2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar okudum gecmişi ama alıntı yapamıycam cok uykum geldi saat gece 1 oldu
resimlere baktım yorum yaptım gidiyorum
iyi geceler umarım deliksiz bir uyku cekersiniz bebişleriniz sizler ve esleriniz:)))

sanada iyi geceler canım öptüm.

Cnm allahkolaylik versin gunduz ben artik emzirmiyorum sade ogle uykusuna yatarken gecexe yatRken birkac kez emer.yani gun içinde oyalasan meme isterse en azinsan onu azaltsa cok iyi olurdu zor olacak tam bagimli olmus senin yavas yavasazalt. enn azından gunduz az emzir sana yazik cnm

kızlAr selm nasılsın?sayfalar bi anda coşmuş...geçmiş yapamadım..hareket gelmiş topiğe maaşallh ben de hastaydım bayağıdır giremedim inş.herkes iyidir...

Selam anneler nasilsiniz.
Ben hic giremez oldum. Ahmet is ev ucgeninde yorulup duruyorum
Azi disi patlati ahmetin de bihafta oldu ama azi dis diger disler gibi degil yavas yavas cikuyo cok huursuz ediyo
Altta ustte 4 er disi var. Sonra sira azilarda zaten. Aradaki kopek disleri azilardan sonra cikiyo
Onlar azilardan da zor cikarmis (
Meme konusunda ben yazin okul acilmadan gunduz emmelerini azalttim baya. Isbaslayinca zorlanmasin diye
Simdi eve geldigimde ozlem gidermek icin emiyo bi de gece uyumadan bi de sabah.
Akli iyice eriyo artik tam akli ermeye basladigu zamanlarda surekli emzirmedigimden oyle mi alisti bilmem.
Aglatma konusuna gelince ben de aglatmam
Kararli olup konusurum anliyo ahmet beni cogu konuda.
Daha meme birakmk icin erken ama limon tuzu surmus bi arkadas bi kac gunde birakmis cocuk
Bi yandan da konusup oyun yapmis fln
Yemek konusunda da herseyden yiyo masallah ama ben 4 aydan beri herseyi verdim
Blender kullanmaya usendim ogg diye diye alisti
Her cocuk farkli ama kiyas yapmamak lazim insan burda okuyunca hemen kiyasliyo
Son olarak kitap okumayi cok seviyo ahmet.
Yani ben okuyorum o resimlere bakip dinliyAtti gitti gibi bikac kelime siyluyo
Ozlemisim ne cok yazdim
Telefondan yazdim gider ins ms

herkese günaydın... kızım uyanmadan cvp yazayım
evet ben de azaltayım o zman, yoksa aniden kesmek zor olur.. şak diye mi kestiler bilmiyorum detay yoktu.. sabah akşam ilk gün, 2. gün sadece akşam, hiç yok 3. gün .... senin dediğini uygulamak isterim benim bu meme bağımlısı kızıma

ben ilk kez izledim çok etkilendim. güzel faydalı bilgiler veriliyor, lakin ben de o annenin kararlılığı olamaz..

tamam kızım uyanmadan deneyeyim sağol canım

benim ki de doğduğundan beri saatlerce emzirdim şimdi de bırakmıyor, mızmızlansa dahi koluma yatıyor kazağımı eliyor, heyecanlanıyor, memeyle kavuşuncaki sevincini hiiçbir şeye değişmem

evet ben sonuna kadar izlemedim, 1,5 yaş yazıyordu ekranda ilk başta.. 22 aylık denilmiş olabilir sonra.. kararlılık önemli çocuk büyütmede her ne konu olursa olsun..
bir ara ben de kucağımdan indirince ağlıyordu, eşim al uzan emzir dedi, o gece sürekli memedeydi ağzı da mı yorulmaz:)) sonra gündüz de uzandım emzirdim bi baktım hem uyuyor hem emiyor, hiç abartısız 2 saat, sızmışım kalktım baktım hala memede,sonra çektim uyandı.. bir daha da seni uzanarak emzirmeyeceğim dedim,, 14 aylık dönemde 4 kere uzanıp emzirmemişimdir. bellki de uzanarak emzirenleirn hepsinde bırakmama sorunu vardır..
anneme anlattım da rahatladım biraz rahatlattı beni, ilk buraya yazmadan önce.. yoksa çok doluydum

selam mattika, öp ahmeti yerime.. benimkide azıları çıkarıyor

kızlAr selm nasılsın?sayfalar bi anda coşmuş...geçmiş yapamadım..hareket gelmiş topiğe maaşallh ben de hastaydım bayağıdır giremedim inş.herkes iyidir...
hamılelıgını tebrık ederımm allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın ınss..cok gecmısolsun neyınız vardı

bızımde azılar gelıyor baya bı huysuzluk var.benım kızımda sarkı soleyınce cok hosuna gıdıyor oynuyor. oynak bı kızmm olucak sanırsam..bende meme bıraktırmak ıcın sıyah bant takanları duymustumm yada kül surerlermıs eskıler.. zamanı gelınce herkez bırakıcak tabıkıdee super dadıyı bende ızledım cok agladı ordakı bebekk ama duzene oturdu sanırsam

