malesef iki tane var canım
kızlar c&a ya da bakın bir fikir olur belki, beni eşim geçen ordan zor çıkarttı.
gunaydın herkese
bende baktım hamıle kıyafetlerıne canm hepsı gercekten facıa bune ya dedım fıyatlarda okdr yuksekkı ayy ınsan hamılelıkta gusel cıcılı bıcılı gıyenmckmı fii tarhnden kalma kıyfetler hep iice arstrp bulmk lazm bısıler:))
kızlar c&a ya da bakın bir fikir olur belki, beni eşim geçen ordan zor çıkarttı.
bunlar da benim aldıgım bazılarının renkleri değişik okadar
Yaa cahilce bir soru sorayım..
Bu bebeklerin altında bez oluyor yaa... Bir de üstüne don mu giydiriyoruz??
bak fiyatıda uygun oranın benim aldığım bir kaç takım var kızıma hala giyio ne tüylenme ne solma vs bii yok aldığım günki gibi.... ama bebek için yeni doğan için ne kadar kullanışlı bilemem
Aktarlarda satılıyor. Çin yağını şakaklarına sürünce hemen kesiyor baş ağrısını. Koklayınca da burnunu açıp çok rahatlatıyor.Ama buram buram nane kokuyorsun...
Göbek bende de oluştu az. Ama pantolonlarımın içine girmeye engel değil henüz. Kotlarım normal oluyorlar...
yok kabul etme tabi kimseyi evine. Mecbur değilsin zaten. Eşine söyle halimi görüyorsun bana misafir çıkarma de...Kendini yorduğuna değmez. Çok istiyorsa kayınvaliden versin yemekleri bütün eşe dosta, sizde gidersiniz akşamları...Kimseyi pışpışlamak zorunda değilsin. ama kafanı da ferah tut... Kızınca gel bize anlat.
sizi de strese soktum günlerdir... Gece çok utandım ben kızımı uyutup düşşündüm biraz... Yazıları silme yoluda yok allah korusun yapar yapar... Kaynanam bana senin evine kamera takacağım diodu bir araözür dilerim ama çok fena olmuştum burdada içimi dökmesem patlardım heralde...
sizi de strese soktum günlerdir... gece çok utandım ben kızımı uyutup düşşündüm biraz... yazıları silme yoluda yok allah korusun yapar yapar... kaynanam bana senin evine kamera takacağım diodu bir araözür dilerim ama çok fena olmuştum burdada içimi dökmesem patlardım heralde...
Yaaa ben d eyeğenime külot giydirdiğimizi hiç hatırlamıyorum bebekken. acaba ben mi unuttum dedim. Zaten bezden kocaman bir popoları oluyor. Külotlar da sığmaz ki.... Bebek bezinin üstüne tulum falan giydiriyorduk galiba yeni doğduğunda...
Bir de zıbınla tulumun farkı ne? Aynı şey di mi?İkisi de alttan çıtçıtlı...
Yani zıbın her halükarda oluyor. Onun üstüne de tulum giydiriyoruz.. Çoookk cahilim çooooooook.kız zıbın atlet işte.... alttan çıtçıtlı.... beli bezi derli toplu durdsun... tulumlar giysisi işte çıtçıtlı olmasının sebebi günde 9-10 defa bezi değişecek her seferinde çıkaramazsın o yüzden pratik oluo mümkün oldukça alttan çıtçıtlı tulum alın
Yani zıbın her halükarda oluyor. Onun üstüne de tulum giydiriyoruz.. Çoookk cahilim çooooooook.
Bizim hiçbşymz yok daha almdm cinsiyetını bı ogrensek baslıcam bnde annm sayıyıo bıssuru sey cınsıytnı ogrenlım yorgnydı yelegydı baslıcam dıo:))
ya benim şuan acıkmam ve bulanmam lazımdı hiçbişi yok açılk bile yok allah allah.... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?