2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sevimli simgeler ekliyorsunuzya arkadaşlar mesajlarınıza nerden yapıyorsunuz ben bulamadım

Son düzenleme:
kızlarr çocuk odası için nasıl birşey düşünüyorsunuzzz.
Benim çocuk odamda güzel bir genç odası tkaımı var boydan boya bir çalışma masası tek kişilik yatak,gardorap,kitaplık şeklinde döşeli çalışma odası olarak biz almıştık ama bebiş olursad akullansın diyedüşünmüştük krem ve kahve tonlarında ama şimdi orası bana çok kalabalık geliyor eşim tez hazırlıyor ve heryerde çalışma kitapları dökümanları varr püff,
nasıl değişiklikler yapsam diye düşünüyorum ama pek birşey yapamayacak gibiyim ekstra yatak odasına park yatak almak istmeiyorum çocuk odasıyla dib bide yatak odası.
Siz olsanız neler yapardınızzzz..

Benim aklımdan geçen yatağa parmaklık yaptırmak, duvarların rengi krem bir duvarını canlı bir renge boyatabilirm oğlişim olacak mavi tonlarında bir duvar boyası yada duvar kağıdı, perde ve halısınıda değiştrirsem sanırım fena olmazz ama eşimin kitaplarını nereye postalayacağımyaaaaaaa ofssssss

hatta resmini bulursam koyayım

Son düzenleme:
selam kıslar nasılsınız ben de eve geldim ama yarasa gibi oldum uykusuzlukdan bakın ne buldum cok güzel anlatıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

Ben d ehemen kaydettim. Paylaşım için teşekkürler...
kızlar yarın cvs im var, nolur bana ve bebeğime dua edin
cvs ne oluyor???

ayy ne güzel. İkili test yaptırmayan bir ben kaldım sanırım yaaa.. Herkes yaptırdı...Bir kız bir erkek çocuk ta çok keyifli..
Merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır uğramadım buralara
Cinsiyet belli olan varmııı
cinsiyetmi bakan varr lütfen bende istiyorummm
Selam nerelerdesin sen? HErşey yolunda mı?

kendin en güzel sonuca ulaşmıssın canım kitaplık için ben olsan yalnızca kitapların sıgacagı ünüteleri duvara monte ediyorlar raf gibi onları modern buluyorum fakat toz olayı oluyor malesef

ikili testti bende yaptırmadım canım yalnız degiilsin

kaynanam aradı iki kızı ile gelecekmiş onu haber verdi sağolsun yabebeği e var of ben şu an oluyorum bulantıdan şeytan diyorki koltuğa kus nasıl bu kadar düşüncesiz olunur ya. Başım da ağrıyor ya enseden enseden

canım benim 10 dk da bir mesaj atılıomuş.... senin kız tatlım bunu yapan kişi yanlış bakmış aydan dolayı sen en son yenilenmişsin :) :)
oyy süper ozaman hayırlısı olsunn inşallahh ama kız olursa ayrı bi sevinicem benn:)
Selam nerelerdesin sen? HErşey yolunda mı?
cnm nasılsın geldim evet herşey yolunda çok şükürr ekim annelerine bakıyorum arada burayada yazıyorum ama kaynıyorum arada:)

okudukca burda be bıle delı oldumallh sbr versn gercktn barı gorumcelr ıs yapıomu

ikili testti bende yaptırmadım canım yalnız degiilsin
Yaa doğumum eulül sonu olunca hep herkesin gerisinden geliyorum. Acaba ekim annelerini mi takip etseydim diyorum bazen....Ama bir yandan d aherşeyi insanların benden önce yaşaması iyi oluyor.Başıma ne geleceği biliyorum.

Ben de kütüphaneyi bebek odasından taşımayı düşünüyorum. Sonuçta kitaplar çok toz tutuyor ve bebek odası az eşya ile biraz daha hijyenik olmalı. Artık antreye falan koyacağım ne yapaım. Duvarları da duvar kağıdı yaptırabilirim. Mobilya alırsam herşeyi beyaz alacağım. Koyu renkle içi kararmasın çocuğun...Çalışma masasını da vereceğim, bundan sonra çalışmak isteyen yemek masasınd açalışsın. Bebeğe de yaşama alanı açmak lazım...

pozitif düşün derin derin nefes al kimse seni üzemez sen kimseyi takmazsın onlara bu zevki yaşatma sakin sakin iyisin tatlım

Bir taşla 3 kuş işte.. Sevinmelisin. Hepsini toptan ağırlarsın olur biter...

İyi herşey yolundaysa mesele yok..

aynı dert bende de var odada tek kişilik yatak kanepe beyaz çalışma massası ve beyaz modern bir kütüphane var orayı genç odası olarak düşünüyorum ilerde oraya taşırım 4-5 yaşlarında ama yinede kütüphane ve çalışma massası canım ısıkıyor sonuçta ilerde takım almak k isterdim
boş küçük bir odam var oraya park yatak ve dolap alacağım bebğin giysileri için gerisinde oyun oynasın çok doldurmayacağım
ama evim 4 +1 ilerde satıp 3+ 1 e geçsek eşyalar başıma bela olacak eşimin çalışma odası başıma belaa sinir oluyıruummm
çalışmıyorda gitt çalış diyom yokkk

kus valla onlar gelince yap ama

Son düzenleme:
Kızlar öldümmm İşlerimi bitireyim dedim 2 de başladım yemekleirmi yaptım pastamı yaptım evi süpürdüm lavobayı yıkadım öldüm bittim piliim bitti belim ağrımaya başladı..

Ah eski günlerim sbah 7 de kalkardım 11e kadar evi toplardım silerdim süpürürdüm toz alırdım her şeyi yereştirirdim yemeklerimi yapar pastamıda yapar otururdum bi güzel nerde şimdi evi böyle görünce tozları görünce sinir katsayım çoğaldıkça çoğalıyor Ama takmamaya çalışıyorum mutfağımı yerleştirmem kaldı onu da yaptım da benden mutlusu olmucak tabi bi de çamaşırlardı katlarsam

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi[/QUOTE]

saol canım çok güzel......

canım benim profilim de albümde var iki resim, çatı katı olan değilde diğerini yaptırıcam inşallah....sende koy resim görelim....

kızım daha iyi işte....ne güzle işleri görümcelerine yaptır....:))))....kayınvaldene yaptıramazsın ama onlar toplar, yıkar....yapmazlarsa, rica et söyle..... isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü :)))

ah ah ev ıslerı ınsann gozunde buyuyo bende eve gecıcm kac gndr annmdydım bıssuru iş var hepsi gözümde buyuyo benımde

vallah sizin gibi kadınlara gibde ediyorum.....ben sadece işe gidip geliyorum.......maşallah maşallah diyelim de nazar değmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…