2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Umutluay canım panik yapma sadece dr götürmekte fayda var efe hastayken öyle yapıyor
Şuara diş çıkarıyor çizgisi belli sulu dişlik falan kesiyor iştah da hastalıgından beri azaldı reklamlarla yiyor
Ne kadar böyle yedirmem desem de yiyiyor işte başka türlü yemiyor napayım
Seboş yapacam kısa sürede bir albümaz kaldı çalışmalara başladımm
Marji nerde ya kp gitmedi galibaa

dişte olabilir tabii cnm. henüz iki tane çıkardık zaten.ama iştahsızlığı hep vardı.7600 kilosu düşün çıtır pıtır bir bebek:)

sabahları omlet yapıyorumm.. yanındaa tahıll karısımlı kahvaltılklardannn .. bazende cıcıbebe ekmegı bebee bus. pekmez yada recel cevızz devam sutu toz olarak koyupta verıyorumm devam sutu ıcıyoruz gunluk 5oo cıvarı. oglen kıymalı veya tavukluu sebze corbası ıkındıde yogurt kendım yapıyorumm. aksam kasık maması uzerıne ısterse sut ole uyyuyorr. bızım bu sekıldee meyveyı pure olarakyıyorr cunkı hala dısıyok elınee versem daamakları kucuk kucukk koparıyor ancaa .. zor oluyorr dıslerı cıksada yese herseyı.. sende ısrar etmee donemsel olabılır belkıde dıslerındendırr.. emıyor deılmıı... emenn cocuklar daha zor gecıyor sanırsamm karsı komsumda olee 15 aylk sadece emıyorr 9 kg

demek geliyor dişler bizimkinde bi belirti yok daha
bekliyorum cnm
kp gitmediyse marji depresyonun dibine vurmuştur:18::18:

evet cnm emiyor. emdiği için çok fazla bir şey beklemiyorum aslında ama birazcık bişeyler yesin istiyorum. omleti nasıl yapıyorsun?değişik şeyler denemek istiyorum.
ısrar etmiyorum yemesi için. tabak tabak çöpe gidiyor yaptığım herşey:))

sarısıı sadecee ayırıyorummm tavaya cok yag koyuyorumm zytınyagı.. pısınce kapatıyorumm kucuk kucuk verıyorummm..

canım biz çok az büyük olmakla beraber aynı sorunları yasıyoruz çok çok ii bir doktorumuz war yemiyosa zorlama o aldığı kadarını alıo zaten dio.. biberona bizimkide çok düşkün bu aralar anne sütüde almadığı için.. bebeklerde emme içgüdüsü olur linacık emme içgüdüsünü tatmin etmek için biberona düşmüş diyor.. herzaman yapma alışmasın ama arada meyve suyunu biberona sık içine de bebe büskivüsü at en azından emme içgüdüsünü tatmin ederken yemiş olur.. et yemeğine gelince bebek köftesi yapıorum ben doktor amcamızın tarifi çok seviyor birde her fırsatta eline bişe veriyorum kendi yemeği daha çok seviyor

canım benimki herşeyle oyun oynayabiliyor elektrik süpürgesi,perde kanepeler koltuklar,sehpalar bunlarla otur kalk otur kalk spor yapıyor.kamyonu var içinde oyuncakları onları boşaltıp dolduruyor.şu iç içe geçen kovalardan aldım onlarla çok oynuyr iç içe geçirmeye çalışıyor falan.bi kovası var içinde değşik şekilllerde bişiler kapağından sokulacak normalde onun kapağı açık şekilde parçalarını boşaltıp içine geri atıyor falan.mutfakta çekmecelerde dolaplarla oynuyor.kapıları açıp kapamayı seviyor.ama ne ile oynarsa oynasın ben gözüünün önünd eolucam yoksa peşime takılıp açama yapışıyo.şimdilik aklıma gelenler bunlar.

