2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yap kız peimden gel işteben eksi beş kilodayım efeye 75 le kaldım
Şimdi 70 leyim bakalım ne olcakdedim ya kilo bildiriminde artık daha alacam
Stress ordan çaktı
Sofranız afiyetli, paranız Bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Senin de tüm annelerin kandili kutlu olsunn
Allah evlatlarımızı korusun yuvamızın huzurunu
Bozmasın

hayırlı olsun karam allah tamamına erdirsin inşallah
şok oldum
senin ikinciyle bizim yeğenin arası bir ay olucak kısmetse

tebrikler dedin dedin yaptın valla ikinciyi ben şakasına konusuyorsun sanıyordum.
hayırlı olsun canım demek ikinci kış bebesi olucak.bakalım kızmı erkekmi

bugün ve gece yalnızız yağızımla.eşim nöbetçi oğlum uyandığından beri 2 kere ishal çıktı.bakalım şimdi muz verdim onuda çıkaracakmı,?yarın doktora götürcez...

canım benimkide 2 gündür ishalama başka şkayet yok sıcaklardanmı acaba artık ishalleri bakalım doktorunuz ne diyecek
bende bol bol muz patates şeftali falan veriyorum.

Sofranız afiyetli, paranız Bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

seninde kandilin kutlu olsun canım

merhaba anneler
ben hala annemdeyim netbookumu getirdim ama çok giremiyorum
herkezin kandili mübarek olsun

Hayirli olsun cnm benim kiz da subat dogumlu
Demek seninki de
Herkese hayirli kandiller
Benim bugun cok isim var baslasam iyi olacak
Bu arada sebosum bi kac gundur emekliyo
Hastayken ogrendi yavrum

gerçekteeeeeeeeeeeeeenmii.....aaaaa hayırlı olsun karam..şoktayım...

hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten cesaret ister senin yaptığın :))) rabbim huzur içinde büyütmeyi nasip eder inşallah:))

Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla vakti zamanında
sende 2 çocuklu anneler kervanına hoş geldin
herşey güzel olur inşallah

hayırlı olsun karam allah tamamına erdirsin inşallah
şok oldum
senin ikinciyle bizim yeğenin arası bir ay olucak kısmetse
Sagolun kızlar darısı isteyenlerin başına
Dedim dedim oldugönlümüzden kız geçiyor yoksa eşime dedim
Üçüncüyü kız isterimsaglıklı olsun sallanmadan uyusun inş
Hayirli olsun cnm benim kiz da subat dogumlu
Demek seninki de
Herkese hayirli kandiller
Benim bugun cok isim var baslasam iyi olacak
Bu arada sebosum bi kac gundur emekliyo
Hastayken ogrendi yavrum
Sagol canım inş akıllı olur efe gibi kuduruk olmasın
Maaşallah seboşa emekliyor demek totosunu yiyim

Yeşim yagıza geçmiş olsun hava degişimi ne acaba dr sonra yaz merak ediyorum

Alllah sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah karam. hem çok şaşırdım,hem deçok sevindim. topiğe çok sık yazmasamda,ara ara girip okuyorum,sanki arkadaşlarımdan biri hamile kalmış gibi hissettim :) seninki büyük cesaret gerçekten,kendimi senin yerine koydum da ben bu kadar kısa sürede cesaret edemezdim. inşallah efe kadar akıllı,sıcakkanlı ama efe kadar gazlı olmayan bi bebeğin olur

Bizim hep istegimizdi aslında efe sallanmadan uyusaydı daha önce bile yapardık
Gözümüz korktu geç kaldık birkaç yıl çok zorlanacaz belki ama ilerisi şahane hem kardeşler için
Hem ana baba için ablam canlı örnek
Kvalidem dinç görümceler bekar aynı şehirdeyiz tüm evren bize çalışıyor
Eşim dedi gerekirse yardımcı da tutarız allah bir kolaylıgını verir elbet
Biz efeye ragmen yaptık haydi sıra sizde

geç bile kaldınn

gidersin oraya da unutursun bizi şimdi senn
okula yine hamileyiim doğum izni falan .... sen tayin iste istersennnnnnn

olur mu hiç siz benim ilk göz agrımsınız
he ya geyigini yapıyoz eşimle kopuyoz diyom 6 aya çıktı dogum izni şubat dogumsa aeylül ekim kasım gidecem sonra izin
müdürüm diyecek hocam hiç gelmeyeydiniz bu ne mantar gibi çogalıyorsunuz

aslında bizimde hayalimiz böyleydi.yağız tam büyümeden rahata ermeden bir tane daha...ama şuan gözüm korkuyor..fazla yaş farkı olmasını bende istemiyorum..bakalım kızmet.önce zayıflamam lazım..eski kilomunda altına düşsem süper olur

neye zayıflıyon zaten alacanaynen canım rahatlıktan sonra daha zor diyen varniye yaptınız büyüyeydi diyen var
hayırlısı olsun napalım şimdi cinsiyet merakları başladıbakalım ne çıkacak

zıplamak istiyorum:122::122:hayıryasak sen hamilesin
diyorumee hani nerdesiniziyice boşladınız burayı
ben artık üç topige çalışıyom
elimde soguk sütüm bekliyom sizi hayde

neye zayıflıyon zaten alacanaynen canım rahatlıktan sonra daha zor diyen varniye yaptınız büyüyeydi diyen var
hayırlısı olsun napalım şimdi cinsiyet merakları başladıbakalım ne çıkacak

işte zayıf hamile kalayım ki alınca çok olmasın.şimdi bu kilomun üstüne alıcam çok olur ozaman bu sefer hiç verememayy hamile takvimini gördüm...hamile olduğum günler geldi aklıma...ee emziremion dimi şimdi.ikisini bir emzirirsin benim ark.öle yaptı...cinsiyet dimi.allah gönlüne göre versin canım sağlıcakla...

zaten efe emmeyi kesmişti gündüzleri bir kere geceleri 1 kere emiyor ama en kısa zamanda onları da kesmem gerekiyor
ee şimdi süt içmeyecek ya devam sütü mü vereyim emzirmeyen anneler siz ne yapıyorsunuz geceleri özellikle

hemşommmmmmmmmmmmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız dedin dedin yaptın valla iyi ettin senin adına sevindim
kız sen daha efeyi sütten kesmedin mi bizim burda bi tabir vardır haram süt içiyor çocuk hemen kesmen lazım
devam sütü ver gece kalkarsa da yine devam sütü verirsin benim oğlan ne gündüz ne gece devam sütü içmiyor gecede eğer geç doyurmuşsam kalkmaz yani kalkar da ben su yada emzik verir tekrar uyuturum ama erken uyursa kalkar acıkır ben de devam sütüne bebe bisküvisi katar kaşıkla veririm tabi çok zor oluyor öyle umarım efecik devam sütü alır biberon rahat çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…