kız o yediğin içtiğin şeylerdir ben öğleden sonra tartılıyorum 2 kilo fazla çıkıyorum herzamanolsun kızher hafta bir kilo verilir mi
ben bugün okulda tartıldım 1 kilo artmışımkısırdan mı hiçi yedigim kurabiyeler mi
a kurabiye dedim de elifcim arama motoruna tırtıl kurabiye yaz aynı tafif
hadi ya dur öyle yapayım getirmezse bugündeçokk çokk çektikmercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor
yolup getirene kadar iste netten üç günde elinde
bizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuş
niye böyle sıkıntılı anlamadım pahalıda değilki alanı yok diyim
bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama ney
ben de öyle yapayım barisenin efe hepsini çıkardı kız yoldan
kremi tatilde sürerim ben sadece yada öğlen 12-3 arası dışarı çıkarmak zorunda kalırsam.tabi d vitamini almaları laızm ama sabah güneşi alsınlar akşam güneşi alsınlar.öğlen güneşi yakar bebeleri.
kız o yediğin içtiğin şeylerdir ben öğleden sonra tartılıyorum 2 kilo fazla çıkıyorum herzaman
hadi ya dur öyle yapayım getirmezse bugünde
tabi bide fırça kayayımstres atmak için
gerçi ahmette burun fobisi oluştu bu wee nin zımbırtısıyla habire kurcalanbaktan ağzını silerken elim burnuna değse ağlıyor korkudan
yeter kız o sıcakta üşünürmü hiççok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
efeye sıfır kol ve şort giydirsem hasta olur mu
artık iyice tırsar oldum :18:hasta oldu ya:26:
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce
ben hiç sürmedim ahmet hep yanmış nede olsa sokak çocuğu misali dolaşıyor fırfırsenin efe hepsini çıkardı kız yoldan
kremi tatilde sürerim ben sadece yada öğlen 12-3 arası dışarı çıkarmak zorunda kalırsam.tabi d vitamini almaları laızm ama sabah güneşi alsınlar akşam güneşi alsınlar.öğlen güneşi yakar bebeleri.
kız adamın benden çektiğiben de öyle yapayım bari
1.400 gramdıda 400 yazmadım
he at dekisana iş peşine düş dilimi yoracagıma elimi yorarım de git netten iste
nasılda fişşekliyom seni ama
yeter kız o sıcakta üşünürmü hiç
bazen ama çok nadir ahmette yapıyor
belki gergin olduğu veya yüksek sese maruz kaldığında yapıyodur bilmiyorum kısacası
ben hiç sürmedim ahmet hep yanmış nede olsa sokak çocuğu misali dolaşıyor fırfır
fotoda koyacakmısınızyarın aryamla buluşuyoruzmsj çekti si,ze slmı var
arkamdan konuşmasınlar ziyaretçi olarak takılanlardan biri benim dedi
kız adamın benden çektiği
normalde çok yavaş ağırkanlı biriydi benden fırça yiye yiye atom karınca olduben ağzımı açmaya kalmadam adam boşada olsa koşmaya başlıyo evin içinde sırf çenem düşmesin diye
ama tabi ben söylenecek çok şey buluyorum o ayrı
bana hasta çocuk demeşor tşirt giydircem hasta olursa sen bakacaksınne de olsa sen ahmetten tecrübelisin
yok benimki sürekli yapıyor
yüksek ses yok kız gecenin sessizliginde yapıyor
agresif defresi haller mi
efe de otriyi görünce başlıyor çıglıga ben tutuyom kolları kafayı babası çekiyor
ıns bıran once gecer cnmm zor walaa uykusuzluk fenaaçokk çokk çektikmercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor
allah korusunn cnm yaa hasta olmasın kuzularımızbizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuş
niye böyle sıkıntılı anlamadım pahalıda değilki alanı yok diyim
bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama ney
bızım odası 27 derece hava kapalı ve yagmurlu karadenızde.. sıfır kol soort gıydırme bence benn askılı cıtcıt body uzun kol altust takımm corap gıydırıyorum hava sıcak oluncaa kapı cam acık odaa dedıgn gıbı gıyınıyorrçok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce
dinleniyorum sizlerle elif
bu korku sana yeter
yarasın kısırlar cumartesi bu hafta benden iyi haber beklemeyin o yüzden yanıma tombiş arıyodum ohhh seni buldum
bzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmı
hepımız aynı sıkııntıları yasıyoruzz sabır sabır oda bıyerde bıtıyorr. allahh bıze yardım etsın .:26:ne cektık su gazdan bee e
olsun kızher hafta bir kilo verilir mi
ben bugün okulda tartıldım 1 kilo artmışımkısırdan mı hiçi yedigim kurabiyeler mi
a kurabiye dedim de elifcim arama motoruna tırtıl kurabiye yaz aynı tafif
ben daha mercimek bile vermiyorum korkumdan.hergün yoğurtta vermiyorum ben.çokk çokk çektikmercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor
çok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
yeter kız o sıcakta üşünürmü hiç
bazen ama çok nadir ahmette yapıyor
belki gergin olduğu veya yüksek sese maruz kaldığında yapıyodur bilmiyorum kısacası
ben hiç sürmedim ahmet hep yanmış nede olsa sokak çocuğu misali dolaşıyor fırfır
fotoda koyacakmısınız
nerde ne zaman buluşacaksınız
atlet ve üstüne uzun kol alt üstmiıns bıran once gecer cnmm zor walaa uykusuzluk fenaa
bızım odası 27 derece hava kapalı ve yagmurlu karadenızde.. sıfır kol soort gıydırme bence benn askılı cıtcıt body uzun kol altust takımm corap gıydırıyorum hava sıcak oluncaa kapı cam acık odaa dedıgn gıbı gıyınıyorr
korku olabılır cnmm bolbol ayetel kursıyı felak nas surelerını oku cnm
soguma kız gel ısınakbana hasta çocuk demebuz gibi soğurum senden
ıns bıran once gecer cnmm zor walaa uykusuzluk fenaa
allah korusunn cnm yaa hasta olmasın kuzularımız
bızım odası 27 derece hava kapalı ve yagmurlu karadenızde.. sıfır kol soort gıydırme bence benn askılı cıtcıt body uzun kol altust takımm corap gıydırıyorum hava sıcak oluncaa kapı cam acık odaa dedıgn gıbı gıyınıyorr
korku olabılır cnmm bolbol ayetel kursıyı felak nas surelerını oku cnm
atlet ve üstüne uzun kol alt üstmi
biz atleti ve uzun kolu bırakalı aylar oluyor
bide şöyle bişey var kız çocuk sıcağı sever erkek çocuklar kesinlikle dayanamıyor bana bu konuda bikaç dr aynı şeyi söylemişti
kışın oda sıcaklığı max 22 yi geçmiycek özellikle erkek çocukta demişlerdi
yaradılış veya hormonel bilmiyorum
sıcak ahmeti hasta ediyor mesele:26:
efe ne yapıcak acaba rahat dururmukikoyacaz koyacaz kaçar mıakşam koyarım ya da online oluruz
saat 4 te ama yer zaman top secretdışarda bir mekanda
efe ne yapıcak acaba rahat dururmuki
anladığım kadarıyla rüzgar akıllı bi bebek
öyle şeyler getirme aklınasoguma kız gel ısınakhastalık geçsin gitsin inş
üç harfliler falan anladım ben o mu acaba üstünde korkuluk :26:bilen söyler mi:26:
cevşen yaptırın uyumaları düzelir diyen var anlamadım ama iyi yapan olmalıymış falan filan eskiden öyle yaparlarmış
okuyom canım dogdugundan beri hemde ama yokhep sıçrıyor ve geriniyor
sallarken bile aglıyor sıçrıyor anlamıyorum bu çocugun nesi var nesi
isilikse terliyor bunalan çocuk huysuz olurefe de isilik olmuş kvalideme göre hep üşüyor sıfır kol giydir diyemiyom eve geliyom bir ara çıkarıyom sonra hasta olur diye giydiriyom of allahım bir gün bunları bile dert edecekmişim haşaşıyorum kendime tövbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?