2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haydin ben kaçar işim gücüm var kızlar misafirim gelio gidip saçımı yapayım

kızlar bu yıla göre cinsiyet olayında ne olacagını bilen arkadaşlar tutup tutmadıgını söyleseler ne güzel olur anlarız bizde olasılık ihtimalini dogrumu degilmi.

Kolay gelsin dilse..

Bende çıkayım evimi azıcık toparlayayım otur otur nereye kadar mide bulantım zaten durmuyo ben onu dinledim yeteri kadar birazda o beni dinlesin
Hadi hayırlı günlerrr

Ohhh afiyet olsun..Yarasın bebeğe..

gözün aydın annişine kavuşmussun oooohhhhh afiyetle ye bebişine sana şifa olsun

afiyet olsun bebişe yarasın sana kilo yapmasın[/QUOTE]

bu arada evimi süpürdüm sildim mis kokumu da sıktım ohhhhhhhhhhh kızım da uyuo yemeğimde var dolma yaptım...buyrun gelin valla şimdi de oturdum sizleyim pc de bende ohhhhhhhhhhh

haydin ben kaçar işim gücüm var kızlar misafirim gelio gidip saçımı yapayım

Saolun kızlar allah razı olsun, dils sana da kolay gelsin allah yardımcın olsun

selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi

gözün aydın ögrenmişsin cinsiyetini inşallah ayın 16 söylerim bende

ya bu aya göre hesaplamada ay olarak önde olan kimse onun cinsiyetindemi oluyo yoksa ondada bir hesaplama yapılıyo

evet cnm yıl olarak hesapdgnda ıkısıde aynı yıla denk gelıosa hangısnn ayı ondeyse bebs cınsytı ona gre bellı oluomus

gozun aydın cnm hyrlı olsn ıns bzde ogrenrz :)

bir de çin takviminde bakan arkadaşlar hamile kaldığınız yaşı mı alıorsunuz baz olarak ... öyleyse yanlışşşş yaşınızı çin takvimine göre hesaplamanız lazımmış ben kız olacak diodum yaşı çevirince erkek çıktı bu yenilenme olayındada erkek yüzük falında da erkek iskambil falında da erkek valla kız gelirse çok sevinicem ama sanırım erkek olacak ben hep erkek eşyası bakıorum mavi lacivert gemici deseni tren deseni falan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…