2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Saolasn cnm Aynen uyku duzeni cok guzeldi ama dislerdn alttan 2 usten 2 azi disi patlams bde kopek dsi ckyor oda zor bide grip cok fenayiz bu ara cnm

Cok gecmis olsun ayni durum bzde de var ben pedofen ve aferin veryrum oksurugu vardi actidem iciriyodum ve burun spreyi kullanyrm skur oksuruk gcti
öksürük yok şükür sekrol var ben de öksürük şurubu. burun spreyi sıkıyorum arada (deniz suyu) rhinf diye başlayan bi sprey vermişti dr ama kullanmıyorum.. burnu akıyor diye vermiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum

serumu hiç dumamıştım. inş. geçmez ama sanırım geçti
her yerde hastalık var, geçen 15 dklığına herkes hastaydı ben ordan kaptım.. çıkılmazmış hiçbir yere dedim, oturuyorum evde artık soğuklar bitene kad<ar

Saolasn cnm Aynen uyku duzeni cok guzeldi ama dislerdn alttan 2 usten 2 azi disi patlams bde kopek dsi ckyor oda zor bide grip cok fenayiz bu ara cnm
çokk geçmiş olsun diş hem de hastalık zor geçiriyordur ebrarımız

Saol cnm sen damla sk yine cnm daha rahat
nefes alir salgn var valla bzde ckmyoz artk evdyz

uykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..

hadi gözünaydın. istekli değilmişsin sen de. sıkı korunun bari

anam hepsi aynı model bunların. ahmet çek bırak araba oynuyo onu öğrendi bu defa her bulduğunu çekip bırakıyo
öndeki iki diş çıkmadan yanların çıkması komik olmuş ama köpek dişleri azılardan sonra çıkıyo onda normali yapayım demiş efe

yine efesiz bi zamanın varmış. benim okul seninkinin tersi. 12:30 da gidiyorum ahmeti bakıcıya bırakıp. akşam 6 ya da 7 de geliyorum.
sabah yemek yaptıysam yemek var, ahmet paçama yapışıp bacaklarımı ısırıyo yemek yaparken
bi şekilde akşam yemeği sonra ahmeti uyutcam diye ben de uyuyorum. güya ikinciyi yapıcaz ama yapamıyoz
sabahtan öğlene evde mesai öğleden akşama okulda.
ne zormuş hayatımız be yazınca. ama ben mutluyum Allah versin şikayet etmem 3 çocuk 4 çocuk büyütürüm

çok geçmiş olsunn. kilo da vermiştir kuzu bi an önce toparlar inş.

çok geçmiş olsun ikinize de. ben de okuldan grip kapıp oğluma geçiriyorum. ağır bi hastalık olmadıktan sonra üzülme küçükken hiç hastalık geçirmeden olmazmış bağışıklık sistemi açısından. huzursuzsa parasetamol içeren bişey versen gece rahat uyur diye düşündüm ama sekrol dolven fln bilmiyorum içeriklerini

Son düzenleme:
uykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..

aynen azının ucunu elimle hissediyorum ama çıkamadı kaç gündür. çıkamadıkca da geceleri uyanıyo işte. bi de uyanıp yanımızda yatıyo 3 kişi zor sığıyoruz yatağa

size de geçmiş olsun fufacım. kışı bu hastalıklar yüzünden sevmiyorum ben. ahmetin de köpek dişi beyazlamış baya azılar zaten çıkıyo.
arkadaşım en zor köpek dişi demişti. allah kolaylık versin size, hepimize.

karlar düşer düşer düşer aglarım
bugün de tatilyarın da yarın da
4 gün kuzumlayım
keşke eşime de tatil olsaydı
efe rekora dogru koşuyo 55 dk dır uyuyor

özlemişim burayı tabi
az coşmadık aglamadık sır paylaşmadık dedikodu yapmadık
hasta bebelere geçmiş olsun
diş çıkaranlarakolaylıklarannelerine babalarına sabırlar diliyorum
köpek diş sonra mı geliyormuş mattıka demek köpek dişler daha zor oluyormuş
bittik biz o zaman daha 13 diş var çıkmayantabi yaşına 2 dişle girersen olacagı bu efe bey

foto en kısa sürede yükleyecem
şimdi biraz albüm gezmece

Allah kolaylık versin herkese zor getcekten annelik .

