canım ilk defa verdiğin şeyler oldumu bu sıra.yumurtayı aylardır veriyorsundur belki peynirdendir.belki terliyordur ondanda olabilir.
kalabalıklaştık yine maşallah bize nazar değmesin.bugün bebeler aynı saatlerde uyudu demekki.anlaşalım hep aynı saatlerde uyutalım bari
canım sebzeleri ben çorba olarakta veriyorum yemek olarakta.mesela ıspanağı falan bizim yediğimiz gibi yemek olarak yapıyorum kaşıkla yiyor.sen kaşıkla vermiyormusun canım anlamadım bberonmu alıyor sadece.
canım aranızda sevgi aşk devam ediyorsa sadece biraz heycana ihtiyacınız var sanırım.belki eşin seni sadece anne olarak görmeye başladı belkide senin davranışların buna sebep oldu.rahat bi vaktinizde güel bi süriz yapabilirsin bence ona sadece anne değilde onun kadını olduğunu hissettirecek
ben sebzeyi kıymayla haşlayıp blendırlıyorum tabi yağını tuzunu herbişeyciğini koyuyorum öyle veriyorum
evlilik hayatına gelince hepimiz hemen hemen aynıyızdır canım
o kafayı vurma bizdede oluyo sinirlenince yüzüstü yere yatıp kafayı hafifçe yere vurup duruyo
kafası bi yere çarpıncada bi anda durup aynı yere bikaç kez daha vuruyokaanla aynılar canım işte
eltilerin içine düştün deseneilerleyen zamanlarda senden magazinsel haberler bekliyoruz o zaman
oynasın hivda hanım annesiyle ama birini bulunca seni anında bırakacak eminim
yapamadınmı albüm bende bugün yarın deniyim bi
ahmetsiz olurmu :13:
elif sen neler biliyosun öylecanım ilk defa verdiğin şeyler oldumu bu sıra.yumurtayı aylardır veriyorsundur belki peynirdendir.belki terliyordur ondanda olabilir.
kalabalıklaştık yine maşallah bize nazar değmesin.bugün bebeler aynı saatlerde uyudu demekki.anlaşalım hep aynı saatlerde uyutalım bari
canım sebzeleri ben çorba olarakta veriyorum yemek olarakta.mesela ıspanağı falan bizim yediğimiz gibi yemek olarak yapıyorum kaşıkla yiyor.sen kaşıkla vermiyormusun canım anlamadım bberonmu alıyor sadece.
canım aranızda sevgi aşk devam ediyorsa sadece biraz heycana ihtiyacınız var sanırım.belki eşin seni sadece anne olarak görmeye başladı belkide senin davranışların buna sebep oldu.rahat bi vaktinizde güel bi süriz yapabilirsin bence ona sadece anne değilde onun kadını olduğunu hissettirecek
ben sebzeyi kıymayla haşlayıp blendırlıyorum tabi yağını tuzunu herbişeyciğini koyuyorum öyle veriyorum
elif sen neler biliyosun öylesüprizler ne olabilir mesela
kız bana onu prezrvtf yapıyo hiç sevmiyorum o yüzden.
benim ki deayy çok kızıyorum böyle olunc a sinirleniyorumm az uyumasın uykusunu alsın ben bi dinleneyimm başımm kazan gibibenim oğlan uyandı bile puffff
o kafayı vurma bizdede oluyo sinirlenince yüzüstü yere yatıp kafayı hafifçe yere vurup duruyo
kafası bi yere çarpıncada bi anda durup aynı yere bikaç kez daha vuruyokaanla aynılar canım işte
eltilerin içine düştün deseneilerleyen zamanlarda senden magazinsel haberler bekliyoruz o zaman
oynasın hivda hanım annesiyle ama birini bulunca seni anında bırakacak eminim
yapamadınmı albüm bende bugün yarın deniyim bi
ahmetsiz olurmu :13:
dr un bana dediği kesinlikle bebeğin keyfine bırakılmamalıymış beslenmekaşıkla veriyorum cnm da bir kaşıktan sonra istemiyor.çorba dışındakileri ppek yemiyor yani((
ayyyy ben bu konularda çok odunumdur:)))) evilik yıldönümümüz yaklaşıyor.bişeyler düşüneyim diyorum.azıcıkta eşimden bekliyorum açıkçası.
aslında sinirli değil gibi fakat inat ve ısrarcıaynen aynen sinirlenince değilde yanlışlıkla b,iyere vurunca tekrar tekrar yapıyo.bizimkilerin tek farkı sinir sanırım ahmet kaana göre sinirli bi çocuk galiba
kaşıkla veriyorum cnm da bir kaşıktan sonra istemiyor.çorba dışındakileri ppek yemiyor yani((
ayyyy ben bu konularda çok odunumdur:)))) evilik yıldönümümüz yaklaşıyor.bişeyler düşüneyim diyorum.azıcıkta eşimden bekliyorum açıkçası.
