ay sabah sabah bi haber okudum içim çıktı aglamakdan bi de altındaki bi yorumu okudum daha da kötü oldum belki görmüssünüzdür 10 aylık bir bebeği babası aglıyor diye hastenelik etmiş
mrb arkadaşım ben geçen hafta aranıza katıldım geçen haftadan beri bakıyorum hep eski tarihli msjları görüyorum. sanırım acemilikten siteyide kullanmayı bilmiyorum pek yardımcı olursanız sevinirim.
böyle bir cevherdin madem niye gizledin kız sen kendini senden yardımlar fikirler şık tasarımlar bekliyoruz
:):):) Tatlım evrene tasarımlar mı yapiyim :) derdinizi söylerseniz elimden geldiğince yardımcı olurum tabiki...
slm günlerdir bakıyorum 2012 eylül annesi yokmu arkadaşlar hiç aranızda :)
ay gülpembe niye okuyorsun bu haberleri yaben bir kaç kez okudum içim dışıma çıktı ağlamaktan.... o yüzden bıraktım ya.... dünde haberlerde 4 yaşında bir çocuk gölete düşmüş bir başladım söylenmeye anası babası nerdeymiş diye hadi çocuğun elini bıraktın e gittiğini de mi görmüosun die oturdum ağladım.... hormonlar bana mısın demio valla
tamamteşekkür ederim
görünce dedim nerde olmus dedim annesi nerdeymiş baba döverken öle bi dua ettim ki bi yeri kopsun dedim
oooooooo keyfin yerinde maaşallah yagmurdan sonra güneş acmış gibi[/QUOT
aynen öyle vallaakşam kızımla yattım uyudum eşim benim bişiler yaşadığımı biliodur birde kavga etmeyelim die ... gece geldi uyandırdı beni sensiz uyunmuo dedi gittim yatağıma orda mutlu oldum... sonra sabahta babamla konuştum o kaynanamı bilio dilseyi aldığı gün babam bendeydi ve babama da etmediği hakaret kalmadı hani babamda beni götürüodu falan ya.... ona anlattım hafifledim... geçtim gitti.... çok sıkıştırırsa bana gelir kalırsın eşin dönene kadar dedi
yaaaa yapma içim şişiyo böyle şeyler duyunca zaten dışa dogruda şişiyom sinir oldum kendime okuma kuzum öyle şeyler cıııısssssss
Lcw' ye bak canım klasik chino ve kanvaslar var, bir de H&M' e bakmanı öneririm 1-2 tane elbise alternatifi bulabilirisin. bende normal elbiseler giyiyorum kışlık, triko etekler, elbiseler, hatta kısa etekler ve çizmeler giyiyorum, o şekilde bir küçük gardrop oluşturabilirsin kendine. Diğer pantolonlardan 2-3 tane alsan şimdi elindeki üstlerinle giyebilirsin. Sigara pantolonlar var h&m de onlardan alırsan tuniklerle de onları giyebilirsin.
Benim bildiğim hamile pantolonları da şu an olmuyor bizim karnımıza ağında torbalanma oluyor o yüzden elbiseler ve etekler daha mantıklı, pantolonlarım sabah oluyor bana akşama doğrıu işyerinde gaz sıkışmasından kesip atasım geliyor o yüzden tayt ve elbiseler daha rahat. Giysi lafı açılınca duramamışım..ben stil danışmanlığı yapıyorum kızlar, kurumsal firmalara ve bireysel müşterilere... İstediğinizde küçük gardrop önerileriyle yardımcı olabilirim, faydam olsun
LCW baktınmı bilmem ama bakmadıysan bak derim canım,hem spor kot felan var hemde klasiğe yakın kanvas pantalonlar var.. ben beğeniyorum şimdiden 4 tane aldım bile beğendiklerimden:) doktorum dar giyinememem konusunda çok ısrarlı ve kızdı en son gittiğimde normal pantalon giyinmiştim darmış die, o yüzden sıkmaması için şimdiden başlamak lazım hele benim gibi göbekliyseniz
ben hala giyebiliyorum pantolonlarımı ama bidahaki ay ne olur bilmem nisan sonuna dogru 5 aylık olmus olcam bi kaç kişiden duydum oxxonun pantolonları rahat diye denersin 1 ay sonra ister istemez hamile pantolonu giymemiz gerek
ozaman bize uyku yok 1 sene daha babayı da kaldıralım ama olmaz ki
böyle bir cevherdin madem niye gizledin kız sen kendini senden yardımlar fikirler şık tasarımlar bekliyoruz
daha güzelleri sizin bebişlere olsunbende dışarı çıkınca zor tutuyorum kendimi yaa
bunlar da benim aldıgım bazılarının renkleri değişik okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?