allerjiye bağlı geniz hırıltısıstres merhaba
hayırdır, ne hırıltısı?
bişey demedilerstress doktor diyetten ne kadar süre sonra geçer dedi bu hırıltılar falan.acaba zamanamı ihtiyacı var yksa süt alerjisimi değil sorun.mamadanmı mayalıyorsun yoğurdu keçi sütü buldunmu.
aynen canım bıtkınlık yaşıyorum geçen gün ilk defa hatta seni niye doğurdum ki dedim o kadar tükenmiş ve çaresiz hissettim
sonrada kıyamıyorum ona sarılıp öpüyorum
boymu uzatıyorlar dişmi bilmiyorum hoş bizde dişte yok ya
dün gece yarım saati bulmadan kalktı yattı kalktı yattı sabah 5 e kadar sonra 6.30 a kadar ayağımdaydı ağladı felan
en son uykusuzluktan bağırdım yeter diye ve güne başladık işte böyle bi şekilde
bende tavuk suyuna hafif bi çorba içirdim sonra banyo yaptırdım biraz cızıradı emdi 2yü geçiyodu yattıayyy ayyy bende çok sinirleniyorum yaaa sesimi bile yükseltiyorum el kadar bebeye sonra üzülüp özür diliyorum bide.oda yavrum dudağını büzüyo.
allahım onlara sağlık versinde şu zamanlarda geçicek inşallah.yani en azından öyle umut ediyorum.
bizdede diş falan gzükmüyo ben gaz diye tahmin ediyorum ama tabi emin değilim uykusundada çıkarabilir sonuçta gazı uyanmasına ne gerek var ama dimi
aynen dün gecemiz aynı geçmiş nerdeyse ama sonra uyudu en azından benimki 4 saat falan.
allerjiye bağlı geniz hırıltısı
nerelerdesin sen kaçak
nasılsın
bişey demediler
bence başka şeylerede allerjisi var halı polen vs gibi
sütü buldum yoğurtta yaptım yedirdim 1 defa ama çocuk mahfoldu beter hırıltısı arttı niye bilmiyorum dahada vermedim korkumdan vermiycemde varsın yoğurtta yemesin neyaayım
ne yese gerçi hırıltılı şaştım kaldım
bilgenin durumu ne yani tedavi falan yokmuymuşIyi geceler kizlar
Giremiyorum bu ara cok yogunum haziran sonu tatile cikicam isler cok birikti
Bi taraftan da dr dr geziyorum
Kizin dokuntuleri gecmedi her gece yenileri cikiyo
Oglan iyilesti gibi ama cok hareketlendi zabdettmesi zorlasti iyice
Bu arada ikisi de ayakta ve hic uyumaya niyetleri yok
Gideyim ben isim cok
Optum hepinizi
neredesin sen nereden baglanıyorsunmerhaba anneler,
Cok yoruldum bugun evleri supur sil mutfak dolabinin icini disini temizle, selos u zor yatirdim bu aralar cok agliyor gecicidir insallah...
Tatilden bahsedilmis bizde ramazan son haftasi cikiyoruz insallah turkiyeye geliyoruzyaklasik 3 sene olacak gelmiyeli.
Bu arada ilk adetimi oldum bugun artik oglum hic emmiyor, buraya kadarmis anne sutu hayirlisi bakalim.
melege slm söyle efeyi nasıl uyutabilirim sallanmadan parası neyse vermeye razıyımYanıtla
Uyku Meleği2 Ağustos 2011 21:43
Şu anda aşırı yorgunluğu söz konusu. Geceleri uyanma sebebi yorgunluğa bağlı olarak böbrek üstü bezlerinin salgıladığı kortizolün etkisi. Bildiğiniz gibi kortizol bir stres hormonu olup, andrenalin etkisi yaratır. Bu da gece uyanmalara, gündüz zor uykuya geçmeye sebep olur.
Derin'i şu sıralarda gündüzleri daha kısa aralıklarla (15-30 dakika) yatırın. Gece uykusuna da aynı şekilde. Bir kaç gün sonra düzene girecektir yeniden.
kızlar uyku konusunda araştırma yaparken şunu buldum.uyku meleği diye bi site sanırım adı buydu orda yzıyor.
