2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya kızlar dua edınde eylulum ıyılessın hastaneden yazıyorum aksam 8 den berı burdayız yatıs verıcekler bırazdan sabahtan berı kusuyo 35 fln oldu 2. Serumdayız dua edın bızleree

ya kızlar dua edınde eylulum ıyılessın hastaneden yazıyorum aksam 8 den berı burdayız yatıs verıcekler bırazdan sabahtan berı kusuyo 35 fln oldu 2. Serumdayız dua edın bızleree

Ay geçmiş olsun cnm ne durumda yavrumuz allahim sifa versin yardimcin olsun .haberlerini bekliyoz.nesi varmis ya merak ettim

Arzu cok gecmis olsun. Simdi nasilsiniz cabuk iyilesir ins.
Salgin var bebekler hep ishal kusma. Yegenim de hastaymis.
Herkese acil sifalar
Haber et durumunuzu merak ederim ben

canım hayırdır ne oldu kuzucuğa çok geçmiş olsun allah şifa versin.haber ver bize meraklandırma.geniz eti demiş en son doktor ne oldu birdenbire.hastanedemi kaptı acaba bişey.

cok uykusuzum kızlar yorgunum
kusmaya ishalde eklenınce rota vırusunu dusunduler gaitadan sonrada kesınlestı ateste oluyo 38lerde cok halsız bıtkın kızım
sanırım 3 gun oncekı hastane zıyaretımızden oldu off zamanda gecmıyo bugunde burdayız sanırım

çok geçmiş olsun canım inşallah allah tez zamanda şifasını verir geçen sene ishal yüzünden bizde hastaneye yatıp serum yemiştik,

iyileşmesi 22 gün filan sürmüştü çok kötü günlerdiinsan coçuğu hasta olunca mahvoluyor.

Rota aşısı olmusmuydu arzuralcim

arzu tekrar geçmiş olsun. çabucak iyileşsin kuzu inş.
ben de merak ettim rota aşısı yaptırmış mıydınız?

sagolun kızlar Allah razı olsun dualarınızda adımızıda anarsanız cok mutlu oluruz
rota asısını yaptırmamıstık sımdıkı aklım olsa tabıkı yaptırırdım cok kotu bı hastalıkmıs kızım kusmaktan sesı kısıldı sımdıde atesle ve ıshalle mucadele edıyoruz hıcbısey yemıyor 3 gun olacak serum verılıyor

Arzura lcim benim arkadasim asi yaptırdı ama onun kizida yakalandi ates kusma ishal vardo oda iki ucgun serum yedi tabi rota aşısı ni orda vurdiklari icin rota demediler drlar salgin dediler

çok geçmiş olsun arzural cım.. inş. eylülümüz bir an önce toparlanır sağlığına kavuşur.. çook üzüldümm .. şu hastanelerin de devleti de özeli de aynı, hasta olmayanı hasta yapar gönderir.. bebelerimiz hasta olmasınnnn
şimdi nasıl?

Arzural çoookkk geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.dualarımdasınız.allah şifa versin bir an önce.

Elifff sağol cnm cvp için. Ben kahvaltı da zorlanıyorum. Oynamak istiyor hep.eline alıyor.yere atıyor.akşam yemeğinde de yapıyor ama yine de yiyor akşam.ama kahvaltı yapmıyor desem yeridir. Süt içiyor işte.

