Slm kizlar nasilsiniz.gulpembe gule gule giysin bebisin.alkisverise baslanmis:) hm zara ca gap tavsiye ederim.hastane cikislarinda da idilbaby onerim.
bende henüz bişi almadım ama bakındım geçen gün, c&a da müthiş şeyler vardı fiyatları inanılmaz uygundu şok oldum doğrusu, ama almadım acaba giyebilirmi olurmu felan derken ufacık ufacık kışlıklar çok tatlı şık şık şeyler cinsiyet belli olsa hemen alsam dedimde cinsiyeti bilene kadarda ssezonu kapıycaklar kaldırıcaklar ürünlerih&m ve c&a çok modern ciciler var b&g store enn şahaneleri var ama çok pahalı
b&g store da indirim olsun bütçeme göre hani gene de ucuz almam ben ama orası çok uçuk ya... tüm mağazayı boşaltırım o derece yani...bende henüz bişi almadım ama bakındım geçen gün, c&a da müthiş şeyler vardı fiyatları inanılmaz uygundu şok oldum doğrusu, ama almadım acaba giyebilirmi olurmu felan derken ufacık ufacık kışlıklar çok tatlı şık şık şeyler cinsiyet belli olsa hemen alsam dedimde cinsiyeti bilene kadarda ssezonu kapıycaklar kaldırıcaklar ürünlerih&m ve c&a çok modern ciciler var b&g store enn şahaneleri var ama çok pahalı
süperr inşallah hep böyle kalasın canım
bizimde yok, primanın ilk hediyem seti var... Bir iki yünlü hediye var o kadar, alınanları görünce hoşuma gidiyor ama benim henüz alasım gelmiyor. Sanırım henüz bebikimle bir etkileşimimiz yok o yüzden aramıza katılacağının kesinleşmesini ve tekmelerle bana hissettrmesini bekliyorum. Doktora gidiyoruz, fotoğrafçıya gider gibi, o an balyoz gibi anlıyorum benim bebeğim var diye,, çıkınca elimde resimler kalmış bende de bir gün karın var bir gün yok:) hafta sonu anneme gideceğim istanbuldayım belki eminönüne gideriz onunla organize olucaz alınacaklar konusunda bilgilendirecek beni:):):)
bizimde yok, primanın ilk hediyem seti var... bir iki yünlü hediye var o kadar, alınanları görünce hoşuma gidiyor ama benim henüz alasım gelmiyor. Sanırım henüz bebikimle bir etkileşimimiz yok o yüzden aramıza katılacağının kesinleşmesini ve tekmelerle bana hissettrmesini bekliyorum. Doktora gidiyoruz, fotoğrafçıya gider gibi, o an balyoz gibi anlıyorum benim bebeğim var diye,, çıkınca elimde resimler kalmış bende de bir gün karın var bir gün yok:) Hafta sonu anneme gideceğim istanbuldayım belki eminönüne gideriz onunla organize olucaz alınacaklar konusunda bilgilendirecek beni:):):)
Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar
ben de çok şey aldım ama size söylemeye utanıyordum,:26:hani uğursuzluk,iyi değil falan diyenleriniz çıkı ya
body,tulum bi de eşofman takımı,eve gidince çeker koyarım madem ben de...
Yine kaynana muhabbeti,tatsız TV haberleri falan
amaan kızlar Dilse sana diyorum özellikle de canım kendini bu kadar kasıp harab etme onların istediği konuma düşme
he he de geç napıcan işte hemen hemen hepimizin başında bak biz de anlatıyoruz
bırak gelsinler servisini yap,yalandan muhabbet et,kızını sevsinler çekip gitsinler,sonra kocanla da kötü oluyosun bak
askere gidince çok özlersin,pişmanlık duyarsın canım benden sana abla tavsiyesi.
doğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı
tatlım gap biraz pahalı diye hayırlıyorum kızıma dar paça bir kot beğendim 129 du fiyatı
canım sen normal mi doğurmuştun, nasıl olmuştu biraz çıtlatsana.
doğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı
Evet gap biraz pahali indirimi takip etmek lazim bazen cok hosuma giderse aliyorum fiyatina bakmiyorum napim:)idilbabyninde hastane cikislari 20 li olan 120 lira o da pahali ama kaliteli rengi gitmez solmaz yamulmaz kizimda cok memnun kaldim 30 50 liraliklarda renk gidiyor kullanan arkadaslarim demisti.
kusura bakma anlatmam bir kere anlattım bir iki arkadaş bahsetmeyin dedi... bende sustum.... özelden anlatırım ama doğum hikayesi okumak istiyosanız mart annelerine girin ve orda 2012 annelerinin doğum hikayeleri die bir topik var orayı okuyun ben takip ediyorum ve hiç kötü bir tarafı yok....
Özelden birine yazarsan beni de cc ye yaz. KAçırmışım ben.
Ben 4 parcali takim almistim birtane 1 pijama takimi.1 gecelik 1 sabahlik 2 tane sac bandi vardi.birtane gecelik sabahlik takimi almistim ama sezeryan oldum pijama daha rahat bence.
ay salak gibi hi,ssettim kendimi cc ne anchusa :26: doğumu u anlatayım
Eminonunde havuzlu han var hersey var bebekle ilgili giysiden kapi suslerine biberonlara cantalra lohusa geceliklerine nakitte indirim yapiyorkar.bende kizim banyo esyalarini almistim corap vs ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?