2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin inşallah

Al benden de o kadar. Arada hafif midem bulansım eşim "sen dayanıklı kadınsın, çok sağlıklısın mızmızlanma" diyor.

Neden boyle diyorlar anlamiyorum ilkbaslarda banada esim ole dedi sonra istifra etmeye baslayinca giki cikmadi bi keresinde cok sinirlendim git basimdan dedim

Eki Görüntüle 353079

kızlar ben şimdiden odalara göz gezdirir oldum......sizde güzel odalar bulursanız paylaşın, belki birimizden birine fikir olur....

çok güzel odalar ama ben ilerde başıma bela olur diye boş odam olmasına rağmen sadece park yatak ve dolap alacağım ama özenmiyor değilim :)
alınca resmini ekle :)

ayy ne güzel ben devlette yaptırdım göstermedi bebişimi kağıdını da vernmedi oysa ne gzüle çok belirgindi dğer ultrasonra göre
başını oynattı sadece onu gördüm

ikside negatif
yani geçirmemşim ve şu an da geçirmiyorum
ama et yiyom ben valla dışarda
çok kasmıyom napıyım

aaa ne güzel maşalhh
belirtiler erkekti :)
demekki halk hurafeleriyimşşş :)

geçmiş olsun canım kendine ii bak 1 hafta sonra tehliken tam geçer bu hafta çok dikkatli ol yürüken bile

eğer 2 kız olursa ayrı ayrı oda yapmanın almei yok ve alanlarını da daraltmak istemem bakın şu odalar nasıl....renkler den çok modellere odaklanın ama lütfen :)

Neden boyle diyorlar anlamiyorum ilkbaslarda banada esim ole dedi sonra istifra etmeye baslayinca giki cikmadi bi keresinde cok sinirlendim git basimdan dedim
Bir de benimki nasıl nazlıdır. Hapşursun üç gün yatar çok hastayım diye.....Onların başına gelse kıyameti kopararlardı...

dışarıda salata da yeme. evde de sirkeli suda beklet öyle yıka meyve ve sebzeleri... sokak hayvanlarından da uzak dur.

eşimle konuştum yavaş yavaş yer etsin kafasında :) kız olursa aynı odaya alırım ama erkek olursa istemem kızımın odası pembe beyaz hep... erkek olursa yeni oda lazım ... şöyle maviler olsun dilsenin odası ona hitap etmez.

canımmmm hayırlı olsun kızımız oluyor haaaa Allah tamamına erdirir inşallahh

hep oğlan oğlan diye diye alıştırmışsın bizi MUSTAFA ya
şaşırdımmmm

filiz ay oda derdine düştüm kaçırdım ya:) hayırlıııı olsun kızışınnnnnnnn ona kocaman birrrrrrrrr
darısı bize inşallah ya...5 martta gideceğim bakalım...

şu çok ilginç ama lüzumz-suz bir kaç ay sonra yatak derdine düşeriz herlade

ben çok kötüyüm, işten erken geldim eve zaten bugün çok asık suratlı ve keyifsizdim. Eve geldim bir sürü işim var yetişemiyorum, kafamdayamak istediğim bir sürü şey var ve bende deli gibi umutsuzluk. her yerimi kapladı birden. ağlamaya başladım, susamdım, karamsarlıktan kendimi bulamıyorum...

ah canım ne oldu sabah kötümü kalktın yataktan... oluo bu buhranlar nedense... üzülme ya...

ewet biçok arkadaş cinsiyetleri öğrendi hayırlı olsun darısı başımıza olsun inşallah sonradan değişmez cinsiyetler çünkü bu haftalarda yanılma payı çok oluyomuş bi ay erkek olucak die alışıp bisürü bişi alıp kıza dönmesi hiç hoş olmaz inşallah öğrendiğimiz bütün cinsiyetler doğrudur değişmez

Ben de dün kötü bir gün geçirdim. BAzen bana da geliyorlar öyle.... Güzel bir ıhlamur yap ve erken yat bugun...

bu ara normalmiş bu tarz şeyler zaten herşeye yetişmek zorundada değilsin zaten çalışıyosun bide hamilesin üstüne bütün ev işlerine yetişmek zorunda değilsin bırak iş durur sonrada yapılır strese sokma bu kadar kendini bence sıcak bi papatya çayı iç uzat ayaklaını dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…