geçmiş olsun kuzuya. ne güzel ismini söylemesi, darısı başımızaNasılasınız hanımlar gecmıs kandılımız mübarek olsun rabbım tekrarını nasıl etsın ınsaallah.
Umarım herkeslerde keyfler yerındedır bız çok şükür ıyızz hamd olsun eylülüm düzeldı eskı halını yıne görünce çok sevındım maşallah rabbım evlatlarımızı esırgesın
Bu arada eylul ısmını söylüyorçok tatlı oluyor kuzu leylııııll dıyor resmını gösterıp bu kım eylul deyınce leylılll dıyor maşallah kuzucuklarımızaa
Yesım sendinde dogum gunün kutlu olsun ince senelere aılenle bırlıkte ınsaallah
kahvaltıda yumurta sarısı veriyorum, ağzına yapışınca sevmiyo ıslatıyorum bişeylerle. pekmez vs.herkese merhaba
guzel anneler benim bir sorum olacak sizlere.bebeklerimiz artik buyudu.kahvaltiyi nasil yaptiriyorsunuz?neler veriyorsunuz?benim kizin sadece alttan 3 disi var?sizler nasil besliyorsunuz merak ediyorum.birde okuyorum bazi anneler bebeklere kendi aksam yemeklerinden veriyormus.bunlari pure yapip mi veriyorsunuz?
doğum günün kutlu olsun canımkızlar...topik çok sessiz kalmış.nerdesiniz yaaa ?.....bugün eşim nöbetçi yağızımla yalnızız..dün doğum günümdühemde kadir gecesi.çok güzel denk geldi.bol bol dua ettim Allah kabul etsin inş..
Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi
Özledim sizleri yahu nerdesiniz
Bizden haberler
Efe dili döndügünce konuşuyor abba baba annii bu bana galibadede del falan fila
Ama bilinçli degil bence rastgele konuşuyoen güzeli de meeemmmeee diyip üstme atlıyoo
Yürüteçe binbiyor pek neden mi benden iyi yürüteç mi olur
Ne bel ne kol kalıyo adımları 5,6 atıyor daha ilerlemedi
Ee başka başka :44:dgünü için farklı tarifler deniyorum sunumu şık olanlar önceligimiz
Bayramlık aldık yedek yedek çünkü çok sevdigim bir teyzesi bayramlık aldı efuuu ya
Onu da beleşe getirdikkesesine bereket
karamm nerdesin kız kaç gündür yoksun
biz de iyiyiz iyice anacı oldu ahmet, yapışık geziyoruz, istediği bişey olmayınca sinirleniyo çığlık atıyo olmadı ağlıyo.
hala yürümeye niyeti yok, kv 10 aylıkken yürür diye gaza getirmişti bi de
oto koltuğu alalım deidk araştırması ölüm. sizler yazarken aklımda kalmamış hiç hangi marka aldınız kaça aldınız?
bayrama babanneye gidicez çok duygusalım anamı özledimm
Kız napim ugraşıyoz bebelerlezor zanaat analık
14,15 ayda yürürmüş çogu bebek bakalım bizimkiler kaçıncı ayda
Anana gidin kız kvalideni çok seviyon sen belli daha geçen ordaydınız
Chicco aldık canım fiyatını hatırlamıyom çok memnunuz biz efe seviyo
Sen de ahmeti koy dene derim öyle daha iyi oluyor
Ahanda çakma mini mouse
oto koltuğunu da biri alsa benim yerime
anama da gittik sonra en son anamdaydık ama doyulmuyo
istediği zaman yürüsün de parka götürüyorum durmuyo illa kendim gitcem diyo gidebildiği şekil de emeklemek
parkın ortasında emekleyen bi çocuk
mutfak dolapları çamaşır çekmeceleri kitaplık hepsi günde elli kere bozuluyo artık toplamıyorum dağınık dağınık yaşıyoruz
orjinalinden güzel olmuş
ben konsepte bile karar veremedim ha
efe emekleyip anasını yormuyo
Direkt yürüyecekahmette belediyeye hiMet desene süpürme servisine
Etraf dagınıklıgını hiç sormaartık koy verdim gitti
elinin köşesi nasır olmuş nerdeyse. yani hafif sertleşmiş ama bi bebek için nasır sayılır
efe anasını düşünmüş
karamm işler var beni bekleyen. öptüm seni
Ayda yılda birini buldum topikteo da gitti
Nerde bu milletinin aşagı dışarda görüşelim
Dur gelem el atam işleri bitirek hemen
Şaka yaptım gelmemsen beni yalnız bıraktın
herkese merhaba
guzel anneler benim bir sorum olacak sizlere.bebeklerimiz artik buyudu.kahvaltiyi nasil yaptiriyorsunuz?neler veriyorsunuz?benim kizin sadece alttan 3 disi var?sizler nasil besliyorsunuz merak ediyorum.birde okuyorum bazi anneler bebeklere kendi aksam yemeklerinden veriyormus.bunlari pure yapip mi veriyorsunuz?
Kızlar kızlar gelem mi yanagızdan öpem mi
Özledim sizleri yahu nerdesiniz
Bizden haberler
Efe dili döndügünce konuşuyor abba baba annii bu bana galibadede del falan fila
Ama bilinçli degil bence rastgele konuşuyoen güzeli de meeemmmeee diyip üstme atlıyoo
Yürüteçe binbiyor pek neden mi benden iyi yürüteç mi olur
Ne bel ne kol kalıyo adımları 5,6 atıyor daha ilerlemedi
Ee başka başka :44:dgünü için farklı tarifler deniyorum sunumu şık olanlar önceligimiz
Bayramlık aldık yedek yedek çünkü çok sevdigim bir teyzesi bayramlık aldı efuuu ya
Onu da beleşe getirdikkesesine bereket
karamm nerdesin kız kaç gündür yoksun
biz de iyiyiz iyice anacı oldu ahmet, yapışık geziyoruz, istediği bişey olmayınca sinirleniyo çığlık atıyo olmadı ağlıyo.
hala yürümeye niyeti yok, kv 10 aylıkken yürür diye gaza getirmişti bi de
oto koltuğu alalım deidk araştırması ölüm. sizler yazarken aklımda kalmamış hiç hangi marka aldınız kaça aldınız?
bayrama babanneye gidicez çok duygusalım anamı özledimm
Yeşim yeni yaşını kutlar eski yaşını şutlarımkaç yaşına bastın kız 18 19
Elif öykü söylemeyi unuttumben şerbeti çok yapar çekene kadar yaparım fazlasını da dökerdim
İnş şireyi seviyorsunuzduryoksa gerçekten fazla oluyor
Elimle ezip veriyorum ben köfte nohut ne varsa öyle yiyo iki dişi var
Ahanda çakma mini mouse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?