1,5 yemek kaşıgı irmigi suda şişirdim yumuşayınca ocakta aldımçok salgın varmış kızlar..aman bebişlerimize dikkat.o gün hastaneye gittiğimizde herkes kucağında bebeği ateş ishalden gelmişler..çok zor ya...kendimiz hasta olunca bişekilde geçiriyoruz.ama evlat başka yani..çok zor..kan tahlili için çocuğumun kolunu oydular resmen..damarını bulamadılar..hastane inledi..ben bakamadım dışarı çıktım.babamız kaldı yanında..bugün ateşi yok çok şükür..ishalde sabahtan beri 1 kere çıktı daha...ama çok az su içiyor ya...
KARAM,
Canım nasıl yaptın irmikli muzu...
canım yağızın da kan değerleri çok düşük çıktı.hatta doktor kızdı vermiyorum demiri diye..ben sağlık ocağından aldığımı veriyorum.
Yeşim sana tarifi yanlış vermişim kafa dalgın olunca
1 tatlı kaşıgı irmigi şişiriyorum ılıyınca muzu eziyorum ve bir çay kaşıgı kadar da pekmez koyuyorum
Az önce yaptım canım babası yediriyor şimdi bakayım bugün nasıl olacak
teşkk.ederiz teyzesi..yedik irmikli muzumuzu
Afiyet olsun kuzuma
Nasıl oldu yagız ishali falan bogazı
slmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?
yok cnm bizde sıkıntı olmadıda iğneden bir hafta sonra ateş huzursuzluk ağlama falan oldu diş çıkarıyor o da ondan dolayı belki diş çıkarıcaktır
su vermeyı ıhmal etme cnmm bendde uyanınca su verıyorum sıcakta yanıo yavrularr
kullandıgımız demir ilacının içinde çinkoyla beraber demir varmış ve eşimin sordugu iki dr da olmaz emer birbirini demiş
e bu dr niye verdi şimdi bunu güvenmiyorum artık onlara boşa mı verecektim sormasaydık dr lara yani
siz saglık ocagının verdiklerini mi veriyorsunuz noktalı olarak yazar mısınız belki direkt vermek yasaktır
ciddi degerlerimiz düşük çünkü
ha bir de dün farkettim efenin alt sol dişi kabarbış damagın altında belli oluyor çok şirin
ne zamana çıkar ucu acaba sizin nasıl olmuştu çıksa da sevsem o minik dişini
kızlar merhaba
birkaç gündür yoktum, şimdi son sayfayı okudum sadece hiç iyi gelmedi haberler..
KARAMCIM önceklikle sana geçmiş olsun diyeyim ama sakın moralini bozma, her işte bir hayır mutlaka vardır. Tabi ki basit değil ama onu unut aynen kendinin de söyledği gibi.
Allaha şükür sağlığın yerinde, yine olur inşallah. Sen nasılsın şimdi? Sen iyi ol, efe de iyi olsun annesi. hep bizim neşe kaynağımız karamımızsın
yeşimcim size de geçmiş olsun. ateş korkutuyor insanı, biz de 39,5 ateş ölçtük bi keresinde, ben mahvoldum..
Ama bebekler çok hasta oluyolar, herhalde alışmak sakin olmak lazım. İnşallah ilaçların da yardımıyla öabucak iyileşir yağızcım.
eliföykü güle güle oturun evinizde, çok iş ama bitince de güzel gelmiştir gözüne.
aynen benim oğlum da bazen bi seferde 100-150 ml su içiyor, zavallım susadım da diyemiyo ki. biz ne zaman akıl edersek işte..
Tesadüf mü bilmem ama efeye geçen pekmezli muzlu irmik yaptım
Ğç saate yakın gündüz gözüyle uyudu şaşırdım tabi nasıl uyudugunu söylemiyim biliyosunuz kendi tarzıyla
Deneyin isterseniz ve sevdi yedi maaşallah sizlerin de varsa yazar mısınız menümüzü çeşitlendiriyorum
Buaralar kendimi ona verdim
ben deviti de demiri de unutuyrum hep yaa
demiri haftada bir ancak veriyorumdur hatta
sonrasında su içiriyosunuz di mi kızlar, demir dişlerde lekelenmeye sebep olabiliyomuş, doktor dedi
çok salgın varmış kızlar..aman bebişlerimize dikkat.o gün hastaneye gittiğimizde herkes kucağında bebeği ateş ishalden gelmişler..çok zor ya...kendimiz hasta olunca bişekilde geçiriyoruz.ama evlat başka yani..çok zor..kan tahlili için çocuğumun kolunu oydular resmen..damarını bulamadılar..hastane inledi..ben bakamadım dışarı çıktım.babamız kaldı yanında..bugün ateşi yok çok şükür..ishalde sabahtan beri 1 kere çıktı daha...ama çok az su içiyor ya...
