selam kıslar nasılsınız ben de eve geldim ama yarasa gibi oldum uykusuzlukdan bakın ne buldum cok güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
selam kıslar nasılsınız ben de eve geldim ama yarasa gibi oldum uykusuzlukdan bakın ne buldum cok güzel anlatıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
cvs ne oluyor???kızlar yarın cvs im var, nolur bana ve bebeğime dua edin
ayy ne güzel. İkili test yaptırmayan bir ben kaldım sanırım yaaa.. Herkes yaptırdı...Bir kız bir erkek çocuk ta çok keyifli..selam kızlar nasılsınız dün ıkılı teste girdim bebişim gayet sağlıklı ama doktor yarıda kesti ölçüm alamadı benimki pozsyon vermedi neyse eşim gitti çikolata aldı bolcana su içtim sonra doktor tekrar denedi verdi ölçümleri kendi doktorumda dilim hiç susmaz bıdı bıdı konuşurum ultrason başında bu adam profesör olduğu için sustum bunda cinsiyet hakkında hiç bişi demedim kendisi sordu evdeki ne dedi evdeki prenses dedim bi prenses olsa yine fena olmaz dedim ama prens geliyor dedi
Selam nerelerdesin sen? HErşey yolunda mı?Merhabalar güzel anneler nasılsınız bakalım bayadır uğramadım buralara
Cinsiyet belli olan varmııı
cinsiyetmi bakan varr lütfen bende istiyorummm
kızlarr çocuk odası için nasıl birşey düşünüyorsunuzzz.
Benim çocuk odamda güzel bir genç odası tkaımı var boydan boya bir çalışma masası tek kişilik yatak,gardorap,kitaplık şeklinde döşeli çalışma odası olarak biz almıştık ama bebiş olursad akullansın diyedüşünmüştük krem ve kahve tonlarında ama şimdi orası bana çok kalabalık geliyor eşim tez hazırlıyor ve heryerde çalışma kitapları dökümanları varr püff,
nasıl değişiklikler yapsam diye düşünüyorum ama pek birşey yapamayacak gibiyim ekstra yatak odasına park yatak almak istmeiyorum çocuk odasıyla dib bide yatak odası.
Siz olsanız neler yapardınızzzz..
Benim aklımdan geçen yatağa parmaklık yaptırmak, duvarların rengi krem bir duvarını canlı bir renge boyatabilirm oğlişim olacak mavi tonlarında bir duvar boyası yada duvar kağıdı, perde ve halısınıda değiştrirsem sanırım fena olmazz ama eşimin kitaplarını nereye postalayacağımyaaaaaaa ofssssss
ikili testti bende yaptırmadım canım yalnız degiilsin
oyy süper ozaman hayırlısı olsunn inşallahh ama kız olursa ayrı bi sevinicem benn:)canım benim 10 dk da bir mesaj atılıomuş.... senin kız tatlım bunu yapan kişi yanlış bakmış aydan dolayı sen en son yenilenmişsin :) :)
cnm nasılsın geldim evet herşey yolunda çok şükürr ekim annelerine bakıyorum arada burayada yazıyorum ama kaynıyorum arada:)Selam nerelerdesin sen? HErşey yolunda mı?
kaynanam aradı iki kızı ile gelecekmiş onu haber verdi sağolsun yabebeği e var of ben şu an oluyorum bulantıdan şeytan diyorki koltuğa kusnasıl bu kadar düşüncesiz olunur ya. Başım da ağrıyor ya enseden enseden
Yaa doğumum eulül sonu olunca hep herkesin gerisinden geliyorum. Acaba ekim annelerini mi takip etseydim diyorum bazen....Ama bir yandan d aherşeyi insanların benden önce yaşaması iyi oluyor.Başıma ne geleceği biliyorum.ikili testti bende yaptırmadım canım yalnız degiilsin
Ben de kütüphaneyi bebek odasından taşımayı düşünüyorum. Sonuçta kitaplar çok toz tutuyor ve bebek odası az eşya ile biraz daha hijyenik olmalı. Artık antreye falan koyacağım ne yapaım. Duvarları da duvar kağıdı yaptırabilirim. Mobilya alırsam herşeyi beyaz alacağım. Koyu renkle içi kararmasın çocuğun...Çalışma masasını da vereceğim, bundan sonra çalışmak isteyen yemek masasınd açalışsın. Bebeğe de yaşama alanı açmak lazım...kızlarr çocuk odası için nasıl birşey düşünüyorsunuzzz.
Benim çocuk odamda güzel bir genç odası tkaımı var boydan boya bir çalışma masası tek kişilik yatak,gardorap,kitaplık şeklinde döşeli çalışma odası olarak biz almıştık ama bebiş olursad akullansın diyedüşünmüştük krem ve kahve tonlarında ama şimdi orası bana çok kalabalık geliyor eşim tez hazırlıyor ve heryerde çalışma kitapları dökümanları varr püff,
nasıl değişiklikler yapsam diye düşünüyorum ama pek birşey yapamayacak gibiyim ekstra yatak odasına park yatak almak istmeiyorum çocuk odasıyla dib bide yatak odası.
Benim aklımdan geçen yatağa parmaklık yaptırmak, duvarların rengi krem bir duvarını canlı bir renge boyatabilirm oğlişim olacak mavi tonlarında bir duvar boyası yada duvar kağıdı, perde ve halısınıda değiştrirsem sanırım fena olmazz ama eşimin kitaplarını nereye postalayacağımyaaaaaaa ofssssss
hatta resmini bulursam koyayım
kaynanam aradı iki kızı ile gelecekmiş onu haber verdi sağolsun yabebeği e var of ben şu an oluyorum bulantıdan şeytan diyorki koltuğa kusnasıl bu kadar düşüncesiz olunur ya. Başım da ağrıyor ya enseden enseden
oyy süper ozaman hayırlısı olsunn inşallahh ama kız olursa ayrı bi sevinicem benn:)
cnm nasılsın geldim evet herşey yolunda çok şükürr ekim annelerine bakıyorum arada burayada yazıyorum ama kaynıyorum arada:)
kızlar öldümmmIşlerimi bitireyim dedim 2 de başladım yemekleirmi yaptım pastamı yaptım evi süpürdüm lavobayı yıkadım öldüm bittim piliim bitti belim ağrımaya başladı..
Ah eski günlerim sbah 7 de kalkardım 11e kadar evi toplardım silerdim süpürürdüm toz alırdım her şeyi yereştirirdim yemeklerimi yapar pastamıda yapar otururdum bi güzel nerde şimdiEvi böyle görünce tozları görünce sinir katsayım çoğaldıkça çoğalıyor Ama takmamaya çalışıyorum mutfağımı yerleştirmem kaldı onu da yaptım da benden mutlusu olmucak tabi bi de çamaşırlardı katlarsam
Kızlar öldümmmİşlerimi bitireyim dedim 2 de başladım yemekleirmi yaptım pastamı yaptım evi süpürdüm lavobayı yıkadım öldüm bittim piliim bitti belim ağrımaya başladı..
Ah eski günlerim sbah 7 de kalkardım 11e kadar evi toplardım silerdim süpürürdüm toz alırdım her şeyi yereştirirdim yemeklerimi yapar pastamıda yapar otururdum bi güzel nerde şimdievi böyle görünce tozları görünce sinir katsayım çoğaldıkça çoğalıyor Ama takmamaya çalışıyorum mutfağımı yerleştirmem kaldı onu da yaptım da benden mutlusu olmucak tabi bi de çamaşırlardı katlarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?