Klimanın balkona konan kısmında vardı bir yumurta hamileykenbu arada söylemeyi unuttum benim kuşların ilk yavrusu yumurtadan çıktı.ayy görseniz çok çirkin ama çok tatlı.cenin pozisyonunda uyuyo bu yavruda.annesi bakıcakmı besliycekmi büyütecekmi meraklardayım.
ben hamile kalmadan önce diyordum bakalım ilk sizmi alıcaksınız bebişinizi kucağınıza bizmi diye.biz aldık şükür
Sddk yarıştıran kadın pijama giydirmiştianneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.
Salma kendini ben bakarım kendime saçıma fön çektiririmben de ben de bi foto yüklemek istiyorum ama yok olmuyor bi adam akıllı saçlarımı bile tarayamıyorum , at kuruğu bile yapamıyorum artık geçtim açık bırakmayı hemennn tutuyor kükünden kopaıyo ensemde saç kalmayacak yakında.
birgün diyom şöyle eskisi gibi giyinsem de foto çekip oysam amayok olmuo, herhalde birgünn deliii geldi diyecem koyacammm
ya o değilde 3 hfta sonra memlekete gidiyoruz annemden çekeceğim var
Dolma günüyöüş haa bugünneyse ben kaçayım işim çookkk sarmalar dolmalar
Evet canım bu hafta deneyecem bakalım neymiş derdisekos bende görünmüyor:44:4. o mu acep
yumurta sarısı diyetini efeye ben verdimhuysuzluğunu çözmeye çalışıyoruz niye uyuyamıyor diye denemeler yapıyoruz bide hırıltısı için işte
fotoda foto olsa hepsinde zombi gibi çıkıyorumakşam bakayım yükleyebilirmiyim
kimsede ses yok şu ağustos analarına bakıp geleyim
pirinç çok tehlikeli kızlar sabahtan beri 5 tane dolma yedim
şuanda bişi yememiş gibiyim tatlılar pogaçalar gözümün önünden geçiyor
kan şekerim düştü galiba
tutun kollarımdan düşerim şimdi
merhabalar kızlar
dün sabah 11 de kalktım.eşim 9 da kalkmış oğlanda kalkmış altını değiştirmiş yumurta pişirip yedirmiş muz yedirmiş.yani karnını doyurmaya çalışmış oğlanın ben uyuyayım diye.önceki gün o kadar söylediklerim işe yaramış galiba.yada kalkıp tartışmayalım diye yapmış bilmiyorum artık.neyse ben yinede konuştum dedim böle böle.ben eski eşimi özledim bu yeni halini hiç sevmedim.ne dese beğenirsiniz sen herşeyi çok güzel yapıyrsun zaten bana ihtiyacın yok diye düşündüm.eskiden kötümü yapıyordumda yardım ediyordun dedim.kem küm etti işte neyse haklısın dedi bundan sonra yardım edicem yine dedi neyse bende çok uzatmadım.ve dediği gibide yaptı dün bakalım ne kadar devam edicek böle tekrar uyarmadan.
aşı kartımıza baktım aşı randevumuz 14 değil 18 indeymiş.
bu arada oğlum çok fena diş gıcırdatıyor dayanamıyorum bazne gıcık oluyorum o sese.hep ağzına bişiler tepiuorum yada parmağımı koyuyorum dişlerinin arasına.bi unutuyor sonra yine başlıyor.
marji siizn bu durum geçtimi canım yaa ne kadar devam edr.
birde bi arkadaşımızın bebeğide yapıyodu kan toplamıştı hatırlayamadım birden kimdi.
sekos bende görünmüyor:44:4. o mu acep
yumurta sarısı diyetini efeye ben verdimhuysuzluğunu çözmeye çalışıyoruz niye uyuyamıyor diye denemeler yapıyoruz bide hırıltısı için işte
fotoda foto olsa hepsinde zombi gibi çıkıyorumakşam bakayım yükleyebilirmiyim
sekoş burdaydı gitti şimdi yine burda
anladım canım alerji konusunda senden deneyimlisi yoktur tabi iyi yapıyorsunuz.
Ahmet paşanın fotolarını yükle canım paşayı görelim bizde sende güzel foto çekinince koyarsın.
ben burdaydımda oğlanı emzirip uyuttum o yazmadığım ara.
