aslında bilgisayarım iyi bişey ama hafızası dolu formatlıyoruz yok anacım teknik servise gitmelide ayrılamıyorum işte
canım okudum eşin pek yardımcı olmuyormuş benimki oluyorda 4, 4lük baba diyemem benim zorumla yapıyor bazı şeyleri.
bu erkeklere sinir oluyorumhiç kadın halinden anladıkları yok.
Efe bir şey yemiyor agzını kitliyor beşinci gün bugün ne kahkaha atıyor ne şarkı söylüyor
Agzına elini attırmıyor diş mi diyorum ama topikte diş çıkarırken böyle olan var mı
6. Hastalıgı araştırdım aktifse keyfi yerindeyse diyor ama efe çok keyifsiz bir haftadır da memeden başka bişi
Yedigi yok ve az az çok sık kaka yapıyor bunu anne sütüne de baglayanilirim
İlk zamanlardaki gibi yapıyor off ne dertli bir süreç bu allah beterinden saklasın
Yarın doçent dr a götürecez çok iyiymiş bakalım artık iyi laflarına da inanmaz oldum
Önceki dr da iyiydi güya
selamlar
dün giremedim kilo bildirimi mi yapacam sonrada misafirim bugün de var
67.1 istediğim gibimolmuyor çünkü çokk yiyorumm
kilo verenleri biraz okdum stres,mattika, karam
karam geçmiş olsun kuzuya.
stres alelerji demiştin süt allerjisi nasıl oluyor yedirdiğin bir şeyden mi oluyormuş,
birde biz nez amn süt vereceğiz ya sulandırsak da versek olmaz mı:44:
başşkaaaa hııı eliföykü afferinn emr kaan a artık bya baya yürüyor haa ne güzelll
vee b gezel haber de benden var: kıızm dün akşamdan beri nihayeettttt popişini çeviriyor ve yuvarlanıyorr
biliyorum bu biraz basit bi hareket gibi gelebilir size biz daha yeni yapıyoruz ,yan dahi dönemiyordu şimdi oyuncağıyla istediği gibi oynuyor .
emeklemek için kollarını uzatıyor önüne birşeyler indiriyorum, artık vermiyorumm
ve kollarından tutarak çok rahat yürüyor önceleri adım dahi atamıyordu, istediği yere yönlendiriyor benii ve tam bi sokak çocuğu olduu dış kapıya gelince çığık atıyor kapıya vuruyorrr kırıp çıkacakkkkkkk
başka bebeler umarım iyidir hastalıklar bizlerden ve bebişlerimizden uzak olsunnnn
hiç yemiyo hiçç süzüldü yavrumhepsi vurdu galiba dişlerine baktım aglasa da çatladım bembeyaz olmuş ama kırmızılık yok
hiç deme ya eskiden beri huysuz ama şuanki halini görünce eski halini özledim en azından gülerdi şarkı söylerdi
kudururdu
kem küm şey evet benim eşim öyle sanırım her şeyde yardımcı
ve bir gün demedi ben sana bu kadar yardım ettim ben bu kadar koşturuyorum falan demez bazen ben üşenirim
o der gel berabewr yapalım bitsin galiba şanslıyım bu konuda maaşallah diyim de nazarım degmesin
boncugu da koyayım
gel bu akşam kudurakkeyfim pek yok ama bu topik benim kafamı dagıtıyor:118:
aferin hivdaya
efe gibi tembelmiş o dadiş emekleme yok oturma süresi uzadı sadece
hayal gücüne de bayıldım bana mail geliyor arada bu kişi yorum yaptı diye ama her yorumda gelmiyor kafasına göre atıyor
kk maili
merhaba hanimlar,
karam, benim oglum da aynen hic bisey yemiyodu hemde bayagi surdu istahsizlik, cok huysuzdu hemde asiri derecede oyun yaparken bile agliyodu, dokundurmuyodu damaklarini ve ardindanda 1 disi patladi alttan simdi 2 tane var... sizinkide distir buyuk ihtimal.
