- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
herkese selamlar
dün evlilik yıldönümüzdü kızlar eşim güzel bir çiçek yaptırmış , ve sushi expresse yemeğe götürdü gerçi ben dürümcüyü tercih ederdim))) ama değişiklik oldu bizede tabi oğluş ne kadar rahat verdiyese okadar eğlendik. mama sandalyesinde oturtamadık anne anne anne diyor kolarını açıp almamı istiyor çinlilere laf atmalar kızların kucaklarına oturmalara maşallah pek sosyal çocuk diyip durdular çok sosyalliğide beni korkutmuyor değil acık asosyal mi yapsam ))
bugün afiş siparisi ve süsleri halledicek babamız akülü arabası geldi çok sevdi ınn ınn yapıyor kornasına basıyor uzaktan kumandalı babası sürüyor ama pedala ayağı ulaşsa sıpa onuda yapıcak)))))))) arabamız e bebekte uygündu almak isteyenler tavsiye ederim
Eki Görüntüle 799406
öpüldünüz
rica ederim canım ben ayırdığımda odasını 7-8 aylıktı ayıracaksan bile şimdilik zaten beşikte yatar.extra bişey almana falan gerek olmaz.beşikten yatağa geçince odayı yeniden dekore edebilirsin bence.hem bu süre zarfında iyice düşünmüş olursun.Canım ilgin için teşekkür ederim bu arada karıştırdım buldum sende cevap yazmışsın sağol.
Evim güzel evim bölümünde açtım bir bakıp yorum yazarmısın yazdıklarıma
Odayı hemen ayırmıycam zaten biraz fikir edineyim iyice kafamda toparlayayım bu zaman alacak e oğlumda büyüsün az daha kızımı 2,5 yaşında ayırdım.
teşekkür ederim ilgin için.
herkese selam kızlar hiç giremiyorum kayınvalidem bizde.
ewet cnm 3 tane ası olduk 2 kol 1 bacaktan bayagıda agladı içli içliarzucum 3 aşımı var bu ay bizimde 16 sında ama biz 17 si gidicez sanırım eşi,m evde diye.artık büyüdülerya anlıyorlar canım ağlamaları daha uzun sürer.bende bundan korkuyorum aslında.önceden b,şeyden çakmadıkları için çok ağlamıyolardı.bizimki sadece iğne batınca bi cıyaklıyodu sonra susuyordu.
şükür ateş falan olmamış.bizim bi 6 . ay aşısıydı sanırım atesş olmuştu başka olmadı.inşallah bundada olmaz.
hala acıyomu canım aşı yerleri oyy kıyamam prensese.
canım çok zor bi süreç ama inşallah atlatırsınız kolayca.sizinle belki daha önceden arada birde olsa zaman geçirme fırsatı olsaydı bakıcınızın bu kadar tepki vermeyebilirdi.gerçi sanırım onun tepkisi bakıcıya değil senin gitmene.allah kolaylık versin canım sanada oğluşunada.onun içinde zor bi durum kolay değil.özellikle şu aralar ayrılık kaygısı yaşadıkları bi dönemmiş.inşallah atlatırsınız zorlanmadan canım.
internetten falan araştırdınmı canım bu gibi durumlarda napmak gerekiyormuş.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere insallah canımherkese selamlar
dün evlilik yıldönümüzdü kızlar eşim güzel bir çiçek yaptırmış , ve sushi expresse yemeğe götürdü gerçi ben dürümcüyü tercih ederdim))) ama değişiklik oldu bizede tabi oğluş ne kadar rahat verdiyese okadar eğlendik. mama sandalyesinde oturtamadık anne anne anne diyor kolarını açıp almamı istiyor çinlilere laf atmalar kızların kucaklarına oturmalara maşallah pek sosyal çocuk diyip durdular çok sosyalliğide beni korkutmuyor değil acık asosyal mi yapsam ))
bugün afiş siparisi ve süsleri halledicek babamız akülü arabası geldi çok sevdi ınn ınn yapıyor kornasına basıyor uzaktan kumandalı babası sürüyor ama pedala ayağı ulaşsa sıpa onuda yapıcak)))))))) arabamız e bebekte uygündu almak isteyenler tavsiye ederim
Eki Görüntüle 799406
öpüldünüz
diş fırcası için bence erken gerci dişlerede baglı bizim 2 dişimiz varbu arada sonunda diş fırçamızı alabildik
eşim çalıştığı bankasının eczanesine sormuştu yok dmeişlerdi getirtmişler sağolsunlar.
