2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin canım :) hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelsin inşallah.... sııkma canını dr unla gerekirse bir diyetisyenle görüşerek bir çaresi bulunur... sen içini rahat tut...

Peki neden israrla yaptirmak istiyorsun down sendorumluysa aldiracakmisin ki garanti degilki sana olasilik soylecek.kanda degerler bakilir ultrason ilede ense olcumu burun kemigine bakilir cunku downlu bebeklerin burun kemikleri ense olcumleri farklidir.afiyet ve sur hastanesi sanirim daha uygundur ozellikle su hast.netten telini bul ara sor orasi yapiyor.cok kasma kendini 2 3 4 lu bunlar para tuzagi birazda inanin ben bir doktorun bu 3 testi yaptir demesini sadece ticari kazanc olarak goruyorum.aksilik yoksa.

bundan istiyorum bir iyi olsam dışarı çıksam cinsiyete göre böyle minik pofuduk kırlentler yapacağım beşiği için :) kızımda çok istiyodu zaten... bunları yapmayı annemden öğrenmiştim hep... bunların daha çeşitlisi var...

uzun yıllara dayalı bir araştırma da olabilir. Sonuçları ileride bilimsel veri olarak kullanılacaktır. Birilerine yine de fayda sağlayacaksa kullanılsın, yapılsın tabi. Ama büyük meblalar veriyorsanız yapılmaması düşünülebilir. Ben hiç ücret vermedim, çok kaliteli bir özel hastane olmasına rağmen. o yüzden düşünmeden zamanı gelince yaptırdım. Çünkü para istediklerinde aslında senin tercihine bıraktıkları izlenimini de veriyorlar, olmasa da olur ekstraya giriyor o yüzden ek ücret istiyoruz mantığında. Belki bunu hissetseydim bende anneme ve ablama sorardım deneyimleri için yaptırılmalı mı diye ama kimseye de sormadım.

bu nasıl sadece ponpondan :) :) kızım bunu çok beğendi ama ben üşendim valla...

Eki Görüntüle 352520

bu nasıl sadece ponpondan :) :) kızım bunu çok beğendi ama ben üşendim valla...

yok değmez, yani emeğine değmez... Ama kızın istediyse akan sular durur:) bak sana görüntüde aynı etkiyi yaratacak başka bir teknik anlatayım. Belki bir yerlerde görmüşsündür bile. Likralı bir kumaş al, triko penye gibi. Triko daha iyi olur. likralı kadife de olur ama fazla tutabilir fiyatı.kumaşın bir köşesinden başla, ceviz kadar olacak şekilde içine elyaf koyarak kumaş ile aynı renk iple sar. topçuklar olacak bir sürü.. Anlatamıyorum değil mi...Örnek bulmaya çalışayım:)

selam kızlar bende eylül annesi olacağım inş. bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ne testler yapıyorlar beni neler bekliyor test falan yapıyorlar mı? yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar.
Herkese hayırlı huzurlu güzel günler diliyorum.
Bu sabah ayrıntılı ultrasona girip kan verdik.Sonuçlar haftaya inş..Ultrason iyi dedi ilk defa sesini duydum gümbür gümbür.
Kesin olmamakla birlikte popo yapısı kız gibi görünüyor ama kesin sonuç bidahaki ay dedi..Progestanıda bırak lekenme olursa hemen tekrar al dedi ama çatlak için bi krem söylemedi ben de sormayı unutmuşum
İnş hepimizin sonuçları da ii çıkar öptüm herkesi...

ısrarla yaptırmak gibi bir düşüncem olmadı, doktorum bana bu ikili testin önemli olduğunu söyledi. ve istedi. ama toxoplazma istemedi. benim toxoplazma ile ilgili endişem var asıl. ben her ne kadar sebze meyve iyi yıkayıp soyup yesem de çiğ et tüketmesem de, eşim senelerdir kedi besliyor. ben de kedinin yanında bulunuyorum bazen. eşim üstünde kedi tüyünü bizim eve de taşıyor. bu konuda endişeliyim. ama bana hayvan besleyip beslemediğim sorulmadı. ne bileyim kiloma, tansiyonuma bakılmadı... ikili testi doktorum istedi. korkuyorum Allah korusun kötü bir şey çıkar mı diye ama doktor istediğine göre vardır bir bildiği. medipol ile görüştüm fiyat aldım. koşuyolunda yaptırmayacağım kesin. başka yerleri de araştırıyorum.

selam kızlar bende eylül annesi olacağım inş. bu hafta sonu doktora gitmeyi düşünüyorum ne testler yapıyorlar beni neler bekliyor test falan yapıyorlar mı? yardımcı olursanız çok sevinirim

Gözün aydın senin de; hoş geldin...

ne kadarlık hamilesin?

selam herkeze nasılsınız ben çok stresliyim cumartesi bebişimi görücem mutluyum ama ıkılı test te var off hakkımızda herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…