2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yok cnm ya alinganligim ve sinirlerim gerilmis durumda o yuzden yoksa bende biliyorum tatlim..
havalar burda asiri sicak cok zorlaniyorum..

nerdesinki sen canım türkiyede değilmisin.olsun ne olursa olsun gerilme ya hamileyiz daha güzel ne olabilir

sdney gzüel şehir eşinizin işi gereği mi oradasınız ? tabi oarad yaz ayı
ama ilerleyen aylarında kışa denk gelir daha ii
bzim ilerleyen aylar yaza denk geliyor 7 -8-9 . aylar
en rahatsız aylar

Dogru diyorsun aslinda ilerleyen aylar daha zor olur herhalde..
yok canim ben bura dogumluyum ama 10 sene istanbulda yasamistim simdi yine burdayim.. Esimlede burda tanistim

gazı olan wc ye çıkamayan anneler bol bol lifli meyve yiyin.hem çok meyve demek karında az çatlak demek unutmayın

aşırı duygusallaşan var mı dün düşünün bi belgesele ağladım eşim çok şaşırdı ama elimde değil:)))

aşırı duygusallaşan var mı dün düşünün bi belgesele ağladım eşim çok şaşırdı ama elimde değil:)))

daha öyle bişeyim olmadı gerçi ben zaten hep ağların son 1 yıldır çok duygusalım.o yüzden anlayamıyorum.ama gebeliğimi öğrendim öğreneli bir rüyada gibiyim ve hiç uyanmak istemiyorum.olmayacağına okadar inanmışımki anlatamam

kızlar karında ve göğüslerde çatlak oluşmasındiye yapacağınız bişey varmı.paylaşırsanız sevinrim.

aynen bende öyleyim hayırlısı ile haftaya kalp atışlarınada duysam daha rahat olcam inşallah. benim içinde aynıydı çikolata kisti vardı aşılama yapalım dediler normal yollardan kalamazsın dediler ama doktorkardan bu sonucu aldığım bu ay hamile kaldım:)

Arkadaşlar 1-2 damla kahverengi lekelenmem olmuş ((( böyle birşey yaşayan var mı ?

Dogru diyorsun aslinda ilerleyen aylar daha zor olur herhalde..
yok canim ben bura dogumluyum ama 10 sene istanbulda yasamistim simdi yine burdayim.. Esimlede burda tanistim

ne güzle memnunsundur inaşllh :)

canım hazır süttede fayda yok bir sürü katkı meddaesi var diyorlar

ben seneelrdir kendim kaynatırım mikrop falan gelmedi Allah şükür
ama o zaman peynir de yememek lazım bazılarına ondan bile bulaşıyor o mikrop duymuştum

Arkadaşlar 1-2 damla kahverengi lekelenmem olmuş ((( böyle birşey yaşayan var mı ?

canım öyle bişey yaşamadım ama bence bilgisayarın başından kalk.hatta bilgisayarını kapat hemen sırtüstü uzan ve doktorunu ara.panik yapma normal olabilir sadece tedbirini al.

Annem de al kaynat diyo komşu satıyo zaten ondan alayım bari
ben hamile kalmadan folik asite başlamıştım zaten dr. devam et dedi.idrar yollarmda engeksiyon çıktı ve tek kullanımlık bi ilaç verdi.onun dışında bişi vermedi halbuki ben de kansızlık da var :44::44::44:
evet ben de çikolata kistli olup doğal hamile kalanlardanım çok şükürrr
sukatre sen bilgilerini tam vermemişsin yal kilo boy şehr onalrıda ver istersen :) sakıncası yoksa filiz eklesin
27 yaşımdayım,54 kilo ile hamile kaldım,1,66 boy ve eskişehirden katılıyorumm
hmm..:44::44: ozaman hazır süt daha mı iyi ki yaff?
alemsin canım ya,ben ilk zamanlar öyleydim 4-5 haftalıkken falan,türk "kambur" var ya fatma giriğin :)) ona hüngür hüngür ağlamıştımm ama şimdi atlattım çok şükr
kızlar karında ve göğüslerde çatlak oluşmasındiye yapacağınız bişey varmı.paylaşırsanız sevinrim.

canım ben duşta bebe yağı kullanıyorm,duştan çıkınca da bazen nemlendirici sürüyrm göbüşüme ve göğüslere.ama herzaman değil çok tembelimm yaa

haklısın iyicede kaynattıktan sonra bişey olmaz.hiç değilse kimyasal yok içinde

hen progestan al günde 3 tane 100 ml
tok
doktor da aynı şeyi yApacak 8 tl ilÇ
ZAARRI YOK HATTA KANAMAN VARSA FAYDA SAĞLAR
sonra doktora derdin ilaç aldım diye

Son düzenleme:

hen progestan al günde 3 tane 100 ml
tok
doktor da aynı şeyi yApacak 8 tl ilÇ
ZAARRI YOK HATTA KANAMAN VARSA FAYDA SAĞLAR
sonra doktora derdin ilaç aldım diye

arkadaşım bende sennke aynı şeyi yaşıyorum 2 3 gündür damla halinde geliyodu hemşireye sordum bir pedi doldurmuosa ve kan değilse korkmana gerek yok bazen ilişkiden sonra bazen çok yorulunca bazende rahimden kalan bişiler oluyo dedi bende yatıp dinlenmeye çalışıyorum dünden beri gelmedi şükür ki benim tavsiyem bu ama sen yinede doktoruna danış

Eminmisin aaa cok sasirdimbide hamilelere hep nar felan yiyin derler allah allah

bende duydum nane maydanozda dahil. bide yine bana tavsiye edilen çocuğun zihinsel gelişimi için çiğ fıstık her gün bir avuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…