canım geçmiş olsun prensesede sanada atlatırsınız hemenecik inşallah.uykuus iyice bzulmuş ebrarın hayırıd rcanım bu kadar geç yatmıyordu değilmi
bütün bebişler aynı canım ya bi ev doluus oyuncağı var nerdeyse ama oynayan kim kablolar ev aletleri çekmeceler pencereler oyuncağımız oldu bizimde.
seninde işin zor canım ya hem ev hem iş hem bebek.tabi buraya gelmeye zamanın kalmıyordur.sabah 6 da kalkıp gidiyosun bide oyy oyyy
canım inşallah ishalide geçer prensesin atlatsın bi an önce kuzucuk.halsiz kalmıştır iyice canım yaaa.yedirebiliyorsan patates muz falan yedir canım bol bol.pirinç lapasıda iyi geliyor.bizimki ishalken iyi gelmişti bize.
geçmiş olsun canım inşallah hivdayada geçmez hastalığın.burun tıkanıklığına serum sıkabilirsin şırıngayla burnuna.bize iyi geliyordu.eczaneden almıştım bildiğimiz serum eczacımız ve doktorumuz önermişti.
öksürük yok şükür sekrol var ben de öksürük şurubu. burun spreyi sıkıyorum arada (deniz suyu) rhinf diye başlayan bi sprey vermişti dr ama kullanmıyorum.. burnu akıyor diye vermiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorumCok gecmis olsun ayni durum bzde de var ben pedofen ve aferin veryrum oksurugu vardi actidem iciriyodum ve burun spreyi kullanyrm skur oksuruk gcti
serumu hiç dumamıştım. inş. geçmez ama sanırım geçticanım geçmiş olsun prensesede sanada atlatırsınız hemenecik inşallah.uykuus iyice bzulmuş ebrarın hayırıd rcanım bu kadar geç yatmıyordu değilmi
bütün bebişler aynı canım ya bi ev doluus oyuncağı var nerdeyse ama oynayan kim kablolar ev aletleri çekmeceler pencereler oyuncağımız oldu bizimde.
seninde işin zor canım ya hem ev hem iş hem bebek.tabi buraya gelmeye zamanın kalmıyordur.sabah 6 da kalkıp gidiyosun bide oyy oyyy
canım inşallah ishalide geçer prensesin atlatsın bi an önce kuzucuk.halsiz kalmıştır iyice canım yaaa.yedirebiliyorsan patates muz falan yedir canım bol bol.pirinç lapasıda iyi geliyor.bizimki ishalken iyi gelmişti bize.
geçmiş olsun canım inşallah hivdayada geçmez hastalığın.burun tıkanıklığına serum sıkabilirsin şırıngayla burnuna.bize iyi geliyordu.eczaneden almıştım bildiğimiz serum eczacımız ve doktorumuz önermişti.
çokk geçmiş olsun diş hem de hastalık zor geçiriyordur ebrarımızSaolasn cnm Aynen uyku duzeni cok guzeldi ama dislerdn alttan 2 usten 2 azi disi patlams bde kopek dsi ckyor oda zor bide grip cok fenayiz bu ara cnm
öksürük yok şükür sekrol var ben de öksürük şurubu. burun spreyi sıkıyorum arada (deniz suyu) rhinf diye başlayan bi sprey vermişti dr ama kullanmıyorum.. burnu akıyor diye vermiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
serumu hiç dumamıştım. inş. geçmez ama sanırım geçti
her yerde hastalık var, geçen 15 dklığına herkes hastaydı ben ordan kaptım.. çıkılmazmış hiçbir yere dedim, oturuyorum evde artık soğuklar bitene kad<ar
çokk geçmiş olsun diş hem de hastalık zor geçiriyordur ebrarımız
hadi gözünaydın. istekli değilmişsin sen de. sıkı korunun barisağolun kızlar 13. gün sonunda test yapacağım zaman hastalandım:))) ayyy çok zor yaa.. inanılmaz vicdan azabı duydum. kızım daha çok küçük çünkü yaa.emindim olmayacağına ama nasip işte. rabbim ol derse olur.
