2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız geldim de boş geldim
anladıgım kadarıyla fanfini fin fon konuşuluyoinş dogru anlamışımdır ilgi alanım

efe kendini saklıyo kafayı sokuyo ne bulursa altına gülüyo ben de buldum diyom nasıl hoşuna gidiyor

kız geldim de boş geldim
anladıgım kadarıyla fanfini fin fon konuşuluyoinş dogru anlamışımdır ilgi alanım

doru doru senin uzmanlık alnın umutluaya biraz anlat canım

efe kendini saklıyo kafayı sokuyo ne bulursa altına gülüyo ben de buldum diyom nasıl hoşuna gidiyor

saklambaç oynuyorsunuz demek benimki daha çok beni bulmayı seviyo saklanıyorum oda buluyo kendi skalanmıyor şimdilik.

kız utandım şimdibişey bildiğimden değil canım ya süpriz dediğim işte bilindiği üzere iç çamaşırlar alınıp giyinilmesi falan yani ona ben istiyorum imajı vermek.

hoşgeldin kız
ne gecelikler var ben de ne çamaşırlar var da ben de iş yok:))))
kız geldim de boş geldim

heee yaaa doğru anladın:))) ilgi alanın mıo zaman help me:))))

yorgunluk isteksizligi yanında getiriyor
bu yüzden iyi dinlenmiş oldun mu
süslencen püslencen motive olacan hopp
bilmem anlatabildin mi

aynen öyle oluyor.kız geç yatıyor benim. o yatınca her yer her yerde oluyor.topayaayım edeyim derken saat olmuş gece 1.eeee adam bekler mi benim keyfimi horul horul uyuyor o da.hiççç dinlenemiyom.çünkü benim kız babasına bile gitmeyen cinslerden. bir de gece 153355768 kallkıyor. uykusuzluk yorgunluk ne ararsan ben de.

olmadı yükleyemedimm üzüldüm açıkcası
bu arada kızımı emzirdim kurcalıyor bir yerleri
bilen varsa nasıl yükleyeceğimi söylesin bana

bakalım bir konuşalımda gecelikler kolay iş:)))

ben de yükleyemedim büyük diyor küçültemiyorumda

saklan çıkma azcık dinlen kızzz
benimde aklıma geldidebulamazsa çıldırıyor

aynen bizdeki durum gece o iş olmuyor bizde zaten benim oğlan çok sık kalkıyor ve ben akşama kadar haşatım çıkıyor.hafta sonları yada benim eşim 15 gün çalışıp 15 gün evde oluyo genelde yani işe gidiyo ama gece gidiyo gündüzleri evd eoluyo .o zaman rahat oluyoruz tabi öğle uykları falan

canım fotoğrafı küçültmen lazım face varsa ordan kopyalayabilirsin yada resim küçültme programı kullanabilirsin.ben pıxresizer diye bi program kullanıyorum.

Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldi

Merhaba arkadaşlar bizde parka gittik bime gittik magaza dolastik oglusla geldik

Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldi

Merhaba arkadaşlar bizde parka gittik bime gittik magaza dolastik oglusla geldik

merhaba canımn ohh ne güzel yapmışsınzı gezmişsiniz biz oğluşla sıkılıyoruz evde.kalabalıktık bugün gözlerim sizi aradı valla.

eliföykücüm telden okuyodum yazamıyorumki

kaanda emzik saklıyo ha bıdıga bak sen beşiginin yatak kenarlarına bak ben oralardan buluyorum yada emzikle uyanınca atıyo besikten asagı altlarada bak sen

eylülde kudurup duruyodu bi yandan acsam laptopu hemen basında bitecektiuyuttum geldim kimse kalmamıs
ay ne güzel karsılasıp yazmısınız gerimi dönsek artık şu gece saatlerine

bu arada eylül sucicegi cıkardı kızlar ailede cocuklar bırbirlerine bulastıdılar walla ama hafif atlatıyoruz sükür

bende dün cektiğim fotoları yükleyeyim kızcemin taze taze

bu arada sekos paintte boyutu kücültebiliyosun google la yaz paintte resim küçültme diye anlatımlar var resimli

merhaba canımn ohh ne güzel yapmışsınzı gezmişsiniz biz oğluşla sıkılıyoruz evde.kalabalıktık bugün gözlerim sizi aradı valla.

sağolasın cnm benimde gozum girer girmez ışıklarında oluyor online saniz seviniyorum persembe gunu kocamla üniversite den arkadasimiz evleniyor izmite gidicez sanırım otelde kalicaz ertesi gunde oralari gezip kocam doga fotosu cekcekmis gezicez. cok guzel cekiyorya makine için çok para harciyor yok lensi yok bilmemnesi ama hakkini veriyo sergi açar sanirim birkac yil sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…