2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benim yine aynı 70.3 artık veremem gibi alacam bu gidişle
Acayip kosturmacadayız ev görmeye gelenler bizim gittiklerimiz okul semineri ev işleri de ben de
Yardımcım tatilde ve efe eski haline döndü çok şükür bin şükür barıştı benleoynuyo gülüyor ve 9. Aylık oldugundan beri daha güzel anlatıyor isteklerini kendini afferin ona
Seboş geçmiş olsın stress dr bize dedi kansızlık huysuzluk uykusuzluk ve iştahsızlık yaparmış
Ve zeka gelişimini olumsuz etkilermiş aksatmayacam artık veriyorum demiri inş düzene girerler yaşlarına ne kaldı ki şurda bir düzelmediler

Efe de emeklemiyor işi gücü yürümek tutunup kalkmak
Bay bay alkış yapmak oturma süresi arttı biraz daha uzun oturuyor ve diş yok hala bakalım yaş günüyle diş bugdayını beraber yapacam artık öyle görünüyor

Dişlerin 11 aya kadar çıkması normalmiş,bizim alt iki dişimiz var,diğerleri çıkmadı daha,bizimki oturmayı seviyo,7 aylıktan beri desteksiz oturuyo,sırt üstü yatarken doğrulup oturuyo ama emeklemiyo işte,elinden tutunca dimdik duruyo amaadım atmıyo,neyse bakalım hepsinin gelişimi ayrı,çok geç dönmeye başladı zaten benim tembel kızım :)

Sebos iyi tatillleéeer
Darisibasimiza
Perilshaine yanlismi yazdim adini neyse
Ahmet alkis yapmiyor bi ars konusmayi denedi sonra vaz gecti
Dun cos diyor um oda cis diyor ama normalde demoyo bisey
Kisaca hepsinin hunerleri farkli
Karam acik gorunuyosun ama yoksun heralde

günaydın gününüz aydın olsun...
kilo bildirimimi öncelikle yapayım: 66.1 1 kg falan gitti
stres ben internet bağlantım old. müddetçe yapacam. sizlerde yapın, niye yapmayacaksınız ki?

geçmiş çok okuyamadım kafa ölçüsü konuşulmuş ben hiç bilmiyorum ve aşı için hala bizi aramadılar acaba neden????

kızım oturmayı iyice ilerletti, oturduğu yerde istediği yöne popişini çevirerek oturuyor uykusunda dönmeye başladı.. çok güzzel oluyormuşş hoopp dönüyor hemen, bu yüzden hep ses çıkarıyor, uyandı deyip bakıyorum ..

ev toparlamaya devam ediyorum, kılavuz daha yayımlanmadı, çıldıracammm düşünmektenn nerde nasıl bir ev nasıl bir okul, bebekle ev nasıl taşınır, eşimin beli ağrıyor bu aralar.. elin yaptığı iş de ne kadar içime siner:44: bunları düşünmekten bualıyorum. buraya da giremiyorum ama hep aklımdasınız.. öpüyoruzzz kızmla sizlerrriiii

benim kızım da 15 gün oldu olmadı döneli, ve döndüğü gün uyumaya da yan olarak kaldı.. 2 gündür de uyku arasında dönüyor..
ayakta da diik olarak geç durdu ama şimdi kollarndan tutarak hevesle yürüyor, gitmek istediği yöne doğru atıyor adımlarını..

geçen bir ara babası balkona çıktı baba geee dedi elleiyle gel gel yaparak o oldu bir daha da yapmadı
alkış diyince yapıyor tv de bir müzik duyduğunda sallanıyor, oynak kızımm..

her bebeğin gelişimi farklı, sağlıklı olsunlar da gerisi illaki oluyor

benim kızım zor şeyleri yapıo,kolayları yapmıo sanırım,desteksiz oturmaya başladığında dönemiyodu,baş ve işaret parmağıyla bezelyeyi masadan alabiliyo,ama alkış,by by yok,yatarken kendi kendine kalkıp oturabiliyo ama emeklemiyo,dil gelişimine gelince kendi kendine canı ne isterse onu konuşuyo,benim öğrettiklerimi öğrenmeyi reddediyo inatla,çok özgür kafasına göre takılan,inatçı bi kızım olucak galiba :)
bu arada kilo verme durumun çok iyi gidiyo,çok azimlisin,tebrikler,umarım hedeflediğin kiloya inersin en kısa sürede

oldumu acaba ya unutmuşum sanırımm:44:

olmuşş olmuşş bari boncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh

Eklentiler

• $Fotoðraf111.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

tez canlıyız biraz sanırım her şeyi hemen yapsınlar istiyoruz :) doktoruna da söyledim şunu yapıyo,bunu yapamıyo diye,her bebeğin gelişim süreci farklıdır,temel hareketlere bakarız,onları yapabiliyosa sorun yoktur dedi. benim kızım da müzik duyunca sallanıp oynamaya başlıyo,kısacası canı ne isterse onu yapıyo,seninki de biraz öyle sanırım :)

aaaaaa

evet evett unutmuşumm kesinnnnn
albüm yerine buraya yükledimmm hayy allahımmm
en iyisi ben bi kalkım evi toparlayayımmm, aklım başıma gelir belkiiii

resim buradan siliniyor mu bilen???

Telden girince bir süre ışık yanıyo ama aslında ben yogumm
Sekış hemen msj düzenleme panelinden silmeyi dene bakalım inş olur

Sekoş saglık ocagı bizi aramadı biz gittik aşıya onların dünyadan haberi yok
Sen de bir sor stresli bir süreçtekiniz ayın 21 inde açıklancaktı klavuz:26:

evet adelet istiyorum adalet o yüzden themis
iyi tatiller bol bol dinlen inşallah.

maşallah gayet iyi yaptıkları bizimkide emeklemiyordu ama 15 gündür öyle güzel emekliyorki maşallahı var çok hızlı
belki emeklemeden yürür kızın zaten başka bebeklerle kıyaslama canım hepsinin gelşimi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…