2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2 de uykum geldi diye mızlamaya başladı götürdüm yatırdım 2 saat mücadele ettik. arada kaldırdım uyumazsan diye ama uyku basmış sürekli mız mız. yoruldum ha

9 da uyandı , 10 da esnedi gözlerini öfeledi, bu saaat oldu uyudu
oooff offf işimiz zor zorrr

eliföykü de yazmıştı uyumuyo diye. dönemsel midir nedir. hem çok uykusu var ovalamaktan gözlerini çıkarıcak hem zıp zıp. bana oyun yapıyo olmadı yatagın çarşafını sökmeye çalıştı oynıcak bişey bulamayınca. kızdım ben de yat diye ben kızdıkça gülüyo bi de

ben de ben de bi foto yüklemek istiyorum ama yok olmuyor bi adam akıllı saçlarımı bile tarayamıyorum , at kuruğu bile yapamıyorum artık geçtim açık bırakmayı hemennn tutuyor kükünden kopaıyo ensemde saç kalmayacak yakında.
birgün diyom şöyle eskisi gibi giyinsem de foto çekip oysam amayok olmuo, herhalde birgünn deliii geldi diyecem koyacammm

ya o değilde 3 hfta sonra memlekete gidiyoruz annemden çekeceğim var

hiç küs kalamam canım bende bağırırı çağırırım ama 10 dk sonra herşeyi unutabilirim.eşimde bu huyumu bildiğinden dinler sadece yada uzaklaşır nasıl olsa.ben bazen benimle tartışmıyor gidiyo diyede kızarım.

ohhh sen ye haşhaşlı muhallebiyi pastaya diyetteyiz de ne ala

caım sen bence pudrayı dene güzel markaların alerjensiz pudraları var eline dök sür boyun altına.en azından kuru tutar daha kötü olmaz.

bizim sabit bi programımız yok önceden vardı emir 1 da uyur sabah 8 9 gibi kalkardı ama şimdi ne yattığı saat belli ne kalktığı saat yine bişeyler oldu bu oğlanın uykusuna.mesela kaç gündür 1 kere uyuyodu gündüz.bugün şu saate kadar 2 kere uyudu.

2 de uykum geldi diye mızlamaya başladı götürdüm yatırdım 2 saat mücadele ettik. arada kaldırdım uyumazsan diye ama uyku basmış sürekli mız mız. yoruldum ha

benim oğlanda öyle bu ara yatağa koyuyorum gözleri çıkaracak nerdeyse ovalamaktan kulakları çejiştiriyo gözler kıpkırmızı ama ters dönüyo yatakta emeklemeye çalışıyo ağlıyo gülüyo uyumamak için elinden geleni yapıyo.kucağıma alıp sallıyorum ninni söyleyip bu ara öyle uyutuyorum ondada uyumuyor bazen.
hayır mızıklamasa uykudan delirmese hiç uyutmaya çalışmıycam ne halin varsa gör diyecemde bayılıcak resmen uykudan mıızr mıızr ağlıyo.bazen ağlarken kucağımda uyuya kalıyo.

bugün 2 kere uyudu ama uzun zamandan sonra

aynen canım aynen saçlaım topluyken bile çekiyo yoluyo resmen saçlarımı canımıda yakıyor.

annende niye çekeceğin var canım

Selamlar herkese

Anacim gelemiyorum bu ara
Geçmiş yapacam daha

Benim oglus çok mız mı oldu hep kucak istiyo ekgıda istemiyor agzini bile acmiyor cildirtiyor beni gece yanlız uyuyan bwbe benle yattı diş cikarcak sanirim hep meme istiyor

selam canım
diş geliyor canım diş bebeler bu ara hep böle diş çıkarıyo hemen hemen hepsi.