Can im Allah saglikla bebeğini kucagina alma yi nasip etsin yagizimiz abi olacak ha merak ettim cinsiyetini öğrenince hemen buraya yaz olur mu
Geçmiş olsun bu arada canim

A.s mattikacim kolay gelsin CNN sana maşallah ahmete yiyen çocuk iyi oluyo bizde pilav fon yi yo ama yemeklerde katı gelince tukuruyo
Eylülün de azi dişi kabardi iyice bende diyordum köpek diş cikmadan o cikarmi diye
Nazil kitaplar iz var bahsetsene biraz

suksuk
sağol cnm amin inşallh.grip olmuştum atlatamadım o da bronşite falan çevirdi işte.öksürük falan...şimdi daha iyiyim ama çok şükür...

arzural
sağol cnm benim amin inşallah...ayy bende cinsiyetini çok meark ediyorum.sağlıklı olsun tabiki de ama merak işte öğrenir öğrenmez yazıcam canım...

zor canım gerçekten zor kararlılık en önemli şey ama bebişler karşısında kararlı durabilmekte zor.

Eki Görüntüle 863296

sormussunuz maklube ne dıyee fotosunu ekledım bende

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

geçmiş olsun canım

benimki okumayı deil yıtmayı seviyor maşallah ahmete.bende telefona programlar yüklüyorum sesli hayvanlar falan var mesela köpeği gösteriyo seside çalıyo arkadan o şekilde dikkatini çekiyo anca.
demek sizde azıları çıkarıyorsunuz hemencik çıkar inşallah dişleri.

Artık benimde bir tabletim var

ooo hayırlı olsun tabletin güle güle kullan.

Elif öykü sağol canim kocisimde sağolsun
Neler yaptin bugün kaan nasil

selam kızlar

napıyorsunuz umarım iyisinizdir

arzural hayırlı olsun tabletin cnm

Sağol canim
Biz iyiyiz çok şükür siz nasilsiniz

Bizde iyiyiz tatlim oğlum pc ye el koyunca cepten girdim..
Seninkiz yuruyordu dimi benimki illa tek elimi tutmak istiyor o orkuyu yenemedi bir türlü siz nasil alistirdiniz:26:

Elif öykü sağol canim kocisimde sağolsun
Neler yaptin bugün kaan nasil

tanışma yıldönümü doğumgünü falanmı canım hayırdır
napıyım canım komşuya çıktım bugün onunda elif adında eylül doğumlu bi kızı var.ama bugüne kadar tanımak nasip olmamıştı genelde yoktu burlarda kayınvalidsinde falan kalıyormuş bi ara.bugün çıktım işte tanıştık bebişleri tanıştırdık.sonrasında iş güç kaan üçgeninde bi gündü.hala mızır mızır bazen sabrımın sonlarında olduğumu hissediyorum.

sen nasılsın canım eylül hanım neler yapıyor.

selam kızlar

napıyorsunuz umarım iyisinizdir

arzural hayırlı olsun tabletin cnm

selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın fatih paşa nasıl.

canım ben ensesinden uta tuta alıştırdım yani kıyafetinin ensesinden ve ona çaktırmaan bırakıyordum arkasında olduğumdan çok farketmiyordu.balarda bizimkide elini bırakmadan yürümüyordu ensesinden tutunca daha kolay oldu ona farkettirmeden bırakmak.farkettiğindede zaten bi bakıyorud yürümüş cesaretleniyordu bu şekilde.

kızımın 2. azı dişi çıkıyor ve bu sefer ateşi çıktı şimdi, belliydi aslında tüm gün çook mızmızdı kucaktan inmedi, gece uyumayacak yinee:18:

Kolay gelsin sekos. Ahmetin de ikinci aci cikti cikicak. Ishal gibi yapti bugun salgin da
varmis distendir ins.
Kitap olarak en son bebek koala serisini aldim. Basinda durmazsam biraz bakiyo sonra yirtiyo
Bayadir kitap okuyoruz daha kucukken hayvanlar renkler vs resimlere bakiyoduk sadece
Gun gectikce daha uzun dinliyo. Baslarda yarim dk dinlemeden yirtmak istiyodu
Zamanla alisti yine yirtar biraksam. Yer hatta :))
Cok yorgunum ahmeti uyuturken sızıp gidiyorum hep camasir asicam diye zorla kalktm az once
Bi de yaninda uyuyup kaldigimdan yanimizda yatmaya alisti. Gece sirf yanima gelmek icin kalkiyo

Alinti yapamadim telefondan herkesi opuyorum cok

sorma canım çok zor vallahi azaltmaya çalışıyorumda ağlaya zırlaya kendini paralıyor mememde memem milletin içindede yapıyor.

Eki Görüntüle 863296

sormussunuz maklube ne dıyee fotosunu ekledım bende

eline sağlık canım çok nefis gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…