Benimkine de bakabilirmisin
ben 29/08/1977
eşim 16/09/1977
SAT 20/11/2011
Teşekkürler çok merak ettim
Benimkine de bakabilirmisin
ben 29/08/1977
eşim 16/09/1977
SAT 20/11/2011
Teşekkürler çok merak ettim
kızlar ya benim bel ağrım çok var sizlerdede varmı böyle bişey ?(
Evet doğrucnm kız cıkıo sennkı :))
kadınlar 3 yılda bi erkekelr de 4 yılda bi kan tazeliyomus senin dogum tarihinden itibaren 3 yıl 3 yıl sayıyosun esininkinden de 4 yıl en son kim kan tazelemisse onun cinsiyetinden oluyomuş cocuk
oluo cnm bnmde bazen koltgma kucuk yastık gtrdm onu koyrm belıme bıraz ıı gelıo
slm kızlar bizde bugün dr a gittik bebeğimi gördük maşallah büyümüş her yeri belli oluyoduikili test için kan verdik birde dr bebeğimi erkeğe benzetti ama göbek kordonu değilse erkek dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi tabi önemli olan sağlıklı olmaası 12+4 olmuşuz maşallahhhh kuzuma annesi yesin onu
valla böyle tam orta yerinden oyuluyo gibi ağrıyo çok fena bugün daha bi fazla(
maşlahh cnmhyrlısı olsun ıns
selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi
slm kızlar bizde bugün dr a gittik bebeğimi gördük maşallah büyümüş her yeri belli oluyoduikili test için kan verdik birde dr bebeğimi erkeğe benzetti ama göbek kordonu değilse erkek dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi tabi önemli olan sağlıklı olmaası 12+4 olmuşuz maşallahhhh kuzuma annesi yesin onu
saol canım ALLAH RAZI OLSUN DARISI SANA
slm kızlar bizde bugün dr a gittik bebeğimi gördük maşallah büyümüş her yeri belli oluyoduikili test için kan verdik birde dr bebeğimi erkeğe benzetti ama göbek kordonu değilse erkek dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi tabi önemli olan sağlıklı olmaası 12+4 olmuşuz maşallahhhh kuzuma annesi yesin onu[/QUOTE
Maşallah annesiiii,
Allah tamamına erdirsin ,
selam kıslar nasılsınız ben de eve geldim ama yarasa gibi oldum uykusuzlukdan bakın ne buldum cok güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
selam kıslar nasılsınız ben de eve geldim ama yarasa gibi oldum uykusuzlukdan bakın ne buldum cok güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?