bu saate ev taşınır mı demeyin taşınıyorevden eve asansör sesiyle zaten dalamayan efe dahne dusua da kudurdu
hiç düşünmezler mi ya bu ne saygısızlık eşim uyandı diyo gidip kızacam dedim boşverne de olsa bildiklerini okuyacaklar
şuanda aşagı bagırıyor gideyim ben de bagırayım
ne dusuncesız ınsanlar yaaa bızımde ustte bı yaslı teyze var hep camda yoldan gelen gecenle aksma kadar kavga eder onun sesınden ebrar kackere uyanmıstır delı oluyorumsaygısız mıllet cok
gece 2 ye kadar sürdü sonra yönetici girdi devreye surdular sabah devam ettiler
tam nöbet bitti durdular uyudum ben deolan eşimle efeye oldu
Piknik güzel ama çocukla zor olur diye ben gidemiyom göze alamayom
kafa küt etmiş demek ben şimdiden diyom çarpar diye alıştırıyom kendimi
efe iyice kahvaltısını pek iştahlı olmasa da yedi en azından agzını kitlemedi bu da bir gelişme
Oynadı ben de dolma yaptım hatay usülü ohh 20 dakikada biber dolmam 10 tane ocaktaydı
Kendimle yarıştım efe mız mızlık yaptı yapacak derken hızlandım
mattikaya kimse yapmasınyesin kilo alsın 3.takımdan atılsın
150 gram sana yagı erit 1 su bardagı unu kavur sonra 1 litre sütü dök ve 1 bardak şeker dök karıştır muhallebi kıvamına gelene kadar
kulak memesi degil ha
siyah fırın tepsisine bolca hindistancevizi dök büyük 1 paket dökerim ben tepsi görünmesin cevizden karışımı üstüne dök dolaba at
sonra kremsantş hazırla 1 bardak sütle buzluga at ikisi de donunca krem şantiyi muhallebiye sür güzelce
sonra kare kare kes muhallebiyi sar lokum gib ahanda paşa lokumu çok pratik ve lezzetli
hindistan cevizi yerine kakaolu petibör bisküvileri un ufak yap tepsiye dökgüzel tarifmiş karam eline sağlık ama hafif değil gibi bu:18:
kimse gelmiyo kendimize yapıcam 2 dilim de ben yicem.
bunun yağsız ve krem şantisiz olanını yapayım ben. zaten eşim hindistan cevizini de hiç sevmez ne zaman bişeye eksem bu hindistan cevizi bayatlamış der taze bile olsa.
analık ne zor herkesin sevdiğini pişir. biri de bana göre pişirse de yesem ah anam ah
nasılsınız?
6sayfalık bi geçmişim kaldı onu da okuyayım da rahatlayaımm
uykusuzum yorgunum gergimve kiloluyummmm
ne kilolusu canım ya 66 demedinmi gayet iyisinnasılsınız?
6sayfalık bi geçmişim kaldı onu da okuyayım da rahatlayaımm
uykusuzum yorgunum gergimve kiloluyummmm
ye ye muhakkak yehindistan cevizi yerine kakaolu petibör bisküvileri un ufak yap tepsiye dököyle de güzel oluyor
içine de sıcak suyla sulandırılmış sarelle himm şahane sanırım fırsat bulursam ben de yapacam bugün canım çok çekti
çoluk çocuk ugraşıyoz işte napalım mecburr
bilgisayarım dondu yine bu sadece kk da oluyor
fakat yılmadım geldim yine
ne kilolusu canım ya 66 demedinmi gayet iyisin
ye ye muhakkak yesonrada kıskançlık yap
efe paşam dr a gittimi
aslında bilgisayarım iyi bişey ama hafızası dolu formatlıyoruz yok anacım teknik servise gitmelide ayrılamıyorum iştesana yapılan bir hareket bize yapılmışrı
donma dondukça sıra bize gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?