2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Klimanın balkona konan kısmında vardı bir yumurta hamileyken
Klima bozuldu aldılar yumurta kırıldı 1 gün aglamıştım çok duygusaldım
Şimdi olsa yagda kızartır yerdim
anneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.
Sddk yarıştıran kadın pijama giydirmişti
Salma kendini ben bakarım kendime saçıma fön çektiririm
O yoksa perma föne koyarım makyajsız çıkmam efeyi kucaklamayacaksam topuklularımı giyerim
neyse ben kaçayım işim çookkk sarmalar dolmalar
Dolma günüyöüş haa bugün
Evet canım bu hafta deneyecem bakalım neymiş derdi

kimsede ses yok şu ağustos analarına bakıp geleyim

Onlar bizden beter oldu canım nazara gelmişler kimse yok
Skype msn ye daldılar tango da yapıyolar biz de senle yapak mı

devam ediyor ama biraz azaldı sanki.

koy kız koy ne olucak yabancı yok hoş kadınsın sana öyle geliyordur bende fotolarda kendimi hiç beğenmem.

evet ahmetin fotolarını uzun amandır görmüyoruz koysa iyi olucak büyümüştür kuzu.

demek 6.hastalıkmış geçmiş olsun geçer yakında o zaman tehilkeli bir durum yokmuş
olsun canım zamanla alır kilosunu mertte bu aralar pek kilo almıyor boya gidiyor gözüme zayıf geliyor.

slm seboş nasılsın
seni gördüm selam vereyim dedim uzun zamandır karşılaşmıyoruz.

annem sürekli saçlarını ttara şurası olmamış burası olmamış der, hele ki dışarı çıktığımda döner bir kere bana bakar.:)))))) kızıyım hala ne de olsa küçüğümmmm

helal kız bebeyle sarmamı sarıcaksın.benim annem sarıp getirmese dolma yiyemeyeceğim bu ara
yaptm yaptım da noldu eşim mırın kırın etti . baktı ki sonra da ben suratım düştü elleirne sağlık diyooo kırk kere çaktırmadan ama bir daha sarma dolma yokkkkk ona.. allla allla o kadar yaptık ayaklarım kırıldı, gitsin anası yapsınnnnn

pastanın kekini attım ebnde fırına bu arada
sen de pasta mı yapacam gıııı hamaratttt

çook geçmiş olsunn şekerim yaa.
inş. tez zmanda atlatır efecikk
kilo kaçtı bu arada ?

saçlarıma çok fön çektirmiyorum ben, özel günlerde sadece.. evet dedğin gibi ayağıma bi babet geçiriyorum yazlıklarımı dahi çıkarmadım daha yaaa noldu bana böyleeee xl dan l a indim ama hala m olamadım bi olsam süslenim yine

teyzeler yaramaz mertin yeni fotolarını yükledim albüme.
hemen bakayımmmm

teyzeler mert çok güzel emekliyor geçen sürünmeye başladı demiştim ya şimdi kendini geliştirdi emekleyerek gidiyor ama dönmeyide tamamen bırakmadı.

slm seboş nasılsın
seni gördüm selam vereyim dedim uzun zamandır karşılaşmıyoruz.
hani seboş hiç yazmıyor
kıvanç nasıl oldu acep:44:
teyzeler mert çok güzel emekliyor geçen sürünmeye başladı demiştim ya şimdi kendini geliştirdi emekleyerek gidiyor ama dönmeyide tamamen bırakmadı.

maaşallahh mertedarısı başımıza

ooo hamaratsın sekos sarmalar felan
baskülünde maşallah çok hassasmış

anneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.
ben uzun giydiriyorum evde sıcakta bişey bulucaz dizlik felan mecbur

2 de uykum geldi diye mızlamaya başladı götürdüm yatırdım 2 saat mücadele ettik. arada kaldırdım uyumazsan diye ama uyku basmış sürekli mız mız. yoruldum ha
ahmette bugün benim yüreğimi yardı sabahın köründenden beli huysuz ötesi

niye annen ne yapıyorki diycektimde ileri sayfalarda sebebini okudum

benim annemde çok inceler beni
hastaymış kuzu hala he geçmişler olsun

işin bana kaldıysa yandın bacım ahmette yine hırıl hırıl
o ne kız:26:

kokoş normaldede efeyi gezdirirkendemi süsleniyosun

ben kot ve tişört bide gözlük yallah
herkese selam bugün hiç giremedim mert hiç rahat vermiyor.
kesin dönemsel yine

merte ama sen yandın

evet ya sebos nerde kızı merak ettim esas bi terslik yok inşallah çocuklarda ses ver sebos

inş canım ters bişi yktur giriyor hemen çıkıyor vakti mi olmuyor ne oluyor anlamadım ben
kokoşum kız babasıyla çıkarsak topuklu giyorum tin tin geziyom
yok efeyle ben tek çıkacaksam babet spor ayakkabı giyom
ahmet yavrum foşurdamış yine ah stress ne çekiyoz bacım ne çekiyoz

bu gece uzun olacak besbelli acaba hastamı oldu iyleşmeden yine yoksa allerjimi yine başka bişeye off ya

tatil istiyoruummm:84::84::84:
bunlarla tuvalete bile gidilmez ne tatili ya

duyduk duymadık demeyin stress foto koymuş
bakın kaldıracakmış
kaldırmıycam inadına

bugün foto bakma yorumlama sonra yorumları yorumlama günü
sohbet dönmezz

sende koyacaktın yeni saç rengini hani koymadın koydunda ben mi kaçırdım.

bu gece uzun olacak besbelli acaba hastamı oldu iyleşmeden yine yoksa allerjimi yine başka bişeye off ya

kaldırmıycam inadına

kaldırma kız millette görsün merak ederler

kaldırmıycam inadına

kaldıramazsan kaldırırlar gülümmminat da yaparmış
evet canım onun için diretiyom ya ev gezmesine gidemiyom ben ne tatili efeyi sallar dururum
ne diskosu ne havuzu pofff
havalar çok dönek bugün burası çok soguktu esiyordu ev her yer kapalı oturduk
artık ödüm patlıyor efe hasta olmasın diye tam iyileşmeden bir daha olmasın allah korusun

sende koyacaktın yeni saç rengini hani koymadın koydunda ben mi kaçırdım.

kaldırma kız millette görsün merak ederler
koymadı koymadı aklınca unutturdu zannediyor

koru koruda ne oluyor sanki iş olacağına varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…