2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet oda zor ama ne yapabiliriz ki

selam kızlar bende 9+5 ım bir oğlum var 5 yaşında ve rabbım nasıp ederse eylül annesi olucam
aranızda bursadan olanlar varmıdır.

Son düzenleme:
KIZLAR BİR ÖĞLE YEMEĞİNE ÇIKTIM NE ÇABUK İLERLEMİŞSSİNİZ MAŞALLAH SİZE:)))
CANIM TEK TEK DELİKLERİMİ AÇTINİLAHİ:))) ÇOK HOŞSSUNNNN BUDA GÜZELLDİ.
EVET KİTABI ÇOK TAVSİYE EDİYORUM BEN ÇOK SEVEREK OKUYORUMMMM
KİTAP OKUMAK GÜZEL YAA EŞLERİNZEDE OKUTUN:dd
tesekkürler teyzesi
RİCA EDERİM NEDEMEK NEDEMEK NEDEMEK HERŞEY ONLAR İÇİN:))
HIMSS FISTIK TECRÜBE KONUŞUYOR DİYORSUNN AMA BİRÇOK KİŞİ TAVSİYE EDİYOR İNŞ. BENDE ALACAĞIMMM.
TATLI BIDIKLARRR

çok beğendimmm indirimini takip etmek lazım çok şirinmiş:))))
o zaman sizinle dikim hazırlıklarına başladığım bebekleri tanıtıyorum. Benim kadar seveceğinzi düşünerek.Eki Görüntüle 352461 Eki Görüntüle 352462
senmiyaptın bunları ellerine sağlık çok hoşmuşşşş
tebrik ederim hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inş.

:)) ŞİMDİDEN GÜLE GÜLE KULLANSIN MİNİK:))) TABİ OLANI DEĞERLENDİRMEK LAZIMMM BENDE SAKLAYACAĞIM İNŞ. İKİNCİ BEBİŞ GELDİĞİNDE KULLANACAĞIM.

bende 2012 eylül annesi olucam inşallah ... Şuan daha 9 haftalık allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Yeni anne adayları hepinizi tebrik ederim hoşgeldiniz allah sağlıkla sıhatle kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş.

Çok Teşekkür ederim bende merak ediyorum bakalım hayırlısıyla inşallah sorunsuz atlatıp bebğimi kucağıma alırım ...:)Yalnız nasıl bir hisse işte bugune kadar hep kilolu biriydim hamile olduğumu öğrenince birden oyle bir düzenli beslenmeye geçis yaptımkı ben bile inanamıyorum:))))

yazdıktan hemen sonra bir sonraki mesajla eklerim dedim ama 10 dk. da bir mesaj atabiliyormuşum. Onu bekliyorum :)

teşekkürler, amiiiinnnnn...

doktorum bana ikili ve üçlü test yapmayacağını, direk olarak amniyosentez yapacağını söyledi.

Nasil bir dr o cok merak ettim acikcasi,mniyosentez de bebegi kaybetme riski bile varken hangi mantikla hic bir risk olup olmadigini bilmeden nasil karindan su alir aklim almiyor kusura bakmayin.o dr cildirmis olmali.ki arkadasim 23 testleri riskli ciktigi halde yaptirmadi onu tercih meselesi ama ianan aklim almadi doktorunuzu.

nasıl kıslar daha neler vardır

Eklentiler

• $yeşil.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 47
renkli mi baktılar hemen randevu alıyormusun aynı gün içinde benim hastane ermeni surp purgıc hastanesi drum radyotoma yönlendiricek sanırım kızımdada oraya yollamıştı bakırköy radyotom 200 tl

istediğin zaman randevunu alıp hemen yaptırıyorsun benim 15 dakika içinde tüm işlemlerim tamamdı...

Kızlar siz tecrübelisiniz sormak istediğim bişi var yaklaşık 1 haftadır şiddetli bir ağrı çekiyorum ağrım tam kalça kısmında çözemedim benim durumumda olan yada geçiren varsa içinizde yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamlar arkadaşlar ben yarın 10 haftalık olucam tam doktorum yarına 2li test için randevu vermişti çok erken geldi burdaki arkadaşların hepsi 11 12.haftalarda gidince şaşırdım bende yarın öğrenicez artık. bir şeyi merak ettim 2 li test nasıl oluyo kan testi birde ense kalınlığı ölçülecek ultrasonda sanırım vajinal ultrason değildir dimi çok heyecanlıyım inşallah bir problem çıkmaz

Merhaba
Tam aynı şeymi bilmiyorum fakat benimde geçen gün kalçama bir ağrı saplandı ve yürüyemedim,kendimi koltuga sürükleyerek oturdum biraz dinlenince gecti. Bir arkadasım da hamilelik döneminde bir seferinde yürümesine bile engel olacak sekilde siddetli bir agrıdan bahsetmisti.

kızlar merhaba ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorummm yaaa..
sağlıklı olsunda ne olursa olsun fark etmez ilk bebeğimiz doğucak inşallah, ama ben meraktan çatlıcam:) acaba kırmızı lahana testi varmış onu deneyen varmı yada yoksada beraberce uygulasakmı diyorum? hele cinsiyetini bilen biri varsa onda denemek iyi olurdu ne dersiniz?yapsakmmı yaa

merhaba arkadaşlar çok hızlı ilerliyor sayfalar yetişemiyorum gerçekten yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz cinsiyetini öğrenen arkadaşlarda olmuş hayırlı olsun benimde 2 li testim haftaya perşembe yada cuma 12+1 falan olucam sanırım ben devlet hastanesine gidiyorum görselerde söylemezler sanırım cinsiyetini 1 ay daha beklerim ben galiba bu arada bulantılarım hala devam ediyo bigün iyiysem bigün kötüyüm öyle devam ediyoruz birde çok kötü belim ağrıyo normalmi acaba yatakta sağa sola dönmek işkence oluyo resmen eşime masaj yaptırıyorumda biraz düzeliyo hatta bazen ağrı ayak bileğime kadar iniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…