dilse benim de 85 eylül, eşim 81 mart bana da söyler misin
kız :)
haydin ben kaçarişim gücüm var kızlar misafirim gelio gidip saçımı yapayım
bütün ilkel yöntemlere kız bakalım hayırlısı :)
bütün ilkel yöntemlere kız bakalım hayırlısı :)
ay olarak dogm tarıhı kım dha onde
Ohhh afiyet olsun..Yarasın bebeğe..
gözün aydın annişine kavuşmussun oooohhhhh afiyetle ye bebişine sana şifa olsun
hosgelmıs annn canm bebıse yarsn ohhh:))ye bol bol ahh ana gbısı varmı kıymetnı ınsan nası anlıo sımdı valla annm bnm dızınden rhtsz ama bu halıyle bıle ben yemek yıyım dıe ugrasıp duruo annmde kaldgmda gece sut getrıp ıcırıo su verıo aayyyy canm anam allh basımızdan eksık etmesın annelrmızıamınnnn
bu arada evimi süpürdüm sildim mis kokumu da sıktım ohhhhhhhhhhh kızım da uyuo yemeğimde var dolma yaptım...buyrun gelinvalla şimdi de oturdum sizleyim pc de bende ohhhhhhhhhhh
haydin ben kaçarişim gücüm var kızlar misafirim gelio gidip saçımı yapayım
O 23/02/1982 ben 14/03/1983 sat 29/11/2011
selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi
gözün aydın ögrenmişsin cinsiyetini inşallah ayın 16 söylerim bende
O 23/02/1982 ben 14/03/1983 sat 29/11/2011
ya bu aya göre hesaplamada ay olarak önde olan kimse onun cinsiyetindemi oluyo yoksa ondada bir hesaplama yapılıyo
selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?