Gözün aydın senin de; hoş geldin...
ne kadarlık hamilesin?
efrah cnm ıkılı testini nerde yaptırdın cinsiyeti tahmini olarakmı sylediler
evet canım sadce popo görüntüsünü kıza benzettm ama değişebilir dedi...
İstanbul incirli ethicada ikili test fiyatı 120 TL.
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk mesajım, umarım hata yapmadan sizlere ulaştırmayı başarabilirim.
Bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim, kısmetse Eylül annesi olacağım.
Sevgiler...
hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
herkezden ikili test istiyorlar mı kızlar?
ısrarla yaptırmak gibi bir düşüncem olmadı, doktorum bana bu ikili testin önemli olduğunu söyledi. ve istedi. ama toxoplazma istemedi. benim toxoplazma ile ilgili endişem var asıl. ben her ne kadar sebze meyve iyi yıkayıp soyup yesem de çiğ et tüketmesem de, eşim senelerdir kedi besliyor. ben de kedinin yanında bulunuyorum bazen. eşim üstünde kedi tüyünü bizim eve de taşıyor. bu konuda endişeliyim. ama bana hayvan besleyip beslemediğim sorulmadı. ne bileyim kiloma, tansiyonuma bakılmadı... ikili testi doktorum istedi. korkuyorum Allah korusun kötü bir şey çıkar mı diye ama doktor istediğine göre vardır bir bildiği. medipol ile görüştüm fiyat aldım. koşuyolunda yaptırmayacağım kesin. başka yerleri de araştırıyorum.
kıslar yeni dogan bebeklerin beden ölçüsü ne olur yada 2 aylıkdan sonra
doğdupğunda 52 giyer bir sonraki ay 56 ve sonraki 62 giyer tatlım
kıyafetlere bakıyorum da alıcam bi kaç bişey kıslık sezona girmiştir magazalarbelki bidahaki kısa bişeyler bulabilirim[/Q
cinsiyeti belli olsun o zaman daha çok alırsın ama 56 falan al şimdilik iri doğabilir 52 yi bi iki ancak giyer belki giyemez bile...
kıyafetlere bakıyorum da alıcam bi kaç bişey kıslık sezona girmiştir magazalarbelki bidahaki kısa bişeyler bulabilirim[/Q
cinsiyeti belli olsun o zaman daha çok alırsın ama 56 falan al şimdilik iri doğabilir 52 yi bi iki ancak giyer belki giyemez bile...
yeşiller sarılar beyazları düşünüyorum ama don alıcam il hedefim o
kıslar yeni dogan bebeklerin beden ölçüsü ne olur yada 2 aylıkdan sonra
eylül sonuna doğru doğum yapıcak olanlar cinsiyetini öğrenir öğrenmez kadifeli tulumlar uzun kollu çıtçıtlı bodyler havlu çorap almalı ekime kadar kışlıklar çıkmıyor hatta ekim sonunu buluyor ben kızımda çok yaşadım bunu bu sefer temkinli olucam ağustos sonunda doğum yapmama rağmen kışlık alıcam yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?