a.s hosgeldınızz gusel hos sohbetler dılıyorum.. uyku sorunu bızımde varr gece ayaktayız helekı buara dıslerımız cıkıyorr ıyıcee fenayızz..herkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım. sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.
birde çok haraketli bizimki maşallah.nerden buluyor bu kadar enerjiyi bunlar acaba
bızım henuz 4 tane var 4 tanee yolda :18::18::18:bizim 8 dişimiz çıktı bu arada çok şükür.üst üste bizide onuda yıpratmıştı.şimdi kalanları bekliyoruz.:18:
kızlar bu arada tetenoz asısını hala olan varmı bizim saglık ocagı 5 doz olarak yapıyo hamilelikten bu yana bugünkü 4 olacak bu arada cok agrıtıyo yaa neyse 5 doz olunca ömür boyu koruma saglıyomus diğer hamileliklerde vurulmaya gerek yokmus
kızım uyansın gidicem bakalım
öptüm bütün kuzucukları
kızlar bu arada tetenoz asısını hala olan varmı bizim saglık ocagı 5 doz olarak yapıyo hamilelikten bu yana bugünkü 4 olacak bu arada cok agrıtıyo yaa neyse 5 doz olunca ömür boyu koruma saglıyomus diğer hamileliklerde vurulmaya gerek yokmus
öptüm bütün kuzucukları
öptüm bütün kuzucukları
herkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım. sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam. [/QUOTE
As hoş geldin Allah kolaylık versin tum annelere. Tabi ya anaya babaya çekecek evlatlar
hoşbuldum.bu yönü babaya çekeydi daha iyi olurdu ya napalım artık.top atsan uyanmaz babası
a.s hosgeldınızz gusel hos sohbetler dılıyorum.. uyku sorunu bızımde varr gece ayaktayız helekı buara dıslerımız cıkıyorr ıyıcee fenayızz..
masalahh kuzunaa bende anlamıyorumm buutun gun kıpır kıpır bıde uyumamak ıcın ellerınden gelenıyapıyorlar..
bızım henuz 4 tane var 4 tanee yolda :18::18::18:
hamılelıkten sonra hıc yaptırmadımm bende.. 2. bebegı dusuunmedıgımden olabılırr hamıle kalırsam genee yapılıcak caresıyok. su anlık ole bı dusuncemız yok
3 dişimiz var sadeceelıfın diş sıkıntısı olmadı surece yemıycegı sey yok masalahh ıstahlı ama su dısler mahvedıo kuzumuu .. bızımkı tursuya hem eksıo hem yıyo ama normal satallıgı daha cok sevıyor.sureklı puremı yıyorr kac dısınız varr yavasyavas alıssın bence.
ewt ben 1 yasından berı gunluk sut verıyorum kzımda alıstı cok sukur.
yorgun olunca bende hemen yatıyorumm ask meske zaman yok kalk dus al sacını kurut zor gelıyorr bızımde ck farklı deıl .ıspanagı bızımkı dırek hıc yemedı corbalarındaa suzuyorum. karnıbaharı cok sevıyorr onu yıyebılıyor 4 dısımız var 4 de yolda.
eylüle çok geçmişler olsun arzucumeliföykücüm telden okuyodum yazamıyorumki
kaanda emzik saklıyo ha bıdıga bak sen beşiginin yatak kenarlarına bak ben oralardan buluyorum yada emzikle uyanınca atıyo besikten asagı altlarada bak sen
eylülde kudurup duruyodu bi yandan acsam laptopu hemen basında bitecektiuyuttum geldim kimse kalmamıs
ay ne güzel karsılasıp yazmısınız gerimi dönsek artık şu gece saatlerine
bu arada eylül sucicegi cıkardı kızlar ailede cocuklar bırbirlerine bulastıdılar walla ama hafif atlatıyoruz sükür
bende dün cektiğim fotoları yükleyeyim kızcemin taze taze
bu arada sekos paintte boyutu kücültebiliyosun google la yaz paintte resim küçültme diye anlatımlar var resimli
selam herkese, nasılsınız eylül anneleri bişe sormak istiyorum bebeğinizin dişleri karardı mı benim kızımın ön iki dişi karardı 6 ayının sonunda dişleri çıkmaya başladı 5 yukarda 5 aşağıda dişi var aşağıdakinin biri azı dişi maşallahı var hiç anlamıyorum dişinin çıktığını sadece biraz fazla uyku yapıyor kızımda..dişi patlayacaksa bi kaç gün normalden fazla uyuyor normal kontrolünde sordum doktora demir damlasındandır dedi ama ben çok az kullandım toplasan 10 kez vermemişimdir ama doktor erken çıkmıştır onlarda etkilenmiştir dedi
ama bana çok inandırıcı gelmiyor yine bi diş hekimine gösterecem ilçede çalıştığımız için hemen gidemiyorum üstelik demir damlasını en az 6 aydır vermiyorum verdiğimde o kadar az ki..bildiğiniz ön alt iki dişi simsiyah ve diğerlerine de geçiyor sanırım başka bişe olabilir mi
a.s hosgeldınızz gusel hos sohbetler dılıyorum.. uyku sorunu bızımde varr gece ayaktayız helekı buara dıslerımız cıkıyorr ıyıcee fenayızz..
masalahh kuzunaa bende anlamıyorumm buutun gun kıpır kıpır bıde uyumamak ıcın ellerınden gelenıyapıyorlar..