arzural çok sevindim çok şükür. inşallah çabuk kendine gelir de eve gidersiniz. hastane psikolojisi de çok kötüdür çünkü(
anam hepsi aynı model bunların. ahmet çek bırak araba oynuyo onu öğrendi bu defa her bulduğunu çekip bırakıyoiki gün kar tatili var burda şimdi efeyi uyuttum uyanana kadar yazayım birazz malum yarım saate bir uyanıyor da kendileri
gündem maddeleri
1.dişşşşşş
2.yürüme
3.uyku
4.konuşma
5.yaramazlık
gündem maddeleri konuşulması
1.efe harbi cins bir bebekön iki,ler çıkmadan yanları çıkardı vampir gibi oldu
sonra köpek diş çıkarmadan azıları çıkardı2.azımız yolda toplam 7 dişimiz var
sanki belediye gelmiş de damaklarına diş serpiştirmiş
2.yürümede iyice ilerledikve düşmeyi de ögrendi artık elini koyup düşüyo
toto üstü de çok güzel düşüyorama ben hala peşindeyim tabi kazalara yol vermemek için
3.uykumuz allak bullakne uyudugumuz belli ne kalktıgımız
en son dün gece bıldırcınıma dedim kiben uyumayacam artık sen git yat
kahve yaptım içtim gecenin bir vaktio da pış pış gitti yattı
4.konuşmaya gelince10,15 kelimesi var bilinçli en güzeli de anniiiii demiyor mu beni çagırırken
içimiz yagları eriyoancak bazen beyni karışıyor al diyecegine ver ver diyecegine aldiyo
ve artık daha rahat iletişim kuruyoruz ve evde çok az şeye hayır dedigimiz için mi nedir:44:hayır diyorumböyle yapıyo
sonra gidiyor
5.yaramazlık çok feci bunu anlatmaya degmezhep,nizde var aynı model biliyorum
ve oynadıgınız oyunlardan biraz bahsedelim sizden kopya çekeyim
bizim oynadıgımız oyunlar
süpürge,ütü,vileda,şimdi,lerde ayagını kırdıgı ufo
gazete parçalarını kaba koyup çorba yapmaca ve sonra kafamızdan atmaca
yürüteci ters çevirip tekerlekleriyle oynamaca
gördügünüz gibi hiç oyuncak falan yokalmadım mı aldım ama oynayan kim
işi gücü bizim ev aletleri
yine efesiz bi zamanın varmış. benim okul seninkinin tersi. 12:30 da gidiyorum ahmeti bakıcıya bırakıp. akşam 6 ya da 7 de geliyorum.hayat koşturmacadan ibaret kızlar
günlerimiz şöyle geçiyor
hiçi her gün 5.20 uyan tabi efe sagolsun çogu zaman 4 te uyandırıyor
gece zaten uykusuz düşüyorum köy yollarına
servis 6 da kapıda sonra yolculuk 1 saat
eve gelmem saat 2sonrasında efe gelecekse efe alıyor babası gelene kadar tepemde
yemek yaptıysam yemek yoksa yok yemek
bazı günler 6 da bıldırcınla geliyoro günlerde de mattika bilir okul evrak işleri sınavlar eokul o bu
işlerimi yapıyorum yemek yap ahanda biiti efe geldi
hsonları da ailecek gezmeler ya da efe babanneye gider biz fink atarız
işte genellikle böyle geçip gidiyor hayat
siz napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat beraber yürüdük biz bu yollarda
çok geçmiş olsunn. kilo da vermiştir kuzu bi an önce toparlar inş.Sağolsun kizlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkurler
Çok şükür evimizdeyiz cumartesinden beri hastanedeydik çok zor hastanede olmak ALLah tüm hastalara şifa versin orada daha iyi anliyosun
Eylülde bugün daha iyi kizlr yürürken afalliyo bazen düşüyor bitkin düştü hala ishali devam pacalarindan akiyo sürekli dusa giriyor
İshal deyince basit birşey hemen geçer saniyodum önceleri ama basina gelmeyince bilinmiyomus ateşle ve kusmaylada birleşince çok kotu oldu
Yemek isi zorluyo yemiyo bide ishalden pişik te oldu bununla atlattik coksukur
çok geçmiş olsun ikinize de. ben de okuldan grip kapıp oğluma geçiriyorum. ağır bi hastalık olmadıktan sonra üzülme küçükken hiç hastalık geçirmeden olmazmış bağışıklık sistemi açısından. huzursuzsa parasetamol içeren bişey versen gece rahat uyur diye düşündüm ama sekrol dolven fln bilmiyorum içeriklerinibu arada hastayım hem regl hem soğuk algınlığı dün harap bitap haldeydik evcek.. bugün kızımında burnu akıyor, evde ventolin aferin dolven sekrol var. içlerinden aferini verdim. gece 10dk bir uyandı, saaalıyorum uyuyor sonra ağlıyordu babası 6 da kalktı(uyumamıştı zaten) okula gitti ben hala uğraşıyordum burnu tıkalıydı.