Benim oglanda bana ve babaya cok duskun kimsenin kucagina gitmeyi sevmiyor bazen cok bunaltiyor, biryere gidince gozu beni gormeyince hemen agliyor varmi sizde boyle durumlar ?
gece uykulari da pek duzenli sayilmaz, bazen sadece 2 ya 3 kalkip su iciyo ama bazen 30 defa kalkiyorum gunduz leri 2 defa yatiyor 3 saati buluyo bazen toplam uykusu...
bizden boyle hanimlar...
dün avmde banka oturdum eşimi bekliyom kadının biri geldi ahmeti sevmeye durdu yanağına fln dokundu. ahmet bi bakış baktı sonra ağlamayı bi bastı ortalık inledi. dedim yabancı insanlar dokundu kızdın di mi oğlum, haklısın annem. kadını bozdum ama bi işe yaramadı dokundu sonuçta
bir de isiliklerle başım dertte. sırtında ve boynunda var. özellikle gıdıkta çok yoğun sabah banyo yaptırıyrum silikleşiyo, öğlene yine kırmızı. ne yapılır banyodan başka?
ne bileyim sandığınız kadar masum değil, çok şekerli yazıyodu karpuz için.
kızdım bugün yapabildiği şeyleri yapmak istemiyo. şu arabanın üstüne oturtuyorum öyle duruyo aşağı atlayıp emekleyerek gidiyo nereye gidicekse. emekleme de master yaptı düşme tehlikesi olan işlere girmiyotutunup kalktığı zaman tek elle ağırlığını vermeden duruyo biz yaptırınca kıyamet kopuyo.
bir de bağırma huyu çıktı. herşeye kızıyo herşeye bağırıyo avmde rezil olduk
çocuklar çocuklara çok ilgli yaa geçen bi kız 2 yaşlarında saçlarını oğlanın yüzüne atıyo bizimkide kakır kakır gülüyo.kızı ne deyip uzaklaştıracağımı biemedim.ağlar şimdi dedim çektim artık şağur şupur öpmeye kalkıyor.keşke o dediğin icattan olsaydısen hangi burçsun canım balık mı?hayal dünyası en geniş burçtur.
maşallah ahmeteazimli bebek yakında yürümeyide becerir
ah sorma dün biz dışarıdayken çoçuğun biri gel sen merti dudağından öp
aradan 5 dk geçti geçmedi bu sefer başka bir çoçuk oda öpmeye çalıştı yanağından
bir mağazaya girdik ordada yeni yürümeye başlayan 1,5 yaşlarında bir bebek merte sardı gelip dokunuyordu bizimkininde bir hoşuna gidiyor onun kafasını okşadı bir kaynaştılar zor ayırdık
çoçuklar oynasın oynamasınada öpmeye karşıyım hele dudaktan
bizim bu mertin spikerlere acayip ilgisi var ne zaman bir spiker görse alttan alttan sırıtıyor 1 haftadır takip ediyorum kesinleştirdim.
daha seslerini duysun yemek odasındn koşa koşa yürüteciyle tv nin başına gidip onları izliyor şaşırıp kaldım
benim oğlan pepeyi seviyor onu görünce gülüyor ne anlıyor anlamıyorum hele şu şarkı söyledikleri zaman arkada çıkan görüntülere bayılıyor.ben yemek yedirirken mecbur izletiyorum tv yoksa kendim yiycem diye kaşığı elimden alıyor.ayaklarıyla ellerimi tutmaya falan çalışıyor.bi kere verdim eline kaşığı ağzına götürüryor yer gibi yapıyor ama kaşığa bişey alamıyor tabi.anlaşıldı mertin sıkıntısı diş çıkarıyomyş. allah kolaylık versin marji
yazık kız emziremedim diye üzülmüş kıyaslamaya girişmiş.