öyle valla canım sütünü etkilerse bebelerle uğraşacak enerjin kalmassa yapıcak bişey yok sonra tutarsın allah izin verirse.bi dene bakalım.
kız sabah 3.27 de imsak şaşırdım bende

genetik demekki canım hatırladığım kadarıyla mehmetin dişide geç çıkmıştı.

demek iyi geldi deniz paşaya ohhh maşallah.nasıl geçti tatil oğlan naptı anlat birazcık.

güzel geçmiş gününüz canım daha nice senelere inşallah.fatihin hediyeside güzelmiş.bizim oğlanla babasının doğumgünleri arasında 6 gün var bakalım napcaz

ahmet paşada benim güzümün önüne geldi artık tam yemelik bunlar yaaa şebek bunlar şebek.
benimkide durmuyr artık yürüteçte

canım allah tamamına erdirsin inşallah.doktoruna danış canım emzirilebiliyor diye biliyorum ben sütünü kesme boşuna bebişinin.
bişeycik olmaz korkma benimkide vurup duruyor kafasını hatta bazen yanlışlıkla vuruyor biyere sonra tekrar bilerek vuruyor.kızıyorum tabi hemen.

hiç uyumadım desem yeridir
belki 1-1.5 saat ruh gibiyim
ama uykum yok mehmeti annem aldı ahmet öğlen uyuduğunda bende yatabilirsem yatayım

gece zor geçmiş anlaşılan uyumadımı ahmet

geçmiş olsun canım gitmiş telefon olan fotolara olmuş.

Ben sabah su içtim uyku arası ve bir daha içtim
Hızımı alamadım kahvaltı yaptık sonra aa ramazan dedik ilk gündü halbuki tutacaktım ya

dişten olabilir canım bizimkide diş zamanları iştahsızlaşıyor.sıcaklatrdan falanda olabilir.kilo alımı yavaşsa doktora götür istersen vitamin falan verir belki işrtahı için

amin canım darısı size inşallah.
sanada hayırlı ramazanlar

selam kızlar nasıl geçti ilk sahurunuz oruç nasıl gidiyo

iftara ne yemekler yapılıyo acaba

iftar ve sahur menülerimizi yazsakta birbirimize yemek konusunda fikir vermiş oluruz.özellikle sahurda ne yapacağını şaşırıyor insan.

benim ilk sahurum gecikmeli başladı oğlan zaten 12 de uyudu 12.30 geri uynadı ağlayarak.1 de geri yattık su falan içip.1.30 da geri kalktık.geri yattık alartmı kurmuştum 2.15 e alarmı kapatmış uyuya kalmışım tlfon elimde bi kalktım saat 2.50.neyse kalktım hemen çay yaptım tost yaptım eşimi kaldırdım.yedik acele ecele suyumuzu içip yattık.uyumadan emirin ağlamasını duydum gittim uyuttum geri yattım.7 de kalktı emidk 8.30 da geri yattı 9.30 a kadar.yazarken bile yorldum valla.

bebelerde tek zıbına geçtinizmi kızlar çorapta giydirmiyorum inşallah hasta olmaz ben yarı çıplak terden ölüyoum nerdeyse.oda üşümüyordur galiba artık.

oruç kafama başıma vurmaya başladı ilk gün ondan galiba beynim uyuşuyo sanki.oğlnın mızlamaları kafamda ötüyor.

iftara çorbam var yanına izmir köfte pilav yapıcam.sahuru şimdiden düşünmeye başladım.

cnm maşallah sana hem emziriyon hem oruç maşallah ben cesaret edemedim açıkcası benim buara ekgıda zor yiyor emziriyorum acayip susuyorum tutamıcam o yüzden yardım eden biri olsa en azından o cocuğa bakerken uyunur falan ama yok malesef allah affetsin bende iftara pilav salata fırında köftepatetes şehriye çorbası yapıcam sahurda biz oldu bitti kahvaltı yaparız.eşimin arkadaşı demiş bulgur pilavı ayran yeriz biz tok tutarda benim eşim yemez

