Umutluay canım panik yapma sadece dr götürmekte fayda var efe hastayken öyle yapıyor
Şuara diş çıkarıyor çizgisi belli sulu dişlik falan kesiyor iştah da hastalıgından beri azaldı reklamlarla yiyor
Ne kadar böyle yedirmem desem de yiyiyor işte başka türlü yemiyor napayım
Seboş yapacam kısa sürede bir albümaz kaldı çalışmalara başladımm
Marji nerde ya kp gitmedi galibaa
Umutluay canım panik yapma sadece dr götürmekte fayda var efe hastayken öyle yapıyor
Şuara diş çıkarıyor çizgisi belli sulu dişlik falan kesiyor iştah da hastalıgından beri azaldı reklamlarla yiyor
Ne kadar böyle yedirmem desem de yiyiyor işte başka türlü yemiyor napayım
Seboş yapacam kısa sürede bir albümaz kaldı çalışmalara başladımm
Marji nerde ya kp gitmedi galibaa
sabahları omlet yapıyorumm.. yanındaa tahıll karısımlı kahvaltılklardannn .. bazende cıcıbebe ekmegı bebee bus. pekmez yada recel cevızz devam sutu toz olarak koyupta verıyorumm devam sutu ıcıyoruz gunluk 5oo cıvarı. oglen kıymalı veya tavukluu sebze corbası ıkındıde yogurt kendım yapıyorumm. aksam kasık maması uzerıne ısterse sut ole uyyuyorr. bızım bu sekıldee meyveyı pure olarakyıyorr cunkı hala dısıyok elınee versem daamakları kucuk kucukk koparıyor ancaa .. zor oluyorr dıslerı cıksada yese herseyı.. sende ısrar etmee donemsel olabılır belkıde dıslerındendırr.. emıyor deılmıı... emenn cocuklar daha zor gecıyor sanırsamm karsı komsumda olee 15 aylk sadece emıyorr 9 kg
evet cnm emiyor. emdiği için çok fazla bir şey beklemiyorum aslında ama birazcık bişeyler yesin istiyorum. omleti nasıl yapıyorsun?değişik şeyler denemek istiyorum.
ısrar etmiyorum yemesi için. tabak tabak çöpe gidiyor yaptığım herşey:))
sabahları cici bebe,peynir,ceviz,şeftali ya da kayısı marmelatı koyuyordum.yiyordu. uzun süredir yemiyor. öğlen çorba veriyordum.artık yemiyor. meyve pürelerini zaten yemiyordu.eline veriyorum meyveleri.o şekilde yiyordu. artık yemiyor.
akşam yoğurt veriyrdum.onu da yemiyor. geceleri ya tahıllı biberon maması ya da muhallebi veriyorum pekmezle karıştırıp. muhallebiyi yemiyor. biberonu alıyor ama çok az. 40-50 cc falan.
kısaca artık sanırım kaşıkla verdiğim hiçbirşeyi yemiyor. zaptedemiyorum. inanaılmaz hareketli. ne yatıyor.ne oturuyor.bir türlü yemiyor. bezini bile ayakta bağlıyorum. inan durumum içler acısı
doktorlar bir şekilde yedirteceksin diyorlar. nasıl bir şekilse ben beceremedim((
Efenin oyunları yürüteçteyken ip perdeyle oynamak,bir yere astıgım perdemsi bezi çekiştirmek
Ayakta dikilip çamaşır makinesini kurcalamak bunları en az 20 dk yapıyor ve sıkılmıyor
Suyu bitince şisesinin içine nohut mercimek koydum onu sallamak
Sizlerde yazın da bebeklermize oyun alternatifi olsun
bende gün içinde nasıl ilgilenirim 2 çocukla diyorum malum insan halsiz oluyor ayrıca ben biraz demiycem bayağı bir gergin olabiliyorum damarıma basılınca
annem bu çocukla sen tutma bu sene diyor ama ben yarın bi deniycem baktım çok zorlanmıyorum veya olan süt yine aynı tutarım yok çocuklara tahamül edemezsem bide zaten az sütüm iyice kaçarsa susuzluktan o zaman rabbimin affına sığınırım ne yapayım
1 hafta önce dr daydık dr diş miş yok 1 aydan önce bişey bekleme dedi
eşim benim adımı tüylü bamya koymuşbende normalde direk assoliste bağlıyorum acıkınca ama ramazanda hiç acıkmam normalde sadece acaaaaaayiiippppppp susarım
ama bu yıl farklı tabi bebelerle nasıl geçer istanbulda akşam ezanı 9 a 6-7 dk kala okunuyorsabah ezanı 4.5 ta e zaten imsak bi yarım saat öne çekersek 4 den 9 kolay değil yav
ne kadar içime dert olmuşsa ne kadar vicdan yapmışsam aklım fikrim oruç nasıl geçecek matematiğini bile çıkarmışım yahu
selam kızlar nasılsınız. ramazan gelmese eve geleceğim yoktu doymadım doyamadım gezmelere. beyaz tenli oğlumu bile bronzlaştırdım hafiften
sinüsler dolmuş genzine aktıkça öksürüyodu deniz suyu çok iyi geldi iyileşti baya.
