2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar nasılsınız..bugün bomba gibi hisssediom kendimi :-) :nazar: maaşallah..hiç hamile değilim gibi...nerdeyse 3 ay olck daha kiloda almadım:nazar: yağıza bugün kendi kendine uyuma eğitimine başladım.öğle uykusuna öle uyudu ama 1 saat sürdü...bakalım nette zaten ilk gün uzun sürer dio..

masalahh yagıza dıslerı tamamlıycak yakında. bende ılk 5 ay kgalmammıstımm ne olduysa ondan sonnra oldu.. bebegın yuruyordu demıı hamılelık nasıll cocukla ugrasırken yoruluyormusun yardımcın varmı

kızım uyumuşken bir bakayım dedim..
yeşim maşallah size aman nazar değmesin.. uyku eğitimini nasıl veriyorsun?
h.sonu herkes yoğunmuş galiba uğrayan olmamış buraya

Herkese merhabalar umarım anneler de bebislerde iyidir

Elifoykucum gelmemissin nasılsın emir pasa nasıl

Arkadaşlar diş cıkarmak kaç aylıklen başlıyor :))

Disle dogan bebek bile oluyor 3 aydada 13 ;.aydada cikaran oluyor benim pglum 9 aylikken 4 dis aynı anda cikardi biz tek dis beklerken.:7:genetik birazda belli olmaz yani:46:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu ne sessızlık kımseler ugramamıs gene yaraamazlıklara devam edıyor kuzular herhalde :52::52::52:

Disle dogan bebek bile oluyor 3 aydada 13 ;.aydada cikaran oluyor benim pglum 9 aylikken 4 dis aynı anda cikardi biz tek dis beklerken.:7:genetik birazda belli olmaz yani:46:

İlk defa duydum gercekten dişle dogan cocuk varmı yaa :)) oglum 2,5 aylık merak ettım acaba ne zaman dış cıkarır dıye artık bekleyıp görücez :)) senınkıde maşallah hepsının acısını bırden cekıyim demıstır yavrucum :)

Callodi tskrederim cnm.seninkilnede maşallah 2.5 aylik demek rabbim esirgesin

Herkese merhabalar umarım anneler de bebislerde iyidir

Elifoykucum gelmemissin nasılsın emir pasa nasıl

iyiyim canım yani iyi olmaya çalışıyorum emirim sıkıtntılı dişten dolayı ne gece ne gündüz uyumuyoruz.çok yoruldum günd
z uyumadığından burayada gelemedim.kaan uyurken gelip bakıyordum.

sen nasılsın canım fatih nasıl neler yapıyo

sela anneler umarım herkez iyidir

yeşimcim dişleriniz hayırlı olsun umarım zorlanmadan tamamlarsınız aızlarıda
bu arada uyku eğitimini naısl veriyorsun.ben 1 saat sürmesine rağzıyım sallayarak bile 1 saatte anca uyutuyorum bazen dahada uzun sürüyor.

Elifoykucumm iyiyz biz tatlim benim sipada mizmiz bugun oglen yatmadi salladiysamda uyumadi sizde allah kolaylık versin zor yani yardim eden olsa iyi olcalta oda yok

mooncum yardım eden olsa ne de güzel demişsin:(((((:14::14:
şu 3 günklük tatilde annnemlere mi gitsem diyorum bunaldım yoruldum sıkıldım...
bu gece yine formundaydı benim cızzz:55:

mooncum yardım eden olsa ne de güzel demişsin:(((((:14::14:
şu 3 günklük tatilde annnemlere mi gitsem diyorum bunaldım yoruldum sıkıldım...
bu gece yine formundaydı benim cızzz:55:
aynen cnm ya yardımcı olan yok allah bize güç kuvvet versin imkann varsa git valla 3 gün 3gündür

günaydın pek bi hareketsizleşti burası:44:
eliföykü hepimiz aynıyız tatlımm
moon annemler olmasa da sevdiğim bir arkadaş var tayin istemişlerdi başka bir yere. olmazsa oraya gideriz kafam dağılır.. bağlasalar durmam o 3 gün:35:

bayanlar benim kız bu 5 gecedir idrarı sürekli sırtına taşıyor neden acaba? çıldıracam nevresimlerini her gün yıka kurut akşam hoop bir daha çişli, hadi yıkarım sorun değil üzerini değiştireceğim zman çoookkk ağlıyor uyumak istediği için, memede içini içli içli çekiyor kuzum:(
bugün yine gördüm 6:30 da ellemedim ama için hiiç rahat değiil:26:acaba soğuk alır mı ciğerleri falan ne bilim ya size sormak istedim..
çok sıkı da bağlıyorum
birazdan uyanır

moon annemler olmasa da sevdiğim bir arkadaş var tayin istemişlerdi başka bir yere. olmazsa oraya gideriz kafam dağılır.. bağlasalar durmam o 3 gün:35:

bayanlar benim kız bu 5 gecedir idrarı sürekli sırtına taşıyor neden acaba? çıldıracam nevresimlerini her gün yıka kurut akşam hoop bir daha çişli, hadi yıkarım sorun değil üzerini değiştireceğim zman çoookkk ağlıyor uyumak istediği için, memede içini içli içli çekiyor kuzum:(
bugün yine gördüm 6:30 da ellemedim ama için hiiç rahat değiil:26:acaba soğuk alır mı ciğerleri falan ne bilim ya size sormak istedim..
çok sıkı da bağlıyorum
birazdan uyanır

Cnm bez numarasini büyüt bende5 e gecicem 4.+kullaniyodum.kiyamam kuzuya

Elifoykucumm iyiyz biz tatlim benim sipada mizmiz bugun oglen yatmadi salladiysamda uyumadi sizde allah kolaylık versin zor yani yardim eden olsa iyi olcalta oda yok

canım yaa allah kolaylık versin hepimize ne gece ne gündüz uyumuyo bunlar şu dişler çıksaydı hepsi bitseydi rahatlardık biraz.dün yine 100 kere kalktım yanıma alıyorum oyuna geçiyo uyumuyo yanımda çıldırmama az kalmıştı yani.

çok sıkı da bağlıyorum
birazdan uyanır

hangi 3 gün canım ne tatili var ben bişeymi kaçırdım durma zaten gez bacım gez.bugün hava güneşli bizdemi çıksak acaba.

canım geçenlerde bizde yaşadık bikaç kere sonra tekrarlamadı.bu ara çokmu su içiyo acaba yada bezmi küçük geliyor.kaç kilo hivda bez numarasınımı büyültmen gerekiyor acaba.canım uyansa bile değiştir üstünü ıslaklık üşütür hep yavrunu gecenin yarısı alt değiştirip üst baş değiştirmek baya zor oluyo ağlayıp duruuyorlar ama hasta olmalarındansa ağlamaları daha iyi boşver.

Back
X