koymadı koymadı aklınca unutturdu zannediyor
koru koruda ne oluyor sanki iş olacağına varıyor
koymadım düzgün foto bulamadım aryamla görüşünce çekip koyacaz hava atacaz
sizde bir alemsiniz kızlar düzgün foto nedir ki siz her halinizle güzelsiniz ben öyle şeylere takmıyorum mert yüzünden saçıma bile dikket edemiyorum.
koyuyorum direk burya fotoları.
bir dahaki sefere ben de bakımlı halimi koyayım bari.
koymadım düzgün foto bulamadım aryamla görüşünce çekip koyacaz hava atacaz
düzgün derken ben kendim çekmişim kendimi düşün artık yüzüm gözüm bile tam degil çok yakın plan yoksa her daim bakarım saçıma başıma ben
banada yer ayıraynen bagışıkları çok düşük bunların ondan galiba
sabır sabır anneligin tatili yok mu ya ben oraya gidecem
çok derbeder halde çıkmak istemiyoruz kız enazından biraz derli toplu olalım diyoruzsizde bir alemsiniz kızlar düzgün foto nedir ki siz her halinizle güzelsiniz ben öyle şeylere takmıyorum mert yüzünden saçıma bile dikket edemiyorum.
koyuyorum direk burya fotoları.
bir dahaki sefere ben de bakımlı halimi koyayım bari.
ben temiz ve uyumlu giyinirim evde süslü hiç değilimdir saç tepede lolikdüzgün derken ben kendim çekmişim kendimi düşün artık yüzüm gözüm bile tam degil çok yakın plan yoksa her daim bakarım saçıma başıma ben
o zaman sende eşine çektir bizde çareler tükenmez siz buluşana kadar zaman geçer.
banada yer ayır
çok derbeder halde çıkmak istemiyoruz kız enazından biraz derli toplu olalım diyoruz
kız senin her halin bakımlı çıtırım
ben temiz ve uyumlu giyinirim evde süslü hiç değilimdir saç tepede lolik
banada yer ayır
çok derbeder halde çıkmak istemiyoruz kız enazından biraz derli toplu olalım diyoruz
kız senin her halin bakımlı çıtırım
ben temiz ve uyumlu giyinirim evde süslü hiç değilimdir saç tepede lolik
sağol şeker seninde öyle benimde önceliğim temiz ve derli toplu olmak süslenmeye fırst mı kalıyor eskiden çok süslüydüm ben 1 saatte zor hazırlanırdım makyajıda severdim şimdi pek yapmıyorum eşim doğal halin daha güzel diyor ama arada yapmak lazım.
anonsu yaptım canım da dinleyen kim hadi dagılınkaram topiği temizleyecenmi
kaçalım artık bu akşamı fotoya sardık
marji ve ben sonrada sen tıpışşş
öptüm sizi kızlar
iyi geceler kızlar görüşürüz.
arada iyi oluyor kalem rimel parlatıcı o kadar benim makyajdasağol şeker seninde öyle benimde önceliğim temiz ve derli toplu olmak süslenmeye fırst mı kalıyor eskiden çok süslüydüm ben 1 saatte zor hazırlanırdım makyajıda severdim şimdi pek yapmıyorum eşim doğal halin daha güzel diyor ama arada yapmak lazım.
harbi şabana kaldık hahaydi yatalım çolugunuz çocugunuz yok mu sizin gidin evinizeee
diyene bak umudumuz şabann
günaydın kızlar..herkese güzel günler...yağızım daha uyuyor.bende kalktım bir bakayım dedim.herkes iyimi?KARAM demek efe altıncı hastalık olmuş..geçmiş olsun canım kuzucuğaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?