2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inşallah sessiz olur bebişlerimiz

gebelikten canım olur böyle şeyler

bende fenerliyim belki fenerli olacakşimdiden fanatik yapamaya çalışıyorlar çocuğu

Valla fb li olmasında hiç bir sakınca yok. Haftasonları babasının çocuğu olur, maçlara gider, ben de arkadaşlarımla takılırım...

inş senin doktor der ikili teste yoksa 6 hafta daha beklemek zor

Pek diyecek göz yok Dr. umda. İkili testi yapacak doktorun ağzından kerpetenle laf alıyormuşsun. KEndi Dr. başkasına yolluyor ikili test için. Şimdilik fallarla idare edeceğiz. Çin takviminde erkek, diğerinde kız. Alyansı da hala yapmadım....

bu arada kıslar alman bayan hocam eger soguk dus alırsanız catlak olmaz dedi ve yağ kullandığında vücut nemli olmalı su ve yağ karıştığında hücre daha iyi emıyor ve yağı hücrede kilitliyor bilginize

çinde bana da erkek digerinde kız alyansı bende yapmadım mecbur beklicez bakalım ne olcak

Kızlar eşimin de benim de hücre yenilenmesi 2011 çıkıyor. Eşim nisan, ben ekim doğumluyum. O zaman kız oluyor değil mi bu yönteme göre...

biz dogurcaz sen bekliyor olcaksın :26:

gecen bjk gs macında iddaya girdik erkek olursa gsli olcak diye ki iddayı kaybettim

Valla fb li olmasında hiç bir sakınca yok. Haftasonları babasının çocuğu olur, maçlara gider, ben de arkadaşlarımla takılırım...

bende sessizmişim ama babayı bilmiyoruz

inşallah annesine benzer o zaman

tamam canım sağol ben badem yağı kakao yağı sürmeyi düşünüyorum krem alacak mısınız siz

Kızlar eşimin de benim de hücre yenilenmesi 2011 çıkıyor. Eşim nisan, ben ekim doğumluyum. O zaman kız oluyor değil mi bu yönteme göre...

bana dilse yaptı canım tam bilmiyorum bu yöntemi

inşallah annesine benzer o zaman

tamam canım sağol ben badem yağı kakao yağı sürmeyi düşünüyorum krem alacak mısınız siz

aminn bana doktorum losyon verdi onu kullanıyorum bide arkadasım bi yağ önerdi onu aldım badem yagı tüylenme yapıyor diye almadım

Olsun be... beklemek de zevkli ve heyecanlı....Alacaklarımıız da unisex alırız olur biter...

evet heyecanlı ama insan da kızım yada oglum demek istiyor hep bebek hep bebek

Dr um da aynı şeyleri söyledi ama nefret ederim soğuk duştan. Zaten hava soğuk. Bir de üşütmeyelim.
biz dogurcaz sen bekliyor olcaksın :26:
Evet ya ekim annelerine de sokulayım bari ben biraz...
EvetAnnem diyor sana çekerse sabaha kadar uyku yok sana inşallah babasına benzer o sakinmiş

Ben de çok uslu bir çocuk ve bebektim. Ama ergenliğim fenaydı.....

Tüylenme durumu da var tabii :26::26:bende krem alayım o zaman

bende aynı soruyu sormuştum cevap:hanginizin ay olarak yenilenmesi önceyse cinsiyet onunki oluyo şu durumda nisan önce yani benceeee erkek bebiş

Doğsunlarda görelim bakalım katlanacağız artık meleklerimiz için sen nerelisin anchusa

dilse ne yaptı acaba? İnsallah daha fazla sinirlenmeden atlatır bu günü....

teşekürler cnm ıkılı testimi yaptırdım herşey yolunda iiyim cnm bide şu cinsiyeti kesinleşse dahada iyi olucam şimdilik erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…