zaten efe emmeyi kesmişti gündüzleri bir kere geceleri 1 kere emiyor ama en kısa zamanda onları da kesmem gerekiyor
ee şimdi süt içmeyecek ya devam sütü mü vereyim emzirmeyen anneler siz ne yapıyorsunuz geceleri özellikle
hemşommmmmmmmmmmmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız dedin dedin yaptın valla iyi ettin senin adına sevindim
kız sen daha efeyi sütten kesmedin mi bizim burda bi tabir vardır haram süt içiyor çocuk hemen kesmen lazım
devam sütü ver gece kalkarsa da yine devam sütü verirsin benim oğlan ne gündüz ne gece devam sütü içmiyor gecede eğer geç doyurmuşsam kalkmaz yani kalkar da ben su yada emzik verir tekrar uyuturum ama erken uyursa kalkar acıkır ben de devam sütüne bebe bisküvisi katar kaşıkla veririm tabi çok zor oluyor öyle umarım efecik devam sütü alır biberon rahat çünkü
zaten efe emmeyi kesmişti gündüzleri bir kere geceleri 1 kere emiyor ama en kısa zamanda onları da kesmem gerekiyor
ee şimdi süt içmeyecek ya devam sütü mü vereyim emzirmeyen anneler siz ne yapıyorsunuz geceleri özellikle
evet yaptım
ya duymuştum onu ama bilmiyorum niye haram olsun:26:
sadece karnımdakinin vitaminini alıyor diye endişeliyim zaten efeye de faydası yok bu sütün artık kalitesi düştü
2014 şubat analarındayım artıkziyaretime beklerim
senin kuzeni eşim tanıyormuş top sakalıı dedi:13:
kaçtır yazacam unutuyordum
3aylık olduktan sonraa mamaya basladık devam sutu verıyorum gece uyandıgı zaamanlar bır yasındann sonraa kecı sutu veya ınek sutu verıcem..
evet yaptım
ya duymuştum onu ama bilmiyorum niye haram olsun:26:
sadece karnımdakinin vitaminini alıyor diye endişeliyim zaten efeye de faydası yok bu sütün artık kalitesi düştü
2014 şubat analarındayım artıkziyaretime beklerim
senin kuzeni eşim tanıyormuş top sakalıı dedi:13:
kaçtır yazacam unutuyordum
evet hamileyimbuarada hamılemısın :44::44::44::44:
yap kız sen de şimdi hamileyim ya kendime yoldaş arıyomkız karam hamilelik takvimini görünce duygulandım ha hamiş olduğum günler geldi aklıma
ben gecen gunn bı dru ızledım tvdee . hamıleyken emzırmenın sakıncası yokmus sadece annenınn dengelı beslenmesı sartmıs hatta dogumdan sonra agız sutu 2. bebegın ama ondan sonra her ıkısıde sut yettıgı kadar emebılır demıstıı ..
ben gecen gunn bı dru ızledım tvdee . hamıleyken emzırmenın sakıncası yokmus sadece annenınn dengelı beslenmesı sartmıs hatta dogumdan sonra agız sutu 2. bebegın ama ondan sonra her ıkısıde sut yettıgı kadar emebılır demıstıı ..
Sabah uyanıyorum ilk idrarla test yapıyorum anam ikinci çizgi hemen çıkıyor
Çok seviniyorum akşamı zor ediyorum bıldırcınım geliyor efeyle oynuyor
Kamerayı elime alıyorum tüm aile bireyleri burdayken bir haberim var efe abi oluyor
Diyorum eşim öncesonra rüya mı gerçek mi anlamıyorum
Kamera kayıtını tekrar izliyorum anagerçek kayıta geçmiş bile
Sonra kan tahlili ve ve ve pozitifffff efe abi oluyor bizse ikinci kez ana baba
Bıldırcına stresin merakıyla soruyom diyom niye agladın diyo çok mutlu oldum mutluluktan
Dogum tarihi 2014 şubat artık ikinci adresim orası
İlk hamile benim heralde hadi dökülün kızlar peşimden gelin
Efeye ragmen yaptık biz
eğer vermeye devam edersen allah kaorusun hasta olur zayıflar bence hemen kesmelisin
kız zar zor buraya geliyoz şubat analarına nasıl gelek
evet top sakallı demek tanıyor
evet hamileyimbeni tebrik edbilirsin
yap kız sen de şimdi hamileyim ya kendime yoldaş arıyom
benim hiç takvimim olmamıştı kısmet bunaymış
ben de öyle biliyorum işte hani kendim beslenemem de fetüsüm beslenemez diye korkum kendi druma daha sormadım
kız daha neler var nelerraaaaaaaaaaçok şaşırdım gerçekten mi ilk defa duyuyom kız daha neler duyacaz herkes bişey diyor
günaydınnn
gözunaydın sevındım valla dedın dedın yaptın gercekten hayırlısı kucagına alırsın ıns canım
bende devam sutu verıyorum gecde gunduzde ıcıyo
evet bu hafta içinde halledecem devam sütüne alıştırayım bir gece emmek istiyor çünkü
ben hamileyim çocukluyum üç yere yetişiyominsan isteyince her şeye yetişir
ve ve senden daha yaşlıyım
oldumu acaba ya unutmuşum sanırımm:44:
olmuşş olmuşş bariboncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh
evet hamileyimbeni tebrik edbilirsin
yap kız sen de şimdi hamileyim ya kendime yoldaş arıyom
benim hiç takvimim olmamıştı kısmet bunaymış
ben de öyle biliyorum işte hani kendim beslenemem de fetüsüm beslenemez diye korkum kendi druma daha sormadım
yok kız ben şimdi almıyayım
zar zor buna bakıcı buldum yenisine kim bakacak senin kayınvalide var görümce var onlara güveniyon o yüzden yaptın demi seni gidi seni
allah çeneme zeval vermesinsen mi yaşlısın hadi be maşallahın var
kız senin çenende enerjinde fazla sana nasıl yetişek
teşekkürler canımmtebrıkler cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm
karam anne sütü verdiğin öğün yerine devam sütü verirsin olur biter kız
allah çeneme zeval vermesin
teşekkürler canımmtopigin bilinen ilk hamişiyim hamiş
belki aramızda gizli hamişler de var
dimi kız ben öyle düşünmemiştim de gece kalkıp hazırlamak sogutmak zor olmuyor mu ya
kız daha neler var nelerr
inş canım inş
ne kadar içiyor ve kaç ögün yediriyorsunuz benim yine kafa karıştı şu beslenme işinde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?