2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kaşıkla veriyorum cnm da bir kaşıktan sonra istemiyor.çorba dışındakileri ppek yemiyor yani((

ayyyy ben bu konularda çok odunumdur:)))) evilik yıldönümümüz yaklaşıyor.bişeyler düşüneyim diyorum.azıcıkta eşimden bekliyorum açıkçası.

aynen aynen sinirlenince değilde yanlışlıkla b,iyere vurunca tekrar tekrar yapıyo.bizimkilerin tek farkı sinir sanırım ahmet kaana göre sinirli bi çocuk galiba

elif sen neler biliyosun öylesüprizler ne olabilir mesela

ben sebzeyi kıymayla haşlayıp blendırlıyorum tabi yağını tuzunu herbişeyciğini koyuyorum öyle veriyorum
evlilik hayatına gelince hepimiz hemen hemen aynıyızdır canım

hmmm güzel fikir bu da cnm sağol

sadece biz böyle değiliz yani di mi yaaa:))))

kız bana onu prezrvtf yapıyo hiç sevmiyorum o yüzden.

ben de sevemedimm gitti şuan doğal yollar , yorgunluk, kızım bizi koruyor ve bu bende ki kaşıntı iltihap da var tabiiii. emzirme vs.. korunuyoruz yanii bir sürü yoldannnn

benim oğlan uyandı bile puffff
benim ki deayy çok kızıyorum böyle olunc a sinirleniyorumm az uyumasın uykusunu alsın ben bi dinleneyimm başımm kazan gibi

veririm veririmm de gidip gelmiyorum ki
ya sanırım büyük geliyor benim fotolar nasıl yapsam da küçültsem bilemedim

dr un bana dediği kesinlikle bebeğin keyfine bırakılmamalıymış beslenme
sabırla ısrarcı olunacakmış bide emzirmeyi azalt canım kesinlikle memeye güvenip yemiyo senin ufaklık
evlilik olayındada canım bazı erkekler değişik oluyo anladığım kadarıyla
şöyleki bu kadın zaten mahvoluyo çocukla çok yoruluyo diyerek senden uzaklaşıyo aslında amacı eşini rahatsız etmemek fakat işte o zamanda kadın kendini daha kötü hissediyo
bence sen eşine bazı şeyleri hatırlat

aynen aynen sinirlenince değilde yanlışlıkla b,iyere vurunca tekrar tekrar yapıyo.bizimkilerin tek farkı sinir sanırım ahmet kaana göre sinirli bi çocuk galiba
aslında sinirli değil gibi fakat inat ve ısrarcıaslında 2 yaşından sonra belli olur karekteri:18:

canım o zaman çorbalarına koy blendırla sebzeleri alışana kadar.

ee biiri ilk adımı atmalı ama değilmi.belki eşin senin hazır olmadığını isteediğini düşünüyordur.ona hazır olduğunu hissettirmen lazım.sen güzel bi süpriz hazırla bence sonra ondan beklersin.
bizim de aynı sorunlar olabiliYor bazen ben ondan bekliyorum o benden
bigün bunu konuştum oda benden beklediğini söylemişti onu artık düşünmediğimi ondan soğuduğumu bile düşünmüş yaklaşamamış bana.bu tür durumlarda ya biri ilk adımı atıcak yada oturulup konuşulacak.çünkü zamanla araya soğukluk giriyor.

sağ tuşlayınca resim boyutlandır çıkıyosa ordan olabiliyordur açıkçası bende bilmiyorum

hee yaaa azıcık taktik ver hele:))) ben hiç beceremiyorum. utanıyorum azıcık
elif anlatsın bize bekliyoruz bu işin peşini bırakmayız elif yoksa

emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum cnm. bugün kalktığından beri bir kere emzirdim mesela. memeye yanaştığında oyalıyorum onu sürekli.bizim sorunumuz meme düşkünlüğü zaten evet ben de yemiyo diye bırakmıyorum. ara ara sürekli deniyorum.ama yemiyorsa ağzını zorla açmıyorum.deneme yanılmayla bulacağız bir yolunu bakalım:)
evet eşimde benim çok yorulduğumu düşünüyor gerçekten. yardımcı olabilecek k,mse yok. herşeyle ben ilgileniyorum.haklı olabilirsin bu konuda.

evet cnm konuşacağım açık a.çık ben de.yoksa çok bekleri dha.

dün eşim dedi gel aşklarımı bi dışarı çıkarayım hava alalım. ok dedimm. gittiğimiz yerde sevgililer veya çocuksuzlar da vardı el ele omuzomuza.. biz ise eşim manzaraya bakıyor ben parmağımdan kavranmış koşturuyorum kızımn peşinden.. akşam yeemeğine bi rest. gidelim dedim sonra düşündüm mümkün deiğil bu kızla onca kişinin içinde parmağımdan tutar koşar yemekten bi tat almayız dedim dürüm yedik geldikk:))

elifcim o dediğiklerini ben çocuktan önce sık yapardımm şimdi yaşlandımmmm

kızzzz biz de o yüzden hep dürüm yaptırıp eve gelip evde yiyoruz:))))))

ne yapıyordun çocuktan önce:)))) ayyy bir ipucu verin bari şu kardeşinize:))))

elif sen neler biliyosun öylesüprizler ne olabilir mesela

kız utandım şimdibişey bildiğimden değil canım ya süpriz dediğim işte bilindiği üzere iç çamaşırlar alınıp giyinilmesi falan yani ona ben istiyorum imajı vermek.

kız doğal yollara pek güvenme çocuk istemiyorsan ben korkuyorum valla iğne oluyordum 3 aylık olmasın kesinlikle iğne yokmuş şimdi ortalıkta olamadım.aylık iğne olucam doktorum braz dinlendirelim snei dedi bende ok dedim.
dimi ama hiç annelerini düşünen yok bizde insanız ama
eşim bişey olunca sen annesin ama diyo ee yani insan değilmiyim ben diyorum acıtasyon yapıyorum geceleri falan onuda kaldırıyorum emire yolluyorum artık.

erken gerçekten kararkterlerini anlamak için.şimdi bigünleri diğer günlerini tutmuyor.

zor ya bu bebelerle dışarı çıkıp eğlenmek.markete bile gitmiyorum ben artık kaanla rezil oluyoruz resmen.anneme bırakıyorum sağolsun onun izin günlerine denk getiriyorum market işini flana.tabi arada meiride götürüyorum avmlere falan gezmesi için.

Kızlarrrrrrrrrr

hoşgeldin kız

bu arada benim oğlan emizklerini bi yere zulalıyo ama bulamıyorum 3 tane emzik yok ortada eşimle aruyoruz tarıyoruz yok.zulasını bi bulsam meraktan çatlıyorum nerden çıkıcak diye.

aklıma ahmet geldi vını saklamıştıdas bulamamıştınızya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…