şuanda bebeklerimiz diş çıkarıyorlar emekliyorlar ayağa kalkıyorlar yani daha aktifler.ve uykularıda bu yüzden bzulabilirmiş.
bu yorumu 9 aylık bi bebeği olan ve bizim gibi sorunları olan bi anneye yapmış uyku meleği.
kızlar laptopum düzeldi şükür eşim geldi ayarları düzeltti bunu nasıl yapmış diyor iki tuşa aynı anda basıp girilebiliyormuş bende diyorum mert iki tuşa değil 10 tuşa birden basabiliyor10 parmağında 10 marifet
geçende takvim ve derece eklemiş ekrana bazen işe yaradağıda oluyor yaramazın
canım bence memmlekete git insan birilerini istiyor yanında ilerde daha çok anlarsıngünaydın gününüz aydın olsun....
nasıl rahat uyudunuz mu bu gece?
ben uyuyamadım dün gece gaz sancısından hivda beni uyutmadı, bu gece de ben kendi kendimi uyutmadım. ev taşıyacakmışız mecburiyetten. nereye gideceeimizi bilmiyorum, nasıl bir ev olacak, bu ev tam şimdi benim işime yaramaya başlamıştı; kızımıdışarı kedilere kelebeklere çiçeklere ağaçlra baktırıyordum. doğayla içiçe büyüyecek diyordum.. oysa şimdi taşınma işi çıktı il içi mi yoksa il dışı mı çıkacağımızı dahi bilmiorumm.. çook düşünceliyşm çookkkkk.... eşim diyo memlekete(karam maraş memleket bu arada) mi gitsek, ben de diyorum buralar güzel , deniz var..
bir yandan da bilmiyorum benim gibi varmı çocuğunu tek büyüten yanında hiçkimikimsesi olmayan. bir yere gitmek istesek haydaaa 3ümüz bir,özellikle hastaneye zor oluyor.. memlekete gitsek anneme bırakırım.. insanın kendi kanı evet ama bazen biri ilgilense de ben de azcık nefes alsam diyorumm..
sonra da diyorum mesafe iyidir
offfff zor bi durum başım ağrıyor uyuyamadım düşünceliyimm, kimseye de anlatamıyorum. biraz uzun oldu ama sizinle konuşmak iyi gelecektir bana
bütün topik efeye uydu ayolmerhaba anneler yine çok kötü bi gece geçirdik.sabah 8 de kalktı akşam 10 da sızdı resmen ama yarım saat sonra uyandı ve gece 3 e kadar uyumadık.yine sürekli gaz çıakrdı acayip bi gazı var yaa.gözleri kıpkırmızı oldu çöktü resmen ama uyumadı.kaldırdım bende oynadık falan gazını çıkardı.gece 3 gibi uyudu 5 te kalktı emdi yattı sabah 9 da kalktı.
nolucak bu durum ne zaman geçicekkaç gündür benimde sinirlerim bozuldu.
neredesin kız senmerhaba kızlar
elifoyku yaklaşık 2 haftadır bizde de aynı durum var
her zaman gazdan olmuyo gibi bizimki ama neden oldugunu çözemedim
kendini gerip geriye doğru atılıp duruyo, bu gaza işaret ama hiç gaz problemi olan bi çocuk değildi
nolduk anlamadım..
Fufa aynen benim de özellikle annemden Allah razı olsun
her işime yardımcı oluyo
bizde kalıyolar zaten
gece-gündüz yardımcı oluyo, sadece bebeğe değil evle ilgili işlerime de
hatta çalıştıgım için çoğu işi o idare ediyo desem yalan olmaz
bu arada kızlar geçmiş yapmam mümkün değil, ipin ucu kaçtı
umarım herkes iyidir, her şey yolundadır
konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi veya sprey tavsiyeniz var mı??
