Öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun. benim kızım nezleydi,iyileşti çok şükür. 9,5 aylık olduk ama hala emeklemiyor kızım.
Yapabildikleri: tam tur dönmek,bi yere tutunup ayakta durmak,ışık nerde deyince göstermek,baba,mama,dede,gege,aba gibi sesler çıkarmak
Yapamadıkları yada inadından yapmadıkları: emeklemek,adım atmak,by by,alkış yapmak
öğretmeye çalıştığımda benimle ilgilenmiyo,elinde oyuncak varsa onunla oynuyo,alkış yaptırmaya çalıştığımda elime saldırıyo,üzülüyorum ister istemez. biliyorum başka bebeklerle kıyaslamak doğru değil ama 9,5 aylık oldu artık,bazı şeyleri yapsın istiyorum
bu arada kafa meselesi konuşulmuş benim kızımın da kafası küçük.43 cm. kafası küçük doğmuştu zaten,küçük devam ediyo,ama büyümesi gereken oranda büyüyo,benimde kafam küçük,genetik yani,dru normal diyo.
Efe de emeklemiyor işi gücü yürümek tutunup kalkmak
Bay bay alkış yapmak oturma süresi arttı biraz daha uzun oturuyor ve diş yok hala bakalım yaş günüyle diş bugdayını beraber yapacam artık öyle görünüyor
Dişlerin 11 aya kadar çıkması normalmiş,bizim alt iki dişimiz var,diğerleri çıkmadı daha,bizimki oturmayı seviyo,7 aylıktan beri desteksiz oturuyo,sırt üstü yatarken doğrulup oturuyo ama emeklemiyo işte,elinden tutunca dimdik duruyo amaadım atmıyo,neyse bakalım hepsinin gelişimi ayrı,çok geç dönmeye başladı zaten benim tembel kızım :)
Sebos iyi tatillleéeer
Darisibasimiza
Perilshaine yanlismi yazdim adini neyse
Ahmet alkis yapmiyor bi ars konusmayi denedi sonra vaz gecti
Dun cos diyor um oda cis diyor ama normalde demoyo bisey
Kisaca hepsinin hunerleri farkli
Karam acik gorunuyosun ama yoksun heralde
benim kızım da 15 gün oldu olmadı döneli, ve döndüğü gün uyumaya da yan olarak kaldı.. 2 gündür de uyku arasında dönüyor..
ayakta da diik olarak geç durdu ama şimdi kollarndan tutarak hevesle yürüyor, gitmek istediği yöne doğru atıyor adımlarını..
geçen bir ara babası balkona çıktı baba geee dedi elleiyle gel gel yaparako oldu bir daha da yapmadı
alkış diyince yapıyor tv de bir müzik duyduğunda sallanıyor, oynak kızımm..
her bebeğin gelişimi farklı, sağlıklı olsunlar da gerisi illaki oluyor
oldumu acaba ya unutmuşum sanırımm:44:
Sebos iyi tatillleéeer
Darisibasimiza
Perilshaine yanlismi yazdim adini neyse
Ahmet alkis yapmiyor bi ars konusmayi denedi sonra vaz gecti
Dun cos diyor um oda cis diyor ama normalde demoyo bisey
Kisaca hepsinin hunerleri farkli
Karam acik gorunuyosun ama yoksun heralde
olmuşş olmuşş bariboncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh
Evet cnm kapisi kirildi havada asili kaldim 43,5 cm mis cnm gerci bu hemsirenin olcumleri pek guvenilir gelmiyo bana 6 aylikken de boyu 67 cm demisti de bunalima sokmustu beni
Uykusuzluk huysuzluk yapiyodur cnm niye uyumuyo acaba
Okuyorum cnm saol sen naptin dun
Bu arada themis ne alaka adalet mi istiyosun kiz
Sinava hazirlanirken themis diye bi test kitabi var bin sayfa bi haftada bitirmistim
Hey gidi gunler
Bi de ben yoldayim amasraya gidiyorum
Öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun. benim kızım nezleydi,iyileşti çok şükür. 9,5 aylık olduk ama hala emeklemiyor kızım.
Yapabildikleri: tam tur dönmek,bi yere tutunup ayakta durmak,ışık nerde deyince göstermek,baba,mama,dede,gege,aba gibi sesler çıkarmak
Yapamadıkları yada inadından yapmadıkları: emeklemek,adım atmak,by by,alkış yapmak
öğretmeye çalıştığımda benimle ilgilenmiyo,elinde oyuncak varsa onunla oynuyo,alkış yaptırmaya çalıştığımda elime saldırıyo,üzülüyorum ister istemez. biliyorum başka bebeklerle kıyaslamak doğru değil ama 9,5 aylık oldu artık,bazı şeyleri yapsın istiyorum
bu arada kafa meselesi konuşulmuş benim kızımın da kafası küçük.43 cm. kafası küçük doğmuştu zaten,küçük devam ediyo,ama büyümesi gereken oranda büyüyo,benimde kafam küçük,genetik yani,dru normal diyo.
olmuşş olmuşş bariboncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?