2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın bayanlar. güzel sonuçlar alınmış herkese hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. bizde dün ikili testimizi yaptırdık maaşallah ölçüm iyi çıktı. inşallah kan sonuçları da iyi çıkar :) oğlum olacakmış doktor yanılabilirim ama öyle görünüyor dedi. ben nedense kıa tahmin ediyordum doğrusu bayağı şaşırdım :)doktorumun tahminleri genelde isabetlidir :) oğlum öğrenince çok sevinecektir bence.
sayfaları çok iyi takip etmeme rağmen pek yorum yazma fırsatı bulamıyorum. detaylı ultrason konuşulmuş daha önce. benim doktorum recep has'a gönderiyor. ben memnun kalmıştım. muayehanesi şişli civarındaydı sanırım.

gözün aydın bakalım senin de... Allah sağlıkla kavuştursun oğluna, tebrik ederim..

hamur işi ve tatlılara dikkat etmek lazımmış canım bende geçen hafta tartıldığımda iki kilo fazlaydım dün tartıldım iki kilo geri gitmiş
bu ara benim de iştahım açıldı ama bulantılar akşam rahat bırakmıyor ama dediğin gibi dışarıda yemeye doymuyorum

Ya sorma canım bende bulantı eksik olmuyor ama yemek yapmayıda yemeyi de çok seviyorum ebimde pasta börek eksik olmazdı şimdi yapmıyorum daha doğrusu yapmamaya çalışıyorum bugün midem biraz iyi sabah 5 de kalktım portakal yedim 7 de kahvaltı yaptım 9 da da portakal yedim aha acıktım ne etcem şimdi :) Bugün misafir gelcekmiş gibi pasta börek yapcam banane bugün böyle geçsin az yerim :)

günaydın kıslar nasılsınız bugun bende uykusuzluk tam gaz devam ediyor

canım tartıya cıplak ac tuvaletten sonra ve sabah cıkacaksın senin gerçek kilon odur

dils3 tatlım hem kızını hemde karnındaki bebeği düşün fazla strese girme sen nekadar dogru da yapsan senin kaynana bildiğini okuyacak ve seni daha cok yıpratacak belkide bilerek yapıyor sende sallamıyorum seni modduna gir

durumumuz aynı senle bi yapsam sonu gelmez biliyorum kendimi, tutamam boğazımı
bende meyveyle idare etmeye çalışıyorum yoksa gözümün önünde neleer neleer dönüyo bi bilsen

Son düzenleme:
gülpembe uykusuzluk demişsin ben 11 de yatıyorum alarm kurulmuş gibi saat 5 de gözlerim bi açılıyo döne döne sabahı zor ediyorum.
Bide abuk sabuk üzücü rüyalar görüyorum
su çok önemliymiş kızlar artık kendime bi şişe ayarladım tüm gün onunla geziyorum tabii tuvaletten de çıkamıyorum haliyle.

Son düzenleme:
gülpembe uykusuzluk demişsin ben 11 de yatıyorum alarm kurulmuş gibi saat 5 de gözlerim bi açılıyo döne döne sabahı zor ediyorum.
Bide abuk sabuk üzücü rüyalar görüyorum

benm uykum saat 6 da geliyor uyumamak için kırk takla atıyorum 10 a kadar sonra gidiyorum bende 1 de uyanıyor sonra da uyu uyuyabilirsen nezaman düzelir bu uykusuzluk hiç bilmiyorum

Kızlar günaydınnnnnnn,

Kıyafet sıkıntısına yavaş yavaş girmeye başladım,eski pantolonlarımı düğmesini açarak hala giyebiliyorum ama bi araştırma yapıyım dedim hafta sonu,hamile pantolonu önemli benim için üzerine alternatif bulabiliriz de bu hamile pantolonları tam bi facia,ben spor giyinmeyi seviyorum ama kurumsal bir şirkette çalıştığım için fazla spor giyinemiyorum.Oxxo daki beli lastikli pantolonlara baktım güzeller 1 tane onlardan almayı düşünüyorum,tabi ilerleyen aylarda onları giyebilir miyim bilmiyorum!Alternatif önerileriniz var mıdır pantolon bulabileceğim?Alışveriş siteleri de olabilir.

