eliföykücüm telden okuyodum yazamıyorumki
kaanda emzik saklıyo ha bıdıga bak sen beşiginin yatak kenarlarına bak ben oralardan buluyorum yada emzikle uyanınca atıyo besikten asagı altlarada bak sen
eylülde kudurup duruyodu bi yandan acsam laptopu hemen basında bitecektiuyuttum geldim kimse kalmamıs
ay ne güzel karsılasıp yazmısınız gerimi dönsek artık şu gece saatlerine
bu arada eylül sucicegi cıkardı kızlar ailede cocuklar bırbirlerine bulastıdılar walla ama hafif atlatıyoruz sükür
bende dün cektiğim fotoları yükleyeyim kızcemin taze taze
bu arada sekos paintte boyutu kücültebiliyosun google la yaz paintte resim küçültme diye anlatımlar var resimli
sağolasın cnm benimde gozum girer girmez ışıklarında oluyor online saniz seviniyorum persembe gunu kocamla üniversite den arkadasimiz evleniyor izmite gidicez sanırım otelde kalicaz ertesi gunde oralari gezip kocam doga fotosu cekcekmis gezicez. cok guzel cekiyorya makine için çok para harciyor yok lensi yok bilmemnesi ama hakkini veriyo sergi açar sanirim birkac yil sonra
evet cnm hafif geciyo gecti sayılır izlerde gecerseGecmis olsun tatlim dimek su çiçeği çıkardı prenses igne olmustu demi:26:
evet cnm hafif geciyo gecti sayılır izlerde gecerse
asıyıda 1 yasta olmustuya iyikide olmus sanslıyız bu sene girdi ası takviminede su ciceği
sagol canım güzel verdim gerçekten
darısı tüm vermek isteyenlerin başına
ahmet şükür iyi diyelimgözünü çarptı mor kollar bacaklar mor sivrisinek heryerini ısırmıs şişmış kırmızı kırmızı kulaklar yanak kafa işte her yeri ama bu fırlamalığa yinede bunlara şükür diyoruz
mesela koltuğa çıkıyor düşüyor aşşaı
sonra ağlıyor ağlaması bitince yine aynısını yapıyorhiçbirşeyden ders çıkarmıyor yani
mert evde yanlız yavrum oyun arkadaşı arıyo demekahmet abinin pesinde dolanıyor mehmet neyle oynasa oda oynamaya çalışıyor abisi ders çalışınca ders masasının altında oturuyor veya çekmecelerini kurcalıyor yani ahmetin abisi şimdilik bişekilde onu oyalıyor
bizde sizi özledik bu arada
merhabalar hanımlar bende oğlanı uyuttum mutfağı topladım karnımı doyurdum geldim.uyanır birazdan sanrım
dün gece okudum geçmişi herkezi beğendim alıntı yaptım cevap yazarken uyandı benim oğlan yanına gittim geldimğimde eşim başka bi sayfa açmış kapamış bi kızdım b kızdım.nolduki yeniden açarsın diyo bide.
süt olayı ben veremiyorum yani içmiyor zaten biberon almıyor suluğunda veriyordum bikaç kez içti artık hiç içmiyor bende çorbalarına muhallebisine kahvaltıın a falan koyuyorum.sütlü pirinç çorbası yapıyorum princi sevdiğinden yiyor güzelce.bazensebze çorbalarına bile koyuyorum süt bi şekilde içmesi gerekiyor çünkü.
strescim benim oğlanın kolları alnı yüzü hep mor kırmızı şekilller dudakları patlıyor kanıyor sürekli kendine zarar veriyor bi şekilde.ağlamıyorda benim oğlan çoğu kez.kafasını falan bilerek biyerlere vuruyor hoşuna gidiyor nedense.canını yakacak gibi değilde kızıyorum ama yine yapıyorum.
Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldi
Merhaba arkadaşlar bizde parka gittik bime gittik magaza dolastik oglusla geldik
kaanda emzik saklıyo ha bıdıga bak sen beşiginin yatak kenarlarına bak ben oralardan buluyorum yada emzikle uyanınca atıyo besikten asagı altlarada bak sen
eylülde kudurup duruyodu bi yandan acsam laptopu hemen basında bitecektiuyuttum geldim kimse kalmamıs
bu arada eylül sucicegi cıkardı kızlar ailede cocuklar bırbirlerine bulastıdılar walla ama hafif atlatıyoruz sükür
bu arada sekos paintte boyutu kücültebiliyosun google la yaz paintte resim küçültme diye anlatımlar var resimli
sağolasın cnm benimde gozum girer girmez ışıklarında oluyor online saniz seviniyorum persembe gunu kocamla üniversite den arkadasimiz evleniyor izmite gidicez sanırım otelde kalicaz ertesi gunde oralari gezip kocam doga fotosu cekcekmis gezicez. cok guzel cekiyorya makine için çok para harciyor yok lensi yok bilmemnesi ama hakkini veriyo sergi açar sanirim birkac yil sonra
geçmiş olsun ahmete aynı durumlar bizdede mevcut 2 kere dudağını patlattı kan aktı bayağı,bi kerede kapıya parmağını sıkıştırdı mosmor oldu,daha dün gecede ayağına boş kocaman bavulu düşürdü.
ahmet o konuda şanslı ne güzel abi kardeş oynuyorlar bizimki evde yanlızlıktan çok sıkılıyor.
3-4 sene daha da sıkılmaya devam edicek kardeşi olana kadar.
bizimkide süt sevmiyor canım ,hep kahvaltısına katıyorum bide bisküviyle veriyorum ancak yiyor.
nasıl alışacaklar bakalım.
demek bu bebeklerin çoğu aynı kendilerine zarar vermek için ne varsa yapıyorlar.
kız benimki oturma odasında kaybetti ama ortada yok biyeri var onun ama bulamadım.babası odaısndan aldı ağzında emzik vardı oturma odasına götürdü ben yemek yaparken kapıyı kapattı ona bakıyordu geldiğimde emziği bulamadım.diğerlerinden emin değilim zaten bütün eve baktım ilkini kaybedeli 1 ay oldu hala yok düşün yani.
bizim bebeler gececi oldu bacım uyumuyolarki uyusalarda zırt pırt kalkıyolar.gerçi geliyorum o saattlerde kimse olmayınca çıkıyorum toplaşabilsek güzel oluyo gerçekten.
geçmiş olsun canım prensesine şükür hafif atlatıyormuş.iyiki olmuşlar aşılarını dikkat etmek lazım yaaa anneler dese çocuğum hasta gelmeyin falan diye uyarsa keşke.
fatihlemi gideceksiniz canım umarım iyi geçer geziniz sanada değişiklik olur havalar iyice kötüleşmeden gezersiniz sıcaktır oralar.fatihimizinde bol bol fotosunu çeksinde bizde görelim canım.başta hoşuna gitmemişti ama şimdi arkasındayım eşimin diyosun galibasergi açarsa geliriz kız belki
canım ya içseler keşke kalsiyum almaları lazım kemik gelişimi boy uzaması için falan.benim oğlan sadece sabah kalkınca emiyor bi şekilde içirmeye çalışıyorum sütü
Yok cnm nerde dogurmada bisey yokta suan ona bakacak guc taakat yok bendesende yap bitane canım fatih yanlız kalmasın.
saol dünürüm evet hafif geciyo cok sükürslm arzucum
eylüle çok geçmiş olsun neyse ki hafif geçiriyormuşsunuz.
fotolara bakalım hemen özledik eylülü.
