bir de çin takviminde bakan arkadaşlar hamile kaldığınız yaşı mı alıorsunuz baz olarak ... öyleyse yanlışşşş yaşınızı çin takvimine göre hesaplamanız lazımmış ben kız olacak diodum yaşı çevirince erkek çıktı bu yenilenme olayındada erkek yüzük falında da erkek iskambil falında da erkek valla kız gelirse çok sevinicem ama sanırım erkek olacak ben hep erkek eşyası bakıorum mavi lacivert gemici deseni tren deseni falan....
benim hepsinde kız çıkıyo geçen alışverişte gözüm takıldı bilgim olsun diye bebek mağazalarını gezdim, kız bebekler için neler var öylee ağzım açık kaldı yaa. Ama oğlan olursa da hiç üzülmem yeter ki sağlıklı olsun
Arkadaşlar şu cisiyet konusu geçtikten sonra büyük ihtimalle isim sonra bebege kim bakacak buşekilde her aşaamyı birlikte yaşıyacagız anlaşılan tecrübeliler bize yardımcı olur inşalllah yardımlarınızı bekliyoruz canlarım
eveet tecrübeliler yol gösterecek artık bize :126:
bu arada evimi süpürdüm sildim mis kokumu da sıktım ohhhhhhhhhhh kızım da uyuo yemeğimde var dolma yaptım...buyrun gelinvalla şimdi de oturdum sizleyim pc de bende ohhhhhhhhhhh
selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi
Hııı Dilsecimmmmm
şu cinsiyet olayında benimkinede bakabilir misinn?????
ben15/05/1982
eşim 10/05/1983
SAT23/11/2011
teşekkürler şimdidennnnnn
erkek çıkıo tatlım seninki
O zaman bi karışıklık var. Doktor kız dedi çünkü
Canımmmm ellerine sağlıkkk
Bakalım tutacak mı????
Filizde tutmamışş bende ne olacakkkk
Bu arada çin takvimidide bi türlü anlamış değilim,
yaşımı hesaplıyrm 31 çıkıyooo ama o 2012 deki yaşım değilmi?
ben 2011 de hamile kaldımmm
Yani ben cahil cühela anlayamadımmm....
ay buraya da girdim mi geri çıkamıyorum iki okumak için geldim güyagidiyorum ben gene ... valla pc başında yakalanacağım sonra al sana bi dünya laf.... telefondan bakarım ara ara ben :) :) ama ne olur cinsiyet işini mesajla atın kızlar ya böyle beynim döndü
size kocaman bir teşekkür öpücüğü ben siz olmasanız daha odamda ağlıodum ama ikinci günde ayaklandım gülüyorum sağolun moral de iyi bugünü de sağ salim atlsatsam tamamdır....
Hııı Dilsecimmmmm
şu cinsiyet olayında benimkinede bakabilir misinn?????
ben15/05/1982
eşim 10/05/1983
SAT23/11/2011
teşekkürler şimdidennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?