- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
kolay gelsin canım
teşekkürler siz hangi marka aldınız canım oto koltuğunu bizim daha kullanma fırsatımız olmadı bakalım beğpenicekmi.
oğluş olmasa belki bende giderdim ama onu oyalayamam dışarda kucakta durmaz benimki dışarıda bırakamam.
canım yeğenin kız olucakmış cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun inşallah.
kolay gelsin canım
teşekkürler siz hangi marka aldınız canım oto koltuğunu bizim daha kullanma fırsatımız olmadı bakalım beğpenicekmi.
oğluş olmasa belki bende giderdim ama onu oyalayamam dışarda kucakta durmaz benimki dışarıda bırakamam.
canım yeğenin kız olucakmış cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun inşallah.
sağol canım,evet kızmış .
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize
buralar pek sessiz hiç ilerlememiş,dün bende hiç giremedim gün boyu temizlik yaptım camları sildim perdeleri yıkadım astım mahvoldum dahada işler bitmedi bebekle çok yavaş ilerliyor.
bizimki 3-4 gündür kendi başına oturur pozizyondan ağaya kalkıyor
o yüzden bu sabah bir olay atlattık ben beşiği alt kademeye indirmemiştim bizim yatağın dibinde duruyor,
bu beşikte uyuyordu ben tuvalete gittim bir ağlama sesi duydum ,hemen ellerimi yıkayıp içeri geçtim bide ne göreyim
bizimki beşikten yatağa geçmiş emekliyor, nasıl geçmiş birtürlü anlayamadım arada boşlukta vardı iyi oraya düşmemiş yada yataktan düşmemiş allah korudu,çok korktum:18::18::18: beşiği alt kademeye indirmekte geç kaldım sanırım.
bizimki maxicosi
sizinki?
hayırlı olsun marjicimm
bizimki maxicosi
sizinki?
hayırlı olsun marjicimm
sanada hayırlı cumalar
sen daha geçenlerde yapmamışmıydın derin temizlik.bunların hepsini nasıl yapıyorsun mert paşayla.benimki hayatta yaptırmıyor marifetli hatunsuz valla.
allah korumuş canım her an farklı şeyler yapabiliyorlar dikkatli olmak lazım.bizimki biizm yataktan düşmüştü şükür bişey olmadı.geçmiş olsun merte.
bizim park yatak hayatta düşemez ordan çok derin.
kız bizimki yürüdüğü halde kendi kendine ayağa kalkamıyor maşallah mert paşaya.illa biyere tutunacak.denemeleri var ama daha yapamıyor.
Eki Görüntüle 770450
oto koltuğumuz bunun lacivert mavisi
Eki Görüntüle 770451
salıncağımızda bu 100 kg a kadar taşıma kapasiteliymiş ben bile binerim arada
bizimki pilsan extreme memnunmusunuz canım koltuktan.yatma pozsyonu vramı özellikle o özellik olsun istedim.bizimki yatıyo ama çok değil.4 kademeli ayarı var.tamamen yatmıyo.zaten tamamen yatması güvenl,i olmaz galiba.
kaça aldınız.bizimki 350 mıymış ne 229 a düşmüş hiç kaçırmadan alayım dedim.renk seçenekleri bile kalmaış şimdi sadece pembe rengi var heryerde.
indirime girmeten yerlerde renk seçeneği var ama 350 lira
sağol canım....
yaptım ama nasıl yaptım gel birde bana sor canımgeçenlerde değiğin 1,5 -2 ay önceydi geçen haftada yaptım ama çok derin değildi.
evet allah korudu canım valla yatakla beşik arasında 5 cm aralık var ya oraya düşseydi düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor nasıl becermiş oraya geçmeye
bizim park yatakta çok derin canım ama ben alt kademeye indirmemiştim ondan oldu benim hatam böyle olucağını düşünememiştim bana ders oldu,dünde perdenin düğmesi kopmuş yere düşmüş bir baktım bizimki almış yutmaya çalışıyor
gözlerimi üstünden ayıramıyorum çok yaramaz ve tehilkeli .
teşekkürler canımçok güzeller güle güle kullanın
biz de yeni aldık
çok anlamadım memnun muyum bilmiyrm
yatıyomuş ama geçen bi denedim yatıramadım
kullanmayı öğrenmek gerekiyo önce, klavuzuna bakıcam haftaonu
dediğin gibi tam yatmıyo, hafif uyuyabileceği kadar
bende bugün bi kurcaladımda kemerlerini bağlamayı bile beceremedim uzatılması gerekiyo nasıl uzatılır çözemedim.oğlanı içine koydum mızırdadı korktu biraz sanırım uykuluydu ondanda olabilir.
bizimki de ilk oturdugunda korktu ama sonra pencereden dışarıyı izlemeye daldı :)
yerim onları ben
işteyim ya özledimmm
koyucam cnm aklımda da fırsatım olmuyo hiçseboş sende bir ara senin yavruları koyda görelim özledim onları kimbilir nasıl büyüdüler.
cnm saçını kestireli baya oldu kazıtmamıştım makasla aldırdım durmadı oğlum zaten hiç yamuk yumuk oldu şimdi de uzadı zatenMarjînin süslü yiyeni mi oluyormuş:103:saglıkla kucagına alır inş
Seboş kestirdin demek saçını foto koy kız körelim keltoşu
Ayrı dayanamadın kvalidene demek hemen hasret gidermeye mi gittin
kv siz yapamıyosun sebosalıştın sen ona
kız senle farklı düşünseydik şaşardım zaten
kavuşmuşsundur yavruna özlenmezmi ya insan gece sabaha kadar bile özlüyo bazen.bi ara gece uyanmasa bile alırdım kucağıma öperdim falan ahh ahhh şimdi uyusada uyusam diye bekliyorum tabi o ayrı.
koyucam cnm aklımda da fırsatım olmuyo hiç
sen de temizliğe vermişsin kendini kolay gelsin cnm
mert de ucuz atlatmış cnm geçmiş osun
cnm saçını kestireli baya oldu kazıtmamıştım makasla aldırdım durmadı oğlum zaten hiç yamuk yumuk oldu şimdi de uzadı zaten
yapamıyorum valla
alışmış kudurmuştan betermiş
gözün aydın çıkmış dişiniz cnm
biz hala dişsiziz
bu arada eliföykü güle güle kullan cnm oğluşuna aldıklarını
arzural yıldönümünüz kutlu olsun bizimki ayın 16 sındaydı ikimiz de unutmuşuz o dereceyiz yani
kızlar...topik çok sessiz kalmış.nerdesiniz yaaa ?.....bugün eşim nöbetçi yağızımla yalnızız..dün doğum günümdühemde kadir gecesi.çok güzel denk geldi.bol bol dua ettim Allah kabul etsin inş..
Nasılasınız hanımlar gecmıs kandılımız mübarek olsun rabbım tekrarını nasıl etsın ınsaallah.
Umarım herkeslerde keyfler yerındedır bız çok şükür ıyızz hamd olsun eylülüm düzeldı eskı halını yıne görünce çok sevındım maşallah rabbım evlatlarımızı esırgesın
Bu arada eylul ısmını söylüyorçok tatlı oluyor kuzu leylııııll dıyor resmını gösterıp bu kım eylul deyınce leylılll dıyor maşallah kuzucuklarımızaa
Yesım sendinde dogum gunün kutlu olsun ince senelere aılenle bırlıkte ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?