kız benimki oturma odasında kaybetti ama ortada yok biyeri var onun ama bulamadım.babası odaısndan aldı ağzında emzik vardı oturma odasına götürdü ben yemek yaparken kapıyı kapattı ona bakıyordu geldiğimde emziği bulamadım.diğerlerinden emin değilim zaten bütün eve baktım ilkini kaybedeli 1 ay oldu hala yok düşün yani.
bizim bebeler gececi oldu bacım uyumuyolarki uyusalarda zırt pırt kalkıyolar.gerçi geliyorum o saattlerde kimse olmayınca çıkıyorum toplaşabilsek güzel oluyo gerçekten.
geçmiş olsun canım prensesine şükür hafif atlatıyormuş.iyiki olmuşlar aşılarını dikkat etmek lazım yaaa anneler dese çocuğum hasta gelmeyin falan diye uyarsa keşke.
canım ya içseler keşke kalsiyum almaları lazım kemik gelişimi boy uzaması için falan.benim oğlan sadece sabah kalkınca emiyor bi şekilde içirmeye çalışıyorum sütü
elıfın diş sıkıntısı olmadı surece yemıycegı sey yok masalahh ıstahlı ama su dısler mahvedıo kuzumuu .. bızımkı tursuya hem eksıo hem yıyo ama normal satallıgı daha cok sevıyor.sureklı puremı yıyorr kac dısınız varr yavasyavas alıssın bence.bende çok severimde başkayiyen yok evde
elif yiyebiliyormu gerçekten salatalık turşusufelanahmetbeyimiz hala pürede
yerim o afacanı
başkabebelerin yaptıkları şeyleri duyunca çok sempatik geliyoama ahmet yapınca yeter artık akıllı ol biraz diyorum
nasılsın marji cim themisim
ewt ben 1 yasından berı gunluk sut verıyorum kzımda alıstı cok sukur.huzurumve oğluşum : kaç kilo olmuşsunuz:))) sağlıklı olsunlar da ne yapalım artık.hem zayıf bebeği taşımak daha kolay oluyor:)
elifff: bizim gaz sorunumuz yok şükür. benim kızın huyu bu. hep böyleydi. yarım saatte bir kalkmazsa ceza yazıyorlar:))) ben doktora götürdüm.şurup bile işe yaramadı. bitki çayları veriyorum bana mısın demiyor:))) memeden kesmeyi bekliyorum. ama seninki ilginç geldi. artık gaz sorunlarının olmaması gerekiyor.götür istersen doktora için rahat etsin.
gelelim yemeğe.....süt veriyor musunuz kızlar. ben sabahları bir bardak veriyorum balla beraber bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama severek içiyor.zaten bişey yemiyor.en azından süt içiyor diyorum. yemek memek yok bizde. sadece çorba. o da canımız isterse...
yahu ne zman pcye geçsem bi kıpraşım içinde oluyor benim cimcimmde
inek sütü ben hala vermedim balı da öyle...
bir de bayanlar benimkiin yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı yedirdiklerimden dedim şüüphelendiklerimi vermemeye başladım bi haftadır hala var geçmedi. acaba sizinkilerde de var mı?(şüphelendiğim; yumurta, evde yaptığım peynir)
yorgun olunca bende hemen yatıyorumm ask meske zaman yok kalk dus al sacını kurut zor gelıyorr bızımde ck farklı deıl .ıspanagı bızımkı dırek hıc yemedı corbalarındaa suzuyorum. karnıbaharı cok sevıyorr onu yıyebılıyor 4 dısımız var 4 de yolda.kızlar hazır sizi yakalamışken sorayım.
sebze yemeğini nasıl veriyorsunuz? biz bir türlü geçemedik. mesela ıspanak,karnıbahar vb. baya kaşıkla veriyorsunuz yiyor mu bebişler? ben yapamıyorum sanırım yaa....ya da benim kız uyuz:)))
ikincisi de evlilik hayatınızben evde sadece anne gibiyim (( hiçbir hareket yok hayatımızda. eşimde sağolsun işten eve evden işe.haaa bir de spora gidiyor.geliyor yorgun yorgun.ben bildiğiniz evde kzını büyüten yemek yapan temizlik yapan bir hatun..canım çok sıkılmaya başladı bu konuda.böyle olan var mı?