oral b nin 1 numarası 4-24 aylar arası kullanım içinmiş.şuan için diş macunu kullandırtmayı düşünmüyorum suyla fırçalasın.
daha bende görmedim fırçayı akşam getirecek.
geçen bi bebek programı izliyordum orda çocuk diş hekimi bi fırça gösterdi daha doğrusu kauçuk gibi bişey parmağa takılıyo ondna istemiştim ama yokmuş sorduğu yerlerde.doktor eczanelerde bulabilirsiniz demişti.doktorun gösterdiği şey diş etlerinede masaj yapıyordu diş çıkaran bebekler için idealdi yani.
ewet marjim ya arada gel o mertle oynarkenherkese selam kızlar hiç giremiyorum kayınvalidem bizde.
annemler de yok. bakıcı teyzemizi çağırcaz annane niyetineannenler olsa bile yeter canım
sana cekmiş işte mattika hersey ortada:)) saka biyana biraz biraz dısarı cık işe gider gibi el sallatır fln az kaldı işe baslamana alıssın biraz
yani daha yeni yeni baslıyolar yürümeye cocuklar onlar bizden akıllı canım istemedikleri anda pat yere:))
canım nerdeyse 1 aydır beraberiz hep kadınla. alıştı baya. okul başlamadan önce görünce kucağına atlıyodu beni aramıyodu.arzucum 3 aşımı var bu ay bizimde 16 sında ama biz 17 si gidicez sanırım eşi,m evde diye.artık büyüdülerya anlıyorlar canım ağlamaları daha uzun sürer.bende bundan korkuyorum aslında.önceden b,şeyden çakmadıkları için çok ağlamıyolardı.bizimki sadece iğne batınca bi cıyaklıyodu sonra susuyordu.
şükür ateş falan olmamış.bizim bi 6 . ay aşısıydı sanırım atesş olmuştu başka olmadı.inşallah bundada olmaz.
hala acıyomu canım aşı yerleri oyy kıyamam prensese.
canım çok zor bi süreç ama inşallah atlatırsınız kolayca.sizinle belki daha önceden arada birde olsa zaman geçirme fırsatı olsaydı bakıcınızın bu kadar tepki vermeyebilirdi.gerçi sanırım onun tepkisi bakıcıya değil senin gitmene.allah kolaylık versin canım sanada oğluşunada.onun içinde zor bi durum kolay değil.özellikle şu aralar ayrılık kaygısı yaşadıkları bi dönemmiş.inşallah atlatırsınız zorlanmadan canım.
internetten falan araştırdınmı canım bu gibi durumlarda napmak gerekiyormuş.
bana mı yazdın canım. yok oğlum daha hiç adım atmadı. yanı atıyoda benim onu tuttuğumu sanıyo da öyle. hatta bunu da farketti iki elinden tutmuyosam yürümüyo bile, bi ara tutuyomuş gibi yapmıştım da.Öncelikle doğum günümüzü kutlayan arkadaşımıza teşekküreler :)
Canım benden gizli adım atıyor demişsin bak benim kızım ilk yürüdüğü zaman kreşte yürüyordu eve gelince emekliyordu babası gördü yürüdüğünü koş ge dedi defalarca koştum ama ben gelince oturuyordu anladım ki beni cezalndırıyor seninki de seni cezalandırıyor olabilir( moralini bozmak istemem ama kendi yaşadığımı hatırladım seninle paylaşmak istedim.
eşin baya cool takılıyo. sushi falanherkese selamlar
Eki Görüntüle 799406
öpüldünüz
aman sırayla geliyorlar bi de seninkiler. allah kolaylık versinherkese selam kızlar hiç giremiyorum kayınvalidem bizde.