ne önerirsiniz kızım için?
uykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..
Saolasn cnm Aynen uyku duzeni cok guzeldi ama dislerdn alttan 2 usten 2 azi disi patlams bde kopek dsi ckyor oda zor bide grip cok fenayiz bu ara cnm
uykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..
Saolasn cnm Aynen uyku duzeni cok guzeldi ama dislerdn alttan 2 usten 2 azi disi patlams bde kopek dsi ckyor oda zor bide grip cok fenayiz bu ara cnm
öksürük yok şükür sekrol var ben de öksürük şurubu. burun spreyi sıkıyorum arada (deniz suyu) rhinf diye başlayan bi sprey vermişti dr ama kullanmıyorum.. burnu akıyor diye vermiyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
serumu hiç dumamıştım. inş. geçmez ama sanırım geçti
her yerde hastalık var, geçen 15 dklığına herkes hastaydı ben ordan kaptım.. çıkılmazmış hiçbir yere dedim, oturuyorum evde artık soğuklar bitene kad<ar
çokk geçmiş olsun diş hem de hastalık zor geçiriyordur ebrarımız
sizin baya çıktı dişler şurda kaç dişniz kaldı canım rahatlarsnız yakında.diş mevzusunu bitirir elifcik erkenden.uykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..
selam canmAllah kolaylık versin herkese zor getcekten annelik .
Kopek disi ve ilk disler zormuş :18:bizimde azilarin yarisi gözüküyor daha tam çıkmadı
Herkese selam
Karam hoşgeldin sende cnm bayacdir yoktun efenin resmini koyda gorelim ozledikkkkkk
Arzuralcim nasıl oldunuz ishaliniz Bittimi
slm kızlar hiç geçmiş yapamadım.
eylül hastaydı inşallah iyidir.
benimde canım çok sıkkın ,bizim gelin erken doğum yaptı 33 haftalık bebek yoğun bakımda ciğerleri gelişmemiş maalesef ,ne zaman
çıkacağı belli değil.hala olduğuma sevinemedim doğru dürüst.
allah aynı durumdaki bütün bebeklere sağlık versin inşallah.bizim mertte herzamanki gibi aşırı yaramaz işim zor.
bide bize bugün kayınpeder kalmaya geldi.
dişler çıksın rahatlar kuzucuk şükür uykun sorununuz yok diş yada hastalık zamanları dışında.şanlısın canım bu konuda.ebrar baya cümleler kuruyordur artık değilmi.
hiç çıkmayacaksın biyere şu soğukta en mantıklısı bu aslında.ama sen çıkmasan biri geliyor misafirliğe yada eşin işe gidip geliyor bi şekilde bulaşıyo valla bu hastalık
sizin baya çıktı dişler şurda kaç dişniz kaldı canım rahatlarsnız yakında.diş mevzusunu bitirir elifcik erkenden.
selam canm
geçen aklıma gelmişti noldu acaba zamanıda tam hatırlayamadım doğdumu daha varmı diye bi aklımdan geçmişti.
hayırlısı olsun canım ya iğne falan vurmamışlarmı doğum öncesi ciğer geliştirici vuruluyo erken doğumlarda diye biliyorum.inşallah hemncik sağlığına kavuşur canım annesinin kollarına verirler.anneside çok üzgündür.allah en kısa zamanda kavuşturur inşallah.
kız yinemi geldi bu adam evi bitmemişmiydi daha
bi ikimiziz zten burda yaalnız olan, seni gayet ii anlıyorum. sırfuykusuz geceler yıne basladdıı ahh su dısler mahvetttı yavrumuda benıde .. yanlız cocuk buyutmenın bı zorluguda bu ıstee.. napalım canı sagolsun..