Yaaa kızlar bu arada ben adetimi hiç takip etmiyordum.olmam lazım ama olmuyorum. Bir takvime bakayım dedim. 12 gün geçmiş Hamile olacağımı düşünmüyorum ama ya hamileysem......hamileleik neyse de daha bizim bebeler çok küçük yaa. Aralarında 2 yaş bile olmayacak. Ikisi de ilgiye muhtaç.ikisi de bakıma muhtaç....bu duygu beni bitirdi dün geceden beri.

allah hayırlısını versin tatlım. çık bi test al, ik idrarınla yap sabah(gerçi ben olsam sabahı bekleyemezdim )
çıkamıyorsan malum havalar soğuk eşin gelirken getirsin..
ben de takip etmiyorum benim ki düzensiz zaten, en son ne zman oldum hatırlamıyorum bile:))

Tatlim baya gecmis benimse 10 Gun gecti ve geldi geçen ay acayip stres oluyor insanhayirlisi atik oldiysa buyurlr birlikte ben eylul gibi calosmaya başlıcm bebwk icin oda dogsun birlilte buyusunler bemde hayatima baloyim cok ara vermek istemiyorum

Arzural;
çooooook geçmiş olsun. inşallah hemen iyileşir. neyseki çabuk farkedip doktora gitmişsiniz. rotada erken müdahale çok önemli diye biliyorum.
Umutluay;
bence de test yapıp kesin olarak öğren. olmuşsa da hayırlısı olsun,2.yi düşünüyosan bence aradaki yaş farkı o kadar da az olmayacak,o doğduğunda kızın 2 yaşında olacak,çok iyi anlaşırlar bence. bu arada bende kahvaltıyı hala bulamaç veriyorum. ayrı ayrı yemiyo benim kızım. diğer öğünleri de hala püre şeklinde. püre yapmadan beslediğimizde çiğnemiyo,tükürüyo,yutmuyo.

15 ay kontrolüne gittik ve nihayet doktor değiştirdim.şimdiye kadar götürdüğüm doktor kilo takıntılıydı.boy 80 cm,kilo 9800 çıktı. doktor "tam istediğimiz gibi bir bebek. boyu uzun,kilosu fazla değil " dedi.keşke şimdiye kadar değiştirmiş olsaydım.en başından beri moralimi bozuyodu diğer doktor. zaten benim kızım çok hareketli,yediğini tutmuyo,bütün gün evin içinde koşturup duruyo,sadece uyurken hareketsiz. kızım söylediğimiz kelimeleri kolayına gelirse tekrar ediyo,söylediği yaklaşık 30 kelime var,onun haricinde bişey isterken ıh ıh diyo,konuşmaya tam olarak geçemedik,sizde durumlar nasıl?

Kizina masallah cnm kilo boy iyi zyif degil normal kilo onemli degil sağlıklı olsunlar.daa benimkide cumle olusturmuyor erken daha konusunca susturamicaz bunlaridaha küçükler

canım tekrar çok geçmiş olsun dularımda canım eylül prenses.
bende yaptırmadım rota virüs korktum şimdi yaptırsamıydım acaba

canım mevsimselde olabilir takip etmiyordum adetimi dmeişsin belki hep düzensizdir.inşallah allah gönlüne verir.hayırlısı olsun hakkınızda

ben kaç aydır adet olmuyorum olduğum iğnelerdenmiş 12 aya kadar adet olamayabilirmişim o yüzden streslenmeyi bıraktım test bile yapmadım hiç iğnedendir deyip geçiyorum.

maşallah kızına 30 kelime konuşuyormuş benimki saymadım ama 10 kelime anca söylüyordur.

Kizina masallah cnm kilo boy iyi zyif degil normal kilo onemli degil sağlıklı olsunlar.daa benimkide cumle olusturmuyor erken daha konusunca susturamicaz bunlaridaha küçükler

evet ya,konuşmaya başladıklarında durmadan bıcır bıcır anlatıcaklar,bişeyler sorucaklar sürekli,ama çok sevimli oluyo ilk konuşmaları :)

15 aylık bebek için 5-10 kelime söyler diyo seninki de yeterli kelime söylüyo canım. hem kızlar dil konusunda erkeklerden daha önde oluyo genellikle. senin oğlunun yemek şekline özeniyorum ama keşke benim kızım da püre yerine çiğneyerek yese,kahvaltısını bulamaç yerine ayrı ayrı yese

sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…