2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

70.5 300 gram gitmiş nasıl gidiyor bu yemeyle ilginç dogrusu
aman kesmek de içimden gelmiyor artık göbüşüm gitse yeter
hareket kilo düşmanı yemeyle alakası yok aslında
dün mehmetin okulundakiler çok şaşırdı kiloma onlar beni hep tombişmi sanıyordu acaba
nasıl zayıflamayı becerdin diyorlar

çok aglamıyor ama uyurken kıpır kıpır sonra sana dönecem
çıkayım ütü yapayım
karneniz nasıl iyi mi
seboş ya sizinki nasıl
ben kaçtım muahhh

zaman kısıtlı diye baktığımdan anlamadım detaylı bakamadımda
geniş zamanda bakıcam yorumlar yapayım kudurtayım seni
eşim sıkıştırıyor hadisene diye konsantremi bozuyor
ben kaçtım
yanlız şunu söyleyeyim keyifli geçmiş bi güne benziyor

evet canım tayin.. amin sağolasın..
kız zonu anlamayan mı vardı :)) kemküümm ettiler ama çıktı ağızdan kaçar mı bizden
burdan okuyupda kimse görmesin diye çevirdilerrr, bozuntuya vermedik bizde

sıkılmayız karammm anlatt anlatt.. güzel bir gün olmuş bellliiiiiiiii

kacarrrmı bebeemm
agzınızdan kacırdınız sonra topla yoplayabilirsen
tmm cnm
:)))

at the ninova çıktıkoşun
hemennnnnnnnn

yahuuuu stresssss kalmadın ... şaka canım tebriklerrr
kızzzz ben daha aynıyımmm yiyorumm da yiyorummm..

herkese selam kızlar

bu saat oldu hala çıkamadım dışarı temizlik yapmaktan babası merti traşa götürdü heryerleri saç içinde geldi bütün saçlar yerlere hallara döküldü onu banyo yaptırdık sonrada temizliğe giriştim bu saat olmuş
asker traşı yapmışlar prensime gözüme bir tuhaf geliyor

Bugun kımsecıkler ugramamıs

kızımın dıs hedıgını yaptık bugun cok guzel gectı arkasm geldı oglu var benımkınden 13 gun kucuk bızım cadıdan korktu cocuk annesınn kucagından ınemedı:)))) kızım makası sectı aslındahepsıne saldırdı amaen son makası aldı elıne arkadasın oglunada yaptık oda dırek kurana sarıldı baska hıc bıseyı ellemedı pek akıllı masallah zaten Annesının kucagından ınmedı benımkıde yuzume bakmadı eve dha yenı geldık annemdeydım esımde abısıyle gezıyodu bugun oda gelmedı daha en son aradagında fırca kaydımm bıguzel uyuzlugum tuttu Kızcem uyudu mamasını ıcerken bende bakınıyım dedım

marjı saatlerolsun yakısıklıya bende bugun kızımın sacının onunu kestım gozune gırıyodu hep

foto foto
ben hala çıkmayan dişlerin hedigini planlıyorum
hayırlı olsun mpodacı mı olcek acaba

foto foto
Ben hala çıkmayan dişlerin hedigini planlıyorum
hayırlı olsun mpodacı mı olcek acaba

bılgısayarayuklemedım daha canım yukledıgımde atarım benımde hayallerım coktu dıs hedıgıyle ılgılı ama annem yapalım deyınce sıradan bıse oldu ole ama guzeldı yınede galıba ben cok ıstemısımdır modacıolmak cızımcı falan kısmet olmadı belkım kızım olur

olsun canım ya sıradan olur mu ugraşmışsınızdır yine anı olsun kuzlarımıza ben çok önem veririm böyle şeylere

yok be gülüm ver ver yine var baldır basen bel onlarında spora ihtiyacı varda bende spora enerji yok şimdilik tabi bikaç aya başlıycam kısmetse

sıhatler olsun paşama
rahatlamıştır
gerçi saç merte ayrı yakışıyor ama o her haliyle yakışıklı:98:

stress msj kutun doluüç sayfa mektup yazdım boşa gittioffff
sildimmmmmmmmmm
ben sana sıkıntı olursa kopyala word e yapıştır demedimmi laf dinlemiyosun hiç

hayırlı olsun inşallah hakkında hayırlısı olur ünlü bir modacı olur.

sağol canım çok değişik oldu ama tuhaf gözüküyor gözümüze asker traşı gibi yapmışlar doğduğundan beri en kısa hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…