ah kuzzumm gerçekten ahmetin hırıltısı devam mı ediyo bu hırıltı dedgigin uyurken mi oluyorselam kızlar
kaç gündür giremiyorum çünkü sersem gibiyim
ahmet paşa formunun zirvesindetabi bende huysuzluk ve uykusuzluğun neticesinde depresyonun dibindeyim
devamlı gazı var ve devamlı mızmızmızmızmız.................. ve gece gündüz uykuya direnme uyuyamamadönemsel heralde ha bide iştahsızlık var tabi ne yese gaza dönüşüyor çocuğun emmede çok nadir
dertliymişim bayağıbide aşırı hareketli öyle böyle değil 1 dk oturmazmı veya durmazmı bi insan
neyse geçicek bu günlerde inşallahta yorgunluk iyice sinirlerimi ve bedenimi hırpalıyor
diyeti bıraktık dr stresscanım ne var ne yok
görüşemiyoruz efe nasıl oldu diyeti nasıl gidiyor hırıltısı azaldımı
ahmet diyete rağmen hırıltıları son sürat devam şaşkınım
aynen canım bıtkınlık yaşıyorum geçen gün ilk defa hatta seni niye doğurdum ki dedim o kadar tükenmiş ve çaresiz hissettim
sonrada kıyamıyorum ona sarılıp öpüyorum
bende tavuk suyuna hafif bi çorba içirdim sonra banyo yaptırdım biraz cızıradı emdi 2yü geçiyodu yattı
biraz uyusada keyfi gelse bari
karam beğen beğen nereye kadar iki çift sohbet ette ne yapıyosun bilelim kız
denedimde 1 hafta yedirmedim aynı hırtı devamdı bende başladımabisinin nelere alerjisi vardı belki aynı şeylere alerjisi vardır.dahada arttı diyorsun demek yoğurttan değil.ama tabi sen yinede bi süre yoğurt yedirme keçi sütü bile olsa.
yumurtayıda denemişsindir dimi alerjisi varmı yokmu diye.
bilgenin durumu ne yani tedavi falan yokmuymuş
neredesin sen nereden baglanıyorsun
melege slm söyle efeyi nasıl uyutabilirim sallanmadan parası neyse vermeye razıyım
canım bence memmlekete git insan birilerini istiyor yanında ilerde daha çok anlarsın
yokken bilmezsin faydalarını ama alışıp gidince daha zoruna gider ben düşünüyorum kvalidem olmasa ben napardım canım kvalidemakrabalar olur ne güzel çocuk geniş ailede büyüyecek bence
hakkınızda hayırlısı diyelim
bütün topik efeye uydu ayol
neredesin kız senyoksun
sebamed aldık biz iyi gidiyor şimdilik ama kimi de diyo sürmeyin d vitamini geçmez napacam bilmiyom
ah kuzzumm gerçekten ahmetin hırıltısı devam mı ediyo bu hırıltı dedgigin uyurken mi oluyor
diyeti bıraktık dr stressya zaten besleyemiyom dr da ver her gün dedi 3 aydır aynı kiloda ne bulsam veriyom muz yogurt falan
off o haller kime gelmiyor ki gerçekten uykusuzluk çok menem biş
diyorum bazen efe olmasa gün boyu dinlensem yesem içsem yatsam sonra bunu düşünüyom diye kızıyom kendime onlar bizim vijdanımız oldu artık
denedimde 1 hafta yedirmedim aynı hırtı devamdı bende başladım
ama yoğurt artırıyor belli
uyurken artıyor emmek istediğinde normal zamanda yani her şekilde var ilaç kullanmamıza rağmen
efe nasıl oldu geçtimi hırıltısı
dinleniyorum sizlerle elifohh yarasın kuzuya uyur inşallah yaaa sen yanına yatsan beraber uyusanız.benimki beni yanında görünce daha uzun uyuyo gündüzleri
ama tabi Ahmet paşa uyurken yapılacak işler vardır.
günler çok yorucu geçiyor stres
okul ev efe gece aglamaları
en zoru da okul bugün gittik resmi ilemler imzalar karneler 30 dakikada işimiz bitti
sonra kısır partisi çay ve üstüne tabu oynadık bir baktık saat oldu 12.30 hopp eve geldik
nasıl çok yorucu dimimüfettiş yoktur umarım bunu okuyann
bzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmımerhaba anneler yine çok kötü bi gece geçirdik.sabah 8 de kalktı akşam 10 da sızdı resmen ama yarım saat sonra uyandı ve gece 3 e kadar uyumadık.yine sürekli gaz çıakrdı acayip bi gazı var yaa.gözleri kıpkırmızı oldu çöktü resmen ama uyumadı.kaldırdım bende oynadık falan gazını çıkardı.gece 3 gibi uyudu 5 te kalktı emdi yattı sabah 9 da kalktı.