ewet cnm 3 tane ası olduk 2 kol 1 bacaktan bayagıda agladı içli içli
ası yerleride acıyo gece cok agladı uyandı calpol verdim bu aksamda vericem hemsire ver dedi
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice nice senelere insallah canım
arabanızda yakıyo walla güle güle kullansın fatihciğim
diş fırcası için bence erken gerci dişlerede baglı bizim 2 dişimiz var
hastaneden verilen kitaplardada 2 yas yazıyodu kuzenimin kızı 14 aylık 16 dişi var kızlar
ewet marjim ya arada gel o mertle oynarken
yani koltuğa tırmanıp oyuncakları koltğun arkasına atmayı beceren yürümeyi de becerir.
düşünüyorum düşünüyorum bişey oldu da korktu mu çocuk diye öyle bişey de bulamıyorum.
diş fırçası ben de alayım. alt dişlerine baktım da fırçalansa iyi olur gibiydi.
Kız aryam hemşomkaram seni gördüğüme ne kadar sevinmiştim niye hevesimi kursağımda bırakıyorsun haaaaaaaaaaaaaaaaa
niye beni cevapsız bırakıyorsun bak kendi kendime konuşuyorum
nerden baslasam ki bilemedim:44::44:
karamla aryam karsılasmıs ben niye kimseyle karsılasamıyorum burda
aryam masallah rüzgara yakında baslar yürümeye kelime haznesi iyi masallah
karam cok merak ediyorum efusun d.gününü aynı yerde olsaydık ben kendimi zorla davet ettirirdim
fufacım ebrarın dogumgününü kutluyorum nize senelere insallah
eliföykücüm arada oluyo sonra geciyo sonra tekrar oluyo böyle gidiyo bu zamanlar gazdan diyodum oda gecti büyülar gerci artık insallah rayına oturtacagız
1 yas asımızıda olduk bu sefer bayagı agladık ates olmadı sükür ama gece cok bagırarak agladı ası yerleri acıyo sanırım kıyamam kuzucuguma
Uyardım tabii bugün az önce çödüm olayı telefon açtım ya bir saattir sallıyorum uyumuyor dedi bende niye sallıyorsun bir saattir uykusu gelmiyorsa yatırma sen sallamaya alıştırmışsın o yüzden bu gece mızmızlanması beni salla demekmiş anlaşılan bir daha sallama baktın uykusu yok yatırma dedim ya çocuk ne güzel uykusu gelince yatağını koyunca kendi kendine uyuyordu 5 - 10 dk içinde bana icat çıkarma dedim.canım bence bakıcıyı uyar karşına al konuş olmadı o işine devam ederken yeni bakıcı araştır.sonuçta bebeklerimiz herşeyden daha önemli yapamıyorsa beğenmiyorsan yeni bi bakıcı bul derim.
ve ben çalşıyo olsam bebeğimi birine bırakıcak olsam çocuk gelişimi mezunu olmasına dikkat ederdim.
merhaba,sizinle tanışmadık,ben daha önce girip yazıyordum ama bayağıdır girmiyorum topiğe,bugün bi bakıyım d.günü yapanlar varsa bişeyler çalayım dedim :) sizin mesajı da okudum. cevap vermek istedim. ben de çalışmaya başladım 2 hafta oldu, bakıcı için 400 tl ödüyorum,muğla merkezde yaşıyorum. bakıcım da eşimin iş arkadaşının eşi,arkadaşım sayılır, çok şükür çok iyi bakıyor,benden daha çok önemsiyor kızımı, günlük rapor veriyor, şunu yedi bunu yemedi, şöyle yaptı hapşurdu mızlandı falan diye:) inşallah bakıcınızdan memnun kalırsınız, birine güvenmek çok zor sizi anlıyorum,her şey bebekelrimiz içinUyardım tabii bugün az önce çödüm olayı telefon açtım ya bir saattir sallıyorum uyumuyor dedi bende niye sallıyorsun bir saattir uykusu gelmiyorsa yatırma sen sallamaya alıştırmışsın o yüzden bu gece mızmızlanması beni salla demekmiş anlaşılan bir daha sallama baktın uykusu yok yatırma dedim ya çocuk ne güzel uykusu gelince yatağını koyunca kendi kendine uyuyordu 5 - 10 dk içinde bana icat çıkarma dedim.
