Uyardım tabii bugün az önce çödüm olayı telefon açtım ya bir saattir sallıyorum uyumuyor dedi bende niye sallıyorsun bir saattir uykusu gelmiyorsa yatırma sen sallamaya alıştırmışsın o yüzden bu gece mızmızlanması beni salla demekmiş anlaşılan bir daha sallama baktın uykusu yok yatırma dedim ya çocuk ne güzel uykusu gelince yatağını koyunca kendi kendine uyuyordu 5 - 10 dk içinde bana icat çıkarma dedim.
Bakıcı değiştirmem okadar kolay değil malesef çünkü küçük bir şehirde yaşıyorum bakıcı bulmak güvenmek bakıcılık yapan az ve eşim nöbetleşe çalıştığı için bazen evde diye kimse gelmek istemiyor sanki adam sapık saldıracak allahım ya.. değiştirmek istedim araştırdım da ama gelmiyorlar işte

bu siz bakıcılara ne kadar ödüyorsunuz çalışan hanımlar ben 550 ödüyorum yaşadığım yer için iyi burda 400-550 civarı yapıyorlar bu işi .
merhaba,sizinle tanışmadık,ben daha önce girip yazıyordum ama bayağıdır girmiyorum topiğe,bugün bi bakıyım d.günü yapanlar varsa bişeyler çalayım dedim :) sizin mesajı da okudum. cevap vermek istedim. ben de çalışmaya başladım 2 hafta oldu, bakıcı için 400 tl ödüyorum,muğla merkezde yaşıyorum. bakıcım da eşimin iş arkadaşının eşi,arkadaşım sayılır, çok şükür çok iyi bakıyor,benden daha çok önemsiyor kızımı, günlük rapor veriyor, şunu yedi bunu yemedi, şöyle yaptı hapşurdu mızlandı falan diye:) inşallah bakıcınızdan memnun kalırsınız, birine güvenmek çok zor sizi anlıyorum,her şey bebekelrimiz için

...ben bakıcının evine bırakıyorum bu arada, evime gelsin istemiştim ama 2 oğlu var okula giden o y üzden gelemeyeceğini söyledi, bend e güvendiğim ve evini falan bildiğim için gönül rahatlığıyla götürüyorum. hayırlısı olsun sizin için de...
Merhaba kızlar uzun zamandır üyeliğim var ama bundan önce fırsatım olupta yazamamıştım
Benim oğluşum var 26 eylül 2012 doğumlu bizimde doğum günümüz yaklaşıyor heyecanlıyım ve yavaş yavaş hazırlıklar başladı nasip olursa kafede kutlayacağız
ben çalışıyorum ve oğluşuma anneannesi bakıyor bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
son günlerde doğru düzgün yemediğini söylüyor anneannesi.bende dişlerden olduğunu düşünüyorum.bizim ilk 8.ay dolunca alttan 2 dişimiz çıktı ve şuanda üstten 4 diş geliyor buna bağlıyorum.ama devam sütümüzü içiyoruz. sma 2 numarayı kullanıyoruz yatmadan önce 120ml gece 120ml sabah uyanınca 120ml içiriyorum.
Bizimki 11.aya kadar geri geri sürünüyordu 11.aydan itibaren son zamanlarda ileri emekliyo tutunarak kalkıyor hepsini bir anda yapmaya başladı zaten hiç oturmak istemiyor hep ayakta durmak ve ellerinden tutup yürümek istiyor :))
benimki de 25 eylül :)
annen baktığı için tabi ki şanslısın, benim annem köyde ve eminim bu bakıcım kadar bakamazdı, tabi bakar çok dikkat eder sever ama oyun oynaması falan farklı olabilirdi,yani eski tarz kalırdı galiba, bakıcım genç ve çok bilinçli, kendi çocuklarının da maşallahı var, kısmet bu işler... sma 3 numarası yok mu,nedne 3 e geçmediniz, bilmediğm için soruyorum kusura bakmayın. biz de sadece yatmadan önce ve gece devam sütü içiyoruz,onun harici tüm öğünlerde yemek yiyor. maşallah yavrunuza

ay bana menü önerin kızlar doğumgünüsü içiiiinnnn

çok kişi çağırmıyorum, zaten evimde bi tek salonum var o da küçük :) annemler 2 kişi,abimler 2 kişi ve bi bebek olacak, bi de arkadaşalrımdan çağırmak istiyorum duruma göre hngisi olursa. gelenler akşam pek yemek tarzı yemezler, yani sarma kısır köfte gibi şeyler olmayacak menüde, alışkın değiliz sanırım yemeğin üstüne yiyemiyoruz. sizler ne gibi hazırlıklar yaptınız ? önceki sayfalarda yazdınız mı bilmiyorum, öyleyse söyleyin okurum, zahmet vermiyim...
eski arkadaşalr nasılısınız, inşallah bebeişleriniz de iyidir

benimki yrümüyor, emekliyor ve sıralıyor sadece

yakında da yürümez sanırım...öpüyoruz hepinizi