2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

1,5 yemek kaşıgı irmigi suda şişirdim yumuşayınca ocakta aldım
ılıyınca irmik 1 e yakın çünkü ucunu ben yedim dayanamadım
muz koydum ezip sonra 1 yemek kaşıgı pekmez koydum afiyet olsun çok da besleyici bir tarif oldu
canım yağızın da kan değerleri çok düşük çıktı.hatta doktor kızdı vermiyorum demiri diye..ben sağlık ocağından aldığımı veriyorum.

aynen canım bizim de öyle artık ihmal etmeyecem deviti kestik onu alışkanlık yapacam verecem
bende de var kansızlık çünkü ve beyin gelişimini de olumsuz etkilermiş demir eksikligiben kaçtım efeyi uyutacam çok öptm
yagız da inş kendini biran önce toparlar

Merhaba herkese

nasılsınz bız kızcem ıyıyz cok sukur ıkı gundur gorumcem bızde ebrara o bakıyo valla cok rahat oluyomus bole evde bırının olması allah razı olsun aksam eve gıdıorum yemek hazır ev tertemız kızımın keyfı yerınde daha ne ısterımkı buarada salıncagını buyuttuk kuvetını yaptık:)))ama artık ordan baska yerde uyumuyo uykusu gelınce salıcagının onune gıdıp aglıyo ıcıne koyunca hoop uyuyo

dun gece uyandım kızımın sırtına kadar ıslanmıs battanıyesı falaln hep buz gıbı olmus yavrum bezını baglarken duzgun durmuyo kacırmıs bezden uzerını degıstırdım hemen ama ıns hasta olmaz

Yeşim sana tarifi yanlış vermişim kafa dalgın olunca
1 tatlı kaşıgı irmigi şişiriyorum ılıyınca muzu eziyorum ve bir çay kaşıgı kadar da pekmez koyuyorum
Az önce yaptım canım babası yediriyor şimdi bakayım bugün nasıl olacak

tamm cnm dün yapmamıştım zaten bugün yapıcam inşallah..afiyet olsun paşalara...

Afiyet olsun kuzuma
Nasıl oldu yagız ishali falan bogazı

canım bugün maaşallahı var.sadece 1 kere sabah yaptı..Allah.ım inşallah geçmiştir..bir daha yapmadı..uzun zamandan sonra sadece çiş için bez değiştirdim ....boğazıda geçti sanırım ateş falan yok çok şükür.ama antibviyotik devam.doktor 5 gün kullanın dedi.

kızlaaaaaaaaaaaaar..pazartesi kayınvalidem ve k.peder geliormuş...hafta sonu temizlik girişmem lazım..faazla kalmazlar ama gene 5 gün bulur..severim aslında onları ama kızdığm şeyleri de oluyor tabi.şimdi sıcakta olcak şey mi bu ya..rahat giyinip gezemem ki evde

slmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?

herkese selamlar

yeşimcim geçmiş olsun oğluna

marjicik ve eliföykücük strescik bayadır göremedim :26::26::26::26::26:

slmlar dün kızamık aşısı yaptırdık aşıdan sonra hiçbirşey yemedi dün kuzum açlıktan ağlıyordu. bugün biraz yedi ama çok huysuz hep ağlıyor aşıdan mı acaba sizde böyle oldu mu?

yok cnm bizde sıkıntı olmadıda iğneden bir hafta sonra ateş huzursuzluk ağlama falan oldu diş çıkarıyor o da ondan dolayı belki diş çıkarıcaktır

su vermeyı ıhmal etme cnmm bendde uyanınca su verıyorum sıcakta yanıo yavrularr

artık her uyandığında teklif ediyorum canım gece pek içmezdi sıcaklar bunaltıyo galiba artık.

canım 1 2 haftaya çıkar o beyazlık hafif grileşmişti bizde sonra hemen çıkmıştı.

sağol canım gerçekten zor oldu ama güzel oldu misss gibi oturuyoruz şuan tabi ne kadar böle temiz kalır bilemem.