bızım henuz 4 tane var 4 tanee yolda :18::18::18:
hamılelıkten sonra hıc yaptırmadımm bende.. 2. bebegı dusuunmedıgımden olabılırr hamıle kalırsam genee yapılıcak caresıyok. su anlık ole bı dusuncemız yok
Benimde tek doz kaldı cnm gidip vurulmam lazimbende sıkıntı yapmadi aşı
hamilelikte 2 doz oluyorduk bizim saglık ocagı 5 doz yapıyormussanırım kronik uykusuzlıktan hafıza kaybı yaşıyorum.ben ya 1 ya da 2 doz vurulmuştum.hamilelik bitince vurulmam gerektiğini bilmiyordum.diğer hamileliklerde koruması içinmiş öylemi
sağol strescimm3 dişimiz var sadecepütür yemesi zaman alıcak galiba
eylüle çok geçmişler olsun arzucumiyiki aşılılar
selam herkese, nasılsınız eylül anneleri bişe sormak istiyorum bebeğinizin dişleri karardı mı benim kızımın ön iki dişi karardı 6 ayının sonunda dişleri çıkmaya başladı 5 yukarda 5 aşağıda dişi var aşağıdakinin biri azı dişi maşallahı var hiç anlamıyorum dişinin çıktığını sadece biraz fazla uyku yapıyor kızımda..dişi patlayacaksa bi kaç gün normalden fazla uyuyor normal kontrolünde sordum doktora demir damlasındandır dedi ama ben çok az kullandım toplasan 10 kez vermemişimdir ama doktor erken çıkmıştır onlarda etkilenmiştir dedi
a.s canım diş sizde uyku yapıyo ha ne güzel cok sanslısınama bana çok inandırıcı gelmiyor yine bi diş hekimine gösterecem ilçede çalıştığımız için hemen gidemiyorum üstelik demir damlasını en az 6 aydır vermiyorum verdiğimde o kadar az ki..bildiğiniz ön alt iki dişi simsiyah ve diğerlerine de geçiyor sanırım başka bişe olabilir mi
bence yapısal bir yatkınlığı varama bana çok inandırıcı gelmiyor yine bi diş hekimine gösterecem ilçede çalıştığımız için hemen gidemiyorum üstelik demir damlasını en az 6 aydır vermiyorum verdiğimde o kadar az ki..bildiğiniz ön alt iki dişi simsiyah ve diğerlerine de geçiyor sanırım başka bişe olabilir mi
ıspanaklı böreği fırına gönderdim:) geçen seferkini kendim pizza tavasında yapayım demiştim akşam 8 de başladım 10 30 da bitirdim. felaket bir gündü, misafrim de vardı yemeğe yabancı değil arkadaştı ama olsun.. midem bulanmıştı başım ağrımışştı en son oturup ağlamıştımm:)))
fırına götürdüm kızımı 4 dk komşumun oğluna bıraktım, onlar hamurunu açıp pişiriyorlar, mahalle fırını hani pide yapanlar var ya
eşim şaşırdı sevindi hepsini yedii
canon düşünüyoruz bbizde ama nikon da sony de seçenekler arasında, sağol canım bizimki şuan sony ama model yüksetmek istiyoruz yarı porofesyonel olsun diyoruz ama bakalım sağol canım
selam canımSelam kızlaaarrr
buraların eskilerindenim bi uğrayıp bakayım dedim,
keyifler nasıl_
Ben canavar oğlumla cebelleşip gidiyorum
öperim kuzuları
herkese selamforumda yeniyim.hatta bu ilk mesajım. sık sık uğrayacağım bir başlık sanırım burası.benim gibi uykusuz,yorgun,ama çok mutlu arkadaşların olduğunu bilmek güzel.bazen uyku sorunu olan bir tek benim oğluşum olduğunu düşünüyordum.arkadaşımın oğlu benimkinden 4 ay küçük.sabahları 10.30 ben uyandırıyorum dedikçe kafamı vurasım geliyor bi yerlere.biz her sabah 6 da ayaktayız yaaee.gece de 10 kere uyanma cabası.bana çekmiş oğlan.Allamm ne çektirdiysem onu çekiyorum sanırsam.
arzucum ben onu takip edemedim yaaa sanırım çok önemsemedim vurulsaydım iyiydi aslında 2. bebede bide bunla uğraşmazdım en iyisini yapmışsın valla.bizde elifimizi öptükkızlar bu arada tetenoz asısını hala olan varmı bizim saglık ocagı 5 doz olarak yapıyo hamilelikten bu yana bugünkü 4 olacak bu arada cok agrıtıyo yaa neyse 5 doz olunca ömür boyu koruma saglıyomus diğer hamileliklerde vurulmaya gerek yokmus
öptüm bütün kuzucukları
evet cnm bayadr gıremyrm ozledm valla bırayı ebrardan pek vakıt kalmıyo bılg elıme aldırmyo saldırıyo hemn uyududa bakınym dedım sen nasılsın canım oglusun nasılfufacımmseni gördüm sevindim bayadır yoksun nerelerdesin canım iyisinizdir umarım sende ebrarda.
merhaba annısler nasılsınz bebekler nasıll uzun zamndr gremıyorum ebrarda pek fırsat olmuyoo7
ebrar cok degıstı cok huysuz aksı bı bebek oldu sureklı mız mız bunda dısının de etkısı var tabı azı dıslerı cıkıyo sureklı dısarı ıkmak ıstıyo gelen gıdenn arkasına aglıyoo ozellıkle yan komsuya gıtmek ıstıyo kalkar kalkmaz baslıyo mızırdanmya sınırlerım altust oluyo valla bı sn gotunu yere koymuyo sureklı dolanıyo heryerı dagıtıyoo allahım sabır versın banacok sınırlı sureklı kafasını bıyere vuruyo bılerek napcamı sasrdım kızlar yaaa
evet cnm bayadr gıremyrm ozledm valla bırayı ebrardan pek vakıt kalmıyo bılg elıme aldırmyo saldırıyo hemn uyududa bakınym dedım sen nasılsın canım oglusun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?