2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım çok özel bir nedeni yok esti değiştirdim

marji, kullanici ismini degismissin gorunce hemen farkettim...
yavrucak mert te patlatti demek disleri masallah ona birsuru disleri oldu bizde 2 tane dis va bekliyoruz bakalim diger disleri...

evet değiştirdim,sağol darısı başınıza bir sürü oldular çok huysuz bu aralar maalesef
2 tanesi çıktıysa diğerleride arkadan geliyor merak etme

canım geçmiş olsun.efenini dişleri çıkmışmıydı..eğer çıkmadıysa diş çıkartırkende böle şeyler olabiliyormuş.iştahsızlık yapıyormuş...inşallah kötü bir şey çıkmaz canımm

oy kıyamam efeye niye ne olduki acaba allah şifa versin eğer fışkırtarak kusuyorsa reflü olabilir

bugün de başka dr a gittik görünürde bişi yok dedi bogazı da iyiymiş idrar kan ve gaita testi
yaptırcaz poşet taktılar eve geldik bekliyoruz kakayı da artık ne zaman yaparsa
kan alınırken çok agladı çokreflü sürekli fışkırarak kustuya diyemiyolar sürekli kusacak ve kilo
alamayacak kilosunu da sordum dedi normal hareketlendiler iyice
bakalım ne çıkacak tahlili sonuçlarında

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimiyiki varsınız
marji yeni ismin hayırlı olsun açılımı ne merak ettim

çok geçmş olsunn karamcımmmm.. bebeciğine acil şifalarrr

tekrar geçmiş olsun efeyeumarım herşey temiz çıkar ve bir an önce iyileşir.

yok canım dr daha dişie var dedi genetikmiş eşimle benden degil
eşimin babası halası amcası geç yaparmış her şeyi onlara çekmiş demekki
bugün tutunup kalkmayı ögrendii emeklemek yok direkt yürüyecek zannımca

bugün canım çok sıkkın kızlar şu kayınbaba yine geliyor 2-3 güne 1 ay demişti onuda beklemedi daha gideli 22 gün filan oldu.
bide 21 haziran evlilik yıldönümümüz kutlamayız o burdayken ne kutlaycam herşeyi zehir ediyor bu adam bıktım

merhabalar kızlar geçmiş yaptım ama sayfaları farklı zamanlarda okuyabildim alıntılayamadım o yüzden.
hatırladıklarım

karam aryam buluşması çok güzel geçmiş baya baya eğlenilmiş.rüzgarda hiç rahat durmamış bende gelmek isterdim valla oğluşla.hatta topikçe buluşsak bebeleri koysa oyun parkı gibi biyere bunlar emekleyip oynasalar.bizde dedikodu yapsak ohhh ne güzel olurdu.

tontik diş buğdayını yapmışsınız bence çok güzel olmuş gibi görünüyor süsler pasta falan çok güzel.oğluşta doktor olucak sanırım maşallah ona.

mert paşa 2 diş daha çıkarmış maşallah ona darısı bize inşallah.

karam efe hastaneye gitmiş inşallah bi sorun çıkmaz sadece üşütmüş olabilir.devamlı kusuyormu bi kere kustuysa nolucak annesi.iştahsızlık bu ara genelde var sanki bebelerde.

başka başkaa düşünüyorum aklıma gelmiyor şimdilik.

biz iyi sayılırız dün gece yine uyumadı 3 saat salladım bi kucakta bi yatağında bi ayakta 3 saat uyutamadım.sonra gece 2 de yattı çok şükür.çıldıracaktım artık.ama sabah erken kalktı şuan hala uykusuz kuduruyor.

bugün aşımız vardı gittim yarın sabahtan gel dedi kanda alınacakmış yeni yazı gelmiş falan filan.yarın erkenden gidicez.küçücük bebeden naısl kan alıcaklar :18::18:

artık 2 dk boş kalamıyorum oğlan yürüteçte durmuyor yerdede bi iki oynmadıktan sonra koltuklara emekleyip kalkıp yürümeye çalışıyor.maşallah yürümeyi baya ilerletti yürürken dönebiliyor yönünü çevirebiliyor heycanlanıp koşmaya çalışmazsa baya baya yürüyor.ama hala kontrolümde tabi dengesini kaybedip düşedebiliyor.
bu ara çok giremiyorum bu yüzden.

bizde kabarıklık yok dişlerde ama yine diliyle falan kaşımaya başladı diş yerlerini.yakın galiba diğer dişler.zaten birer ay arayla çıkıyormuş genelde.bizim 4 üde aynı anda çıktı çıkaıda 1 ayı geçti 2 aya yaklaştık galiba tam hatırlayamadım şimdi.

şuanmda bunları yazıyorum ama oğlan mızır mızır nasıl yazıyorum bi bilseniz

ahhh marji ahhh ne çektin sen bu adamdan inşallah çok klamaz işi vardır hemen gider

maşallah emir kaana darısı başımıza koşmaya çalışıyor haa bak sen paşaya pek aceleci

ahhh marji ahhh ne çektin sen bu adamdan inşallah çok klamaz işi vardır hemen gider

sorma canım ne çektimbu adam ramazan bayramınıda yapıp öyle giderse şaşırmam bıktırana kadar kalır
komşularıyla kavgalı diye kendi evinde kalmak istemiyor banane etmeseymiş şeytn diiyor 15 günden fazla kalırsa açık açık söyle ama tabiki söyleyemem insanların kalbini kolay kolay kıramıyorum olan bana oluyor içime ata ata

zaten canım burnumdabu ne yayaz günü
evde insan gerekirse soyunuk geziyoro varken giyiminden her şeyinesıkıntı verecek ya

allah sabır versın canım saana ne anlayıssız k.b varmıs senın ya zırt pırt gelıyo

zaten canım burnumdabu ne yayaz günü
evde insan gerekirse soyunuk geziyoro varken giyiminden her şeyinesıkıntı verecek ya

allah sabır versın canım saana ne anlayıssız k.b varmıs senın ya zırt pırt gelıyo

sağolun kızlar,evet karam haklısın giymime,oturuşuma kalkışıma resmen kendi evimde misafir ve hizmetçi gibi hissediyorum ailecek planlarımızın hiç birini yapamıyoruzben bıkmayımda kim bıksın

kızlar mertin traşlı halini albüme yükledim şimdi kaçıyorum yemek yapmam lazım görüşürüz.

elıfoyku

masallah ogluna kosmayada basladı he pasaya baksen

kızlar buarada benım cımcımem cok fena ya bızım balkonumuz su yenı balkolar varya demırlerı asagıdaolanlardan onlardan surgulu camı var ebraraı balkano cıkarıyorum camı acıyorum demırlerden tutnuyodu dun farkettım cok az bı duvar var ordan dogalgaz borusu gecıyo ona basıyo sonra camın surgudune basıp demıre tırmanıyo tabı bunu ben yanındayken yaptı ben tutarken dusunmek bıle ıstemıyorum ya bız yokken yapsa balkonun kapısını acık bırakıyım esıkten hemen atlıyo yapısıyo demırlerekız daha el kadarsın ne bılıyon sen bunları dıyorum guluyo bıde cok fena oldu cok dun salona salıncak kurduk camasır sepetını bagladık ebrarı ıcıne koyduk aksam ole sallanırken uyudu bılgısayara resımlerı atsın esım yuklucem

bu aralar cok sakın burası

eve geldım esımde mesaıdeymıs yemek yapma dedı keyıf yapım barı o yokken azıcık utum var bı sepet dolu ufff nefret edıyorum utuden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…