2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oldumu acaba ya unutmuşum sanırımm:44:

olmuşş olmuşş bari boncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh

Tlf dan giriyorum bende
Yuzden pek becerikli degilim
Hivda tam isirmalikmis prenses olmus masalahi kocaman
kilo bildirimini kimse yapmiyor diye demistim yaparsaniz
bende yaparim o zaman
Sizin tayin yeri niye belli degil
belirsizlik kotu gercekten

MERHABA BAYANLARRR

KARAM EFE IYILESMIS COK SEVINDIM INS HEP GULER BOL BOL YEMEK YER.:))

DUN BI KOMSUNUN OGLUNU SUNNET KIASI VARDI ORAYA GITTIK BENIM CIMCIMEYI GORCEKSIN ALKISLIYO POPO SALLIYO HADE HADE DIE BAGIRDI DURDU ZILLIM BU KIZ BABAYA CEKMIS COK OYNAK:))BUGUNDE KAYNANAMA GITCEZ DUGUN VAR KARSITARAFTA PAZARDA PIKNIK BU HAFTA DOLU DOLU GECECEK CIMCIMEM KURTLARINI DOKER ARTIK HAFTASONU

ishalken çok feci pişik oluyor mertin 21 gün sürmüştü ishali,ben doğduğundan beri her bez değiştirdiğimde pişik kremi sürüyorum.
hiç sürmemezlik yapmıyorum buna rağmen olmuştu.

cnm mertin ishali nasıldı.?kusma falan varmıydı?neden olmuştu?iştah yerindemiyid..yağızda sadece ishal var..bende sürüyorum her bez değiştirdiğimden beri pişik kremi ama genede oluoo :-(

merhaba hanimlar,

karam, efe iyilesmis masallah ona insallah hep keyfiniz yerinde olur

kilo bildirimi : 57.4 sadece 400 gramcik gitmis gecen hafta 57.8dim,
ne oldu anlamadim galiba kitlik moduna gectim bu hafta 2 gun oruc tuttum ve aksamlari cok az yedim sonuc a bakin hele
3 gun once tartildigimda 56.6 cikmistim neyse haftaya duzeltiriz insallah

Sekoş saglık ocagı bizi aramadı biz gittik aşıya onların dünyadan haberi yok
Sen de bir sor stresli bir süreçtekiniz ayın 21 inde açıklancaktı klavuz:26:
ptesi arayacaz dr.. adam en sonunda diyecek gelin gelinnn size bi iğne yapayımm sürekli arıyozz zatenn
Sekoşş hivdaya maaşallah allah nazarlardan saklasın nasıl büyüdüler bunlar ya
sağol canımm.. evet çok çabuk büyüyorlar

ben yapacam.. dikkat edersen kaçgündürgirmiyordum ama kilo için bugün girdim
daha hangi okulda açık old. bile belli değil, nereye gidecez, oraya yakın ev bu sıcakta bebeyle.. eşim tekk gidecek sanırım.. çok kötü çokk belirsizlik, akılda hep bi doluluk oluyor..

hıı bir de sanırım kullanıcı demişim ziyaretçileri kastetmiştim

cnm mertin ishali nasıldı.?kusma falan varmıydı?neden olmuştu?iştah yerindemiyid..yağızda sadece ishal var..bende sürüyorum her bez değiştirdiğimden beri pişik kremi ama genede oluoo :-(

kusma yoktu canım,sadece ishaldi hastanede yatıp serum yemiştidoktor ilaç vermişti yinede geçmemişti 21 gün sürmüştü bol bol su içir çok önemli.pişikte ishalden maalesef bizimde geçmiyordu.

maşallah mert paşaya,çok hareketli bi bebekti zaten,sen belki emeklemeden yürür diyodun ama bak emeklemeye başlamış sıpa :) bende buraya emeklemiyo diye yazdım,bizimkide emekleme pozisyonuna geçmeye başladı bugün,birazcık ilerliyo,hoop yorulup,yapışıyo yere :) 10 aylık olunca emeklicek heralde tembel :)

evet öyle diyordumda süpriz yaptı birden başladı, yürüme antremanlarıda iyi gidiyor bakalım yürümeyi ne zaman yapabilecek
iyi maşallah o zaman seninkininde emeklemesi yakın canım:)

Sabah uyanıyorum ilk idrarla test yapıyorum anam ikinci çizgi hemen çıkıyor
Çok seviniyorum akşamı zor ediyorum bıldırcınım geliyor efeyle oynuyor
Kamerayı elime alıyorum tüm aile bireyleri burdayken bir haberim var efe abi oluyor
Diyorum eşim öncesonra rüya mı gerçek mi anlamıyorum
Kamera kayıtını tekrar izliyorum anagerçek kayıta geçmiş bile
Sonra kan tahlili ve ve ve pozitifffff efe abi oluyor bizse ikinci kez ana baba
Bıldırcına stresin merakıyla soruyom diyom niye agladın diyo çok mutlu oldum mutluluktan
Dogum tarihi 2014 şubat artık ikinci adresim orası
İlk hamile benim heralde hadi dökülün kızlar peşimden gelin
Efeye ragmen yaptık biz

gerçekteeeeeeeeeeeeeenmii.....aaaaa hayırlı olsun karam..şoktayım...

hayırlı olsun tebrik ederim gerçekten cesaret ister senin yaptığın :))) rabbim huzur içinde büyütmeyi nasip eder inşallah:))

bugün ve gece yalnızız yağızımla.eşim nöbetçi oğlum uyandığından beri 2 kere ishal çıktı.bakalım şimdi muz verdim onuda çıkaracakmı,?yarın doktora götürcez...

Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla vakti zamanında
sende 2 çocuklu anneler kervanına hoş geldin
herşey güzel olur inşallah

ayyyyyy çook sevindim gerçekse (ki şaka değildir)...
hadi bakalım tekrar o güzel günler hamilelikkkk allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip ede inş.
(bu arada dün yazmıştın ya keyfim gıcır diye neden olduğu belli oldu..)

ben de bendeee istiyorum ama 6 kilodan fazla vermem gerek önce

oooooooo masallah karammm !! fazla uzatmadan yapicam demistin yinede buyuk bi surpriz olduuuuu bu haber rabb im hayirli ugurlu eylesin...

Sofranız afiyetli, paranız Bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…