kız utandım şimdibişey bildiğimden değil canım ya süpriz dediğim işte bilindiği üzere iç çamaşırlar alınıp giyinilmesi falan yani ona ben istiyorum imajı vermek.
kız doğal yollara pek güvenme çocuk istemiyorsan ben korkuyorum valla iğne oluyordum 3 aylık olmasın kesinlikle iğne yokmuş şimdi ortalıkta olamadım.aylık iğne olucam doktorum braz dinlendirelim snei dedi bende ok dedim.
dimi ama hiç annelerini düşünen yok bizde insanız ama
eşim bişey olunca sen annesin ama diyo ee yani insan değilmiyim ben diyorum acıtasyon yapıyorum geceleri falan onuda kaldırıyorum emire yolluyorum artık.
erken gerçekten kararkterlerini anlamak için.şimdi bigünleri diğer günlerini tutmuyor.
zor ya bu bebelerle dışarı çıkıp eğlenmek.markete bile gitmiyorum ben artık kaanla rezil oluyoruz resmen.anneme bırakıyorum sağolsun onun izin günlerine denk getiriyorum market işini flana.tabi arada meiride götürüyorum avmlere falan gezmesi için.
hoşgeldin kız
bu arada benim oğlan emizklerini bi yere zulalıyo ama bulamıyorum 3 tane emzik yok ortada eşimle aruyoruz tarıyoruz yok.zulasını bi bulsam meraktan çatlıyorum nerden çıkıcak diye.
aklıma ahmet geldi vını saklamıştıdas bulamamıştınızya
kız geldim de boş geldim
anladıgım kadarıyla fanfini fin fon konuşuluyoinş dogru anlamışımdır ilgi alanım
efe kendini saklıyo kafayı sokuyo ne bulursa altına gülüyo ben de buldum diyom nasıl hoşuna gidiyor
ne gecelikler var ben de ne çamaşırlar var da ben de iş yok:))))kız utandım şimdibişey bildiğimden değil canım ya süpriz dediğim işte bilindiği üzere iç çamaşırlar alınıp giyinilmesi falan yani ona ben istiyorum imajı vermek.
hoşgeldin kız
kız geldim de boş geldim
anladıgım kadarıyla fanfini fin fon konuşuluyoinş dogru anlamışımdır ilgi alanım
ne gecelikler var ben de ne çamaşırlar var da ben de iş yok:))))
heee yaaa doğru anladın:))) ilgi alanın mıo zaman help me:))))
doru doru senin uzmanlık alnın umutluaya biraz anlat canım
saklambaç oynuyorsunuz demek benimki daha çok beni bulmayı seviyo saklanıyorum oda buluyo kendi skalanmıyor şimdilik.
yorgunluk isteksizligi yanında getiriyor
bu yüzden iyi dinlenmiş oldun mu
süslencen püslencen motive olacan hopp
bilmem anlatabildin mi
:)kızzzz biz de o yüzden hep dürüm yaptırıp eve gelip evde yiyoruz:))))))
ne yapıyordun çocuktan önce:)))) ayyy bir ipucu verin bari şu kardeşinize:))))
anladımmmmmm
bakalım bir konuşalımda gecelikler kolay iş:)))vee tabi birazcık sexüüü gecelik iç çamaşırı olmazsa olmaz..
göbüş gitseydi ben de ahh ahhh öylece duruyorlar çekmecede
al kız dışarı çıktığında bir sürü renk renk hem de ucuzz
olmadı yükleyemedimm üzüldüm açıkcası
bu arada kızımı emzirdim kurcalıyor bir yerleri
bilen varsa nasıl yükleyeceğimi söylesin bana
benimde aklıma geldidesaklan çıkma azcık dinlen kızzz
aynen öyle oluyor.kız geç yatıyor benim. o yatınca her yer her yerde oluyor.topayaayım edeyim derken saat olmuş gece 1.eeee adam bekler mi benim keyfimi horul horul uyuyor o da.hiççç dinlenemiyom.çünkü benim kız babasına bile gitmeyen cinslerden. bir de gece 153355768 kallkıyor. uykusuzluk yorgunluk ne ararsan ben de.
olmadı yükleyemedimm üzüldüm açıkcası
bu arada kızımı emzirdim kurcalıyor bir yerleri
bilen varsa nasıl yükleyeceğimi söylesin bana
Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldisagol canım güzel verdim gerçektenk
darısı tüm vermek isteyenlerin başına
ahmet şükür iyi diyelimgözünü çarptı mor kollar bacaklar mor sivrisinek heryerini ısırmıs şişmış kırmızı kırmızı kulaklar yanak kafa işte her yeri ama bu fırlamalığa yinede bunlara şükür diyoruz
mesela koltuğa çıkıyor düşüyor aşşaı
sonra ağlıyor ağlaması bitince yine aynısını yapıyorhiçbirşeyden ders çıkarmıyor yani
mert evde yanlız yavrum oyun arkadaşı arıyo demekahmet abinin pesinde dolanıyor m ehmet neyle oynasa oda oynamaya çalışıyor abisi ders çalışınca ders masasının altında oturuyor veya çekmecelerini kurcalıyor yani ahmetin abisi şimdilik bişekilde onu oyalıyor
bizde sizi özledik bu arada
Ay abi kardes ne güzel oluyor demi yapasim geldi
Merhaba arkadaşlar bizde parka gittik bime gittik magaza dolastik oglusla geldik
merhaba canımn ohh ne güzel yapmışsınzı gezmişsiniz biz oğluşla sıkılıyoruz evde.kalabalıktık bugün gözlerim sizi aradı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?