafta sonu pek giremiyorum eşim evde olduğu için.kilo bildirimini şimdi yapayım gerçi geçen haftadan fark yok..64 de kalmışım....

Efe iyice kahvaltısını pek iştahlı olmasa da yedi en azından agzını kitlemedi bu da bir gelişme
Oynadı ben de dolma yaptım hatay usülü ohh 20 dakikada biber dolmam 10 tane ocaktaydı
Kendimle yarıştım efe mız mızlık yaptı yapacak derken hızlandım

gercekten zor oluyomus esmıe dıyorum daha pıknıge falan gıtmem ben bıde sabh erkenden kalk ıse gel yemek yıcez her yemek vaktı basladı aglamaya esım yerken ben tuttum sonra o aldı yanı bebekle zor ıs yerde toprak çop bocek ne varsa elıne alıyor elınden alınca basbas bagrıyoen ıyısı ole dısarı gezmeye cıkmak valla pıknık falan yaşş

aferın efeye yvas yavas duzelır ıns cnm benım kızımda oyleydı yemıyodu dısten dolayı ama ıstahı acılıyo artık

güzel tarifmiş karam eline sağlık ama hafif değil gibi bu:18:
kimse gelmiyo kendimize yapıcam 2 dilim de ben yicem.
bunun yağsız ve krem şantisiz olanını yapayım ben. zaten eşim hindistan cevizini de hiç sevmez ne zaman bişeye eksem bu hindistan cevizi bayatlamış der taze bile olsa.
analık ne zor herkesin sevdiğini pişir. biri de bana göre pişirse de yesem ah anam ah

dun gece hıc uyumadıkı nerdeyse gozu kapalı hep mız mız cıksın artık su dıslerr asıda yarına kaldı

nasılsınız?
6sayfalık bi geçmişim kaldı onu da okuyayım da rahatlayaımm
uykusuzum yorgunum gergimve kiloluyummmm

hindistan cevizi yerine kakaolu petibör bisküvileri un ufak yap tepsiye dököyle de güzel oluyor
içine de sıcak suyla sulandırılmış sarelle himm şahane sanırım fırsat bulursam ben de yapacam bugün canım çok çekti
nasılsınız?

çoluk çocuk ugraşıyoz işte napalım mecburr

nasılsınız?
ne kilolusu canım ya 66 demedinmi gayet iyisin

ye ye muhakkak ye sonrada kıskançlık yap

efe paşam dr a gittimi

pirinç çok tehlikeli kızlar sabahtan beri 5 tane dolma yedim
şuanda bişi yememiş gibiyim tatlılar pogaçalar gözümün önünden geçiyor
kan şekerim düştü galiba
tutun kollarımdan düşerim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…