Dr um da aynı şeyleri söyledi ama nefret ederim soğuk duştan. Zaten hava soğuk. Bir de üşütmeyelim.
Evet ya ekim annelerine de sokulayım bari ben biraz...
Ben de çok uslu bir çocuk ve bebektim. Ama ergenliğim fenaydı.....
Tüylenme durumu da var tabii :26::26:bende krem alayım o zaman
teşekürler cnm ıkılı testimi yaptırdım herşey yolunda iiyim cnm bide şu cinsiyeti kesinleşse dahada iyi olucam şimdilik erkek
inşallah çokta korkuyorum :18::18::18::18:
dilse ne yaptı acaba? İnsallah daha fazla sinirlenmeden atlatır bu günü....
teşekürler cnm ıkılı testimi yaptırdım herşey yolunda iiyim cnm bide şu cinsiyeti kesinleşse dahada iyi olucam şimdilik erkek
yaz olsa sorun değil hergün gir cık
arada gel ama burayada fazla takılma oralarda
ben zaten tüylüyüm daha cok tüylenmek istemiyorum
ben hiç düşünmüyorum şimdiden germiyorum kendimi
inş bol bol kusar üstlerineatlatırda rahat eder uzun süre gelmezler umarım
ne mutlu canımbebişine kaç gr oldugunu söyledimi beklemedeyiz cinsiyeti
Aynen bende
Düşünmemek lazım tabii....
yok cnm hiç bişi söylemedi crl si 69 mm yazıyo ayın 24ünde kendi doktoruma gidicem kesin cinsiyet o zaman belli olacak kız olsun diye umudum var hala ama doktor ben hiçbişi söyemeden kendisi söyleynce şaşırdım biraz aman napim sağlıklı gelsin kucağıma yeter kaderde kaynana olmakta varmış
dilseyi bende merak ediyorum umarım iyi biçimde gelir
anchusa cnm sen istanbuldasın ya benim doktorun gönderiği doktor doçnt ahmet gül bakırköy tren istasyonunun orda hemen istanbulprenatal gerçekten iii bi doktor 6.cı aydada ayrıntılı ultrasona ona gidicem internetten araştır istersen tavsiye ederim bakırköy radyotomu önermiyor lar sebebini bilmiyorum
tamam aklımda bulunsun...Memorialda cihangir bey, nişantaşında atıl beyin methini duydum ayrıntılı ultrasonda...
atıl beye hiç bulaşma sölim bi tanıdığımm gitti hayatı kabusa döndü detayını tam olarak bilmiyorum eşim arkadaşı doktor ve hastane bilgisinde uzman ultrason cihazları kadın doğumla ilgili ne cihaz varsa satışlarını yapıyorlar drum ahmet güle paslayınca bizi sorduk dedi tek geçeriz ıkılı test ve ayrıntılı ultrason bilgisini o yüzden gittim gerçekten adam doç profesör olmasına ragmen çok şeker çok tatlı biriydi bebeğe bakarken arada kendi kendine konuşuyordu deli gibi :) ee oda olcak azcık bana 2 kere baktı zaten ölçüm alamadı dönmedi arkasını eşim çukaata aldı bolca su içtim tekrar denedi öyle ölçüm verdi prensimiz
Ne kadarmış ayrıntılı fiyatı? Bir bilgin var mı?
220 tl ıkılı test 22.ci haftada yaptıracağın ayrıntılı ultrasonda 250 tl
Gayet makul.
Benim ikili test için de, ayrıntılı için de aldığım fiyatlar bunun 2 katı..
aman aman nazar degmesin maaaaaşaaalllah.Size iyi muhabbetler. Eşimle buluşacağız bu gece dışarda. Çıkayım ben artık...
Mrb kızlaaarr
Keyifler nasıl??
Ben bugün kendimi baya yorgun halsiz hissediyrmmm
Birazda ağrım var kasık ve rahim bölgemdee
Okuldan geldm uyudm uyandımm
Sizleri merak ettimmmm.....
ahhhh canım yaaaa bu ayın 22 kadar raporluyum okula başlamak hiç gelmiyor icimden dinlenmekten başka caren yokki tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?