haklısın canım ya söyleyemiyolarda susadıklarını sürekli teklif etmek lazım

deniycem canım bende baya doyurucu bi menü

ben deviti de demiri de unutuyrum hep yaa
demiri haftada bir ancak veriyorumdur hatta
sonrasında su içiriyosunuz di mi kızlar, demir dişlerde lekelenmeye sebep olabiliyomuş, doktor dedi

ben içiriyordum canım verdiğim zamanlar ama bayadır vermiyorum.1 ay falan verdim sanırım.duymuştum bende dişlerde leke yaptığüını

geçmiş olsun canım ishalde ateşte geçmiş allah bidaha göstermesin inşallah.

ohh baya rahatlatmış seni görümcen.benimkiler olsa yadım ediceklerine yük olurlar sadece.

dün gece benimkide yanımda emzirirken çıkardı yine yatağım battı.noluyo arada niye böle oluyo bilmiyorum.başlayamıyorummu acaba abzen bezini.

bebiş kucaktan kucağa gezer biraz rahatlarsın sende canım.ama tabi ynaında rahat edemediğin insanların bende yatıya kalmalarını hiç sevmiyorum.sorunsuz uğurlarsın inşallah misafirlerini

bizde olmadı canım başka bi sebebi vardır belki belkide sadece sıcaklardandır.

herkese selamlar

yeşimcim geçmiş olsun oğluna

marjicik ve eliföykücük strescik bayadır göremedim :26::26::26::26::26:
selam canım
sen nasılsın fatih paşa nasıl 2 diş geliyormu
evet canım ya bayadır toparlanıp görüşemiyoruz.

selam kızlar iyidir inşallah anneler ve bebekleri

bizim iştahımız yerine geldi ama uykularımız hala sorunlu.

kızlaaarr:18::18:benim oğlan yürümüyo bikaç gündür.kendi kendine emeklerken oturmayı yada biyere tutunup kalktığında geri oturmayı öğrendi şuanda yürümüyor.allerini tutunca bile yürümüyor.noldu anlamadım oğluşuma.bu ev tadilatı sırasında çok yürütemedim annemlerde genelde kucaktan kucağa hopladı durdu unuttumu acaba.

en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi

giriyorum çıkıyorum kimse yok bugünde toplanamıyacağız galiba
benim oğlan yine kudurukları oynuyor.ağlamalar zırlamalar oyunlar bide yalnızım kafayı sıyırıcam yakında

en son 3 metre falan yürüyordu hatta geri dönüp yürümeye devam ediyordu yerden eğilip bişey alabiliyordu yüksek bişeyse.sonra birden bıraktı yürümeyi

CNM fatihte iyi gibi ama iştahı yok emmiyor ama ek gıda zorla birkaç kaşık yiyor acayip canım sıkılıyor bu duruma insallah bir an önce düzelir diş sadece bir tane gözüküyor ama üst damaklar şiş gibi hasbam açmıyorki ağzını gülerse ancak görüyorum pek kıymetli dişimiz var.

oğluşun alışmıştır kucakta gezmeye yürümek cazip gelmiyordur geçici bir durumdur bence cnm yanlız kalınca yürür gene merak etme maşşallah diyelim nazarda değmiş olabilir okuyun bol bol

canım dönemsel galiba iştah olayları düzelir merak etme.bizimki geçti şükür iştahı yerine geldi.
sıra sıra dizillir inşallah incileriniz.

şuan kucaktada durmak istemiyor ne istiyor anlamıyorum sürekli mızmız yerde emekliyor oturuyor kalkıyor geri oturuyor kendi kendine oyunlar yapıyor ama yanında sen olucaksın yoksa basıyor yaygarayı.inşallah yine yürümeye başlar.

pazar annem mevlüt okutucak kaan için bende diş hediği yapıcam gelenlere dağıtıcam.parti gibi değil sıradan bişey olucak nazarsa o gün bol bol okunucak inşallah düzelir yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…