2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar şu cisiyet konusu geçtikten sonra büyük ihtimalle isim sonra bebege kim bakacak buşekilde her aşaamyı birlikte yaşıyacagız anlaşılan tecrübeliler bize yardımcı olur inşalllah yardımlarınızı bekliyoruz canlarım

benim hepsinde kız çıkıyo geçen alışverişte gözüm takıldı bilgim olsun diye bebek mağazalarını gezdim, kız bebekler için neler var öylee ağzım açık kaldı yaa . Ama oğlan olursa da hiç üzülmem yeter ki sağlıklı olsun

ay kızım var ya onun kız kardeşi olsun istiyorum ona sormuyorum bile öyle istiyorum ama içimede erkek doğuoo çünkü kızımdaki hamileliğimdeki herşeyin tersini yaşıorum hurafeler yani

eveet tecrübeliler yol gösterecek artık bize :126:

eveet tecrübeliler yol gösterecek artık bize :126:

benden mi bahsediyosunuz :44: e kızlar biz tecrübeliler sizin yanınızda azınlık olarak kalıyoruz birimize kaç tecrübesiz düşünüyor hanginize yet,şeceğğiz ay şaka aşaka alınmayın sakın yardım ederiz zaten tecrübeleri ufak ufak paylaşıyoruz sizlerle....

bu arada evimi süpürdüm sildim mis kokumu da sıktım ohhhhhhhhhhh kızım da uyuo yemeğimde var dolma yaptım...buyrun gelin valla şimdi de oturdum sizleyim pc de bende ohhhhhhhhhhh

Canım yazdıklarından seni biraz rahatlamış gördümmm, sevindim inannnnn
evinide temizlemşsin işlerinde bitmiş,
kekte yapmışsındır oooooooooooooohhhhhhh afiyet olsun sizeee

gözün aydınnnnnnnnn
bebişede maşallahhhh

Hııı Dilsecimmmmm
şu cinsiyet olayında benimkinede bakabilir misinn?????

ben15/05/1982
eşim 10/05/1983
SAT23/11/2011

teşekkürler şimdidennnnnn

canım benim 10 dk da bir mesaj atılıomuş.... senin kız tatlım bunu yapan kişi yanlış bakmış aydan dolayı sen en son yenilenmişsin :) :)

ay buraya da girdim mi geri çıkamıyorum iki okumak için geldim güya gidiyorum ben gene ... valla pc başında yakalanacağım sonra al sana bi dünya laf.... telefondan bakarım ara ara ben :) :) ama ne olur cinsiyet işini mesajla atın kızlar ya böyle beynim döndü

Canımmmm ellerine sağlıkkk
Bakalım tutacak mı????
Filizde tutmamışş bende ne olacakkkk

Bu arada çin takvimidide bi türlü anlamış değilim,
yaşımı hesaplıyrm 31 çıkıyooo ama o 2012 deki yaşım değilmi?
ben 2011 de hamile kaldımmm
Yani ben cahil cühela anlayamadımmm....

O zaman bi karışıklık var. Doktor kız dedi çünkü

e canım doktorun dedii doğrudur muhtemelen bu fal gerçi benim annem babam teyzelerimde vs tanıdğım herkesde tuttu ama tesadüf te olabilir sonuçta bebeğğin cinsiyetini yenilenmeden çok erkekten gelen x y kromozomu belirlio

ona da başka biri baksın tatlım ya ben kaçıyorum.... ama çin takviminde hamile kaldığın yaşı alacaksın doğumdaki yaşı değil....

ok canım kusura bakmaaaaa

size kocaman bir teşekkür öpücüğü ben siz olmasanız daha odamda ağlıodum ama ikinci günde ayaklandım gülüyorum sağolun moral de iyi bugünü de sağ salim atlsatsam tamamdır....

Valla erkek dedin ya dilse benim içimden de geçen erkek zaten. İleride cinsiyeti değişebilir diyorlar. Şuan hiçbirşey kesin değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…