2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slm kizlar nasilsiniz.gulpembe gule gule giysin bebisin.alkisverise baslanmis:) hm zara ca gap tavsiye ederim.hastane cikislarinda da idilbaby onerim.

tatlım gap biraz pahalı diye hayırlıyorum kızıma dar paça bir kot beğendim 129 du fiyatı

bende saatlerce çıkamadım ordan hele tüylü tüylü minik botlar vardı ki içim gitti ama cinsiyeti belli değil diye elim kolum bağlı.

Son düzenleme:
b&g store da indirim olsun bütçeme göre hani gene de ucuz almam ben ama orası çok uçuk ya... tüm mağazayı boşaltırım o derece yani...

süperr inşallah hep böyle kalasın canım

ay inşalah bişi yoktur

Aldıklarınız hayırlı olsun kızlar

ben de çok şey aldım ama size söylemeye utanıyordum,:26:hani uğursuzluk,iyi değil falan diyenleriniz çıkı ya
body,tulum bi de eşofman takımı,eve gidince çeker koyarım madem ben de...

Yine kaynana muhabbeti,tatsız TV haberleri falan
amaan kızlar Dilse sana diyorum özellikle de canım kendini bu kadar kasıp harab etme onların istediği konuma düşme
he he de geç napıcan işte hemen hemen hepimizin başında bak biz de anlatıyoruz
bırak gelsinler servisini yap,yalandan muhabbet et,kızını sevsinler çekip gitsinler,sonra kocanla da kötü oluyosun bak
askere gidince çok özlersin,pişmanlık duyarsın canım benden sana abla tavsiyesi.

:))) aynn alnnlrı grnce bnmde alasam gelıo ama dha zmn vr bekle dıorum kndı kndıme

Eminonunde havuzlu han var hersey var bebekle ilgili giysiden kapi suslerine biberonlara cantalra lohusa geceliklerine nakitte indirim yapiyorkar.bende kizim banyo esyalarini almistim corap vs ile.

İstanbul optimum avm de BG storun outleti var
fiyatlar çok uygun,tavsiye ederim yolunuz düşerse
ben de KANZ çok beğeniyorum tam bebeksi şeyler var

bebekleri küçük adam veya küçük kadın gibi giydirmekten nefret ederim
Zara çocuk bölümünden hiç hoşlanmıyorum,kızlara göre elbiseler dantelli,leopar desenli,pullu taytlar falan
hiç hoş ve sevimli gelmiyor bana,baby bölümü çok tatlı ama

teşekkür ederim canım zaten bulmuştum yolunu aynen öyle yapıodum ama eşim gidecek ve bana neler yapacak diye herşey geri geldi aklıma... ama sakinleştim ya geçti gitti....

doğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı

doğummda gecelik mi alacskınız siz ben pijama alıyorum bu kezde öyle alırım.... bir de ya polar sabahlık alacağım bu sefer geçenkinde çok üşümüştüm nerden alabilirim fikriolan varmı

canım sen normal mi doğurmuştun, nasıl olmuştu biraz çıtlatsana.

tatlım gap biraz pahalı diye hayırlıyorum kızıma dar paça bir kot beğendim 129 du fiyatı

Evet gap biraz pahali indirimi takip etmek lazim bazen cok hosuma giderse aliyorum fiyatina bakmiyorum napim:)idilbabyninde hastane cikislari 20 li olan 120 lira o da pahali ama kaliteli rengi gitmez solmaz yamulmaz kizimda cok memnun kaldim 30 50 liraliklarda renk gidiyor kullanan arkadaslarim demisti.

canım sen normal mi doğurmuştun, nasıl olmuştu biraz çıtlatsana.

kusura bakma anlatmam bir kere anlattım bir iki arkadaş bahsetmeyin dedi... bende sustum.... özelden anlatırım ama doğum hikayesi okumak istiyosanız mart annelerine girin ve orda 2012 annelerinin doğum hikayeleri die bir topik var orayı okuyun ben takip ediyorum ve hiç kötü bir tarafı yok....

eminönünde görmüştüm ben polar sabahlık

yeni doğanda paraya acımam adı olsun markası olsun organik olsun ne kadarsa verrim ama 1 yaşında iken de bir iki ay giyeceği altı üstü bi kotada 129 vermem eşim verdirmez :) kendime alsam 200 de veririm ama o kadar hızlı büyüolarki değmio o paraya.... ama ben de ayakkabıda çok katıyım asla ucuz almam veriyorum hep 100 150 giydiği de 3 5 ay...

Ben 4 parcali takim almistim birtane 1 pijama takimi.1 gecelik 1 sabahlik 2 tane sac bandi vardi.birtane gecelik sabahlik takimi almistim ama sezeryan oldum pijama daha rahat bence.

Özelden birine yazarsan beni de cc ye yaz. KAçırmışım ben.

Ben 4 parcali takim almistim birtane 1 pijama takimi.1 gecelik 1 sabahlik 2 tane sac bandi vardi.birtane gecelik sabahlik takimi almistim ama sezeryan oldum pijama daha rahat bence.

evet ya ben pijama alacağım gene ... benim kaynanam almıştı benimkini kızımda ay gitmiş ucuz bişi almış yıkadım ütüedim çantaya koydum üstüme bi giydim çekmiş hemde yamuk bi şekilde e benimde hiç pijamam yok hep gecelik mecbur giydim onu bu sefer çıkıp en güzelinden alcağım bir kere doğuruorum dimi ama... kırmızı kurdela istedim gitmiş kesitrmiş getirmiş kenarından iplar çıkıodu... ayyyyyyyyyyyyyyy

ay salak gibi hi,ssettim kendimi cc ne anchusa :26: doğumu u anlatayım

Yani birine özelden doğumunu anlatırsan mesajı gönderdiğin insanın ismini yazdığın bölüm var ya, yanına benim ismimi de yaz ki bana da gelsin mesaj..Birden fazla kişiye aynı anda mesaj atabilme özelliği var onu dedim.Tekrar uğraşma diye.

Eminonunde havuzlu han var hersey var bebekle ilgili giysiden kapi suslerine biberonlara cantalra lohusa geceliklerine nakitte indirim yapiyorkar.bende kizim banyo esyalarini almistim corap vs ile.

evet oraya bakıcam, duydum orayı ama gitmedim hiç... Bi r de şey gibi bu bebek olayı, biz hevesliyiz, ürünlerin de cazibesi cabası, çok çok gereksiz şey var yani.. Biraz yaşam şeklini gözden geçirip anlayabiliriz ihtiyaçlarımızı.. Ben ne almalıyım falan demiştim anneme geçen hafta, o da aklına geldikçe bebek bezi alabilrisin dedi:):) kendine gcelik pijama takımı bak dedi. Baktım ( bilmiyorum yanlış yerlere mi baktım) hepsi yatak eşyası, yani hasta gibi. Oysaki karnında belki dikişlerin olacak ve sürekli altına ulaşabilir durumda olmalısın ve emzirebilmelisin. Ben yatağın içinde olsamda bütün gün gece uykusu modunda olmak istemiyorum. ... Yani diyeceğim şu ki, neden bir sürü V yaka, veya düğmeli penyelerle, ev pijama altları giymeyeyim... Yoksa zaten var mı bunlar:):):)????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…