çok geçmiş olsun, inş. tez zamanda kuc ağına alırslm kızlar hiç geçmiş yapamadım.
eylül hastaydı inşallah iyidir.
benimde canım çok sıkkın ,bizim gelin erken doğum yaptı 33 haftalık bebek yoğun bakımda ciğerleri gelişmemiş maalesef ,ne zaman
çıkacağı belli değil.hala olduğuma sevinemedim doğru dürüst.
allah aynı durumdaki bütün bebeklere sağlık versin inşallah.bizim mertte herzamanki gibi aşırı yaramaz işim zor.
bide bize bugün kayınpeder kalmaya geldi.
bi an önce çıkar küvezden inş. çok zordur:26:bunun suyu gelince apar topar sezeryana almışlar vurdular mı diye sordum ama onlarda bilmiyor.
evet üzgün kolay değil bebeğini günde en fazla 1 dk uzaktan görüyor allah kimseye yaşatmasın.
biz daha hiç göremedik .amin inşallah canım minik buğra hemencecik toparlayıp annesinin kollarına gelir.
kpye gelicek olursak evine taşınalı 2 ay oldu torununu özlemiş.tamda sırasıydı yani zaten moralim yok 20 güne gitse şükredicem
iştahı bol olur toparlar yeter ki iyi olsun.Hepiniz sağolun kizlar eylulum iyileşti çok şükür biraz kilo verdi mattikacim
Moon sekos elifoyku umutluay suksuk Karam fufa marji mattika aklima gelmeyen tüm arkadaşlar im iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler
Tüm hasta bebislerimizede acil şifalar diliyorum hivdacima ebrarcima
Marji sizin gelininizede çok üzüldüm hemen cikar umarim kuvezden annesinin kucagina gelir hemen iyileşir yavru insallah
bunun suyu gelince apar topar sezeryana almışlar vurdular mı diye sordum ama onlarda bilmiyor.
evet üzgün kolay değil bebeğini günde en fazla 1 dk uzaktan görüyor allah kimseye yaşatmasın.
biz daha hiç göremedik .amin inşallah canım minik buğra hemencecik toparlayıp annesinin kollarına gelir.
kpye gelicek olursak evine taşınalı 2 ay oldu torununu özlemiş.tamda sırasıydı yani zaten moralim yok 20 güne gitse şükredicem
selam kızlar nasılsınız?bayağı oldu giremedim.evde yoktum.geçmiş yapamadım herkes iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür.yağız bir ara hasta oldu şimdi iyi çok şükür...çok öksürüyordu.üşütmüş bayağı bi..Allah.tan şimdi iyi....bu arada yine oğlum oluyor benim kısmetse..dr.um % 90 erkek dedi ama bir daha ki ay kesin belli olur dedi..bakalım kısmet...
selam kızlar nasılsınız?bayağı oldu giremedim.evde yoktum.geçmiş yapamadım herkes iyidir inş..biz iyiyiz çok şükür.yağız bir ara hasta oldu şimdi iyi çok şükür...çok öksürüyordu.üşütmüş bayağı bi..Allah.tan şimdi iyi....bu arada yine oğlum oluyor benim kısmetse..dr.um % 90 erkek dedi ama bir daha ki ay kesin belli olur dedi..bakalım kısmet...
gecmıs olsun cnmm .. tebrık ederımm bır oglusun daha olcak.. nasıl gecıo hamılelık.
As cnm o hadi maşallah rabbim takmamina erdirsin.gecmis olsun yagizada acil şifalar diliyorum erkektir kesin ozaman cnm erkeler hemen gosterir pipiy i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?