inş canım en kısa zamanda çıkın evinize. insanı çok üzüyor hastalıklar.sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
evet ya,konuşmaya başladıklarında durmadan bıcır bıcır anlatıcaklar,bişeyler sorucaklar sürekli,ama çok sevimli oluyo ilk konuşmaları :)
15 aylık bebek için 5-10 kelime söyler diyo seninki de yeterli kelime söylüyo canım. hem kızlar dil konusunda erkeklerden daha önde oluyo genellikle. senin oğlunun yemek şekline özeniyorum ama keşke benim kızım da püre yerine çiğneyerek yese,kahvaltısını bulamaç yerine ayrı ayrı yese
sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
hadi gözün aydın olsun tatlım. yarın evden yaz bize inş.sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
iyiyiz, hava buuzzz buzzzzzz,meteorolojiye baktım kuvvetli kar diyorselam anneler inşallah herkez iyidir
bu ara benim oğlan daha iyi uyuyo yanımada aldım beşiğini uyandıkça yataktan kalkmadan saalıyorum böle daha rahatmış gerçekten.
ayy bide sinirlerim tavan bugün elektrikler kesilip duruyo kış günü kombi yanıyo ne yapıyolarsa anlamadım.evde hemen soğuyo dışarısı ayaz tabi.hadi ben girerim battaniyenin altınada kaanı naısl sokucam.sobanın gözünü seveyim yaaa elektrik falan dinlemeden cayır cayır yanıyordu eskiden.çocukluğumu özledim valla.
cnm cok gecmıs olsun sukur ıyıymıs prenses ınshemncecık gecer bnde yaptrmdm asyı ıns bısı olmazsagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
hadi gözün aydın olsun tatlım. yarın evden yaz bize inş.
iyiyiz, hava buuzzz buzzzzzz,meteorolojiye baktım kuvvetli kar diyorsabahtan anlamıştım kar havası dedim eşime, gerçekmiş..
soba mı dedin benim soba da noluyooo yine soğuk, odam büyük gümbür gümbür yakmayı da ben beceremiyorum. eşim yakar gider o gelinceye kadar idare ederiz..son kat çatı yok
canım kaan'a sen montunu falan giydir 2 çorap patik, kazak, elektrik gittiğinde. biz de klimayla elekt. kesilirse neyaparız diye soba yakıyoruz.. ammmaaaaa kestanesi de mmmm mmmmm bayılırımmmmmmmm kokusu sarar ya odayıı off off miss
mutfağa gitmek içimden gelmiyor yemek yapacam
cnm cok gecmıs olsun sukur ıyıymıs prenses ınshemncecık gecer bnde yaptrmdm asyı ıns bısı olmaz
sagolun kızlar bugun bıraz kendıne geldı cok sukur bıraz yogurt yedı nası mutlu oldum bugunde burdayız kusma gectı ateste dusuyo ıshalımızde azalırsa yarın cıkarız ınsallah
kız hiç selam vermiyosun aşk olsun nasılsın ebrar prenses nasıl
karamcımhayat koşturmacadan ibaret kızlar
günlerimiz şöyle geçiyor
hiçi her gün 5.20 uyan tabi efe sagolsun çogu zaman 4 te uyandırıyor
gece zaten uykusuz düşüyorum köy yollarına
servis 6 da kapıda sonra yolculuk 1 saat
eve gelmem saat 2sonrasında efe gelecekse efe alıyor babası gelene kadar tepemde
yemek yaptıysam yemek yoksa yok yemek
bazı günler 6 da bıldırcınla geliyoro günlerde de mattika bilir okul evrak işleri sınavlar eokul o bu
işlerimi yapıyorum yemek yap ahanda biiti efe geldi
hsonları da ailecek gezmeler ya da efe babanneye gider biz fink atarız
işte genellikle böyle geçip gidiyor hayat
siz napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat beraber yürüdük biz bu yollarda
Sağolsun kizlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkurler
Çok şükür evimizdeyiz cumartesinden beri hastanedeydik çok zor hastanede olmak ALLah tüm hastalara şifa versin orada daha iyi anliyosun
Eylülde bugün daha iyi kizlr yürürken afalliyo bazen düşüyor bitkin düştü hala ishali devam pacalarindan akiyo sürekli dusa giriyor
İshal deyince basit birşey hemen geçer saniyodum önceleri ama basina gelmeyince bilinmiyomus ateşle ve kusmaylada birleşince çok kotu oldu
Yemek isi zorluyo yemiyo bide ishalden pişik te oldu bununla atlattik coksukur
bu arada hastayım hem regl hem soğuk algınlığı dün harap bitap haldeydik evcek.. bugün kızımında burnu akıyor, evde ventolin aferin dolven sekrol var. içlerinden aferini verdim. gece 10dk bir uyandı, saaalıyorum uyuyor sonra ağlıyordu babası 6 da kalktı(uyumamıştı zaten) okula gitti ben hala uğraşıyordum burnu tıkalıydı.
ne önerirsiniz kızım için?