Bakıcı değiştirmem okadar kolay değil malesef çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum bakıcı bulmak güvenmek bakıcılık yapan az ve eşim nöbetleşe çalıştığı için bazen evde diye kimse gelmek istemiyor sanki adam sapık saldıracak allahım ya.. değiştirmek istedim araştırdım da ama gelmiyorlar iştebu siz bakıcılara ne kadar ödüyorsunuz çalışan hanımlar ben 550 ödüyorum yaşadığım yer için iyi burda 400-550 civarı yapıyorlar bu işi .
benimki de 25 eylül :)Merhaba kızlar uzun zamandır üyeliğim var ama bundan önce fırsatım olupta yazamamıştım
Benim oğluşum var 26 eylül 2012 doğumlu bizimde doğum günümüz yaklaşıyor heyecanlıyım ve yavaş yavaş hazırlıklar başladı nasip olursa kafede kutlayacağız
ben çalışıyorum ve oğluşuma anneannesi bakıyor bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
son günlerde doğru düzgün yemediğini söylüyor anneannesi.bende dişlerden olduğunu düşünüyorum.bizim ilk 8.ay dolunca alttan 2 dişimiz çıktı ve şuanda üstten 4 diş geliyor buna bağlıyorum.ama devam sütümüzü içiyoruz. sma 2 numarayı kullanıyoruz yatmadan önce 120ml gece 120ml sabah uyanınca 120ml içiriyorum.
Bizimki 11.aya kadar geri geri sürünüyordu 11.aydan itibaren son zamanlarda ileri emekliyo tutunarak kalkıyor hepsini bir anda yapmaya başladı zaten hiç oturmak istemiyor hep ayakta durmak ve ellerinden tutup yürümek istiyor :))
tskler Canim evet yanlış oldu ikisinde yüklendimsağolun teyzoşları biz atlattık sıra sizlerde
eylülnazında dogum günü kutlu olsun saglıklı mutlu nize senelere insallah foto albüme demişssin ama sayfaya yüklemişsin:)
hepsi cok güzeller
fotoları yükledim albüme bakma zamanı
tskler canım bu uyku dırenısı bızdede varcanım sabrediyoruz bakalım inşallah sonu selamet olur
iyice adam oldu bunlar canım ya artık severken hırpalıyorum çocuğu.eşim diye biraz nazik sev ama dayanamıyorum doyamıyorum.
canım masa çok güzel menü şahane.
doğum günü kutlu olsun eylül prensesin.
aynen aynen ağlama falna yok gözleri açıyo uyumayacağım diyo resmen.bende delleniyorum tabi gecenin bi yarısı oynatmıyorum inadına sallıyorum.oda inadına uumuyır.
geçmiş olsun canım burnumu aıyor sadece.bizimd eoldu bi ara sonra geçi sade burun akıntısı vardı.gribe falan dönmedi şükür.
bizimde cumartesi yaşgünümüz heycanlıyım valla.
hemen koşup bakıyorum canım
Gecmıs olsun canım bızdede ateş olmadı bızım doktorumuz bmize 1 buçuk 2 haftaya kadar yan etkı eder bu aşılar dedı onlarda çiltde kabarcık yada ateş dedı korkmayın ateslenırse demıstıınerden baslasam ki bilemedim:44::44:
karamla aryam karsılasmıs ben niye kimseyle karsılasamıyorum burda
aryam masallah rüzgara yakında baslar yürümeye kelime haznesi iyi masallah
karam cok merak ediyorum efusun d.gününü aynı yerde olsaydık ben kendimi zorla davet ettirirdim
fufacım ebrarın dogumgününü kutluyorum nize senelere insallah
eliföykücüm arada oluyo sonra geciyo sonra tekrar oluyo böyle gidiyo bu zamanlar gazdan diyodum oda gecti büyülar gerci artık insallah rayına oturtacagız
1 yas asımızıda olduk bu sefer bayagı agladık ates olmadı sükür ama gece cok bagırarak agladı ası yerleri acıyo sanırım kıyamam kuzucuguma
eylulde yalandan çok ağlıyorhosgeldin canım simdiden efehanın dogumgünü kutlu olsun
bizde 3 ayda 600 gr almısız hemsire az dedi ama cokta beklemiyoruz cünkü cok haraketliler
ah canım Allah kolaylık wersin bu folik asit bebişleri hep böyle sade sende yok merak etme tırmanıyo heryere tepelere cıkıcak artık yürüyo hemen kucagıma geliyo almayınca kendini yere atıp aglama bendede var napıcam bilmiyorum
Yalandan Ağlayan Çocuk | Vidivodo.com
aynen bu durumdayım
canım cok gecmiş olsun Allah baska dert vermesin oluyo böyle seyler
tek care sık sık emzirmek topuguna işaret parmagınla tık tık seklinde vurmayı dene birde esneme haraketlerini yaptır kollara bacaklara
Dış fırçasını bızdede doktorumuz dedı fluorıd ıceren dış macunu alın dedı dıslerı ıcın cok önemlı hala kararsızım dış macununu mu alım fluorıd hapınımıbu arada sonunda diş fırçamızı alabildik
eşim çalıştığı bankasının eczanesine sormuştu yok dmeişlerdi getirtmişler sağolsunlar.
