merhaba canım
herkez hemne hemen aynı şeylerden şikayetçi canım bu aralar bebişler çok değişti.akşama kadar oturmuyo kaanda bazen sinirlerim harap oluyo bu ara bende streslerdeyim.
geçen streste demişti sinirden kafasını vuruyor diye sanıırm bu yaş çocukların kendini anlatma biçimi bi şekilde bu hareket.benimkide vuruyo bazen sinirlenince değil ama yanlışlıkla vurduğu biyere sonrasında defalarca vuruyor.
bende ancak emir uyuyunca gi,rebiliyorum bugün sadece 1 kere uyudu oda şuan sabah 8 de kalktı 4 e kadar uyumadı.
sinirlerimin laçkalığını saymassak oğluşun yaramazlıklaırnıda saymazsak iyiyiz canım şükür sağlık sorunumuz yok.
alah yardmcn olsun cnm buara hepsı ole galıbaaa allh yardımcımız olsunnn
ayy akşama pısara yaptım hiç sevmem eşim istedi diye yaptım bide zora yediriyor bana off off
bu arada pırasa veren varmı bebişlere gaz yaparmı acaba versemmi akşam
fufacım kilomu verdin canım sen burdanda sorayım siyahlarmı zayıf gösteriyor
allah hepimizin yardımcısı olsun canım yaaa inşallah bugünlerde geçicek bebişlerde bizde rahatlıyacağız.
saol cnm valla zayıfladım herkes bekar kız sanıyodu cocuk benım dıyınce sasıryolrdı :))46 kıloyum bende acayıp kansızlık var ondanda zayıflıyorum ebrara pırasa yedırmdım hıc ıspanak falan yıyoda pırasayıda kımse sevmez bızde :) aksama bnde karnıyarık yaptım pılav bıde tarhana corbası ahh bıde ebrarı pılav makarna yedrmeye alıstırsamm
selam herkese, nasılsınız eylül anneleri bişe sormak istiyorum bebeğinizin dişleri karardı mı benim kızımın ön iki dişi karardı 6 ayının sonunda dişleri çıkmaya başladı 5 yukarda 5 aşağıda dişi var aşağıdakinin biri azı dişi maşallahı var hiç anlamıyorum dişinin çıktığını sadece biraz fazla uyku yapıyor kızımda..dişi patlayacaksa bi kaç gün normalden fazla uyuyor normal kontrolünde sordum doktora demir damlasındandır dedi ama ben çok az kullandım toplasan 10 kez vermemişimdir ama doktor erken çıkmıştır onlarda etkilenmiştir dedi
ben demir damlasıyla ilgisini hiç duymamıştım.sadece erken çıkan dişte veya hamilelikte antibiyotik kullanımına bağlı olarak süt dişlerinin kararma yaptığını biliyorum.
Kizlar resim koydum albume hava soğuk diye kalamadik izmitte döndük optuk gezme havasi yok diye vazgectik bahara inşallah Maşukiye ye gidicez
Kizlar resim koydum albume hava soğuk diye kalamadik izmitte döndük optuk gezme havasi yok diye vazgectik bahara inşallah Maşukiye ye gidicez
geldiğini görmemişim merhaba mooncum..
hemen bakayımm
eşim geldii çıkayım.. resim paylaşma işi de bir dahakine kaldı. ve size aklımdan çıkmayan bir şeyden bahsedeceğim dün geceden beri bir an çıkmadı, paylaşmak isterim rahatça..
ohh ohhh karnıyarık pilav cacık en sevdiğim menüdür.ıspanağı bende yediriyorum ama pırasa sadee bikaç kez çorbalarına attım az biraz.yemğini hiç vermedim.
maşallah baya zayıflamışsın gerçekten.kan ilacı kullanmıyormusun canım.
benim oğlan pilava makarnaya bayılıyor yaa tokken bile yiyor özellikle pilavı bana çekmiş sanırım.