nolucak bu durum ne zaman geçicekkaç gündür benimde sinirlerim bozuldu.
selam kızlar
kaç gündür giremiyorum çünkü sersem gibiyim
ahmet paşa formunun zirvesindetabi bende huysuzluk ve uykusuzluğun neticesinde depresyonun dibindeyim
devamlı gazı var ve devamlı mızmızmızmızmız.................. ve gece gündüz uykuya direnme uyuyamamadönemsel heralde ha bide iştahsızlık var tabi ne yese gaza dönüşüyor çocuğun emmede çok nadir
dertliymişim bayağıbide aşırı hareketli öyle böyle değil 1 dk oturmazmı veya durmazmı bi insan
neyse geçicek bu günlerde inşallahta yorgunluk iyice sinirlerimi ve bedenimi hırpalıyor
eşime dedim bul al getir saçlarını yol getirhastalıgı geçti gibi ama o hırıltı uyurken geliyor ve dikkat ettim banyodan sonra burnu akıyor otriyle çekiyoz
daha rahat nefes alıyor bir dene istersen
dinleniyorum sizlerle elif
bu korku sana yeter
yarasın kısırlar cumartesi bu hafta benden iyi haber beklemeyin o yüzden yanıma tombiş arıyodum ohhh seni buldum
çokk çokk çektikbzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmı
hepımız aynı sıkııntıları yasıyoruzz sabır sabır oda bıyerde bıtıyorr. allahh bıze yardım etsın .:26:ne cektık su gazdan bee e
eşime dedim bul al getir saçlarını yol getir
tamam dedi ses yok
banyoda suyu kafasına döküyorum zırlama pırlama derken alıyorum burnunda olanları bazen rahatlıyor
bizim burdada yoktu eşim avrupa yakasında bizim çalışanı salmış istanbul kazan bizim adam kepçe nerde bulmuş bilmiyorumda 1 paket bulmuşsaşeyi bulamıyoz stress depolarda bile yokmuş
bence gaz ya dönemsel yada bişeyin habercisi ama neybzıımde aynı kacgundurr bolee ve dungece normalde uykusunda hıc kaka yapmazdı kaka yapmıss.. dedıgın gıbı acaıp gazı varr usutmuyorumdaa sureklı gaz yapıodu omu rahatsız edıyor anlamadım.. degısık bıseyde yemedı.. anlamadım gıttı..diş cıkarken gaz yaparmı
hepımız aynı sıkııntıları yasıyoruzz sabır sabır oda bıyerde bıtıyorr. allahh bıze yardım etsın .:26:ne cektık su gazdan bee e
bilgenin durumu ne yani tedavi falan yokmuymuş
neredesin sen nereden baglanıyorsun
melege slm söyle efeyi nasıl uyutabilirim sallanmadan parası neyse vermeye razıyım
canım bence memmlekete git insan birilerini istiyor yanında ilerde daha çok anlarsın
yokken bilmezsin faydalarını ama alışıp gidince daha zoruna gider ben düşünüyorum kvalidem olmasa ben napardım canım kvalidemakrabalar olur ne güzel çocuk geniş ailede büyüyecek bence
hakkınızda hayırlısı diyelim
bütün topik efeye uydu ayol
neredesin kız senyoksun
sebamed aldık biz iyi gidiyor şimdilik ama kimi de diyo sürmeyin d vitamini geçmez napacam bilmiyom
ah kuzzumm gerçekten ahmetin hırıltısı devam mı ediyo bu hırıltı dedgigin uyurken mi oluyor
diyeti bıraktık dr stressya zaten besleyemiyom dr da ver her gün dedi 3 aydır aynı kiloda ne bulsam veriyom muz yogurt falan
off o haller kime gelmiyor ki gerçekten uykusuzluk çok menem biş
diyorum bazen efe olmasa gün boyu dinlensem yesem içsem yatsam sonra bunu düşünüyom diye kızıyom kendime onlar bizim vijdanımız oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?