ben de oruç tutcam inş. gündüz emmelerini azaltmam lazım zaten eylüle ne kaldı alışsın yavaş yavaş.
herkes nasıl bebeler nasıl
stresi gördüm aşağıda selam stres
herkese selamlar
hafta sonu eşimin doğum günü kutladık kebapçıya gittk tabi benıslmarladım,eşime gömlek ve güzel bir yazlık pantolon aldım .akşam eve gelirkende pasta aldım üstüne iyi ki doğdun babacım yazdırdım:))) oda fatihin hediyesiydi vel hasıl geçti gitti
geçmişyapamadımda oruuç tutmadan bahsedilmiş ben tutmayacağım dişten dolayı meme istiyor süt için su şart araştırdım emzikliler ve hamileler tutmaya bilirmiş sonra kaza ederim ben kandillerdee3-4 gün tutarak bitiririm allah affetsin tutacaklarınkinidde kabul etsin inşallah
tabi kocama sahur lazım öpüldünüzzzzzzzz
e ben onu yerim o zaman
hayal ettim kaanın suratını şebek bunlar ya
ahmette uyutulacağını anlayınca çığlık çığlıa bağırıyor sonra çıkardığı seslere şaşırıp bi duruyor sonra yine bağırıyor bu arada ağzıda elips dikdörtgen yamuk gibi hertürlü şekilsizliğe bürünüyor
anacım ben bu yürüteci niye aldımki
totosu ona değmiycek
bizimkisi hep yerde emeklesin ayağa kalksın hep hep hep sonrada kucakta gezsin
ne oyuncaklar alıyorum 1 dk ilgilen be adam yok hiç oralı değil
herkes buna 1 adam lazım diyor bu kime çekti yav
ben hareketliyimde ahmet kadarda değil yani
bide salon tülleri benim yere kadar onların arkasına girip ce yapıyor işte o kadar
yani bende yazacak bi oyun yok bacım
kan tahlili kesin sonuç verir
bence idrara tam güvenmemeli
o zaman hayırlısı olsun
kısmetse hamiş olman iyi olurdu aslında bu durumdagerçi kızçeninde sütünü düşünürsek bilemedim ya:44: gönlündeki olsun diyim
kızlaarrr günaydın.sabah idrar testi yaptım ve HAMİLEYİM.ÇİFT ÇİZGİ kızlar.kızım daha 10 buçuk aylık ve emiyor.ona kıyamıyorum.neyse bugün gidip kan testide yaptırcam ve doktorla görüşeceğim bu emzirme işini.birtane kucağımda birtane karnımda allah yardımcım olsun.bu arada dün kızım yataktan düştü.yanağı morarmış.inşallah kafasına birşey olmamıştır.hep tedirgin yatardım ama dün uyumak değil sanki bayılmışım.düşünce sesine uyandım.bizde durumlar böyle kızlar.
hiç uyumadım desem yeridir
belki 1-1.5 saat ruh gibiyim
ama uykum yok mehmeti annem aldı ahmet öğlen uyuduğunda bende yatabilirsem yatayım
ben de kızımı göndereyim diyorum da hiç uğraşamadım o işle
tatilde telefonumu çaldırdım cnm
yavrularımın tüm foto ve videoları gitti
rehber
tel. in eşimin doğum hediyesi olması
maddi kayıp
sizle her yerden online bağlantı
ve enayi gibi hissetmek
ben de niyetliyim bugün bi deneme yapıyorum ama bu ramazan zor geçecek belli
k.valide cuma günü gidiyo oğlan da aşırı derecede hareketli
eşimle de birbirimizi yeriz artık
bi de sıcaktan mıdır nedir geceleri hiç uyumuyo uykusuzluktan kan oturdu gözüme
Ben sabah su içtim uyku arası ve bir daha içtim
Hızımı alamadım kahvaltı yaptık sonra aa ramazan dedik ilk gündü halbuki tutacaktım ya
merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyordum bende. umarım herkes iyidir.bebişlerinizide kokluyorum.
ben çldırmak üzereyim. valla sinirden ağlayacağım.ne bişey yiyor ne duruyor. sürekli mızmız mızmız.kucağımdanda inmiyor. asla kimseye gitmiyor.babasına bile.
kaç saattir emzirmiyorum. yumurta haşladım yesin diye. ağzını kilitliyor.kesinlikle açmıyor.şu an kucağımda ve ağlıyor. bir kaç gündür hep böyle.diş mi anlamadım ki. ama dişini falan kaşımıyor.
ewt gecen sene tutamadık busene allahın ıznıyle tutucamm bugun ılkk gunumuz allah kabul etsın hayırlı ramazanlar..
bızım henuz hıc dısımız yokk daırısı bızlere olsun ıns..
artıkk degısık seyler yapıolarr o cırlama bızdeede var ozellıkle aksamlarıı. allah nazarlardan korusun kuzularımzı AMIN.benım kızda emeklemeye calısıyorr surunee surunee gerıgerı heryerıı dolanıo
tebrık ederım allahh kucagına almayı nasıp etsın. buarada kuzunagecmıs olsn onemlı bıseyı yoktur ınss. sen genede kan tahlılıde yaptırr
dıstenolabılır cnmm. ıstersen bıtahlıl yaptır enfeksıyon olmasın. cok gecmıs olsun ..