yenı basladım cnm kanım 2,5 cıktı cok dusuk ılaclar kıloaldıryo ama almam ıns buyur gel canım berber yıyelımmasallah paşaya neguzel ebrar pütürlü seylerı yemıyoo alıstıramadım nasıl yapcam bılmıyorumdaaa
merhaba canım hoşgeldin bu konuların olduğu sayfada mesela 2012 eylül anneleri falan varya o sayfada yeni konu aç var oraya tıklayıp konu açıyorsun.öncelikle yeni üye olduğumu söyliyeyim . eylül 2012 anneleri konusunu görünce yazmak istedim . bende 2012 ağustos annesiyim aslında ama baştada dediğim gibi yeniyim henüz ve bana en yakın konu burayı gördüm . uzun zamandır takip ettiğim bir site burası.. hemen hemen kafama ne takıldıysa burdaki forumları okuyup bilgilendim. ama üye olmak yeni nasip oldu.. malum annelik görevimizden anca fırsat bulabildim.. beni arkadaş olarak eklerseniz sevinirim.. :)) hee birde birşey sorucam ben forumda nasıl konu açabiliyorum ? bana yardımcı olursanız çok sevinirim:) teşekkürler şimdidenn
günaydıngüzel ve de yorgun anneler.
nasılsınız? ben iyiyim kızım da gece uyumuyordu meğer diş çıkarııyormuş, hem de hangisini biliyor musunuz??:) arkadaki büyük dişini alt sol da ilk kalın dişi.. oysa ki onun yanındakinin çıkmasını bekliyorduk sıra ondaydı bence:)) onu atlamış kızım dün baktım 3 ucu görünüyor bugün daha belli.. oyy yavrum ya nasıl da ağrı çekiyordur, sadece bağırabiliyor.
allah kuzularımın diş çıkartma evresinde (tabi ki tüm zamanında) yanında olsun.
bir de foto ekleyeceğim, fakat herkesi bir arada bir görsem daha zevkli olacak diye düşünüyorum.. sırf buraya atayım diye facede paylaştım(normalde foto koymam oraya)
eşim geldii çıkayım.. resim paylaşma işi de bir dahakine kaldı. ve size aklımdan çıkmayan bir şeyden bahsedeceğim dün geceden beri bir an çıkmadı, paylaşmak isterim rahatça..
benım kızımda pılavı cok sevıyorr herhalde genetk esımle bende cok severız bu aksam maklube var menumuzde kızım cok sevıyorr
tam açtım kız uyandı iyi mi((( zaten ne zaman uyuyor ki ((( 3 gecedir beraber ağlıyoruz. sinirlerim çok yıprandı artık.kucağıma alıyorur susuyor yrine koyuyorum ağlıyor.öğlen uyuyor.ğüüğ ben dalana kadar uyanıyor. hadi tekrar uyut derken ü---------ğğ-ğ......
frtygfjlmbvcvnkpklöçşhgtggtgh
kafam bir dünya şu an(( hep aynı konudan bahsediyorum ama gerkten çok kötüyüm artık kızlar...alllah yardımcımız olsun. aradaki saçma kelimeler benim kızceye ait:)) o da yazmak istiyor.:)
ü
benimkide uyuyo diye geldim umarım uyanmaz
canım sekoşun kızı azı dişini çıkarmış hiç beklemediği bi zamanda diş atlamış acaba senin kızdada böle bişeymi var omu uyutmuyor.
gerçi senin kız hep aynıydı değilmi acaba derdi ne cimcimenin.
allah yardımcımız olsun gerçekten zor annelik.ama bu zorluğu bile bile hala bebiş düşünüyoruz annelik işte bööle bişey.
canım sen yanıan alıp yatırırsan uyuyormu sneinle beraber yoksa aynısınımı yapıyor.şundan soruyorum acaba ayrılık kaygısındanmı yapıyo bunları.seninlemi uyumak istiyor.
bende kızına cevap yazıyorum
jhfkdhfgkjhdgkfljhgkjfkjgk
anlaşıyoruz biz böle
zamanla alışır canım böle şeyleri bebişler kendileri belirliyor benimki yerdi pirinç falan ama çorbaların içinde pütürlü bişey olunca yemezdi onuda yemeye başladı.sen arada teklif et siz yemek falan yerken bigün aklına eser yemeye karar verir belki.
merhaba canım hoşgeldin bu konuların olduğu sayfada mesela 2012 eylül anneleri falan varya o sayfada yeni konu aç var oraya tıklayıp konu açıyorsun.
teşekkür ederimmmm :)) hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?