saol cnm gitti valla gül gibi tel.selam kızlar oruç olanlar nasıl gidiyo oruç. ahmete su içirdikçe yutkundum bugün
en son öğlen emzirdim daha emzirmedim, zaten büyüme atağı mıdır hastalık mıdır saat başı meme istiyodu onu düzeltmeye çalışıyodum bugün iyi gidiyoruz bakalım.
ahmet uyudukça uyudum o yüzden menü basit şeylerden oluşcak bugün napalım
sebostos geçmiş olsun telefonuna üzüldüm kendi telefonum gibi
elifoyku tatil güzeldi tabi ahmet denizden korktu, ilk suya girerken bi serin hissedersin ya o zaman başladı ağlamaya çıkana kadar susmadı. 3.gün biraz alışmıştı. şöyle 10 gün dursak iyice alışıp sudan çıkmak istemezdi sanırım. üstü gölgeli simitlerden aldık içinde oturdu ağlaya ağlaya hatta birinde yorulup uyudu
tatilde yolculuklarda tek kolsuz çıtçıtlı ile gezdi ahmet. evde de aynı sadece emeklediği için dizini kapatan şortlardan giydiriyorum. dizlik alan oldu mu? baktım internetten alcaktım da dar gelmiş çoğu kişiye emin olamadım
ben de tk çıtçıtlı giydiriyorum geceleri üsütüne bi de kısa kolselam kızlar nasıl geçti ilk sahurunuz oruç nasıl gidiyo
iftara ne yemekler yapılıyo acaba
iftar ve sahur menülerimizi yazsakta birbirimize yemek konusunda fikir vermiş oluruz.özellikle sahurda ne yapacağını şaşırıyor insan.
benim ilk sahurum gecikmeli başladı oğlan zaten 12 de uyudu 12.30 geri uynadı ağlayarak.1 de geri yattık su falan içip.1.30 da geri kalktık.geri yattık alartmı kurmuştum 2.15 e alarmı kapatmış uyuya kalmışım tlfon elimde bi kalktım saat 2.50.neyse kalktım hemen çay yaptım tost yaptım eşimi kaldırdım.yedik acele ecele suyumuzu içip yattık.uyumadan emirin ağlamasını duydum gittim uyuttum geri yattım.7 de kalktı emidk 8.30 da geri yattı 9.30 a kadar.yazarken bile yorldum valla.
bebelerde tek zıbına geçtinizmi kızlar çorapta giydirmiyorum inşallah hasta olmaz ben yarı çıplak terden ölüyoum nerdeyse.oda üşümüyordur galiba artık.
oruç kafama başıma vurmaya başladı ilk gün ondan galiba beynim uyuşuyo sanki.oğlnın mızlamaları kafamda ötüyor.
iftara çorbam var yanına izmir köfte pilav yapıcam.sahuru şimdiden düşünmeye başladım.
Tekrardan hoşgeldin
Elifcim sıfır kol çıt çıtlı ya geçtik biz gece de pantolon ve tsirt giyiyor klimalı oda da 28 derecede yatıyor çünkü
Böylelikle serin oluyor ve sinek yemiyor bir ara beyaz üstüne kırmızı puantiye olmuştu
Şimdi iyi ama
Seboşş açtın mı orucunu
Allah kabul etsin tüm oruç tutanların orucunu amin
Siz nereye gittiniz seboş su soguktu güney sıcaktır suyu hamam suyu gibi
Burası gündüz 49 dereceyanıyoz bacılar yanıyoz
Dur albüm yapayımefuşumla benim
49 mu
yapyap
güneye gittik cnm bizim içn iyiydi ama şeboş için soğuktu
sen napcan gidicen mi
belgelerle konuşurum diyosunEvet canım 49 bunlar iyi günler 55 görmüştük geçen yıl
Dün çekilen bir foto dur bak buraya yükliyim
Niyetimiz var çok bunaldık birara daraldık hatta çok istiyoz
Ama ucuz da olsun istiyoz ev kredimiz var zorlamayalım diyoz bakalım
İnş uygun bir tatil olurr
Güney nere kız ser veriyon sır vermiyon
Hakim hanım inansın üfürmüyoz burdayanıyoz
Yok sen gel hep klimalı yerlere gideriz evde klima açarız arada buz gibi esprilerimle serinlersin
Ya batarsakya çıkmazsak ne kadar fitatlar bilmiyoz yarın bakalım bir inş olur
Ankaraya gelecez bedava ev var zaten yeme içme beleş türk işi tatil yaparız
Niye ugursuz dedin kız seboş kustu diye mi
Sen de yap albüm diyecemanlamıyor musun karam fotolar gitti diyecen
geçen çarşamba kızamık aşısı oldu ahmet, hemşire 1 hafta sonra döküntü çıkabilir dedi dün akşam çıktılar geçmeye de niyeti yok gibi. ufak çaplı bi kızamık geçiriyo oğlum. zaten mızmız. bırakıp gidicem diye ödü kopuyo sankı bırakıp nereye gitmişsem.
sebostos havuza sokmam ben zaten gripliydi deniz iyi gelsin dedim. ben de huyluyum havuza giremem. ama deniz hafif serin geldi sabahları çabuk çıktık
kızım senin yangının havadan değil doğuştan
az daha ısrar edersen gelecem nerdeyse
ankaraya gelirsen beklerim mutlaka
bak davetini de aldınbugün de durup durup öpesim geliyo seni çok özlemişim
kız tel. çalındıya çıldırtma beni
gitti fotolar gitti
koca tatilde bi poz çekmedim düşün
Hadi ya bizde yoktu döküntü nasıl geçermiş peki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?