Bizden haberler
Dr u begendim yarım saat içeride kaldık her soruma cevap verdi orasını burasını inceledi
Dil bagını da söyledi 1 yaşında kestircez
Efe dr yabancıladı bagırdı agladı zorla tuttum muayene etti
Vel hasıl kelam anana söyle selam 6. Hastalık dedi döküntü ateşe
Ve bogazında hala kızarıklık var dedi
Her gün yumurta ver dedi dedim yumurta diyetindeyiz alerji testi yapıyorum
Dr stress önerdi güldü
Ama ben bu hafta vermemekte kararlıyım
Saşeyi sordum kullanabilirsin iyi dedi eşim yarın alacak
Dişlere baktı vee dişler yolda demek isterdim ama diş miş yokmuş
Daha zamanı varmışbu huzursuzluk iştahsızlık da hastalıktanmış
Başka başka kilo aynı teee 6. Aydaki kilo aynı
Bir ara alır gibi oldu hastalıkta erimiş demekki
Uykusuna şaştı kaldı yine çözüm bulamadık
Tek çarem stress kaldı
Bir sürü şey konuştuk da aklıma gelmiyor geldikçe yazarım
annem sürekli saçlarını ttara şurası olmamış burası olmamış der, hele ki dışarı çıktığımda döner bir kere bana bakar.:)))))) kızıyım hala ne de olsa küçüğümmmmbenim oğlanda öyle bu ara yatağa koyuyorum gözleri çıkaracak nerdeyse ovalamaktan kulakları çejiştiriyo gözler kıpkırmızı ama ters dönüyo yatakta emeklemeye çalışıyo ağlıyo gülüyo uyumamak için elinden geleni yapıyo.kucağıma alıp sallıyorum ninni söyleyip bu ara öyle uyutuyorum ondada uyumuyor bazen.
hayır mızıklamasa uykudan delirmese hiç uyutmaya çalışmıycam ne halin varsa gör diyecemde bayılıcak resmen uykudan mıızr mıızr ağlıyo.bazen ağlarken kucağımda uyuya kalıyo.
bugün 2 kere uyudu ama uzun zamandan sonra
aynen canım aynen saçlaım topluyken bile çekiyo yoluyo resmen saçlarımı canımıda yakıyor.
annende niye çekeceğin var canım
yaptm yaptım da noldu eşim mırın kırın etti . baktı ki sonra da ben suratım düştü elleirne sağlık diyooo kırk kere çaktırmadan ama bir daha sarma dolma yokkkkk ona.. allla allla o kadar yaptık ayaklarım kırıldı, gitsin anası yapsınnnnnhelal kız bebeyle sarmamı sarıcaksın.benim annem sarıp getirmese dolma yiyemeyeceğim bu ara
sen de pasta mı yapacam gıııı hamarattttpastanın kekini attım ebnde fırına bu arada
çook geçmiş olsunn şekerim yaa.Bizden haberler
Dr u begendim yarım saat içeride kaldık her soruma cevap verdi orasını burasını inceledi
Dr stress önerdi güldü
Tek çarem stress kaldı
hemen bakayımmmmteyzeler yaramaz mertin yeni fotolarını yükledim albüme.
hani seboş hiç yazmıyorslm seboş nasılsın
seni gördüm selam vereyim dedim uzun zamandır karşılaşmıyoruz.
teyzeler mert çok güzel emekliyorgeçen sürünmeye başladı demiştim ya şimdi kendini geliştirdi emekleyerek gidiyor ama dönmeyide tamamen bırakmadı.
ooo hamaratsın sekosbu dediğini be de yapmıştım bisküvi serptim altına , lakin muhallebii dökünce hepsi toplandı üzerine de şantyi döktüm dolaba koydum ark ertesi güne serviste dililedi rulo yapayım dedim annnna rulo olmadı bi garip iki kat olduuu ben de iki tabağa düz koydum hala da 2 ddilim var güzel olmuştu ama görünüşş yok, arkadaşlar yabancı değildi allahtan
nasıl rulo için bi püf noktası var mı?
gel vereim sana kızz yapmana gerek yokkk
mecbuurr mecburrrr bacımmm
67.1 66 ya gelemedeim hala
gerçi benim baskül sapıtıyor galiba 65.0 dedi sabahhh
bende şimdi kızı uyutuken gideyim d sarma dolma karışık yapayım dedim (biz yaprak sarası kuru patl. biber, kabak, salatalıkfalan kurlukları yazda annem kurutur yaprağıda anem bahçeden alır dondurucuya atar bana verir)
evett verişsin kiloları bakalmmm hemennnn
kalb kalblere karşıymış desene dolma günüüüüü
benimm benimmm kızı uyttum uyursa eldiven takıp yemek işine girişecem uyanırsa damücver fırına atacamm
ben uzun giydiriyorum evde sıcakta bişey bulucaz dizlik felan mecburanneler mevzusuda geçmiş şu emekleme dizlikleri nasıl oluyo bebeler durdururmuki onları bacaklarında.yazın uzun pijama giydirirsek çok terlerler kısa giydirsek dizleri sürtüne sürtüne yara olur.
ahmette bugün benim yüreğimi yardı sabahın köründenden beli huysuz ötesi2 de uykum geldi diye mızlamaya başladı götürdüm yatırdım 2 saat mücadele ettik. arada kaldırdım uyumazsan diye ama uyku basmış sürekli mız mız.yoruldum ha
niye annen ne yapıyorki diycektimde ileri sayfalarda sebebini okudumben de ben de bi foto yüklemek istiyorum ama yok olmuyor bi adam akıllı saçlarımı bile tarayamıyorum , at kuruğu bile yapamıyorum artık geçtim açık bırakmayı hemennn tutuyor kükünden kopaıyo ensemde saç kalmayacak yakında.
birgün diyom şöyle eskisi gibi giyinsem de foto çekip oysam amayok olmuo, herhalde birgünn deliii geldi diyecem koyacammm
ya o değilde 3 hfta sonra memlekete gidiyoruz annemden çekeceğim var
hastaymış kuzu hala he geçmişler olsunBizden haberler
Dr stress önerdi güldü
Tek çarem stress kaldı
o ne kız:26:Klimanın balkona konan kısmında vardı bir yumurta hamileyken
Klima bozuldu aldılar yumurta kırıldı 1 gün aglamıştım çok duygusaldım
Şimdi olsa yagda kızartır yerdim
Sddk yarıştıran kadın pijama giydirmişti
Salma kendini ben bakarım kendime saçıma fön çektiririm
O yoksa perma föne koyarım makyajsız çıkmam efeyi kucaklamayacaksam topuklularımı giyerim
Dolma günüyöüş haa bugün
Evet canım bu hafta deneyecem bakalım neymiş derdi
Onlar bizden beter oldu canım nazara gelmişler kimse yok
Skype msn ye daldılar tango da yapıyolar biz de senle yapak mı
kesin dönemsel yineherkese selam bugün hiç giremedim mert hiç rahat vermiyor.
merteteyzeler mert çok güzel emekliyorgeçen sürünmeye başladı demiştim ya şimdi kendini geliştirdi emekleyerek gidiyor ama dönmeyide tamamen bırakmadı.
evet ya sebos nerde kızı merak ettim esas bi terslik yok inşallah çocuklarda ses ver seboshani seboş hiç yazmıyor
kıvanç nasıl oldu acep:44:
maaşallahh mertedarısı başımıza
evet ya sebos nerde kızı merak ettim esas bi terslik yok inşallah çocuklarda ses ver sebos
bu gece uzun olacak besbelliinş canım ters bişi yktur giriyor hemen çıkıyor vakti mi olmuyor ne oluyor anlamadım ben
kokoşum kız babasıyla çıkarsak topuklu giyorum tin tin geziyom
yok efeyle ben tek çıkacaksam babet spor ayakkabı giyom
ahmet yavrum foşurdamış yine ah stress ne çekiyoz bacım ne çekiyoz
bunlarla tuvalete bile gidilmez ne tatili yatatil istiyoruummm:84::84::84:
kaldırmıycam inadınaduyduk duymadık demeyin stress foto koymuş
bakın kaldıracakmış
bugün foto bakma yorumlama sonra yorumları yorumlama günü
sohbet dönmezz
bu gece uzun olacak besbelliacaba hastamı oldu iyleşmeden yine yoksa allerjimi yine başka bişeye off ya
bunlarla tuvalete bile gidilmez ne tatili ya
kaldırmıycam inadına
bu gece uzun olacak besbelliacaba hastamı oldu iyleşmeden yine yoksa allerjimi yine başka bişeye off ya
bunlarla tuvalete bile gidilmez ne tatili ya
kaldırmıycam inadına
sende koyacaktın yeni saç rengini hani koymadın koydunda ben mi kaçırdım.
kaldırma kız millette görsün merak ederler
koymadı koymadı aklınca unutturdu zannediyorsende koyacaktın yeni saç rengini hani koymadın koydunda ben mi kaçırdım.
kaldırma kız millette görsün merak ederler
koru koruda ne oluyor sanki iş olacağına varıyorkaldıramazsan kaldırırlar gülümmminat da yaparmış
evet canım onun için diretiyom ya ev gezmesine gidemiyom ben ne tatili efeyi sallar dururum
ne diskosu ne havuzu pofff
havalar çok dönek bugün burası çok soguktu esiyordu ev her yer kapalı oturduk
artık ödüm patlıyor efe hasta olmasın diye tam iyileşmeden bir daha olmasın allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?