vay mert paşa işi artırmış
ahmet hiç izletmedik geçen pepe açtım mal gibi baktı
öpmesin millet tabi ama ben öpüyorum dudaktan
ahmette demir eksikliği çıktı az bişey sınırın altında kesin bendede vardır
bu saate ev taşınır mı demeyin taşınıyorevden eve asansör sesiyle zaten dalamayan efe daha da kudurdu
hiç düşünmezler mi ya bu ne saygısızlık eşim uyandı diyo gidip kızacam dedim boşverne de olsa bildiklerini okuyacaklar
şuanda aşagı bagırıyor gideyim ben de bagırayım
Elifoyku cum evet ben anneme yakın oturyorum oyuzden dhaha yakınlar bana kv tarafı ayda yılda bır gelıyor kvdem de numaradan sevıyo bana ole gelıyo amcası halası desen daha bı toplu ıgne almadılar yıgenlerıne geldıkleınde numaradan hersey esıme karsı artık esımde anladı kac ay oldu annesıne gıtmeık gıdelımde demıyo zaten goruyo herseyı cok sukur allhıma gosterdı onada anladı
gunaydın herkese kızlar nasılsınız
dun pıknıge gıttık maaaaıle cok guzel ve yorucuydu cumartesı ebrar benı uyutmadı gece 5 te yattık 7 de kalkıp pıkknıge gıttık cımcıme hıc durmadı hep mızmızlandı ne yedıgımden ne ıctıgımden bısı anlamadım ama uykusunu cok guzel uyudu hamakta saatlerce uyudu valla:)o arada bende eglendım azcık aksam eve geldıgımde perttım ebraraın enerjısınde 1 gr eksılme yoktu aksam aksam cekmeceyle oynarken gecırdı kafaya saaatlerce agladı banyo yaptrdm uyur dıe erken den uyudu bende ısımı hallettm saat 11 dı uyucaktım yatagıma yattım bı dıs agrısı basladı anlatamam kıvranıyorum ılac aldım yok 1 kac saaat cektım sonra uyumusum ama sayıyırum dısıme sen nerden cıktın ne guzel erkenden uyucaktım ben dıeıse geldım ama pertım
günaydın kızlar..herkese iyi ve hayırlı haftalar...dün gece ilk defa yağızım güzel uyudu.gece sadece 1 kere emmek için uyandı.inşallah böle devm eder.bende uykumu aldım
Efe iyice kahvaltısını pek iştahlı olmasa da yedi en azından agzını kitlemedi bu da bir gelişme
Oynadı ben de dolma yaptım hatay usülü ohh 20 dakikada biber dolmam 10 tane ocaktaydı
Kendimle yarıştım efe mız mızlık yaptı yapacak derken hızlandım
karam bende bugün dolma yaptım hemide 10 tane
e ben buna yorum yapmıştım kafayı yedi yine pcsana yapılan bir hareket bize yapılmışrı
donma dondukça sıra bize gelecek
kız efenin dr u benim farkındamısın16.35 te randevu uyuyor şuanda 1,5 saat oldubir kere salladım yumurta diyetindeyiz bakalım ne olcak
kız biberlermi küçük niye doymadın yanına 1 kasede yoğurt yeseydinpirinç çok tehlikeli kızlar sabahtan beri 5 tane dolma yedim
şuanda bişi yememiş gibiyim tatlılar pogaçalar gözümün önünden geçiyor
kan şekerim düştü galiba
tutun kollarımdan düşerim şimdi
dün yükliycektim anca muhabbete laf yetiştirdimsen naptın ne ettiin temizlik yemek
keyfin nasıl
foto istiyoruz
oku oku elif destan yazmışsın beahemde hiç anlamıyorlar canım söylemedende bişey yapmıyorlar dediğin gibi.
götürdünmü canım efeyi
diş olablir canım yaaa bazı çocuklar diş çıkarırken hasta olabilirlermiş.
maşallah canım kızına hepsini bi anda yapmaya başlamış.
diş çıkarırken kırmızılık olmadı canım bizde kan toplarsa falan oluyo diye biliyorum.normalde olmuyor yani zaten.beyazlık varsa çok yakındır çıkması
canım benim oğlan tanıdığı birileriyse pek beni aramaz onlarlada oynar.ama dışardan biriyse gitmez bana sarılır.sanırım pek bana düşkün değil.şahsen ben benden başka kimseye gitmeyen bana çok düşkün bi bebek olmasını isterdim oğlumun.
canım sıcaklarda banyoyu günde 2 ye çıkarabilirsin.birde boynunun altına pudra dökebilirsin.ama eişne döküp sonra oraya sürmen gerekiyor.benim oğlanda çok terliyor ama daha isilik olmadı.cildinin hassaslığıylada ilgili olabilir.yada siizn ev burdan daha sıcak.
benim oğluşta artk sürüyor arabasıı ama bi süre sonra arabayı biyere yanaştırıp tutunup arabasından kalkıyor.bikerede kendini aşağı attı düştü.
siz beni bırakmayın ben kendim isteyince bırakırım elimi dyor demek snein oğülan.
