bunlar da benim aldıgım bazılarının renkleri değişik okadar
çok güzellersağlıkla giysinler inş. yavaş yavaş dökülüyomyuz ne alışveriş konusunda
ay beyaza bayıldım maşallahhh güle güle giysin inşallahhh yavruşun
durunnn !!!!!!!!!!!!!!!
bugün bende kızımla çıkayım bari dışarı ...hem onla gezeriz çocuk bunaldı hemde açılırız ana kız :)
belki bebeğe minik bişi alırım bende don alacaklar aldınız mı
ankara da H&M var bakabilirsin ben ordan aldım o beyaz kalındı havlu gibi
ben burda don bulamadım annem almıs donunu
anladım zaten soğuk kış günlerinde dışarı çıkarken falan çok kullanışlı oluo evde penye oluo dışarda kadife havlu tipleri kullanışlı oluo.... nerdeki ankarada bak dur hemen bakmam lazım :44:
Selam eylül anneleri...
Herşey yolunda gibi gözüküyor, yazılanlara şöyle bir göz attım da....
Ben de bu sabah 400 gr fazla çıktım. Dün baharatlı tuzlu kuruyemişler yedim çok inşallah vucudum yalnızca su toplamıştır, kilo değildir bu diye umuyorum. Hoş tuvaletimi de yapmadan tartıldım ama...
Ben de baş ağrısıyla uyandım çin yağı koklayıp duruyorum.Bebek çin yağı bağımlısı olacak bu gidişle...Keşler gibi burnumda geziniyorum.
Ben hala normal giriyorum eski kıyafetlerime. İnşallah 1-2 ay daha olur diyorum hatta....Yaza geldik mi daha kolay zaten...
Dils neyse atlatmışsın. Çok da sancılı olmamış. Tipik kayınvalidelik yapmış. Bu kadarla kalsın yeter. Bu kadarını tolere edebilmeliyiz, sonuçta eşlerimizin anneleri. Ama senin daha önceden çok fazla birikimin olduğu için yıpratıyor seni bu küçük şeyler de. Gülmeye çalış, içinden dalga geç, ama sinirlenme. Kendine ve bebeğine yaparsın kötülüğü. Bir de arkanda babanın olduğunu ima et eşine. Seni sahipsiz sanarlarsa daha çok üstüne gelirler...
artık bir donu var bebişindonansın inşallah
ay ben gene şapka patik bakarım ben korkuyorum bişi almaya ya....
kızımda şapka ve patik ve eldiven almıştım onlarıda o kadar severek aldımki büyüyene kadar yıkadım yıkadım giydirdim
H&M e ben de bakayım bari. Özendim size. Ben de havlu çorap ve kadife tulum baktım ama mother care de birşey klamamış. Siz nereden aldınız??
Yaa cahilce bir soru sorayım..
Bu bebeklerin altında bez oluyor yaa... Bir de üstüne don mu giydiriyoruz??
CEPA AVM
Eskisehir Yolu 7. km.
06520 CENTRAL ANATOLIA Ankara
Türkiye
+90-3122194275
GORDION AVM
Koru Mah. Ankaralılar Cad. No:2
06810 CENTRAL ANATOLIA Ankara
Türkiye
+90-3122367653
kızlar günaydınnnnnnn,
kıyafet sıkıntısına yavaş yavaş girmeye başladım,eski pantolonlarımı düğmesini açarak hala giyebiliyorum ama bi araştırma yapıyım dedim hafta sonu,hamile pantolonu önemli benim için üzerine alternatif bulabiliriz de bu hamile pantolonları tam bi facia,ben spor giyinmeyi seviyorum ama kurumsal bir şirkette çalıştığım için fazla spor giyinemiyorum.oxxo daki beli lastikli pantolonlara baktım güzeller 1 tane onlardan almayı düşünüyorum,tabi ilerleyen aylarda onları giyebilir miyim bilmiyorum!alternatif önerileriniz var mıdır pantolon bulabileceğim?alışveriş siteleri de olabilir.
Yaa cahilce bir soru sorayım..
Bu bebeklerin altında bez oluyor yaa... Bir de üstüne don mu giydiriyoruz??
ikiside çok tersnolcak şimdi :26: neyse babama gidince uğrarım...
benim esimde öle dedi ne geregi var dedi dona hem bez hem zıbın bende dedim sen don giyorsun bebegimin neyi eksik
teşekkür ederim anchusa sağol karar aldım takmıyorum ama asla iyide olsam söylemeyeeğim çünkü evime yatılı yemekli birilerini getirecek ben kaldıramam onu.... kilo almaman güzel göbüşte mi yok kız :) benim göbüş var sabah kalkınca bile var ama gr almadım.... çin yağı koklayıncamı geçio baş ağrısı ya aktardamı satılıo benim dünden beri başım ağrıo ensenden enseden....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?