günaydın kızlar
ben uğrayamıyorum bu aralar koşturmacadan
iyi olmanızı umuyorum çünkü geçmiş yapamıyorum
bizde durumlar bildiğiniz gibi
kilonu bildir çıkıcam karşıya geçebilirsek geçicez
hareket kilo düşmanı yemeyle alakası yok aslında70.5 300 gram gitmiş nasıl gidiyor bu yemeyle ilginç dogrusu
aman kesmek de içimden gelmiyor artık göbüşüm gitse yeter
karam seni gördüm çıkıyordum
nasılsın canım ciğerim
hareket kilo düşmanı yemeyle alakası yok aslında
dün mehmetin okulundakiler çok şaşırdı kiloma onlar beni hep tombişmi sanıyordu acaba
nasıl zayıflamayı becerdin diyorlar
ahmet dün annemdeydi ben okuldaydım hep cızıranmış benide kendinide uyutmuyor zatenevet dün gelmedin ne oldu ahmetim aynı mı
ahmet dün annemdeydi ben okuldaydım hep cızıranmış benide kendinide uyutmuyor zaten
bugünde akrabalara geçicez bakalım yol gözüme geliyor
efede değişiklik varmı
kalkıp hazırlanayım kuşum sonra görüşürüz
evet canım tayin.. amin sağolasın..selam annişlerrr
eliföykücüm burdayım canım işler güçler işte
moonncum hayırlı olsun dişiniz darısı bizlere
sekoscum tayin fln mı cnm ALLAH gönlünüze göre versin
karam ve aryam herkes anladı sizin ninovada bulususacagınızı konustukca actınız mevzuyu dedektif tuttum resminizi cekecek sizi afişe edecem herkese hayayyt
hadi ya naptınız anlatıverin gariiii garide gari
kızlar benim kız artık hiç durmuyo ya acayip yoruluyorumm
kızlar aryamla buluştukyemek yedik sohbet ettik magaza gezdik sonra da kahve içtik
çok güzeldi çok eglendik:118:
aryam önce gitmiş yer kapmışkarne günü olunca etkinlikler liseli gençler aileler prdaydı
neyse gittik efeyle arabasında tin tin
sarıldık öpüştükoh bir daha öpüştük
sonra çocuklar sakin duruyorken yemek yiyelim dedik bıraktım efeyi aryama kaçtım yemek almaya
sonra gittim bizim efe arabasından çıkmak istiyor hemen mamasandalyesine koyduk ikissini de foto çektik
konuşa konuşa yemek yedik
ve tahmin edin ne oldu tahmin bile edemezsiniz rüzgar kudurdu efe gayet sakin uslu bir çocuk oldu
arabasında mama sandalyesinde gezerken en son kahve içerken yine arabasında durdu akıllı akıllı kuruldu
rüzgar da anasına hiç rahat vermedi zıpladı aryamın üstünde didindi
rüzgar maaşaşallah konuşuyor gel diyor resmen
veoglumu dövüyordu yanagına yanagına vuruyordu bu yaşta şiddeti tattı oglum
fotolarda bile var koyacamdelili yakaladım dava açacam
ve rüzgar efeyi kıskandı aryam efeyi ben rüzgarı aldım anam o nasıl aglamadır bagırmadır anasına uçtu resmen
anlıyor çocuk kıskançlıktan anasındanefenin g.nün umru degildi
2.30 saat nasıl geçti anlamadım efe uykusunu almıştı karnı da toktu kakasını yapmamıştı
eve dönüş saatine yakın onu da yaptı rahatladı
vee veee rüzgarın biberonu kırıldı
bir sürü şey oldu da sıkmayayım sizi aryamı çok sevdim çok da güzel bir bayan hele gözleri maaşallah çok etkileyici
:)))kacarrrmı bebeemm
agzınızdan kacırdınız sonra topla yoplayabilirsen
tmm cnm
hemennnnnnnnnat the ninova çıktıkoşun
yahuuuu stresssss kalmadın ... şaka canım tebriklerrrbildirimimi yapayım
geçen hafta 65.2
bu hafta 64.5 700 gr gitmiş
bide enteresan bişey oldu dün kendime yeni tartı aldım
o tartıya göre 65.2 yim yani benim tartım yanlış tartıyormuş demekki
ama başlangıcı eski tartıyla yaptığım için onunla kio bildirimine devam edicem
Bugun kımsecıkler ugramamıs
kızımın dıs hedıgını yaptık bugun cok guzel gectı arkasm geldı oglu var benımkınden 13 gun kucuk bızım cadıdan korktu cocuk annesınn kucagından ınemedı:)))) kızım makası sectı aslındahepsıne saldırdı amaen son makası aldı elıne arkadasın oglunada yaptık oda dırek kurana sarıldı baska hıc bıseyı ellemedı pek akıllı masallah zatenAnnesının kucagından ınmedı benımkıde yuzume bakmadı eve dha yenı geldık annemdeydım esımde abısıyle gezıyodu bugun oda gelmedı daha en son aradagında fırca kaydımm bıguzel uyuzlugum tuttu Kızcem uyudu mamasını ıcerken bende bakınıyım dedım
marjı saatlerolsun yakısıklıya bende bugun kızımın sacının onunu kestım gozune gırıyodu hep
foto foto
Ben hala çıkmayan dişlerin hedigini planlıyorum
hayırlı olsun mpodacı mı olcek acaba
bılgısayarayuklemedım daha canım yukledıgımde atarım benımde hayallerım coktu dıs hedıgıyle ılgılı ama annem yapalım deyınce sıradan bıse oldu ole ama guzeldı yınede galıba ben cok ıstemısımdır modacıolmak cızımcı falan kısmet olmadı belkım kızım olur
yok be gülüm ver ver yine var baldır basen belevet canım tayin.. amin sağolasın..
kız zonu anlamayan mı vardı :)) kemküümm ettiler ama çıktı ağızdan kaçar mı bizden
burdan okuyupda kimse görmesin diye çevirdilerrr, bozuntuya vermedik bizde
sıkılmayız karammm anlatt anlatt.. güzel bir gün olmuş bellliiiiiiiii
:)))
hemennnnnnnnn
yahuuuu stresssss kalmadın ... şaka canım tebriklerrr
kızzzz ben daha aynıyımmm yiyorumm da yiyorummm..
sıhatler olsun paşamaherkese selam kızlar
bu saat oldu hala çıkamadım dışarı temizlik yapmaktan babası merti traşa götürdü heryerleri saç içinde geldi bütün saçlar yerlere hallara döküldüonu banyo yaptırdık sonrada temizliğe giriştim bu saat olmuş
asker traşı yapmışlar prensime gözüme bir tuhaf geliyor
stress msj kutun doluüç sayfa mektup yazdım boşa gitti offff
bılgısayarayuklemedım daha canım yukledıgımde atarım benımde hayallerım coktu dıs hedıgıyle ılgılı ama annem yapalım deyınce sıradan bıse oldu ole ama guzeldı yınede galıba ben cok ıstemısımdır modacıolmak cızımcı falan kısmet olmadı belkım kızım olur
yok be gülüm ver ver yine var baldır basen belonlarında spora ihtiyacı varda bende spora enerji yok şimdilik tabi bikaç aya başlıycam kısmetse
sıhatler olsun paşama
rahatlamıştır
gerçi saç merte ayrı yakışıyor ama o her haliyle yakışıklı:98:
sildimmmmmmmmmm
ben sana sıkıntı olursa kopyala word e yapıştır demedimmi laf dinlemiyosun hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?