2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

koymadım düzgün foto bulamadım aryamla görüşünce çekip koyacaz hava atacaz

sizde bir alemsiniz kızlar düzgün foto nedir ki siz her halinizle güzelsiniz ben öyle şeylere takmıyorum mert yüzünden saçıma bile dikket edemiyorum.
koyuyorum direk burya fotoları.
bir dahaki sefere ben de bakımlı halimi koyayım bari.

düzgün derken ben kendim çekmişim kendimi düşün artık yüzüm gözüm bile tam degil çok yakın plan yoksa her daim bakarım saçıma başıma ben

koymadım düzgün foto bulamadım aryamla görüşünce çekip koyacaz hava atacaz

düzgün derken ben kendim çekmişim kendimi düşün artık yüzüm gözüm bile tam degil çok yakın plan yoksa her daim bakarım saçıma başıma ben

o zaman sende eşine çektir bizde çareler tükenmez siz buluşana kadar zaman geçer.

aynen bagışıkları çok düşük bunların ondan galiba
sabır sabır anneligin tatili yok mu ya ben oraya gidecem
banada yer ayır

çok derbeder halde çıkmak istemiyoruz kız enazından biraz derli toplu olalım diyoruz

kız senin her halin bakımlı çıtırım
ben temiz ve uyumlu giyinirim evde süslü hiç değilimdir saç tepede lolik

gel o zaman gidekgüzelleşek
makyajla gezmiyoz evde heralde ama saçım ilk 3 ay dışında bir işlem oluyor hiç bişi yoksa ön tarafı örerim arkadan lolik

sağol şeker seninde öyle benimde önceliğim temiz ve derli toplu olmak süslenmeye fırst mı kalıyor eskiden çok süslüydüm ben 1 saatte zor hazırlanırdım makyajıda severdim şimdi pek yapmıyorum eşim doğal halin daha güzel diyor ama arada yapmak lazım.

karam topiği temizleyecenmi
kaçalım artık bu akşamı fotoya sardık
marji ve ben sonrada sen tıpışşş
öptüm sizi kızlar

temizlikten az zaman ayır kalır zaman hsonları yap ya da hiç temizlik yapmadıgın bir gün
var mı acaba kız:44:

arada iyi oluyor kalem rimel parlatıcı o kadar benim makyajdahoş hiçbirinide pek beceremiyorum ya idare ediyoruz işte
haydi yatalım çolugunuz çocugunuz yok mu sizin gidin evinizeee
diyene bak umudumuz şabann
harbi şabana kaldık ha

hadi kaçtım ben

yine ben gelesiye dağılmışsınız. gideyim de uyuyayım bari.
ahmet uyumuşken, uyumaz oldu uykuyu seven çocuk

Son düzenleme:
merhaba kızlar

arzural ve bayanstrescim, maalesef varmş öyle kadın, benim kv :))) zaten böyle olması için çok uğraşmasına gerek yok, cahil ve dar görüşlü olması yeterli, gelin ağzını açtı mı kapatıcan bi tane tamaaam erkeğin görevi bu. eşim çok o taraflı olmuyor ama gene de annesi, ondan yana çok oldu, eşime hiç güvenmişyorum artık, annem babam ve abim güvendiğim insanalr sıralamasında ilk sırada,eskiden eşim vardı, artık hayatta güvenmem

herkes iyidir inşallah

günaydın kızlar..herkese güzel günler...yağızım daha uyuyor.bende kalktım bir bakayım dedim.herkes iyimi?KARAM demek efe altıncı hastalık olmuş..geçmiş olsun canım kuzucuğaaa

günaydın kızlar..herkese güzel günler...yağızım daha uyuyor.bende kalktım bir bakayım dedim.herkes iyimi?KARAM demek efe altıncı hastalık olmuş..geçmiş olsun canım kuzucuğaaa

günaydın yeşim. maşallah iyi uyuyomuş yağız kaçta uyudu gece.
biz hergün aynı saatte 7de ayaktayız
akşam kaçta uyursa uyusun

herkese günaydın kızlar bugün biz çok erkenciyiz mert 5 ten beri ayakta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…