2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım okudum eşin pek yardımcı olmuyormuş benimki oluyorda 4, 4lük baba diyemem benim zorumla yapıyor bazı şeyleri.
bu erkeklere sinir oluyorumhiç kadın halinden anladıkları yok.

hemde hiç anlamıyorlar canım söylemedende bişey yapmıyorlar dediğin gibi.

götürdünmü canım efeyi
diş olablir canım yaaa bazı çocuklar diş çıkarırken hasta olabilirlermiş.

maşallah canım kızına hepsini bi anda yapmaya başlamış.

diş çıkarırken kırmızılık olmadı canım bizde kan toplarsa falan oluyo diye biliyorum.normalde olmuyor yani zaten.beyazlık varsa çok yakındır çıkması

canım benim oğlan tanıdığı birileriyse pek beni aramaz onlarlada oynar.ama dışardan biriyse gitmez bana sarılır.sanırım pek bana düşkün değil.şahsen ben benden başka kimseye gitmeyen bana çok düşkün bi bebek olmasını isterdim oğlumun.

canım sıcaklarda banyoyu günde 2 ye çıkarabilirsin.birde boynunun altına pudra dökebilirsin.ama eişne döküp sonra oraya sürmen gerekiyor.benim oğlanda çok terliyor ama daha isilik olmadı.cildinin hassaslığıylada ilgili olabilir.yada siizn ev burdan daha sıcak.

benim oğluşta artk sürüyor arabasıı ama bi süre sonra arabayı biyere yanaştırıp tutunup arabasından kalkıyor.bikerede kendini aşağı attı düştü.
siz beni bırakmayın ben kendim isteyince bırakırım elimi dyor demek snein oğülan.

çocuklar çocuklara çok ilgli yaa geçen bi kız 2 yaşlarında saçlarını oğlanın yüzüne atıyo bizimkide kakır kakır gülüyo.kızı ne deyip uzaklaştıracağımı biemedim.ağlar şimdi dedim çektim artık şağur şupur öpmeye kalkıyor.
o dudaktan öpmeyi benim komşuda yapmaya kalktı çektim oğlanı hemen.

kızlara ayrı bi ilgisi var demekki.bizmkide reklamlara bayılıyor hele biri karşısında di,şlerini göstererek gülsün buda başlıyo gülmeye.

benim oğlan pepeyi seviyor onu görünce gülüyor ne anlıyor anlamıyorum hele şu şarkı söyledikleri zaman arkada çıkan görüntülere bayılıyor.ben yemek yedirirken mecbur izletiyorum tv yoksa kendim yiycem diye kaşığı elimden alıyor.ayaklarıyla ellerimi tutmaya falan çalışıyor.bi kere verdim eline kaşığı ağzına götürüryor yer gibi yapıyor ama kaşığa bişey alamıyor tabi.

öpmesin millet tabi ama ben öpüyorum dudaktan

ahmette demir eksikliği çıktı az bişey sınırın altında kesin bendede vardır

bendede vardı hamilelikte oğlandada varmı acaba diye korkuyorum.ilacıda kestim kabız yapıyor diye.
benim oğlanın ayakları hep soğuk diyorumya strescim acaba kansızlıktan olabilirmi.

ayyy haftasonu binadada tadilat gibi bişeyler vardı saabhın 9 unda başlıyorlardı 2 gün uyutamadım sabah oğlanı.onlar başlıuyo tadilata benim oğlan uyanıyor.eskisi gibi erkene yatmıyor oğluş.2 de yattık gece sabah 9 kalktı sesten.tabi arada emmeyede kalktı.AMA İÇİMDEN BAYA Bİ SAYDIRDIM.

aynı benim kv anlattın canım herşeyi yapmacık gibi oğluşu sevmesi bile öyle.geçen gittik onlara 2 saat durduk oğlanı sevmedi tam kalkalım dedik.durun oğlumu seveyim diyor.yok acelemiz var dedim artık.bide giderken diyor başımın ağrısından sevemedim.dışarda gzerken başı ağrımaz yerken tv izilerken başı ağrımaz.oğlumu sevmeye gelince başı ağrır.
benim eşimde çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor kendi annesiyle benim annemi ayırt edebiliyor yaptıklarıyla yapmadıkları konusunda.bu yaz tatile annemi götürücez mesela yanımızda.hiç kendi anneöi götürelim demedi bile.

