2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

stres merhaba
hayırdır, ne hırıltısı?
allerjiye bağlı geniz hırıltısı
nerelerdesin sen kaçak
nasılsın

stress doktor diyetten ne kadar süre sonra geçer dedi bu hırıltılar falan.acaba zamanamı ihtiyacı var yksa süt alerjisimi değil sorun.mamadanmı mayalıyorsun yoğurdu keçi sütü buldunmu.
bişey demediler
bence başka şeylerede allerjisi var halı polen vs gibi
sütü buldum yoğurtta yaptım yedirdim 1 defa ama çocuk mahfoldu beter hırıltısı arttı niye bilmiyorum dahada vermedim korkumdan vermiycemde varsın yoğurtta yemesin neyaayım
ne yese gerçi hırıltılı şaştım kaldım

aynen canım bıtkınlık yaşıyorum geçen gün ilk defa hatta seni niye doğurdum ki dedim o kadar tükenmiş ve çaresiz hissettim
sonrada kıyamıyorum ona sarılıp öpüyorum

ayyy ayyy bende çok sinirleniyorum yaaa sesimi bile yükseltiyorum el kadar bebeye sonra üzülüp özür diliyorum bide.oda yavrum dudağını büzüyo.
allahım onlara sağlık versinde şu zamanlarda geçicek inşallah.yani en azından öyle umut ediyorum.

bizdede diş falan gzükmüyo ben gaz diye tahmin ediyorum ama tabi emin değilim uykusundada çıkarabilir sonuçta gazı uyanmasına ne gerek var ama dimi
aynen dün gecemiz aynı geçmiş nerdeyse ama sonra uyudu en azından benimki 4 saat falan.

bende tavuk suyuna hafif bi çorba içirdim sonra banyo yaptırdım biraz cızıradı emdi 2yü geçiyodu yattı
biraz uyusada keyfi gelse bari

abisinin nelere alerjisi vardı belki aynı şeylere alerjisi vardır.dahada arttı diyorsun demek yoğurttan değil.ama tabi sen yinede bi süre yoğurt yedirme keçi sütü bile olsa.
yumurtayıda denemişsindir dimi alerjisi varmı yokmu diye.

canım yazını okudum niye taşınmak zorunda kaldınız
tayin felanmı iş değişikliğimi
bence akrabalarınıza yakın gidin canım tek bebe büyütmek çok zor emin ol rahatlığını yaşarsın

bilgenin durumu ne yani tedavi falan yokmuymuş
neredesin sen nereden baglanıyorsun
melege slm söyle efeyi nasıl uyutabilirim sallanmadan parası neyse vermeye razıyım

canım bence memmlekete git insan birilerini istiyor yanında ilerde daha çok anlarsın
yokken bilmezsin faydalarını ama alışıp gidince daha zoruna gider ben düşünüyorum kvalidem olmasa ben napardım canım kvalidem akrabalar olur ne güzel çocuk geniş ailede büyüyecek bence
hakkınızda hayırlısı diyelim
bütün topik efeye uydu ayol
neredesin kız sen yoksun
sebamed aldık biz iyi gidiyor şimdilik ama kimi de diyo sürmeyin d vitamini geçmez napacam bilmiyom
ah kuzzumm gerçekten ahmetin hırıltısı devam mı ediyo bu hırıltı dedgigin uyurken mi oluyor
canım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım
diyeti bıraktık dr stress ya zaten besleyemiyom dr da ver her gün dedi 3 aydır aynı kiloda ne bulsam veriyom muz yogurt falan
aynen canım bıtkınlık yaşıyorum geçen gün ilk defa hatta seni niye doğurdum ki dedim o kadar tükenmiş ve çaresiz hissettim
sonrada kıyamıyorum ona sarılıp öpüyorum

off o haller kime gelmiyor ki gerçekten uykusuzluk çok menem biş
diyorum bazen efe olmasa gün boyu dinlensem yesem içsem yatsam sonra bunu düşünüyom diye kızıyom kendime onlar bizim vijdanımız oldu artık

bende tavuk suyuna hafif bi çorba içirdim sonra banyo yaptırdım biraz cızıradı emdi 2yü geçiyodu yattı
biraz uyusada keyfi gelse bari

ohh yarasın kuzuya uyur inşallah yaaa sen yanına yatsan beraber uyusanız.benimki beni yanında görünce daha uzun uyuyo gündüzleri

ama tabi Ahmet paşa uyurken yapılacak işler vardır.

