2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhabalar
yenı gelen arkadaslar ve cınsıyet ogrenenler herkese hayırlı olsun
ben ıkı gundur kotuyum
evvelkı aksam bulantılarım da coktu ama bır anda cok acı bır sekılde kustum
normalde kusamadıgım ıcın ve agzımın tadından zehırlendım sandım
sankı agzımda zehır tadı vardı o kadar kotuydu kı elım ayagım bosaldı resmen
cok zor gece gecırdım dun sureklı ıstırahat etmeye calıstım
ama bugun ıse geldım toplantımız var dıye ve sıddetlı basagrısı cekıyorum
esım de soyluyor bu bebek senı cok sarstı dıye oglumda da olmustu boyle ama surunmemıstım sankı bu kadar
ya da unutuluyor mu bu durumlar bılemıyorum kı
cok karmasık bır ruh halındeyım

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım ve bu benim ilk mesajım, umarım hata yapmadan sizlere ulaştırmayı başarabilirim.

Bugün itibariyle tam 12 haftalık hamileyim, kısmetse Eylül annesi olacağım.

Sevgiler...

evet canım sadce popo görüntüsünü kıza benzettm ama değişebilir dedi...
İstanbul incirli ethicada ikili test fiyatı 120 TL.

renkli mi baktılar hemen randevu alıyormusun aynı gün içinde benim hastane ermeni surp purgıc hastanesi drum radyotoma yönlendiricek sanırım kızımdada oraya yollamıştı bakırköy radyotom 200 tl

Yalnız 3. aya kadar söylenmez deniyor ya. Şimdi 3. aydan gün alanlar geliyor :):) 12. haftası dolanlar artışta...

Hayırlısıyla kucağımıza alalım. HEPİMİZZ

Ben ikili test sonucumu aldım, istersen sana sonuç kağıdımı gönderebilirim. Hem hangi testlerin yapılmış olduğu elinde olur.

kıslar yeni dogan bebeklerin beden ölçüsü ne olur yada 2 aylıkdan sonra

eylül sonuna doğru doğum yapıcak olanlar cinsiyetini öğrenir öğrenmez kadifeli tulumlar uzun kollu çıtçıtlı bodyler havlu çorap almalı ekime kadar kışlıklar çıkmıyor hatta ekim sonunu buluyor ben kızımda çok yaşadım bunu bu sefer temkinli olucam ağustos sonunda doğum yapmama rağmen kışlık alıcam yinede

kıslar yeni dogan bebeklerin beden ölçüsü ne olur yada 2 aylıkdan sonra

kuzenim doğum yapmadan önce bir sürü yeni doğan kıyafeti almıştı haliyle, ama oğluşu biraz uzun boylu doğunca bütün aldıklarını, özellikle tulum tarzı olanlarını giydirememişti, bacakları uzun gelip kıvrılıyordu.

o yüzden beden ölçüleri ne kadar tutar, ben bu tecrübeden sonra çok muallaktayım açıkçası.

burası hep soguk rahat bulurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…