2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

3aylık olduktan sonraa mamaya basladık devam sutu verıyorum gece uyandıgı zaamanlar bır yasındann sonraa kecı sutu veya ınek sutu verıcem..

evet yaptım
ya duymuştum onu ama bilmiyorum niye haram olsun:26:
sadece karnımdakinin vitaminini alıyor diye endişeliyim zaten efeye de faydası yok bu sütün artık kalitesi düştü
2014 şubat analarındayım artıkziyaretime beklerim
senin kuzeni eşim tanıyormuş top sakalıı dedi:13:
kaçtır yazacam unutuyordum

buarada hamılemısın :44::44::44::44:

ben gecen gunn bı dru ızledım tvdee . hamıleyken emzırmenın sakıncası yokmus sadece annenınn dengelı beslenmesı sartmıs hatta dogumdan sonra agız sutu 2. bebegın ama ondan sonra her ıkısıde sut yettıgı kadar emebılır demıstıı ..

3aylık olduktan sonraa mamaya basladık devam sutu verıyorum gece uyandıgı zaamanlar bır yasındann sonraa kecı sutu veya ınek sutu verıcem..

gece kalkıp hazırlamak zor olmuyor mu ya da hazırlıyor musun bekliyor mu
kaç gün besliyorsun bebegini süt aradan çekilince yemek işleri de karıştı
meme hazırdı ohh

eğer vermeye devam edersen allah kaorusun hasta olur zayıflar bence hemen kesmelisin
kız zar zor buraya geliyoz şubat analarına nasıl gelek
evet top sakallı demek tanıyor

buarada hamılemısın :44::44::44::44:
evet hamileyimbeni tebrik edbilirsin
kız karam hamilelik takvimini görünce duygulandım ha hamiş olduğum günler geldi aklıma
yap kız sen de şimdi hamileyim ya kendime yoldaş arıyom
benim hiç takvimim olmamıştı kısmet bunaymış

ben de öyle biliyorum işte hani kendim beslenemem de fetüsüm beslenemez diye korkum kendi druma daha sormadım

aaaaaaaaaaçok şaşırdım gerçekten mi ilk defa duyuyom kız daha neler duyacaz herkes bişey diyor

günaydınnn

gözunaydın sevındım valla dedın dedın yaptın gercekten hayırlısı kucagına alırsın ıns canım

bende devam sutu verıyorum gecde gunduzde ıcıyo

eğer vermeye devam edersen allah kaorusun hasta olur zayıflar bence hemen kesmelisin
kız zar zor buraya geliyoz şubat analarına nasıl gelek
evet top sakallı demek tanıyor

evet bu hafta içinde halledecem devam sütüne alıştırayım bir gece emmek istiyor çünkü
ben hamileyim çocukluyum üç yere yetişiyominsan isteyince her şeye yetişir
ve ve senden daha yaşlıyım

yok kız ben şimdi almıyayım
zar zor buna bakıcı buldum yenisine kim bakacak senin kayınvalide var görümce var onlara güveniyon o yüzden yaptın demi seni gidi seni

aaaaaaaaaaçok şaşırdım gerçekten mi ilk defa duyuyom kız daha neler duyacaz herkes bişey diyor
kız daha neler var nelerr

günaydınnn

gözunaydın sevındım valla dedın dedın yaptın gercekten hayırlısı kucagına alırsın ıns canım

bende devam sutu verıyorum gecde gunduzde ıcıyo

inş canım inş
ne kadar içiyor ve kaç ögün yediriyorsunuz benim yine kafa karıştı şu beslenme işinde:44:

evet bu hafta içinde halledecem devam sütüne alıştırayım bir gece emmek istiyor çünkü
ben hamileyim çocukluyum üç yere yetişiyominsan isteyince her şeye yetişir
ve ve senden daha yaşlıyım

sen mi yaşlısın hadi be maşallahın var
kız senin çenende enerjinde fazla sana nasıl yetişek

oldumu acaba ya unutmuşum sanırımm:44:

olmuşş olmuşş bari boncuğumu da ekleyeyimm(sizlerden değil kullanıcılardan dolayıı) maaşallahh

tebrıkler cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm

yok kız ben şimdi almıyayım
zar zor buna bakıcı buldum yenisine kim bakacak senin kayınvalide var görümce var onlara güveniyon o yüzden yaptın demi seni gidi seni

niye yalan söyleyeyim onlara güvendim vallabir de eşime
efeyle çok iyi anlaşmaya başladılar
kvalidem dinç görümceler bekar taşınmadan ya da yardımcı kuvvetleri kaybetmeden bombalayalım dedik

sen mi yaşlısın hadi be maşallahın var
kız senin çenende enerjinde fazla sana nasıl yetişek
allah çeneme zeval vermesin
tebrıkler cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındımm
teşekkürler canımmtopigin bilinen ilk hamişiyim hamiş
belki aramızda gizli hamişler de var
karam anne sütü verdiğin öğün yerine devam sütü verirsin olur biter kız

dimi kız ben öyle düşünmemiştim de gece kalkıp hazırlamak sogutmak zor olmuyor mu ya

yatmadan suyu kaynat gece uyandığında hemen suyu azıcık ılıtırsın devam sütünü katar hemencecik verirsin kız sende neyi sorun ediyon bana bak ben bazen gece kalkıp kaşıkla veriyom biberon hiç değilse yatağından bile kaldırmana gerek yok hem içerken uykuyada dalar ne güzel

kız daha neler var nelerr

inş canım inş
ne kadar içiyor ve kaç ögün yediriyorsunuz benim yine kafa karıştı şu beslenme işinde:44:

gece 180cc ıcıyo gunduzde aynı bı ıkıkere ıcıyor ben kaynamıs su hazır oluyo gece yatarken canım kalkınca hemen altını acıp ılıtıp verıyorum bazen ısıtmadan da verıyorum ıcıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…