selam kızlar nasıl geçti ilk sahurunuz oruç nasıl gidiyo
iftara ne yemekler yapılıyo acaba
iftar ve sahur menülerimizi yazsakta birbirimize yemek konusunda fikir vermiş oluruz.özellikle sahurda ne yapacağını şaşırıyor insan.
benim ilk sahurum gecikmeli başladı oğlan zaten 12 de uyudu 12.30 geri uynadı ağlayarak.1 de geri yattık su falan içip.1.30 da geri kalktık.geri yattık alartmı kurmuştum 2.15 e alarmı kapatmış uyuya kalmışım tlfon elimde bi kalktım saat 2.50.neyse kalktım hemen çay yaptım tost yaptım eşimi kaldırdım.yedik acele ecele suyumuzu içip yattık.uyumadan emirin ağlamasını duydum gittim uyuttum geri yattım.7 de kalktı emidk 8.30 da geri yattı 9.30 a kadar.yazarken bile yorldum valla.
bebelerde tek zıbına geçtinizmi kızlar çorapta giydirmiyorum inşallah hasta olmaz ben yarı çıplak terden ölüyoum nerdeyse.oda üşümüyordur galiba artık.
oruç kafama başıma vurmaya başladı ilk gün ondan galiba beynim uyuşuyo sanki.oğlnın mızlamaları kafamda ötüyor.
iftara çorbam var yanına izmir köfte pilav yapıcam.sahuru şimdiden düşünmeye başladım.
SLM kızlar! Uzun zaman sonra foruma geri döndüm. Kızım 10 aylık oldu tam bir pire, yerinde tutabilene aşk olsun! Artık beni emmiyor mamaya düştü, katı gıda iyi de çorba yoğurt vs. yemiyor maalesef bi de biz yerken yiyor kendi başına yemiyor razamanda ne yapıcaz bilemiyorum
İnşallah artık sık sık gelirim foruma.Hepinize hayırlı rramaznlar diliyorum.
cnm maşallah sana hem emziriyon hem oruç maşallah ben cesaret edemedim açıkcası benim buara ekgıda zor yiyor emziriyorum acayip susuyorum tutamıcam o yüzden yardım eden biri olsa en azından o cocuğa bakerken uyunur falan ama yok malesef allah affetsinbende iftara pilav salata fırında köftepatetes şehriye çorbası yapıcam sahurda biz oldu bitti kahvaltı yaparız.eşimin arkadaşı demiş bulgur pilavı ayran yeriz biz tok tutarda benim eşim yemez
sanada hayırlı ramazanlar canım.hoşgeldin yeniden.SLM kızlar! Uzun zaman sonra foruma geri döndüm. Kızım 10 aylık oldu tam bir pire, yerinde tutabilene aşk olsun! Artık beni emmiyor mamaya düştü, katı gıda iyi de çorba yoğurt vs. yemiyor maalesef bi de biz yerken yiyor kendi başına yemiyor razamanda ne yapıcaz bilemiyorum
elifcim iyiyim tatlım uyuyor fatihim kalkar ama birazdan.sana cevap yazıyordum bende :)emirim nasıl yürümeye tekrar başladımıbence eşinle oğlunun doğum gününü bir kutlayın
SLM kızlar! Uzun zaman sonra foruma geri döndüm. Kızım 10 aylık oldu tam bir pire, yerinde tutabilene aşk olsun! Artık beni emmiyor mamaya düştü, katı gıda iyi de çorba yoğurt vs. yemiyor maalesef bi de biz yerken yiyor kendi başına yemiyor razamanda ne yapıcaz bilemiyorum
kızlaarrr günaydın.sabah idrar testi yaptım ve HAMİLEYİM.ÇİFT ÇİZGİ kızlar.kızım daha 10 buçuk aylık ve emiyor.ona kıyamıyorum.neyse bugün gidip kan testide yaptırcam ve doktorla görüşeceğim bu emzirme işini.birtane kucağımda birtane karnımda allah yardımcım olsun.bu arada dün kızım yataktan düştü.yanağı morarmış.inşallah kafasına birşey olmamıştır.hep tedirgin yatardım ama dün uyumak değil sanki bayılmışım.düşünce sesine uyandım.bizde durumlar böyle kızlar.
Tekrardan hoşgeldin
Elifcim sıfır kol çıt çıtlı ya geçtik biz gece de pantolon ve tsirt giyiyor klimalı oda da 28 derecede yatıyor çünkü
Böylelikle serin oluyor ve sinek yemiyor bir ara beyaz üstüne kırmızı puantiye olmuştu
Şimdi iyi ama
Slm kızlar..herkese hayırlı ramazanlar...oruçlu değilim..emziriyorum diye cesaret edemedim...geçen sene hamileyim diye bu sene emziriyorum diye..inşallah seneye allah nasip ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?