Elifcim ek gida yemiyor canim sık ılıyor suya itiraz etmiyo bir tek oglusun nasil

caanlarr cananlarrr nasılsınız epeydir yazamadım 2 ay oldu işe başladım süt iznim war yarım gün gidiyom işe ama çok yakında biticek bu güzel izin günleri ( sizler nasılsınız miniklerr nasılll yürüme atağında olan bebeişler warmıı ayy yerım onları hepsine ayrı ayrı maaşAllahh :)) kilo durumları nasılll :))) yaşaşsın yemek yemek dimi kızlarr D: benen son 75 kiloydum 2 ay önce şimdi 73 kiloyum bana alkışş : ee tabiii ew iş bebek derkennn kaç parçaya ayrıldığımı bir bilsenızz.....sizleri we pıtırcıklarınızı canı gönülden öpüyorum

Elifcim ek gida yemiyor canim sık ılıyor suya itiraz etmiyo bir tek oglusun nasil

canım benimki hem ek gıdaya hem emmeye hayır diyordu ama sürekli kucakta kalmak istiyordu.sütün yetiyordur canım merak etme sütün iyiydi yanlış hatrlamıyorsam.zaten bu diş zamanları bebeler kiloda verebilirlermiş.normal yani sıkıntıdalar.
dişten önce yiyordu demi ek gıdayı yani en azından farklı tatlara alıştıktan sonra çıktı bu diş muhabbetleri tam ek gıdaya alıştırma çabaları sırasında olsa daha zor olurdu.

oğluş uyuyo canım şuanda.kaç gündür uyumadığının acısını çıkarıyor sanki 2 kere uyudu bugün bunuda uzun uyuyor.uykuyu seviyor benim sıpa şükür bi sıkıntısı olmassa.

benim oğluşta eskiye göre daha az acıkıyor.sıcaklarda sanırım bide daha çok su içiyor ondanda olabilir.mesela dün kahvaltıdan sonra 6 saat falan hiçbişey yemedi.

su içsin canım maşallah şu havalarda çok ihtiyaçları var suya bide diş zamanı ağzılarının içi çok sıcak oluyo.fatihte öylemi bilmiyorum su iyi geliyor.

iyiyiz sen nasılsın uzun zamandır görünmüyorsun gerçekten.süt izni kaçıncı ayda bitiyorki.2 ayda 2 kilo güzel vermişsin.

sessizfırtına sende sesli olarak aramıza katılmışsın hoşgelmişsin.

senin oğlanda yürüyormuş dimi maşallah ona.

bu arada söylemeyi unuttum benim kuşların ilk yavrusu yumurtadan çıktı.ayy görseniz çok çirkin ama çok tatlı.cenin pozisyonunda uyuyo bu yavruda.annesi bakıcakmı besliycekmi büyütecekmi meraklardayım.

ben hamile kalmadan önce diyordum bakalım ilk sizmi alıcaksınız bebişinizi kucağınıza bizmi diye.biz aldık şükür

sessizfırtına sende sesli olarak aramıza katılmışsın hoşgelmişsin.

senin oğlanda yürüyormuş dimi maşallah ona.

sagol elif, evet benim oglanda yuruyo masallah 4/5 adim gidebiliyo bazen ama dengeyi tam kuramiyo... cok cabuk buyuyolar yaaaa. su an yatiyor neyse canim ben yemek yapmaya gidiyorum corba pilav yanina ne yapsam ?? neyse bulurum simdi mutfaga gidersem

cnm sutum yetiyor allaha Şükür normalde yiyor birkaç gundur isyanlar da masallah bebislere icsinler su cok iyi fatihi nde ağzı ates gibi yanıyor

benim adam mesaiye kalmış sıkıldım bende oğlanı bisikleiyle dışarı çıkarayım bari

Bizden haberler
Dr u begendim yarım saat içeride kaldık her soruma cevap verdi orasını burasını inceledi
Dil bagını da söyledi 1 yaşında kestircez
Efe dr yabancıladı bagırdı agladı zorla tuttum muayene etti
Vel hasıl kelam anana söyle selam 6. Hastalık dedi döküntü ateşe
Ve bogazında hala kızarıklık var dedi
Her gün yumurta ver dedi dedim yumurta diyetindeyiz alerji testi yapıyorum
Dr stress önerdi güldü
Ama ben bu hafta vermemekte kararlıyım
Saşeyi sordum kullanabilirsin iyi dedi eşim yarın alacak
Dişlere baktı vee dişler yolda demek isterdim ama diş miş yokmuş
Daha zamanı varmışbu huzursuzluk iştahsızlık da hastalıktanmış
Başka başka kilo aynı teee 6. Aydaki kilo aynı
Bir ara alır gibi oldu hastalıkta erimiş demekki
Uykusuna şaştı kaldı yine çözüm bulamadık
Tek çarem stress kaldı
Bir sürü şey konuştuk da aklıma gelmiyor geldikçe yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…