çocuklar çocuklara çok ilgli yaa geçen bi kız 2 yaşlarında saçlarını oğlanın yüzüne atıyo bizimkide kakır kakır gülüyo.kızı ne deyip uzaklaştıracağımı biemedim.ağlar şimdi dedim çektim artık şağur şupur öpmeye kalkıyor.
o dudaktan öpmeyi benim komşuda yapmaya kalktı çektim oğlanı hemen.
kızlara ayrı bi ilgisi var demekki.bizmkide reklamlara bayılıyor hele biri karşısında di,şlerini göstererek gülsün buda başlıyo gülmeye.
benim oğlan pepeyi seviyor onu görünce gülüyor ne anlıyor anlamıyorum hele şu şarkı söyledikleri zaman arkada çıkan görüntülere bayılıyor.ben yemek yedirirken mecbur izletiyorum tv yoksa kendim yiycem diye kaşığı elimden alıyor.ayaklarıyla ellerimi tutmaya falan çalışıyor.bi kere verdim eline kaşığı ağzına götürüryor yer gibi yapıyor ama kaşığa bişey alamıyor tabi.
bendede vardı hamilelikte oğlandada varmı acaba diye korkuyorum.ilacıda kestim kabız yapıyor diye.
benim oğlanın ayakları hep soğuk diyorumya strescim acaba kansızlıktan olabilirmi.
ayyy haftasonu binadada tadilat gibi bişeyler vardı saabhın 9 unda başlıyorlardı 2 gün uyutamadım sabah oğlanı.onlar başlıuyo tadilata benim oğlan uyanıyor.eskisi gibi erkene yatmıyor oğluş.2 de yattık gece sabah 9 kalktı sesten.tabi arada emmeyede kalktı.AMA İÇİMDEN BAYA Bİ SAYDIRDIM.
aynı benim kv anlattın canım herşeyi yapmacık gibi oğluşu sevmesi bile öyle.geçen gittik onlara 2 saat durduk oğlanı sevmedi tam kalkalım dedik.durun oğlumu seveyim diyor.yok acelemiz var dedim artık.bide giderken diyor başımın ağrısından sevemedim.dışarda gzerken başı ağrımaz yerken tv izilerken başı ağrımaz.oğlumu sevmeye gelince başı ağrır.
benim eşimde çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor kendi annesiyle benim annemi ayırt edebiliyor yaptıklarıyla yapmadıkları konusunda.bu yaz tatile annemi götürücez mesela yanımızda.hiç kendi anneöi götürelim demedi bile.
2 saat uykuyla nasıl sarmıştır ama piknik.sende kıvrılsaydın hamağa.
beni oğlanda sürekli kafasını vuruyor biyrlere artık ağlamıyor bile alıştı çocuk
diş ağrısı bendede var hamileyken dişim kırılmıştı.doğumdan sonra gel demişlerdi.8 aylık falan hamileydim.dahada gitmedim arada ağrır ama gitmeye korkuyorum dişçiye.
maşallah canım inşallah böle devam eder
kız erkenden yapmışsın yemeğini falan.ben bugün haızr mantı yapıcam vallayemee uğraşmıycam ama muzlu pasta yapıcam tarif nbakıyorum netten.
ben zaten haftada 3-4 gün pilav yerimki hatta bazen hergün yerimkalp kalbe karşıymış canımm
desene bu hafta sen de iyi kilo alacaksın
eşim çok sever dolmamı anamdaN GÜZEL yapıyon der
yarın efe de karısına der
e ben buna yorum yapmıştım kafayı yedi yine pc
kız efenin dr u benim farkındamısın
kız biberlermi küçük niye doymadın yanına 1 kasede yoğurt yeseydin
merhabalar kızlar
dün sabah 11 de kalktım.eşim 9 da kalkmış oğlanda kalkmış altını değiştirmiş yumurta pişirip yedirmiş muz yedirmiş.yani karnını doyurmaya çalışmış oğlanın ben uyuyayım diye.önceki gün o kadar söylediklerim işe yaramış galiba.yada kalkıp tartışmayalım diye yapmış bilmiyorum artık.neyse ben yinede konuştum dedim böle böle.ben eski eşimi özledim bu yeni halini hiç sevmedim.ne dese beğenirsiniz sen herşeyi çok güzel yapıyrsun zaten bana ihtiyacın yok diye düşündüm.eskiden kötümü yapıyordumda yardım ediyordun dedim.kem küm etti işte neyse haklısın dedi bundan sonra yardım edicem yine dedi neyse bende çok uzatmadım.ve dediği gibide yaptı dün bakalım ne kadar devam edicek böle tekrar uyarmadan.
