2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrb arkadaşım ben geçen hafta aranıza katıldım geçen haftadan beri bakıyorum hep eski tarihli msjları görüyorum. sanırım acemilikten siteyide kullanmayı bilmiyorum pek yardımcı olursanız sevinirim.

ay sabah sabah bi haber okudum içim çıktı aglamakdan bi de altındaki bi yorumu okudum daha da kötü oldum belki görmüssünüzdür 10 aylık bir bebeği babası aglıyor diye hastenelik etmiş

ay sabah sabah bi haber okudum içim çıktı aglamakdan bi de altındaki bi yorumu okudum daha da kötü oldum belki görmüssünüzdür 10 aylık bir bebeği babası aglıyor diye hastenelik etmiş

ay gülpembe niye okuyorsun bu haberleri ya ben bir kaç kez okudum içim dışıma çıktı ağlamaktan.... o yüzden bıraktım ya.... dünde haberlerde 4 yaşında bir çocuk gölete düşmüş bir başladım söylenmeye anası babası nerdeymiş diye hadi çocuğun elini bıraktın e gittiğini de mi görmüosun die oturdum ağladım.... hormonlar bana mısın demio valla

mrb arkadaşım ben geçen hafta aranıza katıldım geçen haftadan beri bakıyorum hep eski tarihli msjları görüyorum. sanırım acemilikten siteyide kullanmayı bilmiyorum pek yardımcı olursanız sevinirim.

kaç haftalıksın hoşgeldin sormak istediğin bişi olursa sor yardımcı oluruz...

görünce dedim nerde olmus dedim annesi nerdeymiş baba döverken öle bi dua ettim ki bi yeri kopsun dedim

görünce dedim nerde olmus dedim annesi nerdeymiş baba döverken öle bi dua ettim ki bi yeri kopsun dedim

yaaaa yapma içim şişiyo böyle şeyler duyunca zaten dışa dogruda şişiyom sinir oldum kendime okuma kuzum öyle şeyler cıııısssssss

böyle bir cevherdin madem niye gizledin kız sen kendini senden yardımlar fikirler şık tasarımlar bekliyoruz

Teşekkür ederim kızlar , lcw pantolonları tarzıma pek uygun gelmedi beli lastikli spor pantolonlar aramaya başlıcam bakalım bulabilecek miyim

bunlar da benim aldıgım bazılarının renkleri değişik okadar

Eklentiler

• $hmprod (1).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
  • $hmprod (2).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $hmprod (3).webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $hmprod (4).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $hmprod.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…