Kopek disi ve ilk disler zormuş :18:bizimde azilarin yarisi gözüküyor daha tam çıkmadı

Herkese selam

Karam hoşgeldin sende cnm bayacdir yoktun efenin resmini koyda gorelim ozledikkkkkk

Arzuralcim nasıl oldunuz ishaliniz Bittimi

slm kızlar hiç geçmiş yapamadım.

eylül hastaydı inşallah iyidir.

benimde canım çok sıkkın ,bizim gelin erken doğum yaptı 33 haftalık bebek yoğun bakımda ciğerleri gelişmemiş maalesef ,ne zaman

çıkacağı belli değil.hala olduğuma sevinemedim doğru dürüst.

allah aynı durumdaki bütün bebeklere sağlık versin inşallah.bizim mertte herzamanki gibi aşırı yaramaz işim zor.

bide bize bugün kayınpeder kalmaya geldi.

dişler çıksın rahatlar kuzucuk şükür uykun sorununuz yok diş yada hastalık zamanları dışında.şanlısın canım bu konuda.ebrar baya cümleler kuruyordur artık değilmi.

hiç çıkmayacaksın biyere şu soğukta en mantıklısı bu aslında.ama sen çıkmasan biri geliyor misafirliğe yada eşin işe gidip geliyor bi şekilde bulaşıyo valla bu hastalık

sizin baya çıktı dişler şurda kaç dişniz kaldı canım rahatlarsnız yakında.diş mevzusunu bitirir elifcik erkenden.

selam canm

geçen aklıma gelmişti noldu acaba zamanıda tam hatırlayamadım doğdumu daha varmı diye bi aklımdan geçmişti.
hayırlısı olsun canım ya iğne falan vurmamışlarmı doğum öncesi ciğer geliştirici vuruluyo erken doğumlarda diye biliyorum.inşallah hemncik sağlığına kavuşur canım annesinin kollarına verirler.anneside çok üzgündür.allah en kısa zamanda kavuşturur inşallah.

kız yinemi geldi bu adam evi bitmemişmiydi daha

bunun suyu gelince apar topar sezeryana almışlar vurdular mı diye sordum ama onlarda bilmiyor.

evet üzgün kolay değil bebeğini günde en fazla 1 dk uzaktan görüyor allah kimseye yaşatmasın.

biz daha hiç göremedik .amin inşallah canım minik buğra hemencecik toparlayıp annesinin kollarına gelir.

kpye gelicek olursak evine taşınalı 2 ay oldu torununu özlemiş.tamda sırasıydı yani zaten moralim yok 20 güne gitse şükredicem

bi ikimiziz zten burda yaalnız olan, seni gayet ii anlıyorum. sırf
bu yüzden değil mi seneye tayin istemeyi düşünüyoruz
çok geçmiş olsun, inş. tez zamanda kuc ağına alır

Hepiniz sağolun kizlar eylulum iyileşti çok şükür biraz kilo verdi mattikacim
Moon sekos elifoyku umutluay suksuk Karam fufa marji mattika aklima gelmeyen tüm arkadaşlar im iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Tüm hasta bebislerimizede acil şifalar diliyorum hivdacima ebrarcima
Marji sizin gelininizede çok üzüldüm hemen cikar umarim kuvezden annesinin kucagina gelir hemen iyileşir yavru insallah

bi an önce çıkar küvezden inş. çok zordur:26:

iştahı bol olur toparlar yeter ki iyi olsun.

Marjicim inşallah bebisiniz hemen toparlar kendini rabbim korusun yardımcınız olsun
Hay o kp de bi alem ya onun ne işi varmis karda kisda .

selam kızlar nasılsınız?bayağı oldu giremedim.evde yoktum.geçmiş yapamadım herkes iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür.yağız bir ara hasta oldu şimdi iyi çok şükür...çok öksürüyordu.üşütmüş bayağı bi..Allah.tan şimdi iyi....bu arada yine oğlum oluyor benim kısmetse..dr.um % 90 erkek dedi ama bir daha ki ay kesin belli olur dedi..bakalım kısmet...

gecmıs olsun cnmm .. tebrık ederımm bır oglusun daha olcak.. nasıl gecıo hamılelık.

As cnm o hadi maşallah rabbim takmamina erdirsin.gecmis olsun yagizada acil şifalar diliyorum erkektir kesin ozaman cnm erkeler hemen gosterir pipiy i

Kizlar gecen k.anne geldi bize fatihin altini degistirdi ogunden beri elletmek istemiyor pipisi ni baktim hafif sislik var sunnet derisini temizledm dedi
i. ben sade banyoda yaparim yumusayinca hafifce bugun pipi ucundaminicik beyazlik farkettim ilik su ile temizledim
Suan elletiyo pipiyi sorun yok boyle bisey basiniza geldimi

gecmıs olsun cnmm .. tebrık ederımm bır oglusun daha olcak.. nasıl gecıo hamılelık.

As cnm o hadi maşallah rabbim takmamina erdirsin.gecmis olsun yagizada acil şifalar diliyorum erkektir kesin ozaman cnm erkeler hemen gosterir pipiy i

sağolun kızlar..amin inşallah..Vallahi hamileliğim güzel geçiyor maaşallah bulantım falan yok olmadı hiç.yağız.da çok eziyet emiyor Allah.tan şimdilik güzel bakalım inşallah böle devam eder...ayyyy 2 tane gelin gelecek sanırsam bana kısmet tabiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…