sağ tuşlayınca resim boyutlandır çıkıyosa ordan olabiliyordurben de sevemedimm gitti şuan doğal yollar , yorgunluk, kızım bizi koruyor ve bu bende ki kaşıntı iltihap da var tabiiii. emzirme vs.. korunuyoruz yanii bir sürü yoldannnn
benim ki deayy çok kızıyorum böyle olunc a sinirleniyorumm az uyumasın uykusunu alsın ben bi dinleneyimm başımm kazan gibi
veririm veririmm de gidip gelmiyorum ki
ya sanırım büyük geliyor benim fotolar nasıl yapsam da küçültsem bilemedim
elif anlatsın bize bekliyoruzhee yaaa azıcık taktik ver hele:))) ben hiç beceremiyorum. utanıyorum azıcık
emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum cnm. bugün kalktığından beri bir kere emzirdim mesela. memeye yanaştığında oyalıyorum onu sürekli.bizim sorunumuz meme düşkünlüğü zatendr un bana dediği kesinlikle bebeğin keyfine bırakılmamalıymış beslenme
sabırla ısrarcı olunacakmış bide emzirmeyi azalt canım kesinlikle memeye güvenip yemiyo senin ufaklık
evlilik olayındada canım bazı erkekler değişik oluyo anladığım kadarıyla
şöyleki bu kadın zaten mahvoluyo çocukla çok yoruluyo diyerek senden uzaklaşıyo aslında amacı eşini rahatsız etmemek fakat işte o zamanda kadın kendini daha kötü hissediyo
bence sen eşine bazı şeyleri hatırlat
aslında sinirli değil gibi fakat inat ve ısrarcıaslında 2 yaşından sonra belli olur karekteri:18:
canım o zaman çorbalarına koy blendırla sebzeleri alışana kadar.
ee biiri ilk adımı atmalı ama değilmi.belki eşin senin hazır olmadığını isteediğini düşünüyordur.ona hazır olduğunu hissettirmen lazım.sen güzel bi süpriz hazırla bence sonra ondan beklersin.
bizim de aynı sorunlar olabiliYor bazen ben ondan bekliyorum o benden
bigün bunu konuştum oda benden beklediğini söylemişti onu artık düşünmediğimi ondan soğuduğumu bile düşünmüş yaklaşamamış bana.bu tür durumlarda ya biri ilk adımı atıcak yada oturulup konuşulacak.çünkü zamanla araya soğukluk giriyor.
hoşgeldimm karam hn..Kızlarrrrrrrrrr
cevap yazıyorum bilgisayar göndermiyor cancağızımKızlarrrrrrrrrr
kurcalaya kurcalaya bulunuda zaman lazım iştehoşgeldimm karam hn..
kızım ağlıyor son kez deneyeyim strescimm
bu kadar kişiyi bulmuşken yüklemek iyi olurdu
dün eşim dedi gel aşklarımı bi dışarı çıkarayım hava alalım. ok dedimm. gittiğimiz yerde sevgililer veya çocuksuzlar da vardı el ele omuzomuza.. biz ise eşim manzaraya bakıyor ben parmağımdan kavranmış koşturuyorum kızımn peşinden.. akşam yeemeğine bi rest. gidelim dedim sonra düşündüm mümkün deiğil bu kızla onca kişinin içinde parmağımdan tutar koşar yemekten bi tat almayız dedim dürüm yedik geldikk:))
elifcim o dediğiklerini ben çocuktan önce sık yapardımm şimdiyaşlandımmmm
elif sen neler biliyosun öylesüprizler ne olabilir mesela
ben de sevemedimm gitti şuan doğal yollar , yorgunluk, kızım bizi koruyor ve bu bende ki kaşıntı iltihap da var tabiiii. emzirme vs.. korunuyoruz yanii bir sürü yoldannnn
benim ki deayy çok kızıyorum böyle olunc a sinirleniyorumm az uyumasın uykusunu alsın ben bi dinleneyimm başımm kazan gibi
veririm veririmm de gidip gelmiyorum ki
ya sanırım büyük geliyor benim fotolar nasıl yapsam da küçültsem bilemedim
dr un bana dediği kesinlikle bebeğin keyfine bırakılmamalıymış beslenme
sabırla ısrarcı olunacakmış bide emzirmeyi azalt canım kesinlikle memeye güvenip yemiyo senin ufaklık
evlilik olayındada canım bazı erkekler değişik oluyo anladığım kadarıyla
şöyleki bu kadın zaten mahvoluyo çocukla çok yoruluyo diyerek senden uzaklaşıyo aslında amacı eşini rahatsız etmemek fakat işte o zamanda kadın kendini daha kötü hissediyo
bence sen eşine bazı şeyleri hatırlat
aslında sinirli değil gibi fakat inat ve ısrarcıaslında 2 yaşından sonra belli olur karekteri:18:
dün eşim dedi gel aşklarımı bi dışarı çıkarayım hava alalım. ok dedimm. gittiğimiz yerde sevgililer veya çocuksuzlar da vardı el ele omuzomuza.. biz ise eşim manzaraya bakıyor ben parmağımdan kavranmış koşturuyorum kızımn peşinden.. akşam yeemeğine bi rest. gidelim dedim sonra düşündüm mümkün deiğil bu kızla onca kişinin içinde parmağımdan tutar koşar yemekten bi tat almayız dedim dürüm yedik geldikk:))
elifcim o dediğiklerini ben çocuktan önce sık yapardımm şimdiyaşlandımmmm
Kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?