cnm vermıez olurmuyumm gecmıs yapıı yazmstm ebrar saldırınca baska bısı yazamdm ebrarla grıp oldk ama sukur ıyıyzz ck yramaz ebrr hc durmuyo yerınde masa sandalye yatak ne bulusa cıkıyo ustune ve hep dusuyoo hastalıgına ragmen enerjısı hıc azalmıyoo dıslerı cıkıyor mız mız gece 2 den 3 tn once yatmıyo busefrde gunduz cok uyuyoo saat 2de yattı ve hala uyuyooo
sen nasılsın paşamız nasılll
iki gün kar tatili var burda şimdi efeyi uyuttum uyanana kadar yazayım birazz malum yarım saate bir uyanıyor da kendileri
gündem maddeleri
1.dişşşşşş
2.yürüme
3.uyku
4.konuşma
5.yaramazlık
gündem maddeleri konuşulması
1.efe harbi cins bir bebekön iki,ler çıkmadan yanları çıkardı vampir gibi oldu
sonra köpek diş çıkarmadan azıları çıkardı2.azımız yolda toplam 7 dişimiz var
sanki belediye gelmiş de damaklarına diş serpiştirmiş
2.yürümede iyice ilerledikve düşmeyi de ögrendi artık elini koyup düşüyo
toto üstü de çok güzel düşüyorama ben hala peşindeyim tabi kazalara yol vermemek için
3.uykumuz allak bullakne uyudugumuz belli ne kalktıgımız
en son dün gece bıldırcınıma dedim kiben uyumayacam artık sen git yat
kahve yaptım içtim gecenin bir vaktio da pış pış gitti yattı
4.konuşmaya gelince10,15 kelimesi var bilinçli en güzeli de anniiiii demiyor mu beni çagırırken
içimiz yagları eriyoancak bazen beyni karışıyor al diyecegine ver ver diyecegine aldiyo
ve artık daha rahat iletişim kuruyoruz ve evde çok az şeye hayır dedigimiz için mi nedir:44:hayır diyorumböyle yapıyo
sonra gidiyor
5.yaramazlık çok feci bunu anlatmaya degmezhep,nizde var aynı model biliyorum
ve oynadıgınız oyunlardan biraz bahsedelim sizden kopya çekeyim
bizim oynadıgımız oyunlar
süpürge,ütü,vileda,şimdi,lerde ayagını kırdıgı ufo
gazete parçalarını kaba koyup çorba yapmaca ve sonra kafamızdan atmaca
yürüteci ters çevirip tekerlekleriyle oynamaca
gördügünüz gibi hiç oyuncak falan yokalmadım mı aldım ama oynayan kim
işi gücü bizim ev aletleri
hayat koşturmacadan ibaret kızlar
günlerimiz şöyle geçiyor
hiçi her gün 5.20 uyan tabi efe sagolsun çogu zaman 4 te uyandırıyor
gece zaten uykusuz düşüyorum köy yollarına
servis 6 da kapıda sonra yolculuk 1 saat
eve gelmem saat 2sonrasında efe gelecekse efe alıyor babası gelene kadar tepemde
yemek yaptıysam yemek yoksa yok yemek
bazı günler 6 da bıldırcınla geliyoro günlerde de mattika bilir okul evrak işleri sınavlar eokul o bu
işlerimi yapıyorum yemek yap ahanda biiti efe geldi
hsonları da ailecek gezmeler ya da efe babanneye gider biz fink atarız
işte genellikle böyle geçip gidiyor hayat
siz napıyorsunuz nasıl gidiyor hayat beraber yürüdük biz bu yollarda
Sağolsun kizlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize tesekkurler
Çok şükür evimizdeyiz cumartesinden beri hastanedeydik çok zor hastanede olmak ALLah tüm hastalara şifa versin orada daha iyi anliyosun
Eylülde bugün daha iyi kizlr yürürken afalliyo bazen düşüyor bitkin düştü hala ishali devam pacalarindan akiyo sürekli dusa giriyor
İshal deyince basit birşey hemen geçer saniyodum önceleri ama basina gelmeyince bilinmiyomus ateşle ve kusmaylada birleşince çok kotu oldu
Yemek isi zorluyo yemiyo bide ishalden pişik te oldu bununla atlattik coksukur
geçmiş olsun canım inşallah hivdayada geçmez hastalığın.burun tıkanıklığına serum sıkabilirsin şırıngayla burnuna.bize iyi geliyordu.eczaneden almıştım bildiğimiz serum eczacımız ve doktorumuz önermişti.bu arada hastayım hem regl hem soğuk algınlığı dün harap bitap haldeydik evcek.. bugün kızımında burnu akıyor, evde ventolin aferin dolven sekrol var. içlerinden aferini verdim. gece 10dk bir uyandı, saaalıyorum uyuyor sonra ağlıyordu babası 6 da kalktı(uyumamıştı zaten) okula gitti ben hala uğraşıyordum burnu tıkalıydı.
ne önerirsiniz kızım için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?