2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haklısın bacım kaşıkla zor inş biberon alırtermosa koyarım ılıtıp olmadı
yok efe uykuya dalmıyorhala uykusu düzene girmedisalla durr

gece 180cc ıcıyo gunduzde aynı bı ıkıkere ıcıyor ben kaynamıs su hazır oluyo gece yatarken canım kalkınca hemen altını acıp ılıtıp verıyorum bazen ısıtmadan da verıyorum ıcıyo
sagol canım bugün başlayacam denemeyebakalım ne olacak inş alış
ya ben artık yazıyom da ama niye kalbim çoğalmıyor

1000 msj olacak sonra 2500 sonra 5000 öyle 300 küsürle vermezler adama kalbi bak benim 7 kalbim var
5 kk de bir bende biri de fetüsümde

haklısın bacım kaşıkla zor inş biberon alırtermosa koyarım ılıtıp olmadı
yok efe uykuya dalmıyorhala uykusu düzene girmedisalla durr

inşallah alır yoksa çok zor valla bu gece rüzgar uyandı çünkü erken yedirdim uyudu o yüzden acıktı ve kalktı ben tabi böylegözler falanda açılmıyor o da huysuz hem aç ağlıyor hemde yemek istemiyor çünkü yataktan kaldırmışım uyku sersemi şimdi biberon alsa hiç yatağından çıkarmadan ağzına tıkıyacan biberonu içierkende dalacak ne güzel ama nerdeeeeee

sagol canım bugün başlayacam denemeyebakalım ne olacak inş alış

1000 msj olacak sonra 2500 sonra 5000 öyle 300 küsürle vermezler adama kalbi bak benim 7 kalbim var
5 kk de bir bende biri de fetüsümde

ay çok hoşsun güldürdün beni valla karam demek fetüsünde ha kız ne güzel belli belli sen istiyon allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Selam kizlar nasilsiniz. Annemdeyiz keyfim yeinde.
Otobus yolculugu cok da zor olmadi.
Karam tebrik ederim. Tam benim kafadansin benim kimsem yok yanimda ama istiyorum yine de
Henuz regl olamadigimdan deneme yapsak da bi ise yaramiyo o ayri

Allah kolayını verir elbet canım,inşallah hamileliğin de rahat geçer. oğlun olursa ekonomik olur,aynı giysileri giydirirsin,kızın olursa da demokratik olur. evde iki bayan,iki erkek :)

Karam tebrik ederim. Tam benim kafadansin benim kimsem yok yanimda ama istiyorum yine de

Yolculuğu iyi atlatmışsınız. cumartesi günü de biz çıkıcaz yola,arabayla gidicez ama ilk defa bu kadar uzun bi yol olucak,napıcaz bakalım. sen de gözü kara olanlardansın demek,birinci tam olarak büyümeden ikinciyi yapmak büyük cesaret gerçekten :)

sende istiyorsun demek cesaretine brovoben mert 3 yaşına gelmeden hiç düşünemiyorum çok zor olur.
allah gönlüne göre versin canım yakında seninde hamilelik haberini alırız o zaman.

bencede büyük cesaret ben korkağım bu konuda iki bebek birden çok yıpratıcı olur.
sizede hayırlı yolculuklar canım.

herkese selam kızlar bu saat oldu ev işlerini zar zor bitirdim bide evde misafir olunca daha da zor

allah gönlüne göre versin canım yaaa inşallah kız olur.

hamilelik takvimi de yaptım

canım o konusda korkma rahatça ver sütüne efeye doktorların hepsi son aylar hariç verin diyor.son aylarda erken doğum tehlikesi olmasın diye vermeyin diyorar.göğüsleri uyarmak erken doğum sebebi olabilirmiş.şuan zaten karnındaki bebeğinin büyümek için exrtar bişeye ihtiyacı yok doktora sorduğunda oda sana bunları söyleyecektir.çünkü ben bi area denk geldi doktordan dinlemştim bunları uzman tvde.zaten doktorun sana vitamin folik asit falan başlatıcak.
efeye ver sütünü canım içtiği kadar hiç korkma.

ooooo demek sende istiyorsın allah gönlüne göre versin canım.
ne güzel zor geçmemiş yolculuk dönüştede zorlanmazsınız inşallah.

merhabalar anneler

umarım herkez iyidir.

benim oğlan hala iştahsız yani ek gıda almıyor bu ara reklamla bile veremiyorum.sadece emiyor ben sütüm azaldı sanıyordum ama oğlan memeye düşünce farkettim eskisi gibi sütüm.demek oğlan gündüz fazla emmediğinden bana öyle geliyormuş.
sıcaklardanmı acaba ya diş falanda yok ben anlamadım bu işi.benim obur oğlum hiçbişey yemiyor.

bu ara burada çok sakin hepimiz bebelerle uğraşıyoruz galiba hiç fırsat vermiyor bu aralar.şimdi uyuyor geçmiş yaptım anca kimseciklerde yok.akşam buluşuruz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…