oral b nin 1 numarası 4-24 aylar arası kullanım içinmiş.şuan için diş macunu kullandırtmayı düşünmüyorum suyla fırçalasın.
daha bende görmedim fırçayı akşam getirecek.
geçen bi bebek programı izliyordum orda çocuk diş hekimi bi fırça gösterdi daha doğrusu kauçuk gibi bişey parmağa takılıyo ondna istemiştim ama yokmuş sorduğu yerlerde.doktor eczanelerde bulabilirsiniz demişti.doktorun gösterdiği şey diş etlerinede masaj yapıyordu diş çıkaran bebekler için idealdi yani.
doğumgünü kutlu olsun nice yıllara ,allah mutluluğunuzu daim etsin canım.
Sagol canım . Sımdıde kv basında Allah yardımcın olsun canımherkese selam kızlar hiç giremiyorum kayınvalidem bizde.
Maşallah Kaan'a akılı bıdık bunlarBİZİMDE 4 TANE VAR 4 - 5 AY OLDU daha gelen giden yok.bütün diş yerlerimiz kabark belli dişler ama patlamıyo.
bende erkenmi demiştim ama tv de çocuk diş hekimi 1 tane bile olsa fırçalayın dedi.hem ilerisi için diş fırçalama alışkanlığıda oluyormuş
inşallah bu gece rahat uyur canım eylül
canım büyük ihtimal emeklemek daha kolay geliyor şimdilik.seninki birden kalkıp yürüyecek bak gör.sanki 1-2 aydır yürüyomuş gibi ustalıkla yürüyecek hemde.
eşiim getirdi diş fırçasını eline verdik nasıl yapacağını gösterdik.çok sevdi oğluş sürekli taklit edtti bizi dişini fırçaladı.
4-24 ay içinmiş baya güzel
burasıda çok soğudu 10 - 12 derece arası kalorıferı yakma sınırındayım evın ıcı buzBizden haberler
Gündemimizde dgünü partimiz var menü hazırlıgı tarifler nerde mikili görsem alasım geliyo güya uygun olsun diye
Her şey yaptırmadımböyle 30,40 diye diye bütçeyi aştı
Efe tutup kalkmaya başladı ama kalkınca tutup devam edemiyor pat diye
toto üstüne oturuyor yani sıralamıyobemeklemiyor ama çok ilginç bıraktıgımda 20 adım atıyo denge kurup devam ediyo
İştahı nezle dolayısıyla azalmıştışimdi eh işte
Kışlıklarını çıkardım bugün artık havalar döndü akşamları uzun kolla yatıyo artık
Başka başkaa haa kış hazırlıgı yaptımdomates konservesi yeşil fasülye ve kırmızı biber közü
Tarhana salça ve kurutmalık da kvalideden
Agız tadıyla yeriz inş
En kısa sürede foto atacam dgünümüzden
Dogum gunünü kutlu olsun ince yaslara maşallahUzun bir aradan sonra yeniden yazmak istedim. tam bir yıl önce bu ay içersinde, hepimiz kuzucuklarımızı aldık kucaklarımıza,uykusuz geçen geceler,ne zaman yüzümüze gülecek,ne zaman kollarını açıp kucağımıza gelmek isteyecek,ne zaman emekleyecek,ne zaman anne diyecek,ne zaman yürüyecek diye sabırsızlıkla beklerken teker teker hepsini yapmaya başladı minik bebeklerimiz. şu ana kadar tatmadığımız en güzel duyguları yaşadık onlarla,yaşamaya da devam edeceği Allah'ın izniyle.