2 saat uykuyla nasıl sarmıştır ama piknik.sende kıvrılsaydın hamağa.

beni oğlanda sürekli kafasını vuruyor biyrlere artık ağlamıyor bile alıştı çocuk

diş ağrısı bendede var hamileyken dişim kırılmıştı.doğumdan sonra gel demişlerdi.8 aylık falan hamileydim.dahada gitmedim arada ağrır ama gitmeye korkuyorum dişçiye.
günaydın kızlar..herkese iyi ve hayırlı haftalar...dün gece ilk defa yağızım güzel uyudu.gece sadece 1 kere emmek için uyandı.inşallah böle devm eder.bende uykumu aldım

maşallah canım inşallah böle devam eder

kız erkenden yapmışsın yemeğini falan.ben bugün haızr mantı yapıcam vallayemee uğraşmıycam ama muzlu pasta yapıcam tarif nbakıyorum netten.

sana yapılan bir hareket bize yapılmışrı
donma dondukça sıra bize gelecek
e ben buna yorum yapmıştım kafayı yedi yine pc

16.35 te randevu uyuyor şuanda 1,5 saat oldubir kere salladım yumurta diyetindeyiz bakalım ne olcak
kız efenin dr u benim farkındamısın
kız biberlermi küçük niye doymadın yanına 1 kasede yoğurt yeseydin

öykü maaşalahh o ne alıntı öyle başını okudum sonunu unuttum kızz
diş olabilir belli olur dr gidince bakalım
muzlu pasta tarifi o yaptıgım muhallebiyi hazır keklerin içine koyarım yarısını meyveleri dizerim
üstüne de kalanı dökerim bir güzel yayayırım
en üstüne de meyve şeker döker yerim yediririm
hatta o muhallebiyleyalancı tramisu bile yaparım bir muhallebi her şeye yeter

merhabalar kızlar

dün sabah 11 de kalktım.eşim 9 da kalkmış oğlanda kalkmış altını değiştirmiş yumurta pişirip yedirmiş muz yedirmiş.yani karnını doyurmaya çalışmış oğlanın ben uyuyayım diye.önceki gün o kadar söylediklerim işe yaramış galiba.yada kalkıp tartışmayalım diye yapmış bilmiyorum artık.neyse ben yinede konuştum dedim böle böle.ben eski eşimi özledim bu yeni halini hiç sevmedim.ne dese beğenirsiniz sen herşeyi çok güzel yapıyrsun zaten bana ihtiyacın yok diye düşündüm.eskiden kötümü yapıyordumda yardım ediyordun dedim.kem küm etti işte neyse haklısın dedi bundan sonra yardım edicem yine dedi neyse bende çok uzatmadım.ve dediği gibide yaptı dün bakalım ne kadar devam edicek böle tekrar uyarmadan.

aşı kartımıza baktım aşı randevumuz 14 değil 18 indeymiş.

bu arada oğlum çok fena diş gıcırdatıyor dayanamıyorum bazne gıcık oluyorum o sese.hep ağzına bişiler tepiuorum yada parmağımı koyuyorum dişlerinin arasına.bi unutuyor sonra yine başlıyor.

marji siizn bu durum geçtimi canım yaa ne kadar devam edr.

birde bi arkadaşımızın bebeğide yapıyodu kan toplamıştı hatırlayamadım birden kimdi.

sen naptın ne ettiin temizlik yemek
keyfin nasıl
foto istiyoruz
dün yükliycektim anca muhabbete laf yetiştirdim

oku oku elif destan yazmışsın bea

ayakları soğuk değildi ahmetin parmağından kan alıp bakıldı bence bütün bebelere kan testi yapılmalı artık
kalp kalbe karşıymış canımm
desene bu hafta sen de iyi kilo alacaksın
eşim çok sever dolmamı anamdaN GÜZEL yapıyon der
yarın efe de karısına der
ben zaten haftada 3-4 gün pilav yerimki hatta bazen hergün yerim

kıskanç nolucak

desin desin efede karısına desin

e ben buna yorum yapmıştım kafayı yedi yine pc

kız efenin dr u benim farkındamısın

kız biberlermi küçük niye doymadın yanına 1 kasede yoğurt yeseydin

olmam mıı kızz hem de tecrübeli dr sun
senden iyisini mi bulacam hem beleş
7 24 yanımdasın ohh
yedim hatta ekmek de yedim midem mi genişledi ne oldu:44:

efe uyandı babası geldi cevap yazamayacam hemen hazırlanacam

pastacımısın mubarek herşeydende anlıyon

benim hiç pastada şunda bunda hünerim yok kekim fena değil bide poğaça işte hazır yufkaylada uydur kaydır bişeyler yaparım
ama kısır patetes salatası felan iyidir bende
benim gibi kinsizsin sende ben kızıyorum ve küsüyorum sonra niye küstüğümü hatırlamıyorum gidip konuşuyorum mecbur

olmam mıı kızz hem de tecrübeli dr sun
senden iyisini mi bulacam hem beleş
7 24 yanımdasın ohh
yedim hatta ekmek de yedim midem mi genişledi ne oldu:44:
genişlemiş olabilir miden

gelince haber et bakalım bu dr ne diyecek kız araya ahmetide sıkıştır bilgi bilgidir işte

nasılsınız?
6sayfalık bi geçmişim kaldı onu da okuyayım da rahatlayaımm
uykusuzum yorgunum gergimve kiloluyummmm

iyiyiz canım sen baya streslisin sanırım.