SLM kızlar! Uzun zaman sonra foruma geri döndüm. Kızım 10 aylık oldu tam bir pire, yerinde tutabilene aşk olsun! Artık beni emmiyor mamaya düştü, katı gıda iyi de çorba yoğurt vs. yemiyor maalesef bi de biz yerken yiyor kendi başına yemiyor razamanda ne yapıcaz bilemiyorum
İnşallah artık sık sık gelirim foruma.Hepinize hayırlı rramaznlar diliyorum.

elifcim iyiyim tatlım uyuyor fatihim kalkar ama birazdan.sana cevap yazıyordum bende :)emirim nasıl yürümeye tekrar başladımı bence eşinle oğlunun doğum gününü bir kutlayın

hoşgeldin cnm maşallah katı gıdaya geçmiş negüzel yoğurt çorbayı sen genede teklif et cnm zamanla yer

canım benimkide ek gıdada sorun yaşasa sadece emzirsem bende tutmazdım sütüm kesilirse diye.gündüzleri az emiyor zaten benimki yinede iyice azalırsa bende bırakırım kazasını yaparım sonra.
menülerimiz hemen hemen aynıymış.
sahurda bizde yemek yemeyiz herkez yemek yeyien tok tutar diyor ama gece gecede yenmezki ya kahvaltı ya börek çörek hamur işi falan.

aynen bende ondan korkuyordum en dayanamdığın yerde yatar uyursun şimdi kötü olursam naparım bilmiyorum allah kuvvet verir inşallah.
sanada hayırlı ramazanlar canım.hoşgeldin yeniden.
ben yoğurt çok vermiyorum başından beri nedense sığmıyor gün içinde menülerimze arada bi veriyorum çorbaları seviyor paşam şükür.alışır seninkide zamanla ben başta yemiyor diye kayısı incir falan atar tatlandırırdım çorbalarını artık gerek duymuyorum tabi.

elifcim iyiyim tatlım uyuyor fatihim kalkar ama birazdan.sana cevap yazıyordum bende :)emirim nasıl yürümeye tekrar başladımı bence eşinle oğlunun doğum gününü bir kutlayın

dişler ne alemde canım dişini sorudnmu doktora falan.
benimkide geçmişe başlarken uyuyordu alıntıladım cevaplarken uyandı
yürüyor canım ama tek elinden muhakkak tutturacak dışarda falan hep yürümek istiyor elinden tutup yürütüyoruz bizde.anladığım kadarıyla korkmuş yalnız yürümekten.düşmüştü bikaç sefer.tutmadanda yürüyor ama 3-5 adım sonra atıyor totoyu yere.

bende bir yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Tekrardan hoşgeldin
Elifcim sıfır kol çıt çıtlı ya geçtik biz gece de pantolon ve tsirt giyiyor klimalı oda da 28 derecede yatıyor çünkü
Böylelikle serin oluyor ve sinek yemiyor bir ara beyaz üstüne kırmızı puantiye olmuştu
Şimdi iyi ama

hayırlı olsun.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşllh canım

Slm kızlar..herkese hayırlı ramazanlar...oruçlu değilim..emziriyorum diye cesaret edemedim...geçen sene hamileyim diye bu sene emziriyorum diye..inşallah seneye allah nasip ederse...

bende gece kısa kol alta penye alt giydiriyorum.gündüz sıfır kol zııbın.

canım ben şu elektro likidlerden kullanıyorum sivriler için bi sorun olmadı şükür.

Slm kızlar..herkese hayırlı ramazanlar...oruçlu değilim..emziriyorum diye cesaret edemedim...geçen sene hamileyim diye bu sene emziriyorum diye..inşallah seneye allah nasip ederse...

sanada hayırlı ramazanlar.kısmetse seneye tutarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…