doğum günü geçmiş olan ya da önümüzdeki günlerde doğum günü olan tüm melek bebeklerin doğum günü kutlu olsun. tüm kuzucukların sağlıklı,şanslı,mutlu ve uzuuuun ömürleri olsun inşallah. biz 9 eylülde kutladık doğum günümüzü. bi kaç foto eklemek istiyorum. hepinize sevgiler...
Eki Görüntüle 800720 Eki Görüntüle 800721 Eki Görüntüle 800722 Eki Görüntüle 800723
Allah yardımcın olsun canım kolay degıliyi geceler kızlar,
ben de giriyorum sizi takip edi,yorum ama yazamıyorum.
artık iyice kafayı yedim.geçen haftayı acillerde serumla geçi,rdik.kzıım hastalandı. diş çıkardı....
benim sorun hala aynı. gecede 1346234 kere uyanmak((( dayanamıyorum (((
bütün yöntemleri denemeye çalıştım ama olmuyor. gece uyutuyorum güç bela yerine koyuyorum ben daha yatağa geçmden ağlıyor((
emzirmeden uyutmak işkence((
emzirmeden uyutmaya çalışıyorum.yarım saat kadar sürüyor. yerine koyuyorum gözleri açıyor(( şaka gibi yani
ben aynen bu şekil
d.günü hazırlıkları, kış hazırlıkları,kış temizliğide üstüste gelince tırlattım
şu d. günü geçsin. ilk işim doktora gitmek olacak.
Bizden haberler
Gündemimizde dgünü partimiz var menü hazırlıgı tarifler nerde mikili görsem alasım geliyo güya uygun olsun diye
Her şey yaptırmadımböyle 30,40 diye diye bütçeyi aştı
Efe tutup kalkmaya başladı ama kalkınca tutup devam edemiyor pat diye
toto üstüne oturuyor yani sıralamıyobemeklemiyor ama çok ilginç bıraktıgımda 20 adım atıyo denge kurup devam ediyo
İştahı nezle dolayısıyla azalmıştışimdi eh işte
Kışlıklarını çıkardım bugün artık havalar döndü akşamları uzun kolla yatıyo artık
Başka başkaa haa kış hazırlıgı yaptımdomates konservesi yeşil fasülye ve kırmızı biber közü
Tarhana salça ve kurutmalık da kvalideden
Agız tadıyla yeriz inş
En kısa sürede foto atacam dgünümüzden
Merhaba kızlar uzun zamandır üyeliğim var ama bundan önce fırsatım olupta yazamamıştım
Benim oğluşum var 26 eylül 2012 doğumlu bizimde doğum günümüz yaklaşıyor heyecanlıyım ve yavaş yavaş hazırlıklar başladı nasip olursa kafede kutlayacağız
ben çalışıyorum ve oğluşuma anneannesi bakıyor bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
son günlerde doğru düzgün yemediğini söylüyor anneannesi.bende dişlerden olduğunu düşünüyorum.bizim ilk 8.ay dolunca alttan 2 dişimiz çıktı ve şuanda üstten 4 diş geliyor buna bağlıyorum.ama devam sütümüzü içiyoruz. sma 2 numarayı kullanıyoruz yatmadan önce 120ml gece 120ml sabah uyanınca 120ml içiriyorum.