KARAM,
Canım nasıl yaptın irmikli muzu...
Merhaba herkese
nasılsınz bız kızcem ıyıyz cok sukur ıkı gundur gorumcem bızde ebrara o bakıyo valla cok rahat oluyomus bole evde bırının olması allah razı olsun aksam eve gıdıorum yemek hazır ev tertemız kızımın keyfı yerınde daha ne ısterımkı buarada salıncagını buyuttuk kuvetını yaptık:)))ama artık ordan baska yerde uyumuyo uykusu gelınce salıcagının onune gıdıp aglıyo ıcıne koyunca hoop uyuyo
dun gece uyandım kızımın sırtına kadar ıslanmıs battanıyesı falaln hep buz gıbı olmus yavrum bezını baglarken duzgun durmuyo kacırmıs bezden uzerını degıstırdım hemen ama ıns hasta olmaz
kızlaaaaaaaaaaaaar..pazartesi kayınvalidem ve k.peder geliormuş...hafta sonu temizlik girişmem lazım..faazla kalmazlar ama gene 5 gün bulur..severim aslında onları ama kızdığm şeyleri de oluyor tabi.şimdi sıcakta olcak şey mi bu ya..rahat giyinip gezemem ki evde
slmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?
selam canımherkese selamlar
yeşimcim geçmiş olsun oğluna
marjicik ve eliföykücük strescik bayadır göremedim :26::26::26::26::26:
artık her uyandığında teklif ediyorum canım gece pek içmezdi sıcaklar bunaltıyo galiba artık.
canım 1 2 haftaya çıkar o beyazlık hafif grileşmişti bizde sonra hemen çıkmıştı.
sağol canım gerçekten zor oldu ama güzel oldu misss gibi oturuyoruz şuan tabi ne kadar böle temiz kalır bilemem.
haklısın canım ya söyleyemiyolarda susadıklarını sürekli teklif etmek lazım
deniycem canım bende baya doyurucu bi menü
ben içiriyordum canım verdiğim zamanlar ama bayadır vermiyorum.1 ay falan verdim sanırım.duymuştum bende dişlerde leke yaptığüını
geçmiş olsun canım ishalde ateşte geçmiş allah bidaha göstermesin inşallah.
ohh baya rahatlatmış seni görümcen.benimkiler olsa yadım ediceklerine yük olurlar sadece.
dün gece benimkide yanımda emzirirken çıkardı yine yatağım battı.noluyo arada niye böle oluyo bilmiyorum.başlayamıyorummu acaba abzen bezini.
bebiş kucaktan kucağa gezer biraz rahatlarsın sende canım.ama tabi ynaında rahat edemediğin insanların bende yatıya kalmalarını hiç sevmiyorum.sorunsuz uğurlarsın inşallah misafirlerini
bizde olmadı canım başka bi sebebi vardır belki belkide sadece sıcaklardandır.
selam canım
sen nasılsın fatih paşa nasıl 2 diş geliyormu
evet canım ya bayadır toparlanıp görüşemiyoruz.
selam kızlar iyidir inşallah anneler ve bebekleri
bizim iştahımız yerine geldi ama uykularımız hala sorunlu.
kızlaaarr:18::18:benim oğlan yürümüyo bikaç gündür.kendi kendine emeklerken oturmayı yada biyere tutunup kalktığında geri oturmayı öğrendi şuanda yürümüyor.allerini tutunca bile yürümüyor.noldu anlamadım oğluşuma.bu ev tadilatı sırasında çok yürütemedim annemlerde genelde kucaktan kucağa hopladı durdu unuttumu acaba.
en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi
CNM fatihte iyi gibi ama iştahı yok emmiyor ama ek gıda zorla birkaç kaşık yiyor acayip canım sıkılıyor bu duruma insallah bir an önce düzelir diş sadece bir tane gözüküyor ama üst damaklar şiş gibi hasbam açmıyorki ağzını gülerse ancak görüyorum pek kıymetli dişimiz var.
oğluşun alışmıştır kucakta gezmeye yürümek cazip gelmiyordur geçici bir durumdur bence cnm yanlız kalınca yürür gene merak etme maşşallah diyelim nazarda değmiş olabilir okuyun bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?