2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

malesef iki tane var canım

ben bir gün kızıma düğüne gideceğiz kıyafet alacağım girdim b&g store a ay bir elbise bolerosu saç bandı beğendim giydirdim oldu falan alıyorum dedim.... etikette fiyatta yok... ve hiç bulamadım ya onu almama lazım kadın demesinmi hepsi 249 yapıo mecbur aldım düğün ertesi gün ve ciğerime oturmuştu o yüzden b&g store görürseniz önünden geçmeyin vitrinde mükemmel şeyler oluo fiyatlar cep yakıo...

Evet yaa (( güzel kesimli pantolon ve cici bici elbiseler bulabilirsek paylaşalım lütfennn

kızlar c&a ya da bakın bir fikir olur belki, beni eşim geçen ordan zor çıkarttı.

bak fiyatıda uygun oranın benim aldığım bir kaç takım var kızıma hala giyio ne tüylenme ne solma vs bii yok aldığım günki gibi.... ama bebek için yeni doğan için ne kadar kullanışlı bilemem

Yaaa ben d eyeğenime külot giydirdiğimizi hiç hatırlamıyorum bebekken. acaba ben mi unuttum dedim. Zaten bezden kocaman bir popoları oluyor. Külotlar da sığmaz ki.... Bebek bezinin üstüne tulum falan giydiriyorduk galiba yeni doğduğunda...
Bir de zıbınla tulumun farkı ne? Aynı şey di mi?İkisi de alttan çıtçıtlı...

Eki Görüntüle 362130 annem ciciler almış kızlar yelek falan da örmüş fırsat buldukça eklerim,

Ya çok güzel işte kız erkek öğrenmeye gerek yok bunları almak için

bunlar da benim aldıgım bazılarının renkleri değişik okadar

Bunlarda güzel ve hatta bunları görünce hepsinin ayağına konç giydirmek istedim, onlarda yapılabilir aslında, renkli renkli sevimli durur.

Yaa cahilce bir soru sorayım..
Bu bebeklerin altında bez oluyor yaa... Bir de üstüne don mu giydiriyoruz??

Giydiriliyorsa da ben giydirmem, sıkar ya, sallana sallana gezsin yünlü tulumların içinde benimki :):)

bak fiyatıda uygun oranın benim aldığım bir kaç takım var kızıma hala giyio ne tüylenme ne solma vs bii yok aldığım günki gibi.... ama bebek için yeni doğan için ne kadar kullanışlı bilemem

benim de ablam önerdi orayı bana memnun kalmış. güzel oldu böyle paylaşmamız alışverişe çıkanlar artık buradan bildirir nerede neler var gibi

sizi de strese soktum günlerdir... gece çok utandım ben kızımı uyutup düşşündüm biraz... yazıları silme yoluda yok allah korusun yapar yapar... kaynanam bana senin evine kamera takacağım diodu bir ara özür dilerim ama çok fena olmuştum burdada içimi dökmesem patlardım heralde...

Bizim hiçbşymz yok daha almdm cinsiyetını bı ogrensek baslıcam bnde annm sayıyıo bıssuru sey cınsıytnı ogrenlım yorgnydı yelegydı baslıcam dıo:))

cnm bnm anltcksn kı rhtlysn yrdm etmye hazrzr elımzdn geldıgı kdr ıns duzelır hersey sen bbgnle kndını dusun gerısı pek takma

Şaka yapıyordur canım. Kim kimin evini kamerayla izleme hakkına sahip. Ciddiye alma böyle şeyleri...Böyle şeylerle dalga geç.. Hayatla dalga geçmezsen valla seni yerden yere vuruverir.

kız zıbın atlet işte.... alttan çıtçıtlı.... beli bezi derli toplu durdsun... tulumlar giysisi işte çıtçıtlı olmasının sebebi günde 9-10 defa bezi değişecek her seferinde çıkaramazsın o yüzden pratik oluo mümkün oldukça alttan çıtçıtlı tulum alın

Yani zıbın her halükarda oluyor. Onun üstüne de tulum giydiriyoruz.. Çoookk cahilim çooooooook.
Ömrümde kaç kere bebek gördüm ki.....

Son düzenleme:
Yani zıbın her halükarda oluyor. Onun üstüne de tulum giydiriyoruz.. Çoookk cahilim çooooooook.

aman ben de öyleydim ben dilse kaka yapınca anneeeeeeeeee koşşşşşşşşşş kaka yaptı diodum elleyemiodum çünkü ufak doğdu benimki.... ama şimdi bu işin piriyim alışırsın zamanla...

Slm kizlar nasilsiniz.gulpembe gule gule giysin bebisin.alkisverise baslanmis:) hm zara ca gap tavsiye ederim.hastane cikislarinda da idilbaby onerim.

Bizim hiçbşymz yok daha almdm cinsiyetını bı ogrensek baslıcam bnde annm sayıyıo bıssuru sey cınsıytnı ogrenlım yorgnydı yelegydı baslıcam dıo:))

bizimde yok, primanın ilk hediyem seti var... bir iki yünlü hediye var o kadar, alınanları görünce hoşuma gidiyor ama benim henüz alasım gelmiyor. Sanırım henüz bebikimle bir etkileşimimiz yok o yüzden aramıza katılacağının kesinleşmesini ve tekmelerle bana hissettrmesini bekliyorum. Doktora gidiyoruz, fotoğrafçıya gider gibi, o an balyoz gibi anlıyorum benim bebeğim var diye,, çıkınca elimde resimler kalmış bende de bir gün karın var bir gün yok:) Hafta sonu anneme gideceğim istanbuldayım belki eminönüne gideriz onunla organize olucaz alınacaklar konusunda bilgilendirecek beni:):):)

ya benim şuan acıkmam ve bulanmam lazımdı hiçbişi yok açılk bile yok allah allah.... :26:

bende henüz bişi almadım ama bakındım geçen gün, c&a da müthiş şeyler vardı fiyatları inanılmaz uygundu şok oldum doğrusu, ama almadım acaba giyebilirmi olurmu felan derken ufacık ufacık kışlıklar çok tatlı şık şık şeyler cinsiyet belli olsa hemen alsam dedimde cinsiyeti bilene kadarda ssezonu kapıycaklar kaldırıcaklar ürünleri h&m ve c&a çok modern ciciler var b&g store enn şahaneleri var ama çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…