Bizimki 11.aya kadar geri geri sürünüyordu 11.aydan itibaren son zamanlarda ileri emekliyo tutunarak kalkıyor hepsini bir anda yapmaya başladı zaten hiç oturmak istemiyor hep ayakta durmak ve ellerinden tutup yürümek istiyor :))
Uzun bir aradan sonra yeniden yazmak istedim. tam bir yıl önce bu ay içersinde, hepimiz kuzucuklarımızı aldık kucaklarımıza,uykusuz geçen geceler,ne zaman yüzümüze gülecek,ne zaman kollarını açıp kucağımıza gelmek isteyecek,ne zaman emekleyecek,ne zaman anne diyecek,ne zaman yürüyecek diye sabırsızlıkla beklerken teker teker hepsini yapmaya başladı minik bebeklerimiz. şu ana kadar tatmadığımız en güzel duyguları yaşadık onlarla,yaşamaya da devam edeceği Allah'ın izniyle.
doğum günü geçmiş olan ya da önümüzdeki günlerde doğum günü olan tüm melek bebeklerin doğum günü kutlu olsun. tüm kuzucukların sağlıklı,şanslı,mutlu ve uzuuuun ömürleri olsun inşallah. biz 9 eylülde kutladık doğum günümüzü. bi kaç foto eklemek istiyorum. hepinize sevgiler...
Eki Görüntüle 800720 Eki Görüntüle 800721 Eki Görüntüle 800722 Eki Görüntüle 800723
iyi geceler kızlar,
ben de giriyorum sizi takip edi,yorum ama yazamıyorum.
artık iyice kafayı yedim.geçen haftayı acillerde serumla geçi,rdik.kzıım hastalandı. diş çıkardı....
benim sorun hala aynı. gecede 1346234 kere uyanmak((( dayanamıyorum (((
bütün yöntemleri denemeye çalıştım ama olmuyor. gece uyutuyorum güç bela yerine koyuyorum ben daha yatağa geçmden ağlıyor((
emzirmeden uyutmak işkence((
emzirmeden uyutmaya çalışıyorum.yarım saat kadar sürüyor. yerine koyuyorum gözleri açıyor(( şaka gibi yani
ben aynen bu şekil
d.günü hazırlıkları, kış hazırlıkları,kış temizliğide üstüste gelince tırlattım
şu d. günü geçsin. ilk işim doktora gitmek olacak.
Merhaba hanımlar bızden haberler eylul yürüyor ama tutunarak sadece ve en sevdıgı yer tv önü çok korkuyorum duvara montalı degıl cekıstırıor çok onun ıcın mecburen duvara kalkana kadar ış yaparken örümcegıne koyuyorum tatbiki düşe kalka yürüyor gecen dudağını çarptı kanadı nasıl ağladı kuzum
çok akıllılar bunlar maşallah ne yaparsak bızı taklıt edıyor tatbiki yalandan ağlayarak benı kullanmaya çalışıyor burası çok sogdu bır anda kıs geldı buralara:2: Eylül'de hemen üsüttü anı hava degısımınden herhalde
Yürürken düştügünde kafası üstü düşüyordu yenı yenı daha bıraz bıraz düzelttı ayağına kaymayan çorap gıydırınce daha ıyı basıyor
Doktorumuz muayenesinde herseyın ıyı olduğunu söyledı kg da ıyı dedı ama çok almamış ıshal dönemınde verdıgını gerı almış çok şükür
suanda aklıma gelen bunlar aramıza yenıden katılanlar sızde hosgeldınız
rica ederim canım ben ayırdığımda odasını 7-8 aylıktı ayıracaksan bile şimdilik zaten beşikte yatar.extra bişey almana falan gerek olmaz.beşikten yatağa geçince odayı yeniden dekore edebilirsin bence.hem bu süre zarfında iyice düşünmüş olursun.
benim bi oğlum var bu konuda deneyimli değilim.yani hem kız hem erkek odası aynı oda olunca nasıl dekore edilir açıkçası hiç bilmiyorum.
selam canım bu seferde kayınvalidemi geldi.valla hiç eksik olmuyorlar.
Uzun bir aradan sonra yeniden yazmak istedim. tam bir yıl önce bu ay içersinde, hepimiz kuzucuklarımızı aldık kucaklarımıza,uykusuz geçen geceler,ne zaman yüzümüze gülecek,ne zaman kollarını açıp kucağımıza gelmek isteyecek,ne zaman emekleyecek,ne zaman anne diyecek,ne zaman yürüyecek diye sabırsızlıkla beklerken teker teker hepsini yapmaya başladı minik bebeklerimiz. şu ana kadar tatmadığımız en güzel duyguları yaşadık onlarla,yaşamaya da devam edeceği Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?