2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben radikal bir karar aldım, bir değişiklik yaptım bakalım 1-2 güne belli olur süpriz şaşıracaksınız.

hayirli aksamlar hanimlar,

gecmis yapmadim umarim herkes ve bebisler iydir, bizde cok daha iyiyiz masallah dis bekliyoduk ama bisey cikmadi daha...,
bugun piknige gittik cok guzel gecti, top oynadik yuruyus yaptik yedik ictik ama dikkat ettim fazla kacirmamaya...
neyse herkese iyi geceler tatli uykular

dedikodu arkadan yapılırsöylenmez
seninkini de yaptık dedik mertle rüzgarın huyları çok benziyor
aryam da dedi benle marji benzemeyek de

kız ne fesatsın aboooooooooooooow
marji bacım sen karama inanma kuru iftira atıyor üstüme dedim ki mert ve rüzgar aynı gün doğmuş çoğu huyları aynı gerisi karamın iftirası ben seni seviyom marji maşallah çok hoşsun

günaydın millet
karam o kadar şey anlatmış ki bana bişey bırakmamış iki sattir düşünüyom yazacaklarımı şuna yazayım diyom aaaaaa jkaram yazmış dur şundan bahsedeyim aaaaaa o da anlatılmış
neyse şaka bi yana çok güzel bi gündü zaman nasıl geçti anlamadım tabi benim yaramaz ortalığı çok karıştırdı eli durdu ayağı oynadı ayak durdu başı sallandı başı durdu götü oynadı
maşallah efe gıkkkk bilem demedi laf aramızda meğer karam hergün boşuna burda ağlıyormuş yok efe yatmadı yok efe ağlıyor bilmem ne bilmen ne
marji duy sesimi bak kendi oğluna bile iftira atıyor bu kız bana niye atmasın
efe oğlumdan dayak bile yedi biz foto çekinirken rüzgar fırsat bu fırsat deyip efenin yanaklarını sıktı
karşı masadan kadın geldi oğluma sen ne yramazsın dedi tabi oğlum hiç takmadı kadını tam gaz devam etti
efe hiç gülmedi bize bi ara sadece biraz gülümsedi herhalde şey diye düşündü sinirli görüneyimde rüzgar benden korksun rüzgarla yüz göz olmayalım mesafe iyidir bu sinirli halimle beni dövüyorsa gülersem kimbilir ne yapar
kızlar oğlum beni kahve içerken rezil etti valla masayı dağıtttı şekerleri fırlattı en son biberonunu kırınca garson geldi böyle şakacııktan bi gülümsemeyle senin adın ne diye sordu dedim şimdi diyecek kafeyi kapatıyoruz hadi herkes evine
bide karamın dediği gibi efe rüzgarın hareketliliği karşısında kendini şaşırdı karam oğlum alkış diyo efe by by yapıyor by by diyo alkış yapıyor çok tatlıydı maşallah görmeliydiniz
böyle işte hakikaten çok güzel geçti karam da hem çok tatlı hemde çok güzel biri ha bide laf aramızda çok kuduruk anladım benim oğlum karama çekmiş ikiside yerinde durmuyordu kudüm kudüm kudurdular

günaaaaaaaaaaaaaaydın annişler..bebişler ve siz iyisinizdir inşallah.bayağıdır giremedim.evde yoktuk annemlere falan gittik çok iyi geldi.gezdim alış veriş yaptım kurtlarımı döktüm geldim geçmiş pek yapamadım inşallh herkes iyidir..

arkadaşlar meraba uzun bi aradan sonra sonunda çalışmaya başlıcam allahın izniyle bugün sözleşme yapmaya gidicem eylülde özel bi kolejde başlıcam ama hem çok sevindim hem de çooooook üzüldüm ben yavrumu kimlere bırakıcam ne anne var yanımda ne kayınvalide mecbur bakıcı ama kimseyi de tanımıyorum ki o eylülde işe başlarken 1 yaşında olacak ama o daha çooooook küçük ne yapacağımı bilmiyorum doğumdan sonra çalışmak zorunda kalıp da bebeğini bakıcıya bırakan arkadaşlar var mı nolur bana yardım edin tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı paylaşın desteklerinizi bekliyorum...

Moralim çok bozuk efe cumadan beri sütümü içmiyor arada muz yiyor o kadar ve bolca su ve ctesi de hiç kusmayan efe fışkırarak kustu ne oluyor bu çocuga ya
Yine dr a gitcek umarım kötü bir şey çıkmaz
Ve çok keyifsiz gülmüyo konuşmuyor
Neyi var neyi acaba

hem anne olup hem çalışmak cok zormuş kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum hiçbişeye yetişemiyorum hep koşturmaca hayatım
diş buğdayını bile zarzor yaptım
annem yardım etti ve annemlerin evinde yaptık yoksa hazrlık falan yapamazdım yetiştiremezdim
hayallerimdeki diş buğdayı olmasada güzel bir anı olacak

herkese selam kızlar
benim yabancı değil marjinal79 hani size bir değişiklik yaptım dedim ya kullanıcı ismimi değiştirdim siz bana yine marji diyebilirsiniz

yok bacım merak etme kızmadım bende seni seviyorum ve topikteki bütün arkadaşlarımı

geçmiş olsun efeye bu aralar bizimkide pek iştahsız.

hayırlı olsun diş buğdayınız.

sıhhatler olsun yakısıklıma
fufacım hayırlı olsun diş bugdayınız sendende foto bekliyoruz

kızlar mertin 5.ve 6. dişleride patladı sonunda.
masallah sırayla geliyorlar

kızlar ben radikal bir karar aldım, bir değişiklik yaptım bakalım 1-2 güne belli olur süpriz şaşıracaksınız.
neymiş o radikal karar dedim sonra okudum orayada gelicem alıntı yaptım

ohh güzel bi gün olmustur temiz hava dişde gelir artık yakın zamanda

Günaydın herkese
günaydın cnm

kız aryam ne güzel olmus ne güzel gecmiş gününüz senide gördük hos kızmıs dedik karam bu dedikodu aramızda söylenmez dedi konustuda konustusende olsaydın o gün sende anlatsaydın dedik bu gün yazmıssın

merhaba cnm ohhh yarasın

merhaba cnm aramızda calısan anneler var ama bakıcıya bırakan yok suan mattika da eylülde baslıcak işe hayırlısı olsun hakkınızda bulunur bakıcı 1 2 ay önce arastırırsın cnm Allah kolaylık wersin

üşüttümü acaba kusuyo deyince aklıma o geldi
insallah kötü bişi degildir

zordur cnm biz bile ewde cok yoruluyoruz arkasında kosusturmaktan Allah kolaylık versin sizlere ve hepimize
diş bugdayınızda hayırlı olsun daha ne olucak cnm hersey cok güzel görünüyor

herkese selam kızlar
benim yabancı değil marjinal79 hani size bir değişiklik yaptım dedim ya kullanıcı ismimi değiştirdim siz bana yine marji diyebilirsiniz
marji nerden esti bu simdi anlat hele

karam, moralini bozma selo$ da gecen cuma cumartesi sadece 1 ogun yedi sut mut hic bisey icmedi ve eczaneden vitamin surubu aldim 2 gundur hic olmassa sutde iciyo ...
bakasana butun bebelerde bi istahsizlik var gecicek insallah...

oy kıyamam efeye niye ne olduki acaba allah şifa versin eğer fışkırtarak kusuyorsa reflü olabilir

çok gecmıs olsun cnm allah sıfa versın gecer ıns hmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…