geçmişe gittin geri gelmedin bacım

karam bende bugün dolma yaptım hemide 10 tane

benimde yapılacak dolmam vardı dün yarın yapayım diyordum vazgeçtim yapsaymışım tam olacakmış

16.35 te randevu uyuyor şuanda 1,5 saat oldubir kere salladım yumurta diyetindeyiz bakalım ne olcak
yumurta diyetine neden girmiştiniz kız

5 dolma yoğurt ekmek yedin doymadınmı bacım.sen işe başlayalımideyi genişletmişsin anlaşılan

baya bişey üretmişsin sen muhallebiyle canım valla uğrşmak istemedim dün pasta kremasınıda hazır aldım bi kekini yapcam

foto isteriz foto isteriz

gelişmelerden bizi haberdar et canım

sekos bende görünmüyor:44:4. o mu acep
yumurta sarısı diyetini efeye ben verdim huysuzluğunu çözmeye çalışıyoruz niye uyuyamıyor diye denemeler yapıyoruz bide hırıltısı için işte
fotoda foto olsa hepsinde zombi gibi çıkıyorum akşam bakayım yükleyebilirmiyim

sekoş burdaydı gitti şimdi yine burda

anladım canım alerji konusunda senden deneyimlisi yoktur tabi iyi yapıyorsunuz.

Ahmet paşanın fotolarını yükle canım paşayı görelim bizde sende güzel foto çekinince koyarsın.

ben burdaydımda oğlanı emzirip uyuttum o yazmadığım ara.

yaptım muhallebiyi yağsız. içine de 2 kaçık haşhaş attım dmktüm borcama noktalı noktalı değüşük bişi oldu. 2 dilimi hüplettim bile

muzlu pasta fln noluyo len diyetteyiz. bi haftada bi tatlı yeter
ben de hangi yazdığına ne cevap vericem şaşırdım. isilik sırtındakiler kötü değil de gıdığı çok fena. şimdi uyuttum sırtı terliydi bez koydum boynu da terliyo ama dokunsam uyanır.
beyaz tenlilerde daha çok olurmuş isilik:26:

bence de bi muhallebi herşeye yeter.

baya anlamış seni eşin en azından. biz haftaiçi haftasonu sabit 7 de uyanıyoruz sabah. hep beraber

bu dediğini be de yapmıştım bisküvi serptim altına , lakin muhallebii dökünce hepsi toplandı üzerine de şantyi döktüm dolaba koydum ark ertesi güne serviste dililedi rulo yapayım dedim annnna rulo olmadı bi garip iki kat olduuu ben de iki tabağa düz koydum hala da 2 ddilim var güzel olmuştu ama görünüşş yok, arkadaşlar yabancı değildi allahtan
nasıl rulo için bi püf noktası var mı?

gel vereim sana kızz yapmana gerek yokkk
mecbuurr mecburrrr bacımmm

ne kilolusu canım ya 66 demedinmi gayet iyisin

ye ye muhakkak ye sonrada kıskançlık yap

efe paşam dr a gittimi
67.1 66 ya gelemedeim hala
gerçi benim baskül sapıtıyor galiba 65.0 dedi sabahhh

karam bende bugün dolma yaptım hemide 10 tane
bende şimdi kızı uyutuken gideyim d sarma dolma karışık yapayım dedim (biz yaprak sarası kuru patl. biber, kabak, salatalıkfalan kurlukları yazda annem kurutur yaprağıda anem bahçeden alır dondurucuya atar bana verir)

sen naptın ne ettiin temizlik yemek
keyfin nasıl
foto istiyoruz
evett verişsin kiloları bakalmmm hemennnn

kalp kalbe karşıymış canımm
desene bu hafta sen de iyi kilo alacaksın
eşim çok sever dolmamı anamdaN GÜZEL yapıyon der
yarın efe de karısına der

kalb kalblere karşıymış desene dolma günüüüüü

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

anlayan anlamayana anlatsın yani bana 4 . kim
benimm benimmm kızı uyttum uyursa eldiven takıp yemek işine girişecem uyanırsa damücver fırına atacamm

anneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.

2 de uykum geldi diye mızlamaya başladı götürdüm yatırdım 2 saat mücadele ettik. arada kaldırdım uyumazsan diye ama uyku basmış sürekli mız mız. yoruldum ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…