saol dünürüm evet hafif geciyo cok sükür
şeytan aldı götürdü satamadan getirdi yaniküçükken böyle yapardık birseyimizi bulamadıgımızda
zulası neresi acaba merak ettim bak
saol cnm aslında dikkat ettik ama ilk geciren yiğenımle görüşmedik diğer yiğenimle görüştügümüz gün onun ellerinde farkettik hopp 1 hafta sonra eylüldeelinde sonunda olucaktı neyseki asımız var
bu arada eylül 1 haftadır süt içmeye basladı 125 cc lik biberona 1 cay kasıgı bal koyuyorum aksam yatmadan 1 saat önce veriyorum içiyor
elıfın diş sıkıntısı olmadı surece yemıycegı sey yok masalahh ıstahlı ama su dısler mahvedıo kuzumuu .. bızımkı tursuya hem eksıo hem yıyo ama normal satallıgı daha cok sevıyor.sureklı puremı yıyorr kac dısınız varr yavasyavas alıssın bence.
ewt ben 1 yasından berı gunluk sut verıyorum kzımda alıstı cok sukur.
yorgun olunca bende hemen yatıyorumm ask meske zaman yok kalk dus al sacını kurut zor gelıyorr bızımde ck farklı deıl .ıspanagı bızımkı dırek hıc yemedı corbalarındaa suzuyorum. karnıbaharı cok sevıyorr onu yıyebılıyor 4 dısımız var 4 de yolda.
seboscum alerjı yadaa terlemesıyle alakalı olabılırr.. vucutunun heryerındemı yuzundemı sadece.
amaannnnn valla şu gce uyanmaları delirtiyor be yaaa:))dün gece ağladım ben de artık.dayanamadım öldüm bittim. hiç abartmıyorum 10 dan fazla uyanmıştır. gece 1 buçukta yattı düşünebiliyor musunuzaynen bizdeki durum gece o iş olmuyor bizde zaten benim oğlan çok sık kalkıyor ve ben akşama kadar haşatım çıkıyor.hafta sonları yada benim eşim 15 gün çalışıp 15 gün evde oluyo genelde yani işe gidiyo ama gece gidiyo gündüzleri evd eoluyo .o zaman rahat oluyoruz tabi öğle uykları falan
canım fotoğrafı küçültmen lazım face varsa ordan kopyalayabilirsin yada resim küçültme programı kullanabilirsin.ben pıxresizer diye bi program kullanıyorum.
iyi yapmışsınız valla. aslında havalr iyiyken bol bol çıkarmak lazım. uzun süre eve kapanacağız zaten...Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldi
Merhaba arkadaşlar bizde parka gittik bime gittik magaza dolastik oglusla geldik
geçmiş olsun cnm.çok şükür hafif atlatıyormuşsunuz...eliföykücüm telden okuyodum yazamıyorumki
elıfın diş sıkıntısı olmadı surece yemıycegı sey yok masalahh ıstahlı ama su dısler mahvedıo kuzumuu .. bızımkı tursuya hem eksıo hem yıyo ama normal satallıgı daha cok sevıyor.sureklı puremı yıyorr kac dısınız varr yavasyavas alıssın bence.
ewt ben 1 yasından berı gunluk sut verıyorum kzımda alıstı cok sukur.
yorgun olunca bende hemen yatıyorumm ask meske zaman yok kalk dus al sacını kurut zor gelıyorr bızımde ck farklı deıl .ıspanagı bızımkı dırek hıc yemedı corbalarındaa suzuyorum. karnıbaharı cok sevıyorr onu yıyebılıyor 4 dısımız var 4 de yolda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?