meraba kızlar diş buğdayı resimlerimi yükledim
sıhhatler olsun yakısıklıma
fufacım hayırlı olsun diş bugdayınız sendende foto bekliyoruz
masallah sırayla geliyorlar
neymiş o radikal karar dedim sonra okudum orayada gelicem alıntı yaptım
ohh güzel bi gün olmustur temiz hava dişde gelir artık yakın zamanda
günaydın cnm
kız aryam ne güzel olmus ne güzel gecmiş gününüz senide gördük hos kızmıs dedik karam bu dedikodu aramızda söylenmez dedi konustuda konustusende olsaydın o gün sende anlatsaydın dedik bu gün yazmıssın
merhaba cnm ohhh yarasın
merhaba cnm aramızda calısan anneler var ama bakıcıya bırakan yok suan mattika da eylülde baslıcak işe hayırlısı olsun hakkınızda bulunur bakıcı 1 2 ay önce arastırırsın cnm Allah kolaylık wersin
üşüttümü acaba kusuyo deyince aklıma o geldi
insallah kötü bişi degildir
zordur cnm biz bile ewde cok yoruluyoruz arkasında kosusturmaktan Allah kolaylık versin sizlere ve hepimize
diş bugdayınızda hayırlı olsun daha ne olucak cnm hersey cok güzel görünüyor
marji nerden esti bu simdi anlat hele
marji, kullanici ismini degismissin gorunce hemen farkettim...
yavrucak mert te patlatti demek disleri masallah ona birsuru disleri oldubizde 2 tane dis va bekliyoruz bakalim diger disleri...
Moralim çok bozuk efe cumadan beri sütümü içmiyor arada muz yiyor o kadar ve bolca su ve ctesi de hiç kusmayan efe fışkırarak kustu ne oluyor bu çocuga ya
Yine dr a gitcek umarım kötü bir şey çıkmaz
Ve çok keyifsiz gülmüyo konuşmuyor
Neyi var neyi acaba
kızlar mertin 5.ve 6. dişleride patladı sonunda.
hayırlı olsun canım mert.e..yağızında 4 dişi var. .çok fena ısırıyor bu arada yeni nick.in hayırlı olsun güle güle kullan
oy kıyamam efeye niye ne olduki acaba allah şifa versin eğer fışkırtarak kusuyorsa reflü olabilir
çok geçmş olsunn karamcımmmm.. bebeciğine acil şifalarrrbugün de başka dr a gittik görünürde bişi yok dedi bogazı da iyiymiş idrar kan ve gaita testi
yaptırcaz poşet taktılar eve geldik bekliyoruz kakayı da artık ne zaman yaparsa
kan alınırken çok agladı çokreflü sürekli fışkırarak kustuya diyemiyolar sürekli kusacak ve kilo
alamayacak kilosunu da sordum dedi normal hareketlendiler iyice
bakalım ne çıkacak tahlili sonuçlarında
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimiyiki varsınız
marji yeni ismin hayırlı olsun açılımı ne merak ettim
bugün de başka dr a gittik görünürde bişi yok dedi bogazı da iyiymiş idrar kan ve gaita testi
yaptırcaz poşet taktılar eve geldik bekliyoruz kakayı da artık ne zaman yaparsa
kan alınırken çok agladı çokreflü sürekli fışkırarak kustuya diyemiyolar sürekli kusacak ve kilo
alamayacak kilosunu da sordum dedi normal hareketlendiler iyice
bakalım ne çıkacak tahlili sonuçlarında
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederimiyiki varsınız
marji yeni ismin hayırlı olsun açılımı ne merak ettim
canım geçmiş olsun.efenini dişleri çıkmışmıydı..eğer çıkmadıysa diş çıkartırkende böle şeyler olabiliyormuş.iştahsızlık yapıyormuş...inşallah kötü bir şey çıkmaz canımm
merhabalar kızlar geçmiş yaptım ama sayfaları farklı zamanlarda okuyabildim alıntılayamadım o yüzden.
hatırladıklarım
karam aryam buluşması çok güzel geçmiş baya baya eğlenilmiş.rüzgarda hiç rahat durmamış bende gelmek isterdim valla oğluşla.hatta topikçe buluşsak bebeleri koysa oyun parkı gibi biyere bunlar emekleyip oynasalar.bizde dedikodu yapsak ohhh ne güzel olurdu.
tontik diş buğdayını yapmışsınız bence çok güzel olmuş gibi görünüyor süsler pasta falan çok güzel.oğluşta doktor olucak sanırım maşallah ona.
mert paşa 2 diş daha çıkarmış maşallah ona darısı bize inşallah.
karam efe hastaneye gitmiş inşallah bi sorun çıkmaz sadece üşütmüş olabilir.devamlı kusuyormu bi kere kustuysa nolucak annesi.iştahsızlık bu ara genelde var sanki bebelerde.
başka başkaa düşünüyorum aklıma gelmiyor şimdilik.
biz iyi sayılırız dün gece yine uyumadı 3 saat salladım bi kucakta bi yatağında bi ayakta 3 saat uyutamadım.sonra gece 2 de yattı çok şükür.çıldıracaktım artık.ama sabah erken kalktı şuan hala uykusuz kuduruyor.
bugün aşımız vardı gittim yarın sabahtan gel dedi kanda alınacakmış yeni yazı gelmiş falan filan.yarın erkenden gidicez.küçücük bebeden naısl kan alıcaklar :18::18:
artık 2 dk boş kalamıyorum oğlan yürüteçte durmuyor yerdede bi iki oynmadıktan sonra koltuklara emekleyip kalkıp yürümeye çalışıyor.maşallah yürümeyi baya ilerletti yürürken dönebiliyor yönünü çevirebiliyor heycanlanıp koşmaya çalışmazsa baya baya yürüyor.ama hala kontrolümde tabi dengesini kaybedip düşedebiliyor.
bu ara çok giremiyorum bu yüzden.
bizde kabarıklık yok dişlerde ama yine diliyle falan kaşımaya başladı diş yerlerini.yakın galiba diğer dişler.zaten birer ay arayla çıkıyormuş genelde.bizim 4 üde aynı anda çıktı çıkaıda 1 ayı geçti 2 aya yaklaştık galiba tam hatırlayamadım şimdi.
şuanmda bunları yazıyorum ama oğlan mızır mızır nasıl yazıyorum bi bilseniz
ahhh marji ahhh ne çektin sen bu adamdan inşallah çok klamaz işi vardır hemen gider
bugün canım çok sıkkın kızlar şu kayınbaba yine geliyor 2-3 güne 1 ay demişti onuda beklemedi daha gideli 22 gün filan oldu.
bide 21 haziran evlilik yıldönümümüz kutlamayız o burdayken ne kutlaycam herşeyi zehir ediyor bu adam bıktım
sorma canım ne çektimbu adam ramazan bayramınıda yapıp öyle giderse şaşırmam bıktırana kadar kalır
komşularıyla kavgalı diye kendi evinde kalmak istemiyor banane etmeseymiş şeytn diiyor 15 günden fazla kalırsa açık açık söyle ama tabiki söyleyemem insanların kalbini kolay kolay kıramıyorum olan bana oluyor içime ata ata
zaten canım burnumdabu ne ya yaz günü
evde insan gerekirse soyunuk geziyoro varken giyiminden her şeyine sıkıntı verecek ya
allah sabır versın canım saana ne anlayıssız k.b varmıs senın ya zırt pırt gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?