aşı kartımıza baktım aşı randevumuz 14 değil 18 indeymiş.
bu arada oğlum çok fena diş gıcırdatıyor dayanamıyorum bazne gıcık oluyorum o sese.hep ağzına bişiler tepiuorum yada parmağımı koyuyorum dişlerinin arasına.bi unutuyor sonra yine başlıyor.
marji siizn bu durum geçtimi canım yaa ne kadar devam edr.
birde bi arkadaşımızın bebeğide yapıyodu kan toplamıştı hatırlayamadım birden kimdi.
pastacımısın mubarek herşeydende anlıyonöykü maaşalahh o ne alıntı öyle başını okudum sonunu unuttum kızz
diş olabilir belli olur dr gidince bakalım
muzlu pasta tarifi o yaptıgım muhallebiyi hazır keklerin içine koyarım yarısını meyveleri dizerim
üstüne de kalanı dökerim bir güzel yayayırım
en üstüne de meyve şeker döker yerim yediririm
hatta o muhallebiyleyalancı tramisu bile yaparım bir muhallebi her şeye yeter
benim gibi kinsizsin sendemerhabalar kızlar
dün sabah 11 de kalktım.eşim 9 da kalkmış oğlanda kalkmış altını değiştirmiş yumurta pişirip yedirmiş muz yedirmiş.yani karnını doyurmaya çalışmış oğlanın ben uyuyayım diye.önceki gün o kadar söylediklerim işe yaramış galiba.yada kalkıp tartışmayalım diye yapmış bilmiyorum artık.neyse ben yinede konuştum dedim böle böle.ben eski eşimi özledim bu yeni halini hiç sevmedim.ne dese beğenirsiniz sen herşeyi çok güzel yapıyrsun zaten bana ihtiyacın yok diye düşündüm.eskiden kötümü yapıyordumda yardım ediyordun dedim.kem küm etti işte neyse haklısın dedi bundan sonra yardım edicem yine dedi neyse bende çok uzatmadım.ve dediği gibide yaptı dün bakalım ne kadar devam edicek böle tekrar uyarmadan.
bu arada oğlum çok fena diş gıcırdatıyor dayanamıyorum bazne gıcık oluyorum o sese.hep ağzına bişiler tepiuorum yada parmağımı koyuyorum dişlerinin arasına.bi unutuyor sonra yine başlıyor.
birde bi arkadaşımızın bebeğide yapıyodu kan toplamıştı hatırlayamadım birden kimdi.
genişlemiş olabilir midenolmam mıı kızz hem de tecrübeli dr sun
senden iyisini mi bulacam hem beleş
7 24 yanımdasın ohh
yedim hatta ekmek de yedim midem mi genişledi ne oldu:44:
gelince haber et bakalım bu dr ne diyecek kız araya ahmetide sıkıştırefe uyandı babası geldi cevap yazamayacam hemen hazırlanacam
nasılsınız?
6sayfalık bi geçmişim kaldı onu da okuyayım da rahatlayaımm
uykusuzum yorgunum gergimve kiloluyummmm
karam bende bugün dolma yaptım hemide 10 tane
yumurta diyetine neden girmiştiniz kız16.35 te randevu uyuyor şuanda 1,5 saat oldubir kere salladım yumurta diyetindeyiz bakalım ne olcak
5 dolma yoğurt ekmek yedin doymadınmı bacım.sen işe başlayalımideyi genişletmişsin anlaşılanpirinç çok tehlikeli kızlar sabahtan beri 5 tane dolma yedim
şuanda bişi yememiş gibiyim tatlılar pogaçalar gözümün önünden geçiyor
kan şekerim düştü galiba
tutun kollarımdan düşerim şimdi
öykü maaşalahh o ne alıntı öyle başını okudum sonunu unuttum kızz
muzlu pasta tarifi o yaptıgım muhallebiyi hazır keklerin içine koyarım yarısını meyveleri dizerim
dün yükliycektim anca muhabbete laf yetiştirdim
oku oku elif destan yazmışsın bea
ayakları soğuk değildi ahmetin parmağından kan alıp bakıldı bence bütün bebelere kan testi yapılmalı artık
ben zaten haftada 3-4 gün pilav yerimki hatta bazen hergün yerim
kıskanç nolucak
desin desin efede karısına desin
efe uyandı babası geldi cevap yazamayacam hemen hazırlanacam
iyiyiz canım sen baya streslisin sanırım.
geçmişe gittin geri gelmedin bacım
benimde yapılacak dolmam vardı dün yarın yapayım diyordum vazgeçtim yapsaymışım tam olacakmış
yumurta diyetine neden girmiştiniz kız
5 dolma yoğurt ekmek yedin doymadınmı bacım.sen işe başlayalımideyi genişletmişsin anlaşılan
baya bişey üretmişsin sen muhallebiyle canım valla uğrşmak istemedim dün pasta kremasınıda hazır aldım bi kekini yapcam
foto isteriz foto isteriz
gelişmelerden bizi haberdar et canım
sekos bende görünmüyor:44:4. o mu acep
yumurta sarısı diyetini efeye ben verdimhuysuzluğunu çözmeye çalışıyoruz niye uyuyamıyor diye denemeler yapıyoruz bide hırıltısı için işte
fotoda foto olsa hepsinde zombi gibi çıkıyorumakşam bakayım yükleyebilirmiyim
yaptım muhallebiyi yağsız. içine de 2 kaçık haşhaş attım dmktüm borcama noktalı noktalı değüşük bişi oldu. 2 dilimi hüplettim bilehindistan cevizi yerine kakaolu petibör bisküvileri un ufak yap tepsiye dököyle de güzel oluyor
içine de sıcak suyla sulandırılmış sarelle himm şahane sanırım fırsat bulursam ben de yapacam bugün canım çok çekti
çoluk çocuk ugraşıyoz işte napalım mecburr
muzlu pasta fln noluyo len diyetteyiz. bi haftada bi tatlı yetercanım sıcaklarda banyoyu günde 2 ye çıkarabilirsin.birde boynunun altına pudra dökebilirsin.ama eişne döküp sonra oraya sürmen gerekiyor.benim oğlanda çok terliyor ama daha isilik olmadı.cildinin hassaslığıylada ilgili olabilir.yada siizn ev burdan daha sıcak.
benim oğluşta artk sürüyor arabasıı ama bi süre sonra arabayı biyere yanaştırıp tutunup arabasından kalkıyor.bikerede kendini aşağı attı düştü.
siz beni bırakmayın ben kendim isteyince bırakırım elimi dyor demek snein oğülan.
çocuklar çocuklara çok ilgli yaa geçen bi kız 2 yaşlarında saçlarını oğlanın yüzüne atıyo bizimkide kakır kakır gülüyo.kızı ne deyip uzaklaştıracağımı biemedim.ağlar şimdi dedim çektim artık şağur şupur öpmeye kalkıyor.
o dudaktan öpmeyi benim komşuda yapmaya kalktı çektim oğlanı hemen.
kızlara ayrı bi ilgisi var demekki.bizmkide reklamlara bayılıyor hele biri karşısında di,şlerini göstererek gülsün buda başlıyo gülmeye.
benim oğlan pepeyi seviyor onu görünce gülüyor ne anlıyor anlamıyorum hele şu şarkı söyledikleri zaman arkada çıkan görüntülere bayılıyor.ben yemek yedirirken mecbur izletiyorum tv yoksa kendim yiycem diye kaşığı elimden alıyor.ayaklarıyla ellerimi tutmaya falan çalışıyor.bi kere verdim eline kaşığı ağzına götürüryor yer gibi yapıyor ama kaşığa bişey alamıyor tabi.
bendede vardı hamilelikte oğlandada varmı acaba diye korkuyorum.ilacıda kestim kabız yapıyor diye.
benim oğlanın ayakları hep soğuk diyorumya strescim acaba kansızlıktan olabilirmi.
ayyy haftasonu binadada tadilat gibi bişeyler vardı saabhın 9 unda başlıyorlardı 2 gün uyutamadım sabah oğlanı.onlar başlıuyo tadilata benim oğlan uyanıyor.eskisi gibi erkene yatmıyor oğluş.2 de yattık gece sabah 9 kalktı sesten.tabi arada emmeyede kalktı.AMA İÇİMDEN BAYA Bİ SAYDIRDIM.
aynı benim kv anlattın canım herşeyi yapmacık gibi oğluşu sevmesi bile öyle.geçen gittik onlara 2 saat durduk oğlanı sevmedi tam kalkalım dedik.durun oğlumu seveyim diyor.yok acelemiz var dedim artık.bide giderken diyor başımın ağrısından sevemedim.dışarda gzerken başı ağrımaz yerken tv izilerken başı ağrımaz.oğlumu sevmeye gelince başı ağrır.
benim eşimde çok iyi biliyor ve ona göre davranıyor kendi annesiyle benim annemi ayırt edebiliyor yaptıklarıyla yapmadıkları konusunda.bu yaz tatile annemi götürücez mesela yanımızda.hiç kendi anneöi götürelim demedi bile.
2 saat uykuyla nasıl sarmıştır ama piknik.sende kıvrılsaydın hamağa.
beni oğlanda sürekli kafasını vuruyor biyrlere artık ağlamıyor bile alıştı çocuk
diş ağrısı bendede var hamileyken dişim kırılmıştı.doğumdan sonra gel demişlerdi.8 aylık falan hamileydim.dahada gitmedim arada ağrır ama gitmeye korkuyorum dişçiye.
maşallah canım inşallah böle devam eder
kız erkenden yapmışsın yemeğini falan.ben bugün haızr mantı yapıcam vallayemee uğraşmıycam ama muzlu pasta yapıcam tarif nbakıyorum netten.
bence de bi muhallebi herşeye yeter.öykü maaşalahh o ne alıntı öyle başını okudum sonunu unuttum kızz
baya anlamış seni eşin en azından. biz haftaiçi haftasonu sabit 7 de uyanıyoruz sabah. hep berabermerhabalar kızlar
bu dediğini be de yapmıştım bisküvi serptim altına , lakin muhallebii dökünce hepsi toplandı üzerine de şantyi döktüm dolaba koydum ark ertesi güne serviste dililedi rulo yapayım dedim annnna rulo olmadı bi garip iki kat olduuu ben de iki tabağa düz koydum hala da 2 ddilim var güzel olmuştu ama görünüşş yok, arkadaşlar yabancı değildi allahtanmattikaya kimse yapmasınyesin kilo alsın 3.takımdan atılsın
150 gram sana yagı erit 1 su bardagı unu kavur sonra 1 litre sütü dök ve 1 bardak şeker dök karıştır muhallebi kıvamına gelene kadar
kulak memesi degil ha
siyah fırın tepsisine bolca hindistancevizi dök büyük 1 paket dökerim ben tepsi görünmesin cevizden karışımı üstüne dök dolaba at
sonra kremsantş hazırla 1 bardak sütle buzluga at ikisi de donunca krem şantiyi muhallebiye sür güzelce
sonra kare kare kes muhallebiyi sar lokum gib ahanda paşa lokumu çok pratik ve lezzetli
gel vereim sana kızz yapmana gerek yokkkhindistan cevizi yerine kakaolu petibör bisküvileri un ufak yap tepsiye dököyle de güzel oluyor
içine de sıcak suyla sulandırılmış sarelle himm şahane sanırım fırsat bulursam ben de yapacam bugün canım çok çekti
çoluk çocuk ugraşıyoz işte napalım mecburr
67.1 66 ya gelemedeim halane kilolusu canım ya 66 demedinmi gayet iyisin
ye ye muhakkak yesonrada kıskançlık yap
efe paşam dr a gittimi
bende şimdi kızı uyutuken gideyim d sarma dolma karışık yapayım dedim (biz yaprak sarası kuru patl. biber, kabak, salatalıkfalan kurlukları yazda annem kurutur yaprağıda anem bahçeden alır dondurucuya atar bana verir)karam bende bugün dolma yaptım hemide 10 tane
evett verişsin kiloları bakalmmm hemennnnsen naptın ne ettiin temizlik yemek
keyfin nasıl
foto istiyoruz
kalp kalbe karşıymış canımm
desene bu hafta sen de iyi kilo alacaksın
eşim çok sever dolmamı anamdaN GÜZEL yapıyon der
yarın efe de karısına der
benimm benimmm kızı uyttum uyursa eldiven takıp yemek işine girişecem uyanırsa damücver fırına atacammToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
anlayan anlamayana anlatsın yani bana4 . kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?