karam beğen beğen nereye kadar iki çift sohbet ette ne yapıyosun bilelim kız

günler çok yorucu geçiyor stres
okul ev efe gece aglamaları
en zoru da okul bugün gittik resmi ilemler imzalar karneler 30 dakikada işimiz bitti
sonra kısır partisi çay ve üstüne tabu oynadık bir baktık saat oldu 12.30 hopp eve geldik
nasıl çok yorucu dimimüfettiş yoktur umarım bunu okuyann

denedimde 1 hafta yedirmedim aynı hırtı devamdı bende başladım
ama yoğurt artırıyor belli

uyurken artıyor emmek istediğinde normal zamanda yani her şekilde var ilaç kullanmamıza rağmen
efe nasıl oldu geçtimi hırıltısı

hastalıgı geçti gibi ama o hırıltı uyurken geliyor ve dikkat ettim banyodan sonra burnu akıyor otriyle çekiyoz
daha rahat nefes alıyor bir dene istersen

ohh yarasın kuzuya uyur inşallah yaaa sen yanına yatsan beraber uyusanız.benimki beni yanında görünce daha uzun uyuyo gündüzleri

ama tabi Ahmet paşa uyurken yapılacak işler vardır.
dinleniyorum sizlerle elif

bu korku sana yeter
yarasın kısırlar cumartesi bu hafta benden iyi haber beklemeyin o yüzden yanıma tombiş arıyodum ohhh seni buldum

bzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmı

hepımız aynı sıkııntıları yasıyoruzz sabır sabır oda bıyerde bıtıyorr. allahh bıze yardım etsın .:26:ne cektık su gazdan bee e

hastalıgı geçti gibi ama o hırıltı uyurken geliyor ve dikkat ettim banyodan sonra burnu akıyor otriyle çekiyoz
daha rahat nefes alıyor bir dene istersen
eşime dedim bul al getir saçlarını yol getir

tamam dedi ses yok

banyoda suyu kafasına döküyorum zırlama pırlama derken alıyorum burnunda olanları bazen rahatlıyor

dinleniyorum sizlerle elif

bu korku sana yeter
yarasın kısırlar cumartesi bu hafta benden iyi haber beklemeyin o yüzden yanıma tombiş arıyodum ohhh seni buldum

olsun kızher hafta bir kilo verilir mi
ben bugün okulda tartıldım 1 kilo artmışım kısırdan mı hiçi yedigim kurabiyeler mi
a kurabiye dedim de elifcim arama motoruna tırtıl kurabiye yaz aynı tafif

çokk çokk çektik mercimek çorba içen bebeler var gaz olmuyo bizimki su içse yarıyor gaz oluyor
eşime dedim bul al getir saçlarını yol getir

tamam dedi ses yok

banyoda suyu kafasına döküyorum zırlama pırlama derken alıyorum burnunda olanları bazen rahatlıyor

yolup getirene kadar iste netten üç günde elinde

saşeyi bulamıyoz stress depolarda bile yokmuş
bizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuş
niye böyle sıkıntılı anlamadım pahalıda değilki alanı yok diyim

bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama ney

çok konuşuldu evet ama bir daha konuşalım giyim konusu ev şuan 28.6 ama hani çok sıcak degil ara ara esiyo
efeye sıfır kol ve şort giydirsem hasta olur mu
artık iyice tırsar oldum :18:hasta oldu ya:26:
ha bir de efe sıçrıyor sürekli ve uykusu açılıyor sallıyoz herkes diyo korku var üstünde sizce

senin efe hepsini çıkardı kız yoldan

kremi tatilde sürerim ben sadece yada öğlen 12-3 arası dışarı çıkarmak zorunda kalırsam.tabi d vitamini almaları laızm ama sabah güneşi alsınlar akşam güneşi alsınlar.öğlen güneşi yakar bebeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…