kuzenim doğum yapmadan önce bir sürü yeni doğan kıyafeti almıştı haliyle, ama oğluşu biraz uzun boylu doğunca bütün aldıklarını, özellikle tulum tarzı olanlarını giydirememişti, bacakları uzun gelip kıvrılıyordu.
o yüzden beden ölçüleri ne kadar tutar, ben bu tecrübeden sonra çok muallaktayım açıkçası.
CANIM TEK TEK DELİKLERİMİ AÇTINİLAHİ:))) ÇOK HOŞSSUNNNN BUDA GÜZELLDİ.ay benim de gelio geçen banyo yaparken tüm delikleri açmak zorunda kaldım tıkanmış... tabi ben tecrübeli olduum için anladım... sinir bir şeydi... ama çok anlamlıydı aptal aptal sırıtodum...
teşekkür ederim ben de bakayım kitaba çok severim ben kitap okumayı ev kitap doldu taştı çocuk bebek bakımı üzerine :) ama çok zevk alıorum okurken...
RİCA EDERİM NEDEMEK NEDEMEK NEDEMEK HERŞEY ONLAR İÇİN:))tesekkürler teyzesi
HIMSS FISTIK TECRÜBE KONUŞUYOR DİYORSUNN AMA BİRÇOK KİŞİ TAVSİYE EDİYOR İNŞ. BENDE ALACAĞIMMM.canım ya senin söylediğin mama sandalyesine baktım ama altı tekerlekli mi onun ??? tekerlek yapısı önünde yedek masanın üzerine takılan ekstra aparatı olmasına dikkat edin kızlar çok pratik oluo.... inanın hiç düşünemeyeceğiniz kadar çok kullanacaksınız... mesela 1 yaşında sevdii çizgi filmi izlemek isteyecek ama öğlen yemeği vaktidir onu hemen tvnin oraya götürüosunuz veriosunuz önüne yada siz yediriosunuz... :) benden tavsiyeler
çok beğendimmm indirimini takip etmek lazım çok şirinmiş:))))kraft dondy beşik & mama sandalyesi - e-bebek.com
buna bak bir de....
senmiyaptın bunları ellerine sağlık çok hoşmuşşşşo zaman sizinle dikim hazırlıklarına başladığım bebekleri tanıtıyorum. Benim kadar seveceğinzi düşünerek.Eki Görüntüle 352461 Eki Görüntüle 352462
tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inş.merhaba bende bugun itibari ile 9 haftalık hamileyim henüz hiç bir belirti hisetmiyorum ama ben kilolu hamile kaldım hamileliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım 172 boyum var 98 kiloymusum (enson 90 oldugumu sanıyordum) 2 haftada 3 kilo verdim mumkun oldugunca sağlıklı beslenmeye calısıyorum abur cuburu kestım zaten kilom duzenlı beslenmedıgımden olan bır kılo bakalım nasıl gıdıcezaslında kılo verıp hamıle kalmayı ıstemıstım ama dıete baslamadan hamıle oldugumu oğrendım
:)) ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİK:))) TABİ OLANI DEĞERLENDİRMEK LAZIMMM BENDE SAKLAYACAĞIM İNŞ. İKİNCİ BEBİŞ GELDİĞİNDE KULLANACAĞIM.bak canım alırken yatma pozisyonu olanlardan almak zorundasın yeni doğanda kullanmak istiyorsan biz bebek olunca arabayı sattık 2 sene önce o yüzden ben kullanmadım ama kullanan çok gördüm bebek içinde yatıo artık nasıl bilmiorum.... bak pusetler kaliteli olunca full seyahat setli olanlar var onların içinden çıkıo zaten.... puset alırkende yeni doğan pozisyonu olmasına dikkat edin kızlar... benim iki arabam var biri baston model... dieri büyük kapsamlı... ve yeni almayacağım... banyo ya atarım bir güzel yıkarım tamam işte :) :)
SÜPERRSİN YAA AMA BÖYLE GÖSTERME YAAAA İMRNEİYOR İNSAN:ddddyok yok ben de yaptım bazı şeyler kızıma ayıptır söylemesi bende de beceri vardır... keçeden tavşan şapkalar hırkalar... vs vs hatta dur bak benim de kızıma yapmayı planladığım bir şey var daha malzeme falan almadım bulursam gösterriiim çatla
ÇOK GÜZELLERRRRRRRRRRRRREki Görüntüle 352516
bundan istiyorum bir iyi olsam dışarı çıksam cinsiyete göre böyle minik pofuduk kırlentler yapacağım beşiği için :) kızımda çok istiyodu zaten... bunları yapmayı annemden öğrenmiştim hep... bunların daha çeşitlisi var...
AMA AMAAÇOK GÜZELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEki Görüntüle 352520
bu nasıl sadece ponpondan :) :) kızım bunu çok beğendi ama ben üşendim valla...
yazdıktan hemen sonra bir sonraki mesajla eklerim dedim ama 10 dk. da bir mesaj atabiliyormuşum. Onu bekliyorum :)
teşekkürler, amiiiinnnnn...
doktorum bana ikili ve üçlü test yapmayacağını, direk olarak amniyosentez yapacağını söyledi.
renkli mi baktılar hemen randevu alıyormusun aynı gün içinde benim hastane ermeni surp purgıc hastanesi drum radyotoma yönlendiricek sanırım kızımdada oraya yollamıştı bakırköy radyotom 200 tl
MerhabaKızlar siz tecrübelisiniz sormak istediğim bişi var yaklaşık 1 haftadır şiddetli bir ağrı çekiyorum ağrım tam kalça kısmında çözemedim benim durumumda olan yada geçiren varsa içinizde yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?