benm uykum saat 6 da geliyor uyumamak için kırk takla atıyorum 10 a kadar sonra gidiyorum bende 1 de uyanıyor sonra da uyu uyuyabilirsen nezaman düzelir bu uykusuzluk hiç bilmiyorum

annenin vücudunu doğumdan sonra gece bebeği beslemeye alıştırmak içinmiş diye duydum ama sürekli böyle mi olcek aceba

ben hala giyebiliyorum pantolonlarımı ama bidahaki ay ne olur bilmem nisan sonuna dogru 5 aylık olmus olcam bi kaç kişiden duydum oxxonun pantolonları rahat diye denersin 1 ay sonra ister istemez hamile pantolonu giymemiz gerek

annenin vücudunu doğumdan sonra gece bebeği beslemeye alıştırmak içinmiş diye duydum ama sürekli böyle mi olcek aceba

ozaman bize uyku yok 1 sene daha babayı da kaldıralım ama olmaz ki

LCW baktınmı bilmem ama bakmadıysan bak derim canım,hem spor kot felan var hemde klasiğe yakın kanvas pantalonlar var.. ben beğeniyorum şimdiden 4 tane aldım bile beğendiklerimden:) doktorum dar giyinememem konusunda çok ısrarlı ve kızdı en son gittiğimde normal pantalon giyinmiştim darmış die, o yüzden sıkmaması için şimdiden başlamak lazım hele benim gibi göbekliyseniz

günaydınn kızımla kalktık kahvaltı yaptık ne bulantı ne başka bişi hatta 2 simit yedim bir poğaça yedim yumurta bal pekmez süt peynir.... midemde en ufak bir kıpırtı yok e şiimdi de yarım lt su içtim allah allah geçti mi ne bulantı giyimden bahsetmişsiniz ben hala kilo almadım söylemiştim zaten 3 kilo verdim.... ama göbeğim var benim kasıktan başlıo yani göbek deil bebek hamilelik pantolonumu çıkardım kot göbek kısmı penye lastikli anam büyük geldi düşüo üstümden öbür pantolonlarımda bir kaçı olmuo ama olanlarında düğmesini kapatmamaya çalışıyorum ya da tuniklerimi giyiorum ama kendime göre bişiler almam lazım...

arkadaşım oğluşun hayırlı olsun sağlıkla gelsin işlh.... veeeeeeeeeee iki oğlan olacaklar haaa süper valla

oh yarasın canım hem sana hem kızına hem bebişine :)

aman düzelmişken nazar değmesin

Lcw' ye bak canım klasik chino ve kanvaslar var, bir de H&M' e bakmanı öneririm 1-2 tane elbise alternatifi bulabilirisin. bende normal elbiseler giyiyorum kışlık, triko etekler, elbiseler, hatta kısa etekler ve çizmeler giyiyorum, o şekilde bir küçük gardrop oluşturabilirsin kendine. Diğer pantolonlardan 2-3 tane alsan şimdi elindeki üstlerinle giyebilirsin. Sigara pantolonlar var h&m de onlardan alırsan tuniklerle de onları giyebilirsin.

Benim bildiğim hamile pantolonları da şu an olmuyor bizim karnımıza ağında torbalanma oluyor o yüzden elbiseler ve etekler daha mantıklı, pantolonlarım sabah oluyor bana akşama doğrıu işyerinde gaz sıkışmasından kesip atasım geliyor o yüzden tayt ve elbiseler daha rahat. Giysi lafı açılınca duramamışım.. ben stil danışmanlığı yapıyorum kızlar, kurumsal firmalara ve bireysel müşterilere... İstediğinizde küçük gardrop önerileriyle yardımcı olabilirim, faydam olsun

oh yarasın canım hem sana hem kızına hem bebişine :)
teşekkür ederim....

aman düzelmişken nazar değmesin
aman amin de şaşırdım onca eziyetten sonra da böyle dan die de kesilmezki.... 2 gündür çamaşır sularının içinde kaldım yoruldum koltuk falan çektim süpürme silme malum ve dünki sinir harbi ay bişi olmamıştır dimi ya....

böyle bir cevherdin madem niye gizledin kız sen kendini